Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Някой може ли да ми каже кое се инсталира първо- пач 1.12х-2.01 и после burning crusade или първо burning crusade и тогава пач 2.01 и нагоре.А цялата игра колко гб става че май няма да имам място на компа за да я инсталирам.

Някой може ли да ми каже кое се инсталира първо- пач 1.12х-2.01 и после burning crusade или първо burning crusade и тогава пач 2.01 и нагоре.А цялата игра колко гб става че май няма да имам място на компа за да я инсталирам.

Сложи си този пач 1-во,така или иначе след инстала на TBC трябва пак да инсталираш няколко малки пача(2.0.1-2.0.3)

Пиратски сървъри и blizzard нямат нищо общо ,в пиратските сървъра е 10xhardcore от колкото там където си плащаш ,защо би казал някой ,ами защото ...си плащаш и играча(тестера) е на първо място ;)

/applaud

Трябва да си разпределиш времето и наистина да имаш едно на ум ,от какво трябва да се лишиш ,къде не трябва да идеш за да може да седнеш в света на изкуството на войната ^^ :blink:

Това можеше да ми го напишеш на ЛС вместо да флудиш темата нали ? Обаче сe караш на другите,порасни модераторче ,това че ще ме спреш изобщо не ме интересува ... и се месиш в чуждите работи до колкото видях ,като сме почнали да флудим ... защо като TAZ не желае наказание за онова userche ти от негово име действаш като по правилата ,които нито са твои нито нищо той трябва да определи какво да се прави с това потребителче ,хм нещо напечено става ,хайде банвай ме да се радваш на форума си колко си велик ,комплексар разбира се ,но още не си го осъзнал ;)

Edited by hunterche

Това можеше да ми го напишеш на ЛС вместо да флудиш темата нали ? Обаче сe караш на другите,порасни модераторче ,това че ще ме спреш изобщо не ме интересува ... и се месиш в чуждите работи до колкото видях ,като сме почнали да флудим ... защо като TAZ не желае наказание за онова userche ти от негово име действаш като по правилата ,които нито са твои нито нищо той трябва да определи какво да се прави с това потребителче ,хм нещо напечено става ,хайде банвай ме да се радваш на форума си колко си велик ,комплексар разбира се ,но още не си го осъзнал ;)

Сбогом... скъпа... ще ми е мъчно за тебе ехх....

Според мен малко са Българите които могат да си позволят да играят в офикал-а на близз,затова пиратските сарвари са едно от решенията.

А по темата според мен експ-то не е кой знае какво единственото ново са двете раси и няколко животинки...аа да и новите зони които варвят с расите.Всеки които е играл WoW знае че не расите са главното а Класовете!Такива нови НЯМА :thumbs-up: така че дори не си заслужава специално да се дават кинти да се играе в офикал-а.

Edited by Shamana_BG

Както и да е - важното е че си имам TIGA! :punk Даже си взех едни cloth ботушки щото фералните (яка дума) ми такива са зелени и не му отиват...

А по темата според мен експ-то не е кой знае какво единственото ново са двете раси и няколко животинки...аа да и новите зони които варвят с расите.Всеки които е играл WoW знае че не расите са главното а Класовете!Такива нови НЯМА :thumbs-up: така че дори не си заслужава специално да се дават кинти да се играе в офикал-а.

Единственото ново нещо са двете раси, няколко животинки и зоните, които вървят с новите раси викаш ти. В Outlands зоните, които не вървят с новите раси не са ли и те нещо, ами безбройните куестове или теб не ти харесва да куестиш, ами чейновете за attunment за някой от новите инстанси - които са направени толкова добре - Освобождаването на Траал примерни, ами опазването на Медиф, докато съмонне портала - все неща от самата история на Warcraft. То това си е за маняци разбира се и ако не ти харесва да куестиш - и това няма да те грабне изобщо, но според мен Близз върнаха хъса и желанието на хората да играят. Всичките нови работи, просто те карат да седнеш и да започнеш да играеш отново. Кой му харесват куестчета . чета, изпълнява си ги - ако пък му писне и му се прави PvP, всяка зона си има различен евент, приятно и релаксиращо е. Няма ги вече големите райдове, където трябваше да се съобразяваш с още 39 души - макса е 25, а пък 10 души райд си е направо песен.

За мен лично, експанжъна отново върна хората в офи сървърите, върна им желанието да играят - но пък то винаги е било закон за Близз - те са силни на експанжъните, както обича да казва Киллър, а и историята маже да го потвърди.

Имам 2 въпроса.Нямам време да търся във форума точно сега, за това съжалявам, ако въпросите са глупави, понеже днес си свалих играта.

1значи идеята беше да цъкам tbc с един приятел.само, че съм с 256 рам, дали ще мога да я играя

2ако отговора на 1вия въпрос е не, кажете сървъри за 1.12.1 ?

то и аз видях мин изисквания, ама знам ли реших да питам, може да се играе що годе нормално.

значи аз не съм сложил tbc, та сега въпроса ми е да кажете що годе нормални сървъри за 1.12

ние намерихме някъв мафиа нещо си, бг е.тамън почнахме и след 15 минути беше даун..и още не са го пуснали.

то и аз видях мин изисквания, ама знам ли реших да питам, може да се играе що годе нормално.

значи аз не съм сложил tbc, та сега въпроса ми е да кажете що годе нормални сървъри за 1.12

ние намерихме някъв мафиа нещо си, бг е.тамън почнахме и след 15 минути беше даун..и още не са го пуснали.

Момко ако не ти се четат всичките постове поне прегладай предните няколко страници :ghost Не е желателно тук да се обсъждат пиратски сървъри и прочие.....

Момчета аз от скоро съм в тази игра -вече съм 25 лвл ,Орк -войн! но не мога да се бия с нищо по различно от "слорд"-брадва!какво ми убягва та не мога да имам в екипировката си лък и щит напримир??някаква тренировка ли трябва да мина?помогнете ми -много моля!

otiva6 pri weapon mastera v orgrimar

Pita6 nqkoi grunt za posokota

toq weapon master 6ti iska pari da ta nau4i na ne6to

poneje si warrior 6a moje6 da izpolzva6 6titova pu6ki lakova arbaleti(ako ne gre6a)

Значи ходих при този маистор ,но проблема маи е в мен,че нямам място в спеелбук!и затова маи не си получава! имам готварство и др дето незнам защо сам ги сложил

,как се махат от книгата?

ОПРАВИХ се !

Edited by s`Oliver

Значи ходих при този маистор ,но проблема маи е в мен,че нямам място в спеелбук!и затова маи не си получава! имам готварство и др дето незнам защо сам ги сложил

,как се махат от книгата?

Problema naistina e v teb :)

Warrior = moje da polzva shtit po default..

Warrior = 1h/2h Sword ; 1h/2h Axe ; 1h/2h Mace ; Polearm ; Staf ; All type of ranged weapons.

Imai predvid che v vseki grad weaponmastera uchi na razlichni skilove.

Nqma takova jivotno kato "нямам място в спеелбук"

Някой може ли да изясни малко повиче за професиите в играта?аз сам Орк -войн 28 лвл - не ги разбирам грам,поне някакви елементарни познания да имам! :ph34r: Като за Орк -Воин например -с какво ще са ми полезни освен да кажем с готварството е ясно ?

Някой може ли да изясни малко повиче за професиите в играта?аз сам Орк -войн 28 лвл - не ги разбирам грам,поне някакви елементарни познания да имам! :ph34r: Като за Орк -Воин например -с какво ще са ми полезни освен да кажем с готварството е ясно ?

развии минъор и ковач (mining, blacksmith)...ако ги развиеш добре ще можеш сам да си създаваш някой доста приятни брони... :)

За да си правиш приятни брони обаче трябва да се подготвиш за доста рънове в инстанси за 70 левъл. Има реагенти които падат само там. Плановете за брони до 60 левъл са боклук. Казва ти го човек дето това му е първа професия и все още е с нея :) А, забравих да ти кажа че ще ти трябва и бая фармене на репутация за да си вземеш истински полезните планове :) Миньорството се вдига лесно.

Аз пък предпочитам като за начало skining (одираш животните :Р) и mining(миньорство),лесно се вдигат и доста пари ще правиш ;) Събираш материали и после лесно ги продаваш.

Edited by t_tunchev