Vendettist Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 haha 6te e super! pi6ete PMi 6a napravim healers mania event... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 след ходене по мъките с разни безплатни шитави ммо-та днес пак си взех картичка време е да ви навестя във вашия риълм с едно ново прийстче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 след ходене по мъките с разни безплатни шитави ммо-та днес пак си взех картичка време е да ви навестя във вашия риълм с едно ново прийстче. от кой вид ще бъде Raging - хордско ли или нещо друго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Ами колебая се още. По-вероятно Али да пусна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Ами колебая се още. По-вероятно Али да пусна. Ако ще да играеш Али ми пусни едно ЛС, за да се разберем и да ти дам някой работи - то аз още си плащам моя WoW, че не го играя - не го играя, ама поне да те зарадвам с нещо, та по-лесно да ти е като левълваш. Хайде успехи. Остари със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Имам следния проблем: понеже един от дисковете ми се е прееба* реших да сваля играта от замунда-та, но без да искам съм свалил us клиента. Има ли шанс да се логна и ако да- как ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Имам следния проблем:понеже един от дисковете ми се е прееба* реших да сваля играта от замунда-та, но без да искам съм свалил us клиента. Има ли шанс да се логна и ако да- как ? Май трябваше да си смениш риалм листа, но как точно ставаше - не се сещам - ако искаш погледни тук из темата. Пиратите доста го обсъждаха това, ако не намериш - пиши ми, за да видим как да ти дам дискове и да си го инсталнеш - може да ти ги драсна. Ще се разберем. Аз в понеделник ще се прибирам в Пловдив, така че ако не си се оправил до тогава - пиши едно ЛС, за да се разберем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Май трябваше да си смениш риалм листа, но как точно ставаше - не се сещам - ако искаш погледни тук из темата. Пиратите доста го обсъждаха това, ако не намериш - пиши ми, за да видим как да ти дам дискове и да си го инсталнеш - може да ти ги драсна. Ще се разберем. Аз в понеделник ще се прибирам в Пловдив, така че ако не си се оправил до тогава - пиши едно ЛС, за да се разберем. Смених риълмлист-а и пак не става. Няма нищо. Ще я сваля пак. Благодаря ти много за това, че си предлагаш помоща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 (edited) Аахахахх пич само едно щи кажа, че ДРУЙДА SUXX ..... Паладина е най-големият танк и такъв ще си остане ... Пак и ДРУЙДА да е танк това е смях уе .... все едно да идеш на райд и да сложиш MAGE или Warlock да са танкове ...просто е смешно, замисли се малко !!! Ама иначе си прав за друида /target /unimpressed Господа роугове (предполагам, че сте съответно паладин и уориър, но се държите като пирати), без претенции да съм дори средно ниво друид съм танквал успешно, дори лесно, всичко до 65то ниво, когато започнах да лекувам. 60% от хийлърите, с които съм играл, са ми казвали, че предпочитат да лекуват друиди, заради по-стабилното им поемане на щети. Познавам два друида от моя сървър (а предполагам, че в световен мащаб са много повече) които са танквали Найтбейн. Виждал съм друиди с 40к+ армор при 23к+ хелт при 430+ дефенс. Не знам как точно да ви го кажа за да го разберете... но "друЙдите" могат да стават на мечки! Шантава работа, нали? Ave maina vie 2mata ot kolko vreme ne ste igrali WoW ? Добър въпрос... бих казал, че са спрели около 1.7... П.С. http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...89699&sid=1 без коментар... Обадете се ако имате проблеми с превода. Edited April 29, 2007 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Абе ти хубаво си познавал друиди танкове и т.н. и т.н., обаче това не се припокрива с моя експириънс. Не казвам че друида не може да танква. Може да танква, но е тъпо да се омешват така ролите на класовете само щото може. И паладина може да танква и друида може, че даже и уориъра може. Е и ? Файдата от ползата каква е, че аз не я виждам. Ако няма уориър, да го замести някой, ок. Ако има правилната цифра уориъри да танкват за къв чеп ми е прот паладин или ферал друид в рейда ??? Ми за никъв точно. Загубен слот. Вместо там да има или холи паладин или ресто друид, аз ще съм взел двама тотално безполезни чара. Да бе знам че друида и дмг може да прави ама айде да не го сравняваме с истинските дпс-ъри, че ще олеем много положението. Да ти кажа лекувал съм многократно, както се наложи, друид танк. Ми поема доста дмг и не е лесен за лекуване каквото и да са ти говорили твоите познати. Виж прот уориър и след пача прот паладин е друга бира. И паладин танк съм лекувал. В хероик инстанс хем. И в партито освен мен друг хийлър нямаше. И пак става. То в голяма степен тая работа опира и до играчите. Но щита и parry-то друида ги няма и там му е проблема. За оф-танк става, не споря. За мейн танк обаче забрави. Или уориър или прот паладин. Като тоя паладин трябва да е събрал танкинг екипировка иначе ще съква сериозно. И все пак като обобщение ще кажа, че всичко опира до играча и екипировката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Никога не съм казвал, че друидът е "по-добър" танк от прот уоръир, това е глупост. Адаптация. Някои битки са по-лесни с танк друид (най-елементарният пример, за който се сещам, е финалният бос в SM Library, заради полиморфа ), при някои като Kiggler the Crazed например, най-доброто решение е мункин или дори хънтър за танк! От друга страна на кастър босове да танква друид е просто тъпо. Не отричам, че прот уориърът е несъмненият фаворит, нито че прот паладинът е по-добър АоЕ танк. Обяснявах на онези двамата, които разправяха как друидът не може да танква, че... ами, може. Колкото до block и parry, близард ясно казаха, че искат друидите да са "различни" танкове и точно затова от всички класове те получават най-много dodge на точка agi. Малко тъпо според мен, но както и да е. Колкото до ДПС, само виж колко роуга мрънкат, че кетформ правел повече демидж от тях. И все пак е ясно, че един добър роуг винаги може да направи повече като ДПС за рейда, отколкото друид със равностойни предмети. И все пак като обобщение ще кажа, че всичко опира до играча и екипировката. /много agree П.С. Съвсем друг е въпросът, че напоследък като че ли само друидите искат да танкват, не съм опитвал да броя уориърите, които ме молят да танквам вместо тях, за да могат да се радват на големите цифрички с големите си 2хендърс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Imenno .. Dr00d-a e dodge tank .. kakto spomenah v edin ot prednite mi postove Tanka v moita Karazhan grupa e Druid i tankva absolutno vsichko barabar s Nightbane .. I moga da kaja che s pochti 50% dodge i pochti 75% dmg reduce e dosta lesen za healvane .. e drug e vaprosa che sme 2 priesta s 1800+ healing i paladin s 1500+ healing koito sme na Ti s heal-vaneto .. Kolkoto do Prot Paladin Kiler oshte ne s sam se sblaskval s takova jivotno i ne moga da komentiram ... No dokolkoto imam pogled v/u predmetite v igrata nqma koi znae kolko item-i prednaznacheni za pala tank ... vijdal sam nqkolo zeleni ot questove i tva e .. .. A kakto shte se saglasish na Prot Pala-ta mu trqbva mana da tankva (hold agro) osobenno za boss tanking. Ne e logichno da go navlechesh s warr tank gear i paladina da ostane s 3k mana koqto da mu svarshi na 2rata minuta .. Osven tova povecheto paladini kato im padne HP-to i natiskat divine Navik Predpolagam Blizz oshte ne sa izmislili encounter v koito da se naloji paladin da tankva ili paladinskite tank (hold agro) skills da sa ot znachenie .. Moga da obobshtq che v momenta Dr00d = Feral, Pala = Holy Druid v tree (resto) forma ima dosta minusi v momenta 1: Ne moje da polzva baven heal (healing touch - Legop4o popravi me ako gresha) 2: Aurata veche ne dava 25% spirit bonus healing na partito a dava 25% healing taken na partito. 3: Ne moje da res-va i inervate-va v forma (slava bogu tova shte go opravqt ot sledvashtiq patch) Predpolagam ima oshte neshta koito v momenta ne moga da se setq .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 (edited) Druid v tree (resto) forma ima dosta minusi v momenta 1: Ne moje da polzva baven heal (healing touch - Legop4o popravi me ako gresha) 2: Aurata veche ne dava 25% spirit bonus healing na partito a dava 25% healing taken na partito. 3: Ne moje da res-va i inervate-va v forma (slava bogu tova shte go opravqt ot sledvashtiq patch) Predpolagam ima oshte neshta koito v momenta ne moga da se setq .. Прав си абсолютно. Дървото както е в момента става само за оф-хийлинг в рейдове, където обаче е наистина добро - много, евтини и добри HoTs (не съм мерил своите, но от PTR казват, че с бъфа на lifebloom стигат тикове от ~1к/с) Повечето хийлъри друиди използват билдове като 34/0/27 или 27/0/34 (съответно за dreamstate или swiftmend), след което стакват HoTs и спамят HT на по-ниски рангове. Лично аз смятам, че по този начин се превръщат просто в прецакани паладини с по-малко броня, но в момента, уви, това е единственият начин за нас да бъдем main healers за рейдове и heroics. HoTs са много хубави и хийлват много, ама са HoTs, което просто не върши работа, когато танкът поема 5-8к дпс... Swiftmend има 15 сек CD, така че и то не помага особено. За ПвП да не говорим - 20% намаление на скоростта без никакви нападателни или CC движения и малък армор, породен от относителната липса на хубава хийлинг кожа = самоубийство. Отделен е проблемът, че имам трудности с някои групи поради липсата на нормален OOC ressurection... Когато роугът умре от cleave (знам, че то ще се промени с пача) близо до края на някой инстанс в coilfang това са 5-6 минути загуба на време за цялото парти. Истината е, че близард не са наясно какво искат да направят с друида. Преди беше хийлър, сега стана танк, половината играчи го смятат за безполезен, а другата половина за OP... Принудени сме да "крадем" предмети от други класове (котки, носещи пиратска кожа, бухали в плат...) В предишния пач намалиха damage-а нa mangle, сега го увеличават пак... Крайно време е да решат вече wtf се опитват да постигнат! Edited April 30, 2007 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Бих искал да задам един въпрос: не играя играта, но от чиста доза любопитство искам да знам дали я има Maiev Shadowsong (сещате се - Warden-a, който гонеше Illidan навсякаде във The Frozen Throne) във Burning Crusade и ако да - в коя област се намира? А Malfurion ? Ако сложете и снимка, ще съм благодарен,та да ги видя на какво приличат. Съшото важи и за Lady Vahj & Prince Kael'. Peace 2 aLL \/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Maiev Shadowsong - http://www.wowhead.com/?screenshot=view&1.21699#21216 Malfurion - http://www.wowhead.com/?screenshot=view&1.15362#13492 Lady Vashj - http://www.wowhead.com/?screenshot=view&1.21212#17949 Prince Kael'Thas Sunstrider - http://www.wowhead.com/?screenshot=view&1.16988#20405 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 nqkoi igrae li v nagrand servera ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 може ли да ми помогнете, играта ми трагва автоматично да се ъпгрейдва и да си сваля новите пачове. те не са ми необходими за да играя в сървара ми, даже дори като ги сложа не мога да влизам в него. от къде мога да го изключа това чудо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Направи си шорткът от .exe-то в папката на играта и щи я пуска без лаунчъра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immort4L Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Може ли някои да ми каже хубав сървар на БС, че много ми се играе ама немога да си намеря свястен сървар винаги или има много лаг или много бъгове или пак няма хора и после неможеш на райдове да ходиш. Надявам се някой да се отзове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Направи си шорткът от .exe-то в папката на играта и щи я пуска без лаунчъра ей благодаря ти много. един път даже я принсталирах че си свали някакви пачове и се ъпгрейдна, та не можех да си играя в сървара. сега си мислех че пак отива на там работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 От къде мога да си изтегля The Burning Crusade?На всички тракери които знам има само по 3-4 seeds и тегла с по 10 kb/s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 http://zamunda.net/details.php?id=74223 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 http://zamunda.net/details.php?id=74223 мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 някой може ли да ми даде линк от който да си драпна пач 2.1.0. мерси предварително Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 някой може ли да ми даде линк от който да си драпна пач 2.1.0. мерси предварително http://files.filefront.com/WoW+The+Black+T...leinfo.html/1/1 - Patch 2.0.12 to 2.1.0 ENUS http://d4.strategyinformer.com/files/5a6e7...-engb-patch.exe - Patch 2.0.12 to 2.1.0 ENGB Но трябва да имаш 2.0.12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts