TAZ Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 То и хербализма не си е за изпускане пък и новата професийка с миньорството си върви много добре. s`Oliver - отиваш на официалният сайт на Близз и там четеш на кратко, какво е описано за всичките професии - поне ще добиеш някаква представа, а и може и да си набележеш нещо и да питаш конкретно за него, за да не постваме Wall-of Text тук, за това каква е разликата мужду всичките професии, как се вдигат, кои са плюсовете и минусите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wow4o Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 (edited) Hi all аз сам нов в тоя форум...и първата тема в която 6те пи6а е тази, по простата при4ина 4е WOW ми е любимата игра... место да играете тапи пиратки саберете пари за оригинален. Аз играя WOW от 3-4 месеца и кефа в оригинала е двоино даже троино по голям съ6то така не бих казал 4е малко балгари могат да си го позволят...знам доста хора от цяла Балгария... даже има realm дето може да се каже 4е е само с балгари. Sandi lvl70 Mage The Malestorm Edited February 18, 2007 by wow4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 (edited) Някой има ли представа от тези , които играят на официалните сървъри , дали е възможно с aplify magic-a на Mage-a да се увеличи ефекта от heal-a на аурата, която лепва Skullforge Reaver (цък) или на оръжия с подобен ефект ? Edited February 28, 2007 by 777 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Би трябвало да се стакват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 zdr na vsi4ki.iskam da popitam za6to kato opitam da si sloja pach 1.12.0 za da moga da igraq v edin ot piratskite sarvari na WOW mi ispisva tova : The software to patch uses locale "enGB", but this patch is for the "enUS" locale. kakvo trqbva da napravq za da go sloja toq patch i da zapo4na da igraq. mersi predvaritelno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 toq patch sam go svalil ot saita i bi trqbvalo da instalna nego za da moga da igraq v sarvara.Ta bi li mi kazal kak bih mogal da go opravq ili pone ot kade da svalq drug za da moga da igraq s nego v http://keate.satory.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Някой може ли да ми каже къде/дали има по-"низши" треньори за бижутерство на по-лесно достъпно място от Екзодар, защото този в Шатраф ( ) сити е само grand master (учудва ме, в скрайърс тиър има енчантъри от journeyman до grand master...), а аз реших да махна енчантинг/билкарството и да се прехвърля на минйорство/бижутерство, така че скилът ми е около 40... то хубаво, ама като правя куестове в аутленд и трябва постоянно да ходя до Екзодар през Дарнассус, за да тренирам и става една... П.С. Надявам се разбрахте какво питам :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Някой може ли да ми каже къде/дали има по-"низши" треньори за бижутерство на по-лесно достъпно място от Екзодар, защото този в Шатраф ( ) сити е само grand master (учудва ме, в скрайърс тиър има енчантъри от journeyman до grand master...), а аз реших да махна енчантинг/билкарството и да се прехвърля на минйорство/бижутерство, така че скилът ми е около 40... то хубаво, ама като правя куестове в аутленд и трябва постоянно да ходя до Екзодар през Дарнассус, за да тренирам и става една... П.С. Надявам се разбрахте какво питам :Д Няма "низши" тренери освен в Силвърмуун сити и Екзодар. Сори мейти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Между другото си продавам акаунта на хубава цена ако някой се интересува на ЛС да пише. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Za6to be priatelu kak moze si prodade6 paladin4eto:(:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Още не съм го продал, но спрях да играя. След като излезна експанжъна осъзнах, че крайната цел е същата като на оригиналната игра. Фармене на хай-енд контент до припадане. Демек всяка седмица едно и също. Това което беше връх преди експанжъна го постигнах. Можех да постигна същото и след експанжъна, но вече не ми е интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Значи играх в един пиратски съвър (кеате), обаче нещо не ми хареса и викам си ще го сменя, променям realmlist.wtf с друг съвър, обаче като си пусна УоУ-а пак ме вкарва в кеате. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 тепърва започвам да се зарибявам с играта. както е описано по горе сложих си играта и свалих пачовете. ама като свалях последните се получава малко прескачане(пач 1.4.0 и после направо има др. който е 1.4.2 до 1.5.0) та се чудя дали да ги слагам така или трябва да намеря и тези липсващи пачове(от 1.4.0 до 1.4.2). а пачовете ги свалих от хедолфа и там няма такива т.е. тези липсващите които ги има на едно две места. мерси предварително за отговорите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 тепърва започвам да се зарибявам с играта. както е описано по горе сложих си играта и свалих пачовете. ама като свалях последните се получава малко прескачане(пач 1.4.0 и после направо има др. който е 1.4.2 до 1.5.0) та се чудя дали да ги слагам така или трябва да намеря и тези липсващи пачове(от 1.4.0 до 1.4.2). а пачовете ги свалих от хедолфа и там няма такива т.е. тези липсващите които ги има на едно две места. мерси предварително за отговорите. Пич първо си избираш сървър (препоръчвам ти този) и след това ъпдейтваш версията до тази версия на която се играе в дадения сървър като дърпаш и инсталираш само този пач ,който ти трябва без да следиш някаква поредност ... И внимавай много ,защото играта води до пристрастяване Дано съм ти бил от полза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Днеска ми свърши гейм картата и за сега не смятам да си взимам друга По-нататъка ще видим може пак да ми се доиграе, ако толкова много умирам от тъпня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp3CtRuM Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 probvaite toq surva www.wow.wnet.ua ima +1600 hora ruski e ima i TBC realm sus blizlike reitove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 probvaite toq surva www.wow.wnet.ua ima +1600 hora ruski e ima i TBC realm sus blizlike reitove Да ама има ли много лаг в сървара !?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 pfff .. pobarkahte se s tiq piratski serveri .. nqma takiva mazohisti .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 pfff .. pobarkahte se s tiq piratski serveri .. nqma takiva mazohisti .. Момо, те хората няма да се научат и това си е, пък и щом наистина им доставя удоволствие - нека да си цъкат. OMG даже имали и TBC сървър - представяш ли си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 То ще е нещо страшно тоя TBC сървър, заклевам се !!!1!1!1!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 То ще е нещо страшно тоя TBC сървър, заклевам се !!!1!1!1!! Може би имат блъд елфи паладини и дранеи шамани - чувал съм, че май Близз са измислили разни такива неща и са ги пуснали да щъкат из Азерот, а май и сред новите земи... офф как им беше името на тия новите бе Килър, а да май Аутланд. Ох да - и някакви гарги и котки били пуснали и можело да си ги купиш и да летиш с тях - епикс!!!! Викам да го пробваме и ние тоя ТВС, какво ще кажеш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRky Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 не знам вие на луди ли се правите но за мен УоУ ТБЦ е възможно наи зарибената Ролева Онлине Мултиплаир игра играя в офф. сървър на близзард реалм Burning Leagon имам хорда 40 лвл Орк Вещер или Warlock както е на енглиш та ако има някои от моя реалм да казва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 не знам вие на луди ли се правите но за мен УоУ ТБЦ е възможно наи зарибената Ролева Онлине Мултиплаир игра играя в офф. сървър на близзард реалм Burning Leagon имам хорда 40 лвл Орк Вещер или Warlock както е на енглиш та ако има някои от моя реалм да казва Борки или там както си превеждаш ника - не знам дали ние се правим на луди или май ти не си запознат, че добрият тон е абсолютно задължителен тук. Аз я играя тази игра от вече 2 години и познай - Бърнинг Легион ми е сървъра, само че не съм хорда. Мисля че май не си прочел изобщо цялата тема, а просто си видял моето и на Килъра мнение и си решил там нещо си да пишеш, както и да е - то се е видяло че скоро някой warlock модератор ще те банишне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Верно ли в Burning Legion играеш ??? Мама му стара човека играе в Burning Legion. Въх тоя сървър ми е познат от някъде хаха. Трябва да изтрезнея че да се сетя откъде ми е познат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Има ли някой който да играе в Shattered Halls Horde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts