GoDL1Ke Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Аз лично почти не съм губил в АБ. Явно ти си карък и ти се падат само нуубове Иначе ВСГ падаме много често. Незнам защо така се получава. Ако има някой да играе в Бърнинг Блейд да свирка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 прекалено сте добри в тая тема, чак ме е срам да пиша се пак, по въпроса за хорд/алианс - алианс ме кефят повече като аутлуук, градове, куестове и т.н, но хордата на високи левели са с по-.. хмм, ниски проценти на играчи под 14 години. да кажем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 btw Horde почна да мирише след като се появи ТБЦ всички нъбс дойдоха заради БЕ Аз се чудя защо Килъра дойде да играе Сега на сериозно - доста хлапета са дошли да играят, наистина и с Килъра забелязахме лейм изпълнения на ниски левъли, но какво да се прави - ние ще си играем двамата, така че няма зор и няма много, много да си късаме нервите. В твоя сървър процентно сте много повече хордата от алианса, вярно е, че е нов сървър, ама то пък прекалено много хорда сте се насъбрали там, не може човек в Баренс моб да си хване прекалено сте добри в тая тема, чак ме е срам да пиша се пак, по въпроса за хорд/алианс - алианс ме кефят повече като аутлуук, градове, куестове и т.н, но хордата на високи левели са с по-.. хмм, ниски проценти на играчи под 14 години. да кажем. Ба добри, Legop4o далече сме от това, бяхме добри - сега сме просто casual players. Въпросът за хорда и алианс е много сложен, но всичко опира до това - какво на теб ти се играе, ние с Килъра вдигнахме много алианси, мейновете ни бяха - те все още са де - доста добре облечени, известни бяха макар че това не го намирам зя плюс. Направихме доста, но повечето ни приятели спряха да играят, станаха едни големи драми - абе нещата замирисаха сериозно и се пренесоха от WoW в irl - затова и решихме, тотална промяна, пък и ние си харесваме куестването и историйките, които се разправят вътре - отдаваме се само на това нещо - бавно вдигане и просто запълване на свободното време, никакъв хард кор вече, само ганк, пвп и куестчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ганк особено Иначе нема файда да сме хорда Тряаа те псуват Алианса щото иначе нищо не правиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Имам един въпрос.Преди някъде около седмица видях, че по случай 10 годишнината на World of warcraft, Blizzard ти отстъпват безплатен 10 дневен trial акаунт.Регнах се и сега ми остават някъде около три дни от акаунта.Въпроса ми е ако си купя от пулсар карта дали ще мога да заредя този акаунт с нея и да не е вече trial? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ще можеш разбира се. Въпроса е кога станаха 10 години след като са минали само 3. Може да ги смятат и годините на разработка. Странна работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Имам един въпрос.Преди някъде около седмица видях, че по случай 10 годишнината на World of warcraft, Blizzard ти отстъпват безплатен 10 дневен trial акаунт.Регнах се и сега ми остават някъде около три дни от акаунта.Въпроса ми е ако си купя от пулсар карта дали ще мога да заредя този акаунт с нея и да не е вече trial? Трябва ти и retail копие от играта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Аз реших, че това се подразбира, но си прав че ще трябва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr0Zen Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Хм, странно може и да съм се заблудил за 10 годишнината, но все пак ми се струва че Blizzard пуснаха тази прИмоция по някакъв случай...както и да е месри за отговорите.Сега още един въпрос След като си купя това от Пулсар да не се окаже, че трябва да купувам и експанжъна The Burning Crusade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 ами ако искаш да стигнеш до 70 левъл и в оутланд ще трябва а иначе тва с 10-те дни ако не се лъжа си е най-обикновен guest pass key след който трябва да си купиш играта за да продължиш да играеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 а иначе тва с 10-те дни ако не се лъжа си е най-обикновен guest pass key след който трябва да си купиш играта за да продължиш да играеш Дам, това беше първо за TBC след това направиха онази врътка, с която аз спечелих преди време безплатен месец - да поканиш приятел и да си цъкате заедно, а той ако си купи след това играта и я зареди с един месец - ти получаваш от Близз 1 безплатен. Та скоро гледах, че се беше появило това нещо пак. Весо спри се малко щото сега не съм в нас и не мога да вдигам много бе. Вземи ми направи и мечове, че с тия тъпи дагери ми писна. И ми прати руда, да творя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Направих си 1 драенейче варриор в Karazhan сървара ако някой иска да дойде да цъкаме заедно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Тия са полудели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Тия са полудели sick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Хората са с много свободно време явно, а и с доста излишни пари като гледам хардуеъра и наличието на толкова ъкаунти - луда работа + прийст ловър като мен поне от първата снимка със семейство Зин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) wooops my bad Edited July 11, 2007 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6k Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Някой играе ли в този сървар? >>> Chronic Domination Имам акаунт в него и 67левел герой,а след като правиха там някви си профилактики немога да влезна... Дава ми,че паролата или името е сбъркано...а в сайта пише,че съществува такова име вече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Някой играе ли в този сървар? >>> Chronic DominationИмам акаунт в него и 67левел герой,а след като правиха там някви си профилактики немога да влезна... Дава ми,че паролата или името е сбъркано...а в сайта пише,че съществува такова име вече... Да не си си дал на някой паролата или да са те хакнали и после да си намериш героя гол и дизенчантнат, а парите изчезнали като дим? Дох, това е пиратка..... няправо мога да си делна горе написаното, не знам защо изобщо трябва да се чудиш къде ти е героя и защо аджеба ти е изчезнал с променена парола и т.н. Отговора и толкова прост - неофициален сървър (частен) - админите са богове, могат да си правят каквото искат. Честито левълване отново. Остани със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Напомня ми за добрия шитав нефелин една профилактика и хоп айде наново всички левелват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Напомня ми за добрия шитав нефелин една профилактика и хоп айде наново всички левелват. Мда...нефито беше бомбок Помпих с някво друидче в зората и аз...докато не преоткрих платената истина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Отговора и толкова прост - неофициален сървър (частен) - админите са богове, могат да си правят каквото искат. Много ясно че админите са богове. Така и трябва да е. Как иначе хората ще разберат разликата между пиратския и оригиналния сървър Гледай довечера да си онлайн към 21 часа, че да няма секс !! Аз лично се подготвям за една дълга сесия тази вечер Трябват ми едни 3 левъла да стане паладинката имба и не е лошо да ги направя тази вечер а а а а а а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender359 Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Аи някои по напредна да опише ПОДРОБНО пътя до SW с кораба от къде точно се минава хващам го от EXODAR и от там на татък немога да се оправя .Знам че има портали но в обикновените сървъри се ходи с кораб.През кои континенти и градове се минава знам че е бая 30-40 мин с кон.Помогнете мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 От Ексодар хващаш кораба до Дарнасус. От Дарнасус хващаш кораба до Менетил Харбор. От Менетил тичаш като преял кон до Айрънфордж и от там хващаш подземния влак за Стормуинд. Другия вариант е в Дарнасус да хванеш някой мейдж, да му дадеш 1 голд и да ти направи портал до Стормуинд. Даже предполагам, че и в Ексодар ще намериш някой мейдж да ти направи портал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Гледай довечера да си онлайн към 21 часа, че да няма секс !! Аз лично се подготвям за една дълга сесия тази вечер Трябват ми едни 3 левъла да стане паладинката имба и не е лошо да ги направя тази вечер а а а а а а. Какво каза за няколкото левъла, че не те разбрах нещо или просто беше толкова незабележим, че не съм видя кога си се появил, кога си вдигнал 3 левъла и кога и излезна. Ама карай - аз си свикнах да си играя сам - орис, поне малко кяр да видиш от мен - провери си пощата - поне ще спреш да мрънкаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 16, 2007 Share Posted July 16, 2007 Кавал, бех болен нямаше как да играя. Иначе мерси за пощенската пратка. Хубави работи имаше Айде да не казвам кой си играе сам. Че аз докато играех ти даже герой не беше си направил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts