Vendettist Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Не с такава злоба бе хораИма noobs простено им е те на се веновни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Някой може ли да ми каже кое се инсталира първо- пач 1.12х-2.01 и после burning crusade или първо burning crusade и тогава пач 2.01 и нагоре.А цялата игра колко гб става че май няма да имам място на компа за да я инсталирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Някой може ли да ми каже кое се инсталира първо- пач 1.12х-2.01 и после burning crusade или първо burning crusade и тогава пач 2.01 и нагоре.А цялата игра колко гб става че май няма да имам място на компа за да я инсталирам. Сложи си този пач 1-во,така или иначе след инстала на TBC трябва пак да инсталираш няколко малки пача(2.0.1-2.0.3) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunterche Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Пиратски сървъри и blizzard нямат нищо общо ,в пиратските сървъра е 10xhardcore от колкото там където си плащаш ,защо би казал някой ,ами защото ...си плащаш и играча(тестера) е на първо място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunterche Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 /applaud Трябва да си разпределиш времето и наистина да имаш едно на ум ,от какво трябва да се лишиш ,къде не трябва да идеш за да може да седнеш в света на изкуството на войната ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 А ти трябва да спреш да пускаш тъпи постове докато не те спре някой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunterche Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 (edited) Това можеше да ми го напишеш на ЛС вместо да флудиш темата нали ? Обаче сe караш на другите,порасни модераторче ,това че ще ме спреш изобщо не ме интересува ... и се месиш в чуждите работи до колкото видях ,като сме почнали да флудим ... защо като TAZ не желае наказание за онова userche ти от негово име действаш като по правилата ,които нито са твои нито нищо той трябва да определи какво да се прави с това потребителче ,хм нещо напечено става ,хайде банвай ме да се радваш на форума си колко си велик ,комплексар разбира се ,но още не си го осъзнал Edited January 30, 2007 by hunterche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 31, 2007 Share Posted January 31, 2007 Взех го от форума на wowbg,ама реших и тук да го постна,за да може повече хора да го видят. цък Това са малки комикси,на които много се смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Това можеше да ми го напишеш на ЛС вместо да флудиш темата нали ? Обаче сe караш на другите,порасни модераторче ,това че ще ме спреш изобщо не ме интересува ... и се месиш в чуждите работи до колкото видях ,като сме почнали да флудим ... защо като TAZ не желае наказание за онова userche ти от негово име действаш като по правилата ,които нито са твои нито нищо той трябва да определи какво да се прави с това потребителче ,хм нещо напечено става ,хайде банвай ме да се радваш на форума си колко си велик ,комплексар разбира се ,но още не си го осъзнал Сбогом... скъпа... ще ми е мъчно за тебе ехх.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamana_BG Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 (edited) Според мен малко са Българите които могат да си позволят да играят в офикал-а на близз,затова пиратските сарвари са едно от решенията. А по темата според мен експ-то не е кой знае какво единственото ново са двете раси и няколко животинки...аа да и новите зони които варвят с расите.Всеки които е играл WoW знае че не расите са главното а Класовете!Такива нови НЯМА така че дори не си заслужава специално да се дават кинти да се играе в офикал-а. Edited February 1, 2007 by Shamana_BG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Както и да е - важното е че си имам TIGA! Даже си взех едни cloth ботушки щото фералните (яка дума) ми такива са зелени и не му отиват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 А по темата според мен експ-то не е кой знае какво единственото ново са двете раси и няколко животинки...аа да и новите зони които варвят с расите.Всеки които е играл WoW знае че не расите са главното а Класовете!Такива нови НЯМА така че дори не си заслужава специално да се дават кинти да се играе в офикал-а. Единственото ново нещо са двете раси, няколко животинки и зоните, които вървят с новите раси викаш ти. В Outlands зоните, които не вървят с новите раси не са ли и те нещо, ами безбройните куестове или теб не ти харесва да куестиш, ами чейновете за attunment за някой от новите инстанси - които са направени толкова добре - Освобождаването на Траал примерни, ами опазването на Медиф, докато съмонне портала - все неща от самата история на Warcraft. То това си е за маняци разбира се и ако не ти харесва да куестиш - и това няма да те грабне изобщо, но според мен Близз върнаха хъса и желанието на хората да играят. Всичките нови работи, просто те карат да седнеш и да започнеш да играеш отново. Кой му харесват куестчета . чета, изпълнява си ги - ако пък му писне и му се прави PvP, всяка зона си има различен евент, приятно и релаксиращо е. Няма ги вече големите райдове, където трябваше да се съобразяваш с още 39 души - макса е 25, а пък 10 души райд си е направо песен. За мен лично, експанжъна отново върна хората в офи сървърите, върна им желанието да играят - но пък то винаги е било закон за Близз - те са силни на експанжъните, както обича да казва Киллър, а и историята маже да го потвърди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Super Mario (World of Warcraft version) клипче ! http://warcraftmovies.com/stream.php?id=35824 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staytuned Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Имам 2 въпроса.Нямам време да търся във форума точно сега, за това съжалявам, ако въпросите са глупави, понеже днес си свалих играта. 1значи идеята беше да цъкам tbc с един приятел.само, че съм с 256 рам, дали ще мога да я играя 2ако отговора на 1вия въпрос е не, кажете сървъри за 1.12.1 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 1 Ми ще ти лагва доста.Поне 512 е препорачително... 2 Пиратски ще е още по зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
staytuned Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 то и аз видях мин изисквания, ама знам ли реших да питам, може да се играе що годе нормално. значи аз не съм сложил tbc, та сега въпроса ми е да кажете що годе нормални сървъри за 1.12 ние намерихме някъв мафиа нещо си, бг е.тамън почнахме и след 15 минути беше даун..и още не са го пуснали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 то и аз видях мин изисквания, ама знам ли реших да питам, може да се играе що годе нормално.значи аз не съм сложил tbc, та сега въпроса ми е да кажете що годе нормални сървъри за 1.12 ние намерихме някъв мафиа нещо си, бг е.тамън почнахме и след 15 минути беше даун..и още не са го пуснали. Момко ако не ти се четат всичките постове поне прегладай предните няколко страници Не е желателно тук да се обсъждат пиратски сървъри и прочие..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s`Oliver Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Момчета аз от скоро съм в тази игра -вече съм 25 лвл ,Орк -войн! но не мога да се бия с нищо по различно от "слорд"-брадва!какво ми убягва та не мога да имам в екипировката си лък и щит напримир??някаква тренировка ли трябва да мина?помогнете ми -много моля! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 otiva6 pri weapon mastera v orgrimar Pita6 nqkoi grunt za posokota toq weapon master 6ti iska pari da ta nau4i na ne6to poneje si warrior 6a moje6 da izpolzva6 6titova pu6ki lakova arbaleti(ako ne gre6a) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s`Oliver Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 (edited) Значи ходих при този маистор ,но проблема маи е в мен,че нямам място в спеелбук!и затова маи не си получава! имам готварство и др дето незнам защо сам ги сложил ,как се махат от книгата? ОПРАВИХ се ! Edited February 13, 2007 by s`Oliver Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Значи ходих при този маистор ,но проблема маи е в мен,че нямам място в спеелбук!и затова маи не си получава! имам готварство и др дето незнам защо сам ги сложил,как се махат от книгата? Problema naistina e v teb Warrior = moje da polzva shtit po default.. Warrior = 1h/2h Sword ; 1h/2h Axe ; 1h/2h Mace ; Polearm ; Staf ; All type of ranged weapons. Imai predvid che v vseki grad weaponmastera uchi na razlichni skilove. Nqma takova jivotno kato "нямам място в спеелбук" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s`Oliver Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Някой може ли да изясни малко повиче за професиите в играта?аз сам Орк -войн 28 лвл - не ги разбирам грам,поне някакви елементарни познания да имам! :ph34r: Като за Орк -Воин например -с какво ще са ми полезни освен да кажем с готварството е ясно ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Някой може ли да изясни малко повиче за професиите в играта?аз сам Орк -войн 28 лвл - не ги разбирам грам,поне някакви елементарни познания да имам! :ph34r: Като за Орк -Воин например -с какво ще са ми полезни освен да кажем с готварството е ясно ? развии минъор и ковач (mining, blacksmith)...ако ги развиеш добре ще можеш сам да си създаваш някой доста приятни брони... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 За да си правиш приятни брони обаче трябва да се подготвиш за доста рънове в инстанси за 70 левъл. Има реагенти които падат само там. Плановете за брони до 60 левъл са боклук. Казва ти го човек дето това му е първа професия и все още е с нея А, забравих да ти кажа че ще ти трябва и бая фармене на репутация за да си вземеш истински полезните планове Миньорството се вдига лесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 (edited) Аз пък предпочитам като за начало skining (одираш животните :Р) и mining(миньорство),лесно се вдигат и доста пари ще правиш Събираш материали и после лесно ги продаваш. Edited February 14, 2007 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts