Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Поканиха ме хайваните след един Скарлет. Ама влезнах колкото мохабет да става. А предател ще съм към паладините ако стана такъв като Артас. Виж друга тема е да го убия като паладин :) Освен това синко, откакто сме хорда от Пи Ви Пи мое се вземе такъв кон :) Ще се родиш и ти най-накрая с кокаляци за кон :)

• 2 weeks later...
  • Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Как да убия Rogue с Enhancement Shammy ? С dual wielding съм.. :D

Ми рагутата сега са малко бъфнати, но зора е да не те дъжи на стънлок. Ако е дагер рагу са ти много малки шансовете. Трябва да си доста скилед играч за да го убиеш. Аз с паладина виждам чат пат зор с дагер рагута ако се случи някой по-наяден.

Как да убия Rogue с Enhancement Shammy ? С dual wielding съм.. :D

С дуал трудно ми се струва щото много мисваш, а той има доста доодж и още по зле. Може би с 2 хандед някакъв ще го свалиш бързо и с правилните тотеми (примерно тоя дето маха отровите тоя дето забавя и евентуално някакъв огнен да не влиза в стелт)

Шамана ми е 42 левел и на този левел нямах много проблеми с рогове (всъщност нямах проблеми с никой) печел съм 95% от дуелите 1вс1 , на по горните левели не знам как е ама дуал съкс

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mer&n=Kenaz

Edited by mortimus

Killer тъй като веднъж говорехме дали хордата може да язди котка, ето ти линк:

http://thottbot.com/i19902

тигъра пада от дроп в Zul'Gurub ама според тотбот дропа е 0.1% :) :) :)

Ние в стария сървър имахме един ъндед роуг, който беше с котката, Килъра познава също така и един от бившата ни гилдия, който имаше същата тази котка - така че не е там въпроса. Странно е, че сте спорили за такова нещо, но аз съм 100% сигурен, че милият ми паладин, не е имал тази котка в предвид ;)

• 4 weeks later...
kvo stava mom4eta kak varvi igrata az sam sq malko pas 4e mnogo zubkane :D gledam ne6to temata poumrqla dobre4e sa killera i taz :D

Ми какво да става... Кийлъра не играе, щото много работа има, а и едни други проблеми му се насъбраха. Аз от дъжд на вятър влизам за малко в Бърнинг легиона, за да початя с познатите там. Изобщо умряла работа е нашата. :(

Искам в Накс да ходя, ама няма с кой - мързели и епик аддиктед са станали всичките, гадна работа.

Има ли някъв начин играта да се подкара на резолюция различна от 1024х768 без да се влиза в играта и от гейм менюто.

Проблема при мен е,че при резолюция 1024х768 монитора става на черни ленти и абсолютно нищо не се вижда...и естествено няма как да си я променя от менюто на играта.

Затова игрите ги играя на 800х600 или 1280х1024 и Уиндоус-а също ми е на 1280х1024.

Ако някой по-навътре в нещата знае как може да се промени резолюцията не в играта,а "отвън" нека помогне!

десен клик на шорткъда -> пропертис -> компабилити -> рън ин 640х480. дано стане.. :/

иначе се чудя дали да я започвам пак... нещо ми се е прицъкало, ама от 3 месеца не съм докосвал ВоВ и се колебая дали да се предавам отново...

десен клик на шорткъда -> пропертис -> компабилити -> рън ин 640х480. дано стане.. :/

иначе се чудя дали да я започвам пак... нещо ми се е прицъкало, ама от 3 месеца не съм докосвал ВоВ и се колебая дали да се предавам отново...

Нестава.И аз го пробвах така,но не става... :(

Някакви други идеи?

Има ли някъв начин играта да се подкара на резолюция различна от 1024х768 без да се влиза в играта и от гейм менюто.

Проблема при мен е,че при резолюция 1024х768 монитора става на черни ленти и абсолютно нищо не се вижда...и естествено няма как да си я променя от менюто на играта.

Затова игрите ги играя на 800х600 или 1280х1024 и Уиндоус-а също ми е на 1280х1024.

Ако някой по-навътре в нещата знае как може да се промени резолюцията не в играта,а "отвън" нека помогне!

