Yorikkk Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 (edited) Дам .. смелтването на купър е сериозна работа .. 1. Трябва ти лвл 5. - done 2. Трябва да стигнеш до някоя столица. -done 3. Трябва да попиташ някой гард каде е майнинг учителя. -done 4. Трябва да отидеш при майнинг учителя. -done 5. Трябва да си купиш майнинг професията. -done 6. Честито!! С научаването на майнинг автоматично научаваш и смелтинг -done. 7. Сега трябва да покопаеш малко. - done 8. За целта ще трябва да си купиш Майнинг Пик. -done 9. Намираш мина. -done 10. Копаеш. -done 11. За да смелтнеш каквото и да е ти трябва Фордж. -done 12. Намираш такъв и от Смелтинг панел-а избираш Смелт упър .. -done епа да не падам от Марс все пак... всичко си е както трябва, ама тази грешка дето я изкарва ме хвърля в тъча... Edit: Стана...просто forge-a не е бил загрят... Edited November 20, 2006 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Аз като един заклет миньор мога да кажа, че досега такова като незагрят фордж не съм виждал никъде, ама как кажеш де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 BTW Spored vas kade e nai krasiviq forge? ako ste zabelqzali ima nqkolko vida forgove... ogromnia forge v IF ne se broi!!! za men nai krasivia e v Xroads! Vsi4ki taureni orci trollove sa go naka4ulili:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 а неживи не ходят ли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Кажи къде са тия неживите да ида да ги поразпилея малко из местноста Pala power !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Кажи къде са тия неживите да ида да ги поразпилея малко из местноста Pala power !!! Elate poveche! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 LALADINCHO, тебе та шлякам и IRL и on-lAine - само ми се отвори още повече ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Хехе Миме, ние ще дойдем ама ще се разбягате като сме повече, знам ви аз номерата на хордата Трябва някой ден да събера всички паладини от гилдията да идем малко да се побъзикаме. Купон ще е мисля Че те наще са наядени на всичкото отгоре, имаме един с Ашканди, един със Сулфурас, един с Калимдорския меч Ще ви питам като излезне TBC дали ще сте толкова смели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Хехе Миме, ние ще дойдем ама ще се разбягате като сме повече, знам ви аз номерата на хордата Трябва някой ден да събера всички паладини от гилдията да идем малко да се побъзикаме. Купон ще е мисля Че те наще са наядени на всичкото отгоре, имаме един с Ашканди, един със Сулфурас, един с Калимдорския меч Ще ви питам като излезне TBC дали ще сте толкова смели dontfuck wif da WARLORDS ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Аз като един заклет миньор мога да кажа, че досега такова като незагрят фордж не съм виждал никъде, ама как кажеш де Аз като един експлейър мога да кажа, че имаше един "незагрят" в Уестфол..май! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 opostu6enite ot ordata i drugi podobni bedtsviq ne se broqt:) tozi v Westfall e razru6en 6ot e kontroliran ot banditite mai mai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Паладин flying mount Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Льольо, отговори ми на личното съобщение, не ми показвай тия работи Всички се бъзикате с палитата ама то пуста завист ко да правиш Като излезне експанжъна още повече ще завиждате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead_king Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 (edited) абе гледах я тази снимка и се чудих известно време и аз имам паладин ама такива епици никога не съм срещал но на края прозрях ами да това е скийншот на новия тиер навярно този от срани беше босът който ги пуска а дребните аксесоари в страни сигорно са синички редмети или накакви куест-итеми които са нужни за да влезеш в този истанс да барнали са ги нищата този път от близард и са дали стимул на играчитe че коя уважаваща севе си гилдиика не би отишла да срита елтън N-пъти Edited November 25, 2006 by dead_king Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 (edited) Привет на всички Разбрах че БК излиза на 16.01.07 в Европа на цена 35 евро.Това важи ли за България за датата и цената ? Edited November 26, 2006 by L1v3ruS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Привет на всички Разбрах че БК излиза на 16.01.07 в Европа на цена 35 евро.Това важи ли за България за датата и цената ? Важи абсолютно! Click Here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Мерси за инфото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Хмм, имам един въпрос към вас... Защо след като ми свърши безплатния месец(на 28.11) и вече в страницата на УоУ-а като си влезна в акаунта ми изписва, че е замръзен и не може да се играе, а аз в същото време си влизам в играта и си играя?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 (edited) Mates 6a se opitam da sprq wow...stiskaite mi palci:) Dva dena po kasno ve4 se potq ot zor...Ta po4nah test realm i TBC beta da igraq ot acctata na priateli.S druid4eto na 55 lvl kadeto i go zarqzah dokato ne re6a da se varna i pak da igraq seriozno,balance ili feral dmg e ogoromen.I am starting to feel druid love!!! imba...1k dmg ni6to ne si e po 1800 2k critove...na 55 lvl!!!! predstavqm si epick i 60ka... Testvam i warlock na TBC betata.Mi 62 lvl e warlocka no ne sam vpe4etlen prosto ne mi haresva 4e e imba imba e...destruction warlock ne vizdam kak warrior na fury ili rogue ili feral druid mogat da go ubiqt to e vseki 2 udar = inst cast... No ot shaman bqh nai vpe4etlen...easy mod.Huntera sa6to e mnoogoooo dobre.Voob6te TBC 6te bade 4isto nova igra. A vie testvahte li wow? q kazete va6te vpe4etlenia Edited December 2, 2006 by Vendettist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 (edited) Много важен въпрос, от който зависи дали ще хвана коледа (ин-гейм) или не: след като веднъж си направиш акаунт има ли опция да смениш payment метода, например на друга кредитна карта? Предполагам че би трябвало да има, но искам да съм сигурен. Номерът е че си купих играта (най-накрая) и чак след това се усетих, че картата ми е дебитна, а не кредитна, и идеята ми е дали ще мога да използвам тази на един приятел само за да си активирам акаунта докато си направя моя. П.С. Какво ще кажете за новия пач (от който съм на 18%.......) и промяната в талантите? Edited December 14, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Извинявам се за двата поредни поста, но просто ме учудва че никой от хората които играете WoW няма време да цъкне на reply и да напише "Да" или "Не"... Важно ми е да знам, защото ще стане голям гаф ако се окаже че не може а вече е късно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Нямаш абсолютно никакъв проблем да смениш след това картата. Аз съм я сменял поне 3 пъти досега. Така че регистрирай спокойно, нямаш грижи. Новия пач направи моя клас супер. Такъв какъвто трябваше да е от самото начало. Ако сега някой ми каже, че паладините са прецакани, за мене ще е тотален нуб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 (edited) А благодаря Колкото до пача - май успя да направи feral друидите по-желани в рейдовете. Както каза един пич от druid форума: ”The Druid has three potential roles in a group.”Healing with Healing Touch, healing with Regrowth and healing with Rejuvenation. ... Not any more (happy Boomkin <3) хахаха или In sum, we are like a poor man that had nothing but bread during 2 years and now has the chance to eat bread with cheese ham... but that's hardly the best meal in the world. Edited December 16, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Срядата си предплатих екс пак-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 mi az ve4e ot 2 sedmici raidvam i pravq pvp s druid 60ka(moq si).Nqma guildia na Burning Legion koqto da tolerira feral druidi ili balance.Feral druid e vazmozno nai golqmata imba v momenta(znam 4e e trudno da se povqrva) no samo ako imate 1k AP na me4ka koeto v momenta e nevazmozno bez radivane na aq40...s edna duma ni6to ne se e promenilo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts