baron Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 hm .. new victim for GANG BANG sq ako si kaje i imeto na veshter-a shte e chudno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 hm .. new victim for GANG BANG sq ako si kaje i imeto na veshter-a shte e chudno хаха, ти пък от кога стана кампаджия бе Момо, оскави го да диша пустия орк, пък и аз прецаках хавата, като казах - че сме в същия сървър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 к.е.ф.я. с.е. д.а. х.и.й.л.в.а.м. к.а.т.о. д.р.у.и.д. проблем? просто да питам и тук, специално в defias brotherhood на ресто друидите се гледа като на някакъв бос от нов инстанс - всички са чели за него, но никой още не го е виждал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Не е само във вашия сървър. Болшинството друиди са си въобразили, че са супер, имба танкове и демидж дилъри. Нищо че са съпорт клас и реалната им роля е хийлинга и бъфовете. Както се случва и с повечето паладини. Хибриди какво да ги правиш. И те не знаят за какво го играят тоя клас ама играят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 (edited) V momenta Druida e mnogo po dobar Tank/Dps ot kolkoto Healer. Off tank v nashata guildia e Druid .. i pravi sashtoto agro kato MT-to (Warrior) samo na auto attack-a ... pochti 50% dodge 22k+ armor 17kHP .. Dovolna rabota .. Sashtiq toi kato obarne na kotka e pochti vinagi v top 5 na dps-a .. TBC totalno izvrati rolite na geroite .. Top DPS = Shadow Priest primerno Ne che Priest-a ne si ostava best Healer ama Blizz taka napraviha che vseki spec e dobar veche. Legop4o bratle mani toq Heal .. minavai Feral da im e gadno na rogetata i se kefi na igrata .. Edited April 23, 2007 by baron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Да бе Монка, само че в рейд къде отива най-добрия хийлинг овър тайм примерно?? В дпс ли? Други класове могат да правят само дпс например. Що трябва да правят дмг класове дето не им е тва работа. Или пък да танкват. Преди да спра се нагледах на некадърни танкове, айде нема нужда. Чуя ли ферал друид и директно у лево го пращам. Освен това като танк паладина например е по-добър, но като хийлинг бъф бот е най-добър и там трябва да си насочват паладините усилията. Тия спорове около хибридните класове са леко тъпи реално. Безсмислено е да се спори даже. А пък и ти си прав че Близард осраха могъщо нещата и дебалансираха играта отвсякъде. Като прибавим и факта че в момента си е доста по леймърска играта, почвам да се сещам що спрях да играя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Killer viz sq...neka ne po4vame temata za druidite pak...6tom az iskah da bada healer v Doomed no me napraviha tank....kvo da ti kaza nqkak si ABE DRUID E IMBA DPS/TANK/HEAL GOOD FOR ALL:) Tova 4e vie paladin4etata revnuvate ot nas sexy elf druidkite si e drug vapros;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Аз вече от нищо не ревнувам в тази игра. Почнах като паладин и като такъв приключих. Отоворен съм за всякакви спорове на тема паладини, но едно нещо знам. Всеки клас да си знае кошарата и да не се напъва да се прави на нещо което не е. Ако се налага да помогне човек на гилдията, ок, да сменя билда и ролята в райда. Ако новите дупки искат класове в нови роли, макар че тука се сещам единствено за полезноста на шадоу поповете, нека е така ок. Обаче освен Шадоу поповете, хибриди като друиди и паладини работа нямат в роли дето не са за тях. В цялата си тъпотия Близард ще нърфнат най-полезното дърво на паладина, а именно холи. И всички освен паладините се кефят без да разбират че духат супата по тоя начин. Щото като ти нърфнат съпорт класа ти нърфят и рейд пърформанса. Тъпичко се получава някак си. Ся остава да видя някой ден мейдж да хийлва или рагу да танква. То бива бива ама тва вече на нищо не прилича. И Монка, преди предстоящия нърф, мога да ти кажа че няма поп дето да може да ме аутхийлне. Тва е доказано в сериозен райд. Сега след нърфа пак ще сте най-добри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 И Монка, преди предстоящия нърф, мога да ти кажа че няма поп дето да може да ме аутхийлне. Тва е доказано в сериозен райд. Сега след нърфа пак ще сте най-добри Shtoto ne si igral s men da vidim koi shte outhealnesh 8200 greater heal crit .. outheal ako iskash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Весо прав си, но за жалост Близз точно това прецакаха - сега баба мецана с ауто атака взима агрото на танка, при положение, че детето спами съндъри, таунтове и куп други такива хави, дето уж ще задържът агрото върху него/нея. Ама на - промениха се нещата и то доста. Ей на Зденка снощи ми се оплака, че вече роуговете за нищо не стават в райдове, PvP са добре, ама мейдж и уаруок - ако са по-наядени с тук-таме един или друг епик и са му много неприятни, ама то това не е новост де. Колкото до друидите - нещата при тях станаха много нахални - прави ти котарана един лек амбуш, става на мецана и ходи да го8я биеш. По добре вземи една купа семки и сядай да чоплиш, че то е ясно - ще те убие, ако се противопоставяш - само ще отложиш неизбежното Абе промени се много играта и доста от хората, с които играхме си се захванаха с техни работи, смениха класове или като нас - теглиха една хубава и дебела черта и така. Не е както преди - енкаунтърите да са балансирани за всеки клас, да имаш нужда в райда от всеки клас, да си е равнопоставено всичко - жалко наистина, ама пък на някой може и точно това да им харесва де. Хайде със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Haha hora spomnqteli si kato napusnah igrata i kato se sboguvahme mi kazahte nqma lo6o napusni WoW u4i si za medecianta posle pak si ela:) ama kat gledam i vie stignahte do moeto mnenie 4e wow e prosto zagoba na vreme....Prosto osaznah 4e e po qko bez wow i taq debela 4arta TAZ sa6nost e edno ot nai hubavite ne6ta koito sam pravil prez poslednite 3-4 godini:) No pak kat sprqh wow stanah kurvar...pu6a...pia...voob6te voda aktiven zivot 4iato cel e ne ve4e da sabera nai skpata bilka a da namera bilka/potion koito da ma cakne dovolno hahaha:) Live without wow is sweater:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Haha hora spomnqteli si kato napusnah igrata i kato se sboguvahme mi kazahte nqma lo6o napusni WoW u4i si za medecianta posle pak si ela:) ama kat gledam i vie stignahte do moeto mnenie 4e wow e prosto zagoba na vreme....Prosto osaznah 4e e po qko bez wow i taq debela 4arta TAZ sa6nost e edno ot nai hubavite ne6ta koito sam pravil prez poslednite 3-4 godini:) No pak kat sprqh wow stanah kurvar...pu6a...pia...voob6te voda aktiven zivot 4iato cel e ne ve4e da sabera nai skpata bilka a da namera bilka/potion koito da ma cakne dovolno hahaha:) Live without wow is sweater:) Така си беше, ама то това, което ти предстои е много важно. Спомням си много добре разговора и наистина се радвам, че нещата така станаха - надявам се да се сбъднат и мечтите ти, а колкото до WoW - аз не може да се оплача. Приятели много срещнах там, добро уплътнение на времето си беше, ама много времеизяждащо стана, а и сега доста неща са ми на главата и няма как. Ще остане един приятен спомен Сега на ред е Момо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Shtoto ne si igral s men da vidim koi shte outhealnesh 8200 greater heal crit .. outheal ako iskash Че на мене холи лайт ми критваше за 6500 и смея да отбележа че паладина критва доста честичко като хийлва Да не говорим че маната ми почти не свършваше. В мнооооого редки и дълги битки да се наложи една колбичка да пийна. Ама както казах тва е излишен спор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Killer viz sq...neka ne po4vame temata za druidite pak...6tom az iskah da bada healer v Doomed no me napraviha tank....kvo da ti kaza nqkak si ABE DRUID E IMBA DPS/TANK/HEAL GOOD FOR ALL:) Tova 4e vie paladin4etata revnuvate ot nas sexy elf druidkite si e drug vapros;) Аахахахх пич само едно щи кажа, че ДРУЙДА SUXX ..... Паладина е най-големият танк и такъв ще си остане ... Пак и ДРУЙДА да е танк това е смях уе .... все едно да идеш на райд и да сложиш MAGE или Warlock да са танкове ...просто е смешно, замисли се малко !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 (edited) Аахахахх пич само едно щи кажа, че ДРУЙДА SUXX ..... Паладина е най-големият танк и такъв ще си остане ... Пак и ДРУЙДА да е танк това е смях уе .... все едно да идеш на райд и да сложиш MAGE или Warlock да са танкове ...просто е смешно, замисли се малко !!! Много грешиш. Друида е идеален суб танк особено в беър форма Edited April 24, 2007 by Raging Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 (edited) Аахахахх пич само едно щи кажа, че ДРУЙДА SUXX ..... Паладина е най-големият танк и такъв ще си остане ... Пак и ДРУЙДА да е танк това е смях уе .... все едно да идеш на райд и да сложиш MAGE или Warlock да са танкове ...просто е смешно, замисли се малко !!! Пич само едно ЩИ кажа , че Warrior-а е най-добрият танк ! И не е важно колко хилвате с греатер хеал-а , по - добре хеалваите с флаш-а . Ама иначе си прав за друида Edited April 24, 2007 by ahP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Аахахахх пич само едно щи кажа, че ДРУЙДА SUXX ..... Паладина е най-големият танк и такъв ще си остане ... Пак и ДРУЙДА да е танк това е смях уе .... все едно да идеш на райд и да сложиш MAGE или Warlock да са танкове ...просто е смешно, замисли се малко !!! Haha .. Tva beshe dosta zabavno.. ! И не е важно колко хилвате с греатер хеал-а , по - добре хеалваите с флаш-а . Ама иначе си прав за друида Dam poznaivash ti neshtichko otnosno healing-a .. Ave maina vie 2mata ot kolko vreme ne ste igrali WoW ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Thx TAZ a dano...Ako stane 6a po4erpa vapreki 4e nie taka i taka 6tqhme hodim na pizza ama i s pizzata si sotanhme... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Emeriss-Undead Priest(shadow)40 lvl imeto e Tou moje da se sre6tnem s nqkoi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Thx TAZ a dano...Ako stane 6a po4erpa vapreki 4e nie taka i taka 6tqhme hodim na pizza ama i s pizzata si sotanhme... Пицата никога не е излишна и винаги може да се случи Въпрос на малко организация То и с Момо не сме се виждали скоро та може да организираме някое събиране по-сериозно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Kvo mu e .. Lubcho mi ima tel-a .. samo se organizirate zvankate i sha pristigna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Pra6taite PM sas sre6tata i 6a doida sas sigurnost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Еми понеделник или вторник, почивните дни съм на разположение. Само кажете кой ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Много хийлърска ще е тази среща ама аз съм навит, ще ми е приятно да се видим. Дайте да викнем някой роуг като Зденка или Върбан - те би трябвало и те да почиват сега, поне Върбан де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 С тях също не сме се виджали сума време, така че викай ги и тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts