the man Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 (edited) otide i poslednata mi nadejda da igraq wold of warcraft Edited November 5, 2006 by the man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 /офф otide i poslednata mi nadejda da igraq guild wars ahahahhahahah пи4 знаеш ли какво говориш ??? 1во никой няма да седне да ти обяснява как да играеш в пиратски сървари и въобще как да играеш на няква игра.... 2ро втф споменаваш за GW в темата за WoW .. и за GW ли имаш надежди да играеш в пиратски сървар ? /офф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 otide i poslednata mi nadejda da igraq guild wars Хмм, това не е тема за Guild Wars?! Пиши в темата за GW или ако няма - направи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 @liquid, олееее не тоя където е отговорил е пълен идиот... Съгласен съм, че е супер дърварско и брутално, но от друга страна е и адски смешно. Играя РПГ-та от 99та и просто се попилях от смях. Не знам иначе как се е развила темата, видях го в един друг форум и реших да го споделя с вас :п Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Абе то вероятно тая работа има доста предистория. Вероятноста тоя пич да лъже е огромна само и само да се нагласи в някоя голяма гилдия. Нито е първия нито е последния. И сами знаете колко невероятни истории и драми има из интернет така че тая може да е поредната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Абе то вероятно тая работа има доста предистория. Вероятноста тоя пич да лъже е огромна само и само да се нагласи в някоя голяма гилдия. Нито е първия нито е последния. И сами знаете колко невероятни истории и драми има из интернет така че тая може да е поредната. И това е така. Едва ли ако вчера е починал брат ти ти ще си на другия ден по форуми за УоУ, но все пак е смешно и доста креативно :п Доказателство, че УоУ не влияе добре на психиката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 Килър и ти си прав, ама това е втори такъв пост който виждам - първия беше за едно момче, което е починало и от гилдията се събрали и отишли на някакво место, което той много обичал, писали и във форума на сървъра и доста народ се събрали, ама дошли някакви и спретнали едно BG та голям шум се беше вдигнал, бяха баннали доста народ за това, което са направили и це са започнали PvP, ама както и да е. Най-малкото не е възпитано, а ако е лъжа... пак - отговорът си е тъп. Но стига с тези негативни неща, за жалост това е живота, докато се усмихнеш и вече си се озъбил. Съдба. the man - даже и да имахме най-добро желание да ти помогнем с инфо за пиратски сървъри (без значение, че повечето сме доста далеч и сме нуубове в тази висша наука) само с едно изречение ни отказа всичките, а не две са..... mnogo molq nqkoi da mi obqsni kak da igraq zashtoto ne mi se 4etata 100 stranici Първо ние не може с фуния да ти налеем всичко което знаем за играта, а почнем ли генерално да говорим, след няколко дена някой като теб ще пише: "Много ви моля да ми кажете как да играя, щот не ми се четат 200 страници". Хората от Близз са си издали и книжка с пълна информация, но даже и да я прочетеш - скила, който го придобиваш по време на вдигане на левъли с нищо не може да се сравни. И още нещо - това твое писание ме навежда само на една мисъл и аз си го превеждам така... "оффффф... някакви тъпаци са изписали тук 100 страници с фекалии и сега искат аз да им ги чета, те наистина ли ме имат за толкова прост, я направо да си ги наспамя....." Неуважението към нас, хората които пишем в тази тема, не е приемливо за мен, мисля че обиждаш и другите които пишат тук. Но както и да е - не може всички да сме доволни от живота, трябва да има и "солени" моменти. otide i poslednata mi nadejda da igraq otide i poslednata mi nadejda da igraq wold of warcraftft Ако това ти беше последна надежда, не знам каква ти е била първата, втората, третата или там която и да е.... ти изобщо какво усилие си направил освен да напишеш първия си пост тук, не знам. Но както и да е - все още