Хмм, то начин да си ресетнеш всички настройки без да влизаш в играта - има. Но това означава, че ще ти заминат всички макрота, настройки на клавишите - абсолютно всичко.

Просто влизаш в папката WOW и изтриваш "WTF" папката. След това се логваш наново и си оправяш всичи настройки наново.

Знам, че не това е решението, което търсиш - защото си е много играчка, но това е начин, за който се сещам.

Legop4o не се притеснявай - щом веднъж си се отказал, никога няма да започнеш да играеш със същата зависимост, с която си играл преди да я оставиш за сефте.

Хмм, то начин да си ресетнеш всички настройки без да влизаш в играта - има. Но това означава, че ще ти заминат всички макрота, настройки на клавишите - абсолютно всичко.

Просто влизаш в папката WOW и изтриваш "WTF" папката. След това се логваш наново и си оправяш всичи настройки наново.

Знам, че не това е решението, което търсиш - защото си е много играчка, но това е начин, за който се сещам.

Legop4o не се притеснявай - щом веднъж си се отказал, никога няма да започнеш да играеш със същата зависимост, с която си играл преди да я оставиш за сефте.

Решението е във файла Config в същата папка WTF.Отваря се и там се променя от 1024х768 на 128х1024 и си готов.Вече играта се стартира със зададената резолюция.

Имам едно въпросче към старите пушки. Отново подпуках уоу-а, обаче не се сещам как се казваха някои от чат каналите...Ако може да ми дадете

имената на всички, за да мога да си ги джойнна. Мерси предварително!

хей някой може ли да ми каже сайт от който да си драпна последните пачаве за играта. горе има посочен ама в него не може да се влиза. мерси предварително

Имам едно въпросче към старите пушки. Отново подпуках уоу-а, обаче не се сещам как се казваха някои от чат каналите...Ако може да ми дадете

имената на всички, за да мога да си ги джойнна. Мерси предварително!

Raging при мен са по следния начин:

/1 General

/2 Trade

/3 LocalDefense

Това е, с което мога да ти бъда полезен.

хей някой може ли да ми каже сайт от който да си драпна последните пачаве за играта. горе има посочен ама в него не може да се влиза. мерси предварително

Провери тук - дано ти свършат работа.

абе хора имам един въпрос : Къде в Долнаар мога да си взема куеста за петовете на хънтара? 12 левъл в пиратски сървър съм и за първи път развивам хънтър найт елф :)

абе хора имам един въпрос : Къде в Долнаар мога да си взема куеста за петовете на хънтара? 12 левъл в пиратски сървър съм и за първи път развивам хънтър найт елф :)

Бих те посъветвал да ползваш - allakhazam за такива въпроси. Пиратски или не - те куестовете са едни, а и по зоните лесно можеш да се ориентираш.

Относно въпросът ти...

това ти е куеста!!!

тук се намира нпц-то - Dazalar

Ето и инфо от WoWhead за - Dazalar

От там пък отиваш в Дарнасус, но това ще си го прочетеш и сам.

А да щях да забравя - Доланаар е, но това няма значение.

Успехи!!!

ΕΔΙΤ: За нищо ;)

Edited by TAZ

Бих те посъветвал да ползваш - allakhazam за такива въпроси. Пиратски или не - те куестовете са едни, а и по зоните лесно можеш да се ориентираш.

Относно въпросът ти...

това ти е куеста!!!

тук се намира нпц-то - Dazalar <Hunter Trainer>

Ето и инфо от WoWhead за - Dazalar

От там пък отиваш в Дарнасус, но това ще си го прочетеш и сам.

А да щях да забравя - Доланаар е, но това няма значение.

Успехи!!!

мерси много таз

Тук един пич е казщл няколко истини за паладинте, желателно е да се "образовате" :D

http://img310.imageshack.us/img310/2584/paladins0gf.jpg

:P

Тоя пич ме довърши , пали-тата не са чак толкова зле :D

• 3 weeks later...
:wacko: че аз съм на 2.3.0 по някакво чудо :bgrin: опс сори че я дигнах темата...не видях датата на посл. пост Edited by Herbye