TAZ Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Ти си изпушил бе. Ходи да левълваш. Няма да мога, че ще отида до Гърция, но вече съм си в нас и скоро ще те настигна, ама дай да вземем да се разберем и да понаправим нещо заедно, че иначе пак ще се забия в БГ-тата и няма да можеш да ме изкараш от там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Няма да мога, че ще отида до Гърция, но вече съм си в нас и скоро ще те настигна, ама дай да вземем да се разберем и да понаправим нещо заедно, че иначе пак ще се забия в БГ-тата и няма да можеш да ме изкараш от там Абе и аз ще взема да си направя един нов лок при вас така и така имам жеалние да пробвам пвп сървър Идвамммммммммммммммммммм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Blizzcon иде и вече се знае горе-долу как ще се казва следващия експанжън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Абе и аз ще взема да си направя един нов лок при вас така и така имам жеалние да пробвам пвп сървър Идвамммммммммммммммммммм Ами айде де. Ама не разбрах що лок точно Като ти ударим едно рамо набързо ще станеш наще левъли да мое да играем заедно. Един прийст ще дойде таман на тима Или друид. Бе нещо дето да хийлва. Ама и лок да направиш пак става. Пък ако се намерят и още двама мераклии да направим една група 5 човека, става имба. Щото като изключим Каразан и 25 мен дупките, всичко друго в момента е оптимизирано за 5 мен. Така мое да си гриндим из инстанси и след тва на 70 левъл да праим хероици и да се грухтим доволно. То има един прийст в отпуска ама тя сигурно пък хептен няма да иска да почне да играе пак, особено пък хорда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 На този експанжън наситиха ли му се вече хората, та и нов ще пускат ? Някакви подробности можеш ли да дадеш? П.п. Вече главния лош трябва да е Артас "болната камила" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) Ами айде де. Ама не разбрах що лок точно Като ти ударим едно рамо набързо ще станеш наще левъли да мое да играем заедно. Един прийст ще дойде таман на тима Или друид. Бе нещо дето да хийлва. Ама и лок да направиш пак става. Пък ако се намерят и още двама мераклии да направим една група 5 човека, става имба. Щото като изключим Каразан и 25 мен дупките, всичко друго в момента е оптимизирано за 5 мен. Така мое да си гриндим из инстанси и след тва на 70 левъл да праим хероици и да се грухтим доволно. То има един прийст в отпуска ама тя сигурно пък хептен няма да иска да почне да играе пак, особено пък хорда. Ами играл съм почти всеки клас и лок-а е този дето ми е присърце най-много. Ако се намерят още двама ще е супер наистина. Аз по принцип ще го вдигна за нула време - все пак е лок П.С. Писна ми в доомхамър да играя с някви лапета по на 10 години - представи си да разчиташ на тоя да те хилва или ако е танк да държи агрото ... ужас Влезнат в парти и всеки си играе за себе си ... еми не става така номера Edited August 2, 2007 by mortimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 То има един прийст в отпуска ама тя сигурно пък хептен няма да иска да почне да играе пак, особено пък хорда. Тя не че няма да играе хорда - нищо не и пречи, но не ми се вярва, че изобщо ще започне пак. Колкото до mortimus - нека да си играе каквото му е на сърце бе - ти що пак паладинка правиш, щото те кефи пък и ние ще нюкваме бързо и няма да има нужда от хийл, ако пък е толкова зорно - ти ще метнеш нещо колкото да не си валат. mortimus не го слушай Кийлъра - прави си лок го почвай, аз цял живот прийст го играя - ама ми писна вече, така че каквото ти душа иска, това си направи. Сървъра го виждаш, ама да знаеш - зор не си даваме изобщо. Хайде със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Тука някаква карта набарах, а пък колко ще е истина.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Само на мене ли тая карта ми прилича на Outlands ?? TAZ, аз паладин си направих пак щото друго не мога да играя. И да щото ме кефи, спор няма. Той като иска лок, нека да е лок. Аз само му предложих друг вариант ама той си решава какво да е. Освен това аз нюквам по-бързо от вас хехе Така че няма да е проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Освен това аз нюквам по-бързо от вас хехе Така че няма да е проблем Знам че си на едно кафе и за това ми ги пишеш тези смешки тука Нюкваш само ако ти върже сийла мило, ама няма да споря сега - нито ще се състезаваме, нито нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Как ще съм на кафе бе. В офиса съм и бачкам, за разлика от тебе когато си в офиса Я си пусни скайпа че да те питам някои работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Знам че си на едно кафе и за това ми ги пишеш тези смешки тука Нюкваш само ако ти върже сийла мило, ама няма да споря сега - нито ще се състезаваме, нито нищо. То всичко опира в тая игра до това дали ще ти върже с мойта крава шаман съм свалял 2 левела по голям от мен улориър точно с 1 удър (всъщност бяха 3 в 1 и то наистина неочаквано добра комбинация 3 критикала на уиндфурито ми) и остана на 5% кръв за 1 шок точно ... така че всичко е относително (става дума за 40-42 лвл някъде) Абе казват кой герой колко бил слаб или колко бил силен ама баш си е до умения цялата работа (и до дрехи от части с много стамина :) ) Гледам ги шаманчетата играят ама не си ползват тотемите ... ми героя ти става на половина така, все едно лока да не си ползва феар-а щото бил имба ... тва ти е част от героя все пак - щом е там значи е необходимо да е П.С. Вече мойта девойка е 14 левел при вас, скоро ще я промоцирам официално (като ми ъпдейтнат арморито) ха-ха /moo FTW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 За повече инфо около новото разширение следете http://wow.incgamers.com/ и www.worldofraids.com. Очаквам съвсем скоро да започне да пристига информация от Blizzcon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 То всичко опира в тая игра до това дали ще ти върже с мойта крава шаман съм свалял 2 левела по голям от мен улориър точно с 1 удър (всъщност бяха 3 в 1 и то наистина неочаквано добра комбинация 3 критикала на уиндфурито ми) и остана на 5% кръв за 1 шок точно ... така че всичко е относително (става дума за 40-42 лвл някъде) Абе казват кой герой колко бил слаб или колко бил силен ама баш си е до умения цялата работа (и до дрехи от части с много стамина :) ) Гледам ги шаманчетата играят ама не си ползват тотемите ... ми героя ти става на половина така, все едно лока да не си ползва феар-а щото бил имба ... тва ти е част от героя все пак - щом е там значи е необходимо да е П.С. Вече мойта девойка е 14 левел при вас, скоро ще я промоцирам официално (като ми ъпдейтнат арморито) ха-ха /moo FTW Реално погледнато в момента има толкова много ламери в тая игра, че направо не е истина. Прекалено много от старите играчи се отказаха след експанжъна и си продадоха акаунтите. И тея ламери се събират вече от 4-5 месеца, че и повече. А ти напредваш добре спор няма. Както каза Таз ние не си даваме много зор. За мене лично е по-добре да си прекарам лятото някъде навънка с приятели, по кръчмите, по балканите и по разни такива приятни неща, вместо да кисна пред играта цяла вечер. Но иде зима и там вече ще падне яката игра. Не че сега не играя изобщо. Днеска вечерта мисля да направя два левъла ако не ми мине котка път Ако се намери група за скарлет може и повече да направя. Зора ми е на мене 40 левъл. Би трябвало това да е зора на всеки паладин даже. След тва ставаме много лоши Обаче мноо ми върви с уарлоци Миналата седмица пак уан-шотнах един. Но най-готино ми беше в Силитус кога утрепах един лок с първата Лейди Дано успеем за зимата да събереме един тийм 5 човека да си правиме кефа, а не да се съобразяваме с разни рандъми и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 WoW's Wrath of the Lich King Trailer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Мразя ги тия близард. Тъкмо реша да си купя нещо друго и те изкарат някой експанжън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Ай сектир бре нямам още ТБС тея изкарват нов експ ... ужас Килер - и аз не си давам зор просто се забавлявам, харесвам играта и я играя за удоволствие. Като нищо ще развия един нов шаман да ви хилвам и помагам в парти, на моя 60 лок тъкмо му купих епик раптора (тоя от пвп-то) и ми писна да играя с него :) ще се обадя скоро като кача някой друг левел (и като реша с кой от двата героя да играя за напред) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 (edited) Какво ли ще рече това "херо клас" доста интересно, и ако новия континтент е с тея горящите дървета и снежната гора ... ЛОЛ отидоха още 100 лева :) :) Ето какво открих за този клас: New Hero Class: Death Knight World of WarCraft's first Hero Class is a plate-wearing tank/DPS hybrid that works a little something like this: When players hit level 80, they'll be able to embark on a quest (similar in difficulty to the Warlock's epic mount quest, back before the level cap was raised to 70) that unlocks the ability to create a Death Knight character. The Death Knight starts at a high level (somewhere around 60 or 70, though Blizzard isn't certain yet), so you won't have to grind your way back up all over again. It's intended as an alternative, advanced class for end-game use only. Rather than using rage, energy, or mana, Death Knights have a special "rune sword" displayed beneath their health bar, onto which the player can etch six different runes (choose between Frost, Blood, and Unholy). Different abilities require different mixes of runes, and using abilities consumes the requisite runes until a cooldown timer causes them to be available again. Stuff like talents, spells, and other specifics are still being finalized. So are key questions like what races can be a Death Knight (start a Gnome petition now) and whether unlocking the Hero Class on one server means you can create a Death Knight on any server. Демек ще се получи нещо като MU online където след определен левел можеш да играеш със скритите класове... ами що да не Edited August 4, 2007 by mortimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 То така ако излизат екпанжъните по един на година след 10 години ще имаме 20 раси и 30 класа Да не говорим за магиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Аз пък имам още един въпрос - тъй като днес ми изтече едномесечния абонамент и поради някаква причина пулсар бяха затворени, се чудех дали да не се ъпгреидна на Burning Crusade, защото има 10 дневен free trial.Въпроса ми е, след като изтече този трайъл, да не би да изискат от мен да си купя Burning Crusade и да може да се играе само по този начин, не както преди само wow classic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 И аз съм с 10 дни безплатния Бърнинг и според мен като изтече няма да можеш да си ползваш героите които са блооделфи и дранеи (не вярвам да не можеш да ползваш всички останали, но знаеш ли..) аз и без това ще си взимам експанжъна за това не мога да ти кажа, но ако държиш след 7-8 дни ще пробвам и ще ти кажа П.С. Когато си сложих бърнинг преди да активирам акаунта (да го направя ТБС) пробвах играта и през бърнинг клиента можех да играя с норалните си герои (пре-ТБС) демек с нормалния акаунт ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 mortimus - гледам паладинче си направил и ти И вече 20-ти левъл, похвално. Аз ще трябва да понаправя някой левъл, че този уикенд пак се гласи да е гръцки и няма да мога да се логна, но преди това, ще е хубаво да стана поне 30-ти, че от това ПВП, нямаше време кога да си вдигна левъла. Весо ти ще ставаш ли Death Knight бе??? Щото ако ще ми ставаш - да знам какво да правя ощи от сега - прийста ли да си играя или да продължаваме където сме се захванали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Аз да стана предател ????? Да не би ника да ми е Артас ???????????? Момче, последната ми цел в тая игра е да го видя тоя мръсник утрепан Ако трябва и в хардкор гилдия ще влезна за да го видя това Няма начин да стана умрял рицар. Аз съм паладин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 mortimus - гледам паладинче си направил и ти И вече 20-ти левъл, похвално. Аз ще трябва да понаправя някой левъл, че този уикенд пак се гласи да е гръцки и няма да мога да се логна, но преди това, ще е хубаво да стана поне 30-ти, че от това ПВП, нямаше време кога да си вдигна левъла. Да, ама имам някакво желание да вдигна лок-а на 70 защото това ще ми е първия герой 70ти левел и ми е интересен оутланд да видя Я кажи този сайт в който гледаш сървърите с каква полулация са, Килера ми спомена за него ама не можах да го открия в гоогъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Да, ама имам някакво желание да вдигна лок-а на 70 защото това ще ми е първия герой 70ти левел и ми е интересен оутланд да видя Я кажи този сайт в който гледаш сървърите с каква полулация са, Килера ми спомена за него ама не можах да го открия в гоогъл Разбирам те за 70-ката, приятно е да имаш нещо с голям лавъл, да видиш абсолютно всички неща, които класа има. А и аз ти казах - щом ти харесва лок - отиваш и си правиш един такъв и си го играеш. За сървърите аз използвам: wowrealmstatus и warcraftrealms Кийл, защо да си предател бе - много вътрешно го взимаш. Ти ако станеш такъв, за мен пак ще си останеш дете на светлината и на светата църква Дано ти сменят чарджъра с този на Барона!!! Хммм в гилдийка си влезнал гледам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts