Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Току що си свалих и инсталирах Burning Crusade, може ли някой да ми каже има ли излезнали пиратски сървъри вече, защото нямам оригинален account, а пък съм почти сигурен, че ако не мога да я подкарам известно време, а знам че ми е в компютъра ще получа нервна криза :) Та, има ли начин, някакъв емулатор, пачове, пиратски сървър... нещо?! Мерси предварително.

P.S. Ако някой продава username & password за оригинален account ми кажете да го купя.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Пичове я драснете един хубав български сървар за WoW!

Намерих!

Edited by Dudunkov

Пичове я драснете един хубав български сървар за WoW!

Намерих!

Ами кажи го де, пинтия :) Ама за WoW или за Burning Crusade?

Ето ви просто и ясно обяснение как да си направите private server, става точно за 20 секунди и работи перфектно. Enjoy!

Току що си свалих и инсталирах Burning Crusade, може ли някой да ми каже има ли излезнали пиратски сървъри вече, защото нямам оригинален account, а пък съм почти сигурен, че ако не мога да я подкарам известно време, а знам че ми е в компютъра ще получа нервна криза :) Та, има ли начин, някакъв емулатор, пачове, пиратски сървър... нещо?! Мерси предварително.

P.S. Ако някой продава username & password за оригинален account ми кажете да го купя.

http://71.164.181.221:85/

Отвори тоя сайт... в него е даден линк към TBC сървър, но аз нещо не успях да си го оправя, щото не мога да намеря пачовете до 6144 за enUS и ми е яко тъпо... но за сметка на това сървъра на оригиналния УоУ е 2.0.1 което е доста по-напред... не знам колко е бъгнат, ама доста добре се държи сървърчето поне за човек паладин, но няма много народ в него.

http://71.164.181.221:85/

Отвори тоя сайт... в него е даден линк към TBC сървър, но аз нещо не успях да си го оправя, щото не мога да намеря пачовете до 6144 за enUS и ми е яко тъпо... но за сметка на това сървъра на оригиналния УоУ е 2.0.1 което е доста по-напред... не знам колко е бъгнат, ама доста добре се държи сървърчето поне за човек паладин, но няма много народ в него.

Това е сървър за 1-та част, не за експанжъна - 1.12 е WoW

но за сметка на това сървъра на оригиналния УоУ е 2.0.1 което е доста по-напред...

Всъщност е 2.0.6 :P

Edited by Legop4o

Сори, че пиша два поредни поста, но имам проблем с плащането с карта. Трябва ли да правя нещо друго освен да въведа информацията в сайта и да сложа пари в сметката? :unsure:

Още ли никой няма никаква информация за някой пиратски сървър?! Айде, че нервите ми се преполовиха вече!

Още ли никой няма никаква информация за някой пиратски сървър?! Айде, че нервите ми се преполовиха вече!

Идвай в WoW:WNet(трябва ти Burning Crusade 2.056320.Cлед като пачнеш играта напиши в realmlist.wtf-set realmlist 217.20.163.63.Account не се създава,просто на стартовия екран си измисляш acc и парола,като те трябва да се еднакви).Сървърът е много добър(като за пиратски),средно има около 700 човека,макар че преди няколко часа бяха 1000 ;) Всички quests,talents,skills,NPC,items,creeps си функционират перфектно(поне доколкото съм забелязал,играя в сървъра едва от вчера) ;)

Идвай в WoW:WNet(трябва ти Burning Crusade 2.056320.Cлед като пачнеш играта напиши в realmlist.wtf-set realmlist 217.20.163.63.Account не се създава,просто на стартовия екран си измисляш acc и парола,като те трябва да се еднакви).Сървърът е много добър(като за пиратски),средно има около 700 човека,макар че преди няколко часа бяха 1000 ;) Всички quests,talents,skills,NPC,items,creeps си функционират перфектно(поне доколкото съм забелязал,играя в сървъра едва от вчера) ;)

Мерси много за инфото, само ми дай линк да си сваля пача и я зачеквам :) 10х again!

Мерси много за инфото, само ми дай линк да си сваля пача и я зачеквам :) 10х again!

Не знам на коя версия си затова ще ти дам два пача,ти прецени кой ти трябва ;)

2.01-2.03

2.03-2.05

ENJOY ;)

Edited by HBK

Не знам на коя версия си затова ще ти дам два пача,ти прецени кой ти трябва ;)

2.01-2.03

2.03-2.05

ENJOY ;)

Ами аз нямам никакъв Patch все още - това значи, че съм с 2.0.0 (6080). 1-я Patch, който си ми дал е от 2.0.1 до 2.0.3, това значи ли, че трябва да имам 2.0.1, за да го кача? 10х :)

P.S.: Извинявам се, оправих се :)

P.S.2: Добре де, на тоя сървър нещо не става, при влизане, не става това с account-a?! От какво може да е?

Edited by Yorkie

P.S.2: Добре де, на тоя сървър нещо не става, при влизане, не става това с account-a?! От какво може да е?

Сега има профилактика,скоро ще е online отново.Проверявай стартовата страница на сървъра-цък.Горе в ляво пише дали работи и колко човека има в него ;)

Вече можеш да се connect-неш btw,всичко работи :)

Edited by HBK

Сега има профилактика,скоро ще е online отново.Проверявай стартовата страница на сървъра-цък.Горе в ляво пише дали работи и колко човека има в него ;)

Вече можеш да се connect-неш btw,всичко работи :)

Още нещо, когато стартирам играта, всичко е наред, влизам в сървъра, играя и т.н., но когато си избирам раса 2-те нови раси са ми сиви и не мога да ги избера, от какво може да е?! Все пак са 2-те най-важни засега :)

Edited by Yorkie

Още нещо, когато стартирам играта, всичко е наред, влизам в сървъра, играя и т.н., но когато си избирам раса 2-те нови раси са ми сиви и не мога да ги избера, от какво може да е?! Все пак са 2-те най-важни засега :)

Вчера бяха избираеми,явно сега са ги отстранили временно,сигурно има някакви проблеми с таланти/скилове... :rolleyes: Btw съветвам те да не се пускаш елф,защото аз досега играх с друид,но накрая се оказа,че не мога да напусна стартовия остров.Има някакъв бъг с кораба,а хипогрифите не работят :D

Вчера бяха избираеми,явно сега са ги отстранили временно,сигурно има някакви проблеми с таланти/скилове... :rolleyes: Btw съветвам те да не се пускаш елф,защото аз досега играх с друид,но накрая се оказа,че не мога да напусна стартовия остров.Има някакъв бъг с кораба,а хипогрифите не работят :D

Ми аз направих едно добиче Toth 4-5 lvl (естествено шаман, нали каза, че тотемите работели :) ), то е невъзможно качването направо, за да кача 2-ри lvl отрепах сигуирно 10 от 2-ри lvl. Направо е ужас! Поне лаг няма :P

Edited by Yorkie

Работят ти тотемите,нали?

При мен проблеми с xp няма,ей сега си направих паладин и за 10 мин съм на 4 лвл ;) Btw се оправих с елфа.Просто трябваше да поплувам 5 минути :D

Работят ти тотемите,нали?

При мен проблеми с xp няма,ей сега си направих паладин и за 10 мин съм на 4 лвл ;) Btw се оправих с елфа.Просто трябваше да поплувам 5 минути :D

И аз сега съм с елф друид 4-ти левел, ама се чудя да го почвам ли да го развивам въобще :)

Edited by Yorkie

Бях оставил тази тема за малко и днес реших да погледна кой - какво е направил, до къде сте стигнали с левълите, някой летяща животинка взел ли си е, доволни ли сте от експанжъна изобщо и т.н обаче lol - какво да видя, тука страниците са поникнали като гъбите в Zangarmarsh и то не с какво да е, ами с безсмислени пиратски бози, кой какъв exp получавал или не получавал и т.н. Как да си направим наш собствен пиратски сървър и общо взето, неща несвързани с темата - при положение, че преди 20-на странички вече го обсъдихме проблема - е ли редно да се цапоти добрата тема с пиратски лекета или ще си я държим чистичка и спретната.

Ще си кажете: „Виж го пък тоя, плаща си, играе и не дава да пишем, а ние ... дето не искаме да си плащаме, какво да правим, не сме ли и ние хора, че не можем да се оправим - не можем, търсим съвет, къде да пишем тогава"

Правилно - ще Ви отговоря - и Вие, драги ми пиратчета, сте хора и заслужавате да играете това творение на Близз, но за жалост - нямате удоволствието да се насладите на абсолютно всичко, защото просто пиратски сървъри - хубави НЯМА!

Това че пълните темата с маловажни неща си е съвсем различно, ама и ние сме хора, прощаваме и си затваряме очите, ама то си е до време.

Специално за хората, които играят на частни сървъри EDIT-нах първият пост, за да вкарам цялата информация, която имаше за тези прословути пиратски сървъри и Вие пак - творите WALL OF TEXTS с тези земни проблеми - е ли възможно като убия critters да ми падне Halo of Transcendence или просто ще изпада Lok'amir il Romathis с 500 голд в моба и аджеба защо на лвл 4 спрях да трупам exp и как може да се убие Ониксия с един друид и рандъм, а може би walkthrough как сам майдж прави соло на Некрополиса Наксрамас.

Вземете се в ръце хора и престанете спама, моля Ви и то най-учтиво, защото от всичките тези бълвочи, вече забравих какво исках да пиша и какви ми са наблюденията над експанжъна, ама карай - то пак ще ми текне и ще взема да го напиша по-нататък. А да, само това ще Ви кажа - мазохистично не се респекнах и си останах холи прийст до края на това доста забавно вдигане на 10 левъла.

За сега толкова - защото ми мина мерака, за останалите - останете със здраве и успехи в Outlands и новите инстанси.

и ние сме хора, прощаваме и си затваряме очите, ама то си е до време.

Ееей, добре, че си ти да ни простиш! Брато, като си толкова нахакан гъзар, ми дай ми 70лв като имаш излишни да си купя играта и с радост ще обсъждам оригиналния сървър, аз излишни 70лв за глупости нямам! Ако бях ак толкова зарибен и имах свободно време - да, сигурно щях да си я купя, ама при положение, че имам на ден 2 свободни часа да седна да цъкна нещо - не, мерси. Ясно ми е на мен как е в оригиналния сървър, преди да я докарат в Бг вече имах пълния оригинален пакет на WoW, не ми ги разправяй тия на мене, тука още се чудехте в тоя форум кога ще излиза и гледахте трейлъри, когато аз вече имах шаман 14 левел. Така че въобще не си прави труда да ми обясняваш, че това било спам, wall of texts и други подобни глупости. Играй си там на оригиналния и това е, остави ни нас - шкарта тука да се зарибявме по пиратите, смей си се като искаш наум и недей се прави на тежък. Аман от гъзари!

Edited by Yorkie

Ееей, добре, че си ти да ни простиш! Брато, като си толкова нахакан гъзар, ми дай ми 70лв като имаш излишни да си купя играта и с радост ще обсъждам оригиналния сървър, аз излишни 70лв за глупости нямам! Ако бях ак толкова зарибен и имах свободно време - да, сигурно щях да си я купя, ама при положение, че имам на ден 2 свободни часа да седна да цъкна нещо - не, мерси. Ясно ми е на мен как е в оригиналния сървър, преди да я докарат в Бг вече имах пълния оригинален пакет на WoW, не ми ги разправяй тия на мене, тука още се чудехте в тоя форум кога ще излиза и гледахте трейлъри, когато аз вече имах шаман 14 левел. Така че въобще не си прави труда да ми обясняваш, че това било спам, wall of texts и други подобни глупости. Играй си там на оригиналния и това е, остави ни нас - шкарта тука да се зарибявме по пиратите, смей си се като искаш наум и недей се прави на тежък. Аман от гъзари!

WoW ne e glupost!!!Welcome to my ignore list! a do oplakvaneto ti mi izvinqvai no e prav.Vie spamite temata s gluposti koito mozete da si kazete na PM ili Msn/skype ili kakvo tam polzvate.Tazi tema e za hardcore igra4i koito iskat istinski savet a ne-"uhaaa utrepaj edin mob 1 lvl i mi dropna 1215616112612361236 gold i stanah 71 lvl!!! Tva e super kef maina uraaaaa..........." Tova ne e igrata a 4e si imal paketa predi nas mi bravo.No za6to sprq da igrae6? Koi se pravi na gazar sega a?ю

едит-пиша и гледам как Killer-a и Taz бясно светят в червено хахаха ПОЛИВКА

Edited by Vendettist

Не си от два дена във форума пък използваш думички като "нахакан" и "гъзар" по адрес на модератор. Наглите отговори можеш да ни ги спестиш през следващия един месец, за което сме благодарни. Всъщност заслугата няма да е твоя но няма значение. Ако искаш мама и тате да ти станем и да ти купи играчката, а ? Темата си им точно и ясно име и то е World of Warcraft. Пиратските сървъри нямат нищо общо с тази игра, затова имаме всичкото право на света да се дразним от пиратските недоносчета. Никой не го интересува с какво си наясно или не, но очевидно самочуствието ти е по-голямо от покритието, щото тука в тази тема участват чат-пат и бета тестери, но ти ги знаеш нещата де, няма проблем. Еми приятна почивка. Другите дето си мислят, че могат да държат такъв тон на модератор или админ ги съветвам пак да си помислят. Лек ден.

Yorkie - аз с теб не се държа изобщо толкова фамилиарно, както ти си позволяваш, моля те за напред да псетанеш да се обръщаш така към мен, с всичките тези епитети и "мили" думи, които си използвал.

Колкото до 70 лева, момче ако ти е толкова тупнал тъпана - ела ще ти дам, среща ли искаш или телефона да си дам, не съм за 70 лева, а и не ме бъркат изобщо.

Та ти разправяш, че си бил ехе, ехе къде по-напред от нас още докато сме се лутали в неизвестност - дали WoW е реалност или не. Тук удари гредата, ама то ти е простено - малко дете, то акъла му е в небесата, хвърчи, хвърчи като птиче волно. Като дойдеш да си вземеш 70-то лева от мен, ще ти дам 2 оригинални WoW-а за Щатите, pre-paid преди още да го пуснат, а пък за този в европа - викам да си запазя ъкаунта и кълектърс едишъна, че все още поигравам от време на време и ми доставя удоволствие най-вече.

Та може и в очите ти да съм гъзар, ама ще чакам да ми пишеш на лична, за да ти дам 70 лева, не защото те смятам за шкарт, не защото съм отворен, както казваш, ами просто - защото ти си силен само тук на думи, за покритие в реалният живот, не мога да говоря, защото не те познавам и възпитанието ми не е на твоето ниво, за да си позволявам фрийволности.

В очакване на Yorkie...

Бая ще почакаш.

И на лична няма да може, сори.

Отивам да си дигам левъла, че аман вече от деца със самочуствие.

В отговор на долния пост: Това не е злоба и не е от нубщина да се държиш свински с модератор. Обидите и наглото държане към екипа дето поддържа форума и сайта са строго забранени и се накзават по преценка на засегнатия. Тъй като засегнатия не искаше да предприеме мерки, щото според него е на лична основа, аз вместо него приложих правилата които са запазили този форум далеч от нивото на data.bg и dir.bg форумите. За което не съжалявам. Злоба няма. Има правила и те ще се спазват без значение, че на някой това не му изнася. Трябва да е доволен, че няма админ онлайн в момента.