ми е мътно дали ти се играе GL или "wold of warcraft", но това е сигурно, щото от изчитането на тези 100 страници съм си промил мозъка с толкова думи или просто защото от wipes на Пачуерк и нон стоп след това игра на Бета Сървъра съм се изчистил тотално и мозъкът ми е едно голямо WoW. Все пак, желая ти успехи в каквито начинания имаш там, а пък аз отивам да дочитам някоя и друга тема с хиляди постове в нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 mnogo molq nqkoi da mi obqsni kak da igraq zashtoto ne mi se 4etata 100 stranici i nishto nerzbiram ot piratskiq sarvar 10thnx predvaritelno Инсталираш си играта.Ъпдейтваш играта до пач 1.12.1 който може да свалиш от http://www.headoff.com/index.php?p=ftp&...WorldOfWarCraft .Първо сваляш целия пач 1.12.0.enUS после сваляш другия пач 1.12.1 инсталираш и него.Влизаш после в този сайт http://keate.satory.net регистрираш се там.Отваряш папката на играта там има един файл realmlist.Отваряш го с тетрадката и пишеш вътре set realmlist w.satory.net.И влизаш във играта.Трябва да може да влезеш с името с което си се регистрирал.Ако не стане чети във форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 И това е така. Едва ли ако вчера е починал брат ти ти ще си на другия ден по форуми за УоУ, но все пак е смешно и доста креативно :п Доказателство, че УоУ не влияе добре на психиката Това имах предвид и аз де Не го пожелавам на никой да се случва нещо с брат му, но едва ли на другия ден ще ти е точно до WoW, а още по-малко и до някъв си форум. А че играта влияе на психиката е ясно. Аз го имам живия пример дето е изписал пак половин страница коментар дето тоя за който го е писал я го прочете я не. То доктора го спира на улицата и му вика да минел да го прегледа ти ми говори за психика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 az proverih i v EU i v USA forumite tema "NANO" nqma:)Ina4e se spomnqm za edin pi4 koito igrae6e zaedno wow s brat si sestra si i ba6ta im.i 4mata si varvqha non stop zaedno.Tai4e sqkvi 6emeti ima...sigoren sam 4e ako ne6to ot nqkoi ot tqh se slu4i te 6a go pogrebat v WoW... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 AHGAHAHAHAHA LMAO По този повод: онзи ден имаме фискултура и един пич от моя клас си тича и го чувам "G..Спринт...Вениш...Бакстаб или Зап= покрит норматив" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted November 8, 2006 Share Posted November 8, 2006 (edited) Вдъхнових се да пиша спомени - В автобуса: "Еххх, защо не съм 40ти левел да ни портна до даскало..." - Пред салона по физическо (някакви се карат, аз минавам): "Ти луд ли си бе? Дебелак! Идиот! Шаман смотан!" - На спирката: "И то нали в големия град има един такъв червен портал и от него отиваш до ено село с ени кораби и там вече ненам какво се прави..." (Дарнасус изпува в ума ми и се разхилих истерично, онези млъкнаха) - Докато играем футбол, някакви минават през игрището, топката удря един в главата и той пада. Всички го наобикаляме и чувам някой: "Ей така се прави, не като нас - само фрост болт, бласт, нова..." Така че има доста зарибени Edited November 8, 2006 by Legop4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Аз го имам живия пример дето е изписал пак половин страница коментар дето тоя за който го е писал я го прочете я не. То доктора го спира на улицата и му вика да минел да го прегледа ти ми говори за психика Това камъни в моята градина ли бяха бе, паладине?? Пък и на мен ми е все тая дали индивидът ще го прочете това или не, аз нали си написах каквото си мисля... това е по-важно, ама щото теб те мързи да ми четеш "Wall of Text" tm и за това така ми говориш - никакво уважение, към размислите на един прийст. Както и да е - аз съм свикнал, то Вие никога не сте идкали да застанете лице в лице с проблемите - от Катедралата така Ви учат вас - bubble + HS, само това можете, като запари под дупето, после ние да Ви оправяме бакиите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Да де да то ако не сме ние да ви хийлваме, особено пък аз, минутки за реклама, кой друг. Тва комбо не съм го ползвал никога нали знаеш Освен това аз си казах истината, бях свидетел, когато доктора те караше да идеш да те прегледа хаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 (edited) Няма да се изненадам ако скоро вкарат нова диагноза в употреба: WoW. Лечение: слънчева светлина, излизане с истински хора, спорт. хахаха баси играта ") Добре, че нямам пари и време да я играя! Edited November 9, 2006 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Няма да се изненадам ако скоро вкарат нова диагноза в употреба: WoW. Лечение: слънчева светлина, излизане с истински хора, спорт. хахаха баси играта ") Добре, че нямам пари и време да я играя! Хммм, то хубаво ама аз имам лек проблем с едно от леченията тогава - Слънчева алергия. Така че само едно излизане с хората ми остана, че спортът не е май за нас, остаряхме за такива неща А пък ние и си излизаме... само че на последък излизаме и се събираме само хора от играта, та то май много, много не се променя нищо, ако не си говорим в играта ще си говорим LIVE в пицарията или някъде другаде, но пак - сред хора сме - хихихи. Сега сериозно, че сме пристрастени - никой не го отрича, но пък не сме се отказали от живота напълно, така че няма страшно. Килър този доктор ми е личният лекар, нормално е да иска да ме види поне веднъж годишно за контролен преглед, не извъртай така нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Е то ако личния лекар не знае от какво имаш нужда кой да знае. За преглед си, спор няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 От къде мога да си сваля този файл wow-1.11.0-enus-patch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 BTW za diagnozata za WoW mi v America i Korea/Kitai ima specialni psihiatri koito se zanimav s otkazvaneto ot PC games.Ta WoW sega im bil nai golemiq problem za6toto se pla6talo no se o6te nemgoat nakarat horata se otkazat...s edna duma WoW nemoze bade DISPELANT.DECURSNAT voob6te REMOVNAT.WoW e DEBUFF na glavata vi sre6tu koito nikoi mage paladin priest ili druid nemoze vi pomogne...WOW 6TE PROVALI ZIVOTA NI no nie prodalzavame si go obi4ame.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 От къде мога да си сваля този файл wow-1.11.0-enus-patch Интернет ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 (edited) Химн на priest-овете "Moby - Lift me up:" Playing talking, take us so far, broken down hards, looks stronger old stars, playing talking, he served us so well, traveled trought hell, we know how he fell....Lift me up! Lift me up! All realms down due unknown reason...Фани тоя чесън.. Edited November 15, 2006 by Raging Fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 някой да има идея къде бъркам при направата на Smelt Cooper..? http://img159.imagevenue.com/view.php?imag...7_122_478lo.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Два пъти кликам на твоя линк и двата пъти зарежда различни работи дето нищо общо нямат със смелтването на мед Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baron Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Дам .. смелтването на купър е сериозна работа .. 1. Трябва ти лвл 5. 2. Трябва да стигнеш до някоя столица. 3. Трябва да попиташ някой гард каде е майнинг учителя. 4. Трябва да отидеш при майнинг учителя. 5. Трябва да си купиш майнинг професията. 6. Честито!! С научаването на майнинг автоматично научаваш и смелтинг. 7. Сега трябва да покопаеш малко. 8. За целта ще трябва да си купиш Майнинг Пик. 9. Намираш мина. 10. Копаеш. 11. За да смелтнеш каквото и да е ти трябва Фордж. 12. Намираш такъв и от Смелтинг панел-а избираш Смелт Купър .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 barona mi otvori o4ite za coppera! a do linka seki pat dava kartinka na zena...nqma lo6o:) ta po sa6testvo: Ako na nqkoq guildia ot servera im drqbva dreamfoil,gromsblood, grave moss,ice cap,mountain silversage i tn.Da pi6e prodavame mnoo evtino Curandera:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts