Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Аз там имах два героя преди да почнеш ти, но няма да спорим сега за това. Радвам се, че ти е харесала пратката - поне за торбите ще черпиш :P

А да и вземи покопай малко вече - до никъде не съм, сериозно ти говоря. Вземи се в ръце!!!

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

как ги качвате тея герои в ПВП сървърите ? Имам един друид в ПВП и като стана 30 лвл и е абсурд да направя какъвто и да е куест спокойно без да ми скочат на главата един или двама 70 лвл... Играя в doomhammer (ПВЕ) 57 lock ама сървъра нещо не ми харесва и сигурно ще пробвам отново ПВП

Я кажете как ги качвате тези левели (само на мен ли ми се струва, но възрастовата граница на ордата е между 10-15 години пълния абсурд) :)

как ги качвате тея герои в ПВП сървърите ? Имам един друид в ПВП и като стана 30 лвл и е абсурд да направя какъвто и да е куест спокойно без да ми скочат на главата един или двама 70 лвл... Играя в doomhammer (ПВЕ) 57 lock ама сървъра нещо не ми харесва и сигурно ще пробвам отново ПВП

Я кажете как ги качвате тези левели (само на мен ли ми се струва, но възрастовата граница на ордата е между 10-15 години пълния абсурд) :)

Принципно 70-ките, които нападат малки левъли са рядкост, просто защото не печят нищо.

Принципно 70-ките, които нападат малки левъли са рядкост, просто защото не печят нищо.

По принцип да, но дефакто се забавляват да те убиват. Последния път когато ми скочиха 2 70-ки аз бях 30 и те си качваха в/у мен "unarmed" скилла... просто се гаврят

Абе каква е тая тенденция всички лапета да влизат орда ?? Какво е положението при алитата ?

Има ли някой, който играе в Nagrand, Alliance?А и между другото да питам-къде дигате лвл след 35?

Badlands :) иначе аз съм в shattered halls може се срешнем по бг-тата :)

Абе каква е тая тенденция всички лапета да влизат орда ?? Какво е положението при алитата ?

от както излезна ТБЦ всички такива лапета дето бяха в алианса заради НЕ се преместихав хордата заради БЕ...

Edited by BlackGuardian

И щото всеки им разправя, че ордата са Про. И те барабар Петко с мъжете.

ПРО :) Ордата са добри само да убиват без никаква тактика. Когато се наложи да се ползва тактика като защита и подобни (в БГ) ордата окапва. Забелязал съм в БГ единствените които използват лечение са алитата. Ордата вместо да лекува се бие и измират всички съответно.. мания да си в начело в дмг метърите. И аз обичам да съм отгоре ама съм лок все пак с ЛОЛгуард :)

Играя в doomhammer (ПВЕ) 57 lock ама сървъра нещо не ми харесва и сигурно ще пробвам отново ПВП

Аз играя в Dооmhammer от 2 години и сървъра си е перфектен...как ти се казва лок4ето и в коя гилдия си ?

Аз играя в Dооmhammer от 2 години и сървъра си е перфектен...как ти се казва лок4ето и в коя гилдия си ?

Това ми е лок-а

http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Mortimus

Имам въпрос. В момента нямам TBC и играя до 60-ти лвл. Ако си купя експанжъна, ще има ли в него един безплатен месец ?? Ако има, как става номера ?

Имам въпрос. В момента нямам TBC и играя до 60-ти лвл. Ако си купя експанжъна, ще има ли в него един безплатен месец ?? Ако има, как става номера ?

Единственият начин да имаш безплатен месец е, да вербуваш ;) някой приятел. Ако той играе и след 10 дена си закупи играта и си плати за един месец - ти получаваш бонус - един месец безплатно. Та това е начинът за някоя кирийка от Близзард.

Единственият начин да имаш безплатен месец е, да вербуваш ;) някой приятел. Ако той играе и след 10 дена си закупи играта и си плати за един месец - ти получаваш бонус - един месец безплатно. Та това е начинът за някоя кирийка от Близзард.

В БГ няма геймкарти за 1 месец нали ?

В БГ няма геймкарти за 1 месец нали ?

Не няма, Пулсарци продават само за два месеца препейд карти. Аз доколкото знам, това е опция само за Щатите, там и за 1 ден има ;)

Не няма, Пулсарци продават само за два месеца препейд карти. Аз доколкото знам, това е опция само за Щатите, там и за 1 ден има ;)

Не само, и за европа е ама ние нали не сме в европа... и нас не ни бъркат тези цени. В европа има карти за 1,2,3,4,5,6 месеца - колкото си искаш. Пише го на кутията на препейд картата :)

За6то цъкате на оригиналния кат има и добри безплатни ето един сървър http://www.mmorpg4free.com/ Аз цъкам на него и съм мн доволен.Другата седмица 6те сменят ма6ината.Побира спокоино 1000 4овека и XP e 3x

Edited by kotora

За6то цъкате на оригиналния кат има и добри безплатни ето един сървър http://www.mmorpg4free.com/ Аз цъкам на него и съм мн доволен.Другата седмица 6те сменят ма6ината.Побира спокоино 1000 4овека и XP e 3x

Пиратските сървари са демо версия на играта. Колко време си играл в близард ?

не се излагай... :) в оригиналните сървъри има десетки пъти повече играчи...

специално за сървъра дето си дал... изчезват items след лог... колко пъти съм губил сини и лилави предмети идея си нямаш... последният път загубих две торби с 32 предмета в тях... критично важни скилове и таланти не работят... днеска имаш poison, утре нямаш... половината quests са бъгави... особенно в Outland... босовете в инстансите са комично лесни... да не споменавам, че Onyxia се бъгва супер лесно и може и да я бутнеш с 5 човека парти за 30мин... дисконектите и фриизовете също са приятна част от това да играеш в private server... и още много и много... имам 70-ка Rogue в гореспоменатия сървър, търпях бъговете, но след вече споменатата случка с 2-те торби и 32-та предмета се отказах :)

затова ДОБРИ сървъри освен оригиналните няма...

Edited by Yorikkk

И аз съм игра в пиратски сървари близо година и половна ... ако някой от вас си мисли че играе ЛОЛ в тях е в голяма заблуда... може да е нещо друго ама не и ЛОЛ :)

Пробвайте и вижте разликата има безплатни 10 дни

Edited by mortimus

Не му се сърдете на kotora първо, защото има - няма 20 поста, неориентиран е.

Второ - той/тя никога не е играл на офи сървър и колкото и да му/й говорите - няма да Ви разбере.

Трето - гледайки начинът на изказване и писане - подразбирам, че годините на които е, като ги пише и завършва с "надесет" или по просташки казано - "найсет" което пък от своя страна води до това, че детето е тийнеъджър, няма средства да си купи играта (50 + 70 лева - това включва WoW и TBC), няма пари да дава на месец (25 лева) - надявам се с това да отговорих на s6k.

Четвърто - има много по-важни неща за него, а и експито на сървъра е невероятното по 3, да не говорим, че крийтърсите в STV могат да ти пуснат някой епик, а както знаем епиците са повече от всичко.

Това че може след рес на сървъра да ви е заминал героят, който си го вдигате повече от месец, това че не може да направите един чейн куест, да видите историята било то на хордата или аллитата, това че до сега няма един свестен пират... това са толкова земни и далечни проблеми от главата на kotora, че направо няма смисъл да си ги слага присърце ;)

Ми това е от мен за "добро утро" ;) Много ми е готино, когато се натъкна на такива мнения като на драгия/та kotora, защото тези хора наистина искат да ни отворят очите, ама на - ние или сме мазохисти, или просто обичаме да пълним гушите на мултимилионните компании, само защото една сутрин сме се събудили и докато птичките са чуруликали навън сме се замислили и името (като Близзард например) ни се е сторило.... хммм адски готино и сме решили от днес нататък, всеки месец да ги мъчим, като им превеждаме по сметчиците едно малко, скромно но от сърце дарение.

Останете си със здраве и приятен ден от мен.

Това със парите малко грубо ми прозвуча (между другото WoW-а е 40 лева не 50)..то и аз от 2 месеца нямам пари да си платя някви си 26 лева, ама така е като живеем в България.Както и да е.Но още не мога ад проумея как има хора които продалжават да играят на пиратски сървърчета и изпитват удоволствие от това!Не разбраха ли, че таза игра пиратски аналог които да прилича на Близардските сървъри - няма!Пълна загуба на време..и това като го видя експириънс х3 и лошо ми става..Но наистина най-якото е да ти се изтрие героя след рестарта и след това с удоволствие да почнеш развитието му.

Вижте!Rogue! :ph34r:

Това със парите малко грубо ми прозвуча (между другото WoW-а е 40 лева не 50)..

Защо да е грубо - това че казвам истината значи ли, че съм груб. Какво да направя, че истината боли и че реалността е такава? Но пък и да заблуждавам - не желая. Аз изказах предположения, може и да не е така. Представи си, че дадения индивид е син/дъщеря на някой от новоизлюпените псевдо богаташи, но просто си чъка с приятелчета в пирата и до сега не се е сблъсквал с проблемите като например - изтриване на безброй много герои, предмети. Може и с езиците да не е добре и да не иска да се блъска в сървър с 5к - 10к + хора.

Може и да е социопат детето.... не знам. Всичко това си е едно предположение ;)

Колкото до цената на WoW - не споря колко е сега, аз като си я купих си дадох 50 лева като добро момченце, защото толкова струваше когато започнах сагата в света на Азерот. Да не говорим, че TBC-то ми е 140 лева, а не 70 като на повечето хора, които играят.

Цените са без значение, пък и с 10 лева не знам дали ще забогатеем много, но за да сме точни.... благодаря за уточняването.

Успехи!