Sp@rkY Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 nefelin.com probvaite go toiq server mnogo sum dovolen az Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Абсолютно си прав... Само дето още не съм го пробвал,ама от стари впечатления мога да кажа,че сървъра мачка.. Дори и чуждестранните сървъри не могат да му стъпят на малкия пръст... Имам само един въпрос относно Nefelin,има ли Crashes и всеизвестния error 132 или некви други errors? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 error 132 i takiva errorcheta drugi nqma obache server-a e pulen ima mnogo hora po nad 100 dushi online minimum i dosta se kachva pinga ot vreme na vreme inache server-a e unikalen ima i crash sluchva se ama e rqdkost za 10 - 15 min go opravqt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 ima mnogo hora po nad 100 dushi online minimum Само да вметна че на един medium оригинален сървър може да намериш от 2000 човека нагоре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 a na medium originalen 6a nameri6 kam 8k a na low kam 3 4..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 Сега видях, че излязъл пач 1.9.0 ама в уоустатус показва листа на пачовете 1.9.0хак и немога да вляза в никои от сървърите. Нещо друго ли ми трябва какво ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Nqkoi moje lid a mi kaje kak da vleza v piratski survar ot neska q igraq taq igra namerih nqkav TUK registrirahj se i kaka da vleza v nego to ne pi6e ni6to kvo da pravq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 error 132 i takiva errorcheta drugi nqmaobache server-a e pulen ima mnogo hora po nad 100 dushi online minimum i dosta se kachva pinga ot vreme na vreme inache server-a e unikalen ima i crash sluchva se ama e rqdkost za 10 - 15 min go opravqt Хех ти на това ли му викаш пълен сървър, братле Говори ми за пълен сървър с 35-40000 души онлайн. Нищо няма да усетите от тая игра на пиратските сървъри, само тва мога да ви кажа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) Не ми се пише много , зат'ва с две думи : Иам доста добра машина , нет на ЕК Достъпна (май така се казваше тая от по 30 лв/месец). Интересува ме пиратско сървърче (няма значение BG или не)дето да нямам много ping. Пропуснете напразните постове да ми препоръчвате да си купя оригиналния wOw и да играя в b-net щот никога няма да дам толкоз много пари за игра,нито пък ще тръгна да си плащам за сървър. Също може да пропуснете и да ми хвалите и нефелин-а щото към него пинг-а ми не пада под 1200 мс , а към един варненски сървър (този , в който играя в момента),а именно http://wow.mnet.bg , пинг-а ми е средно 700 мс , обаче кофтито е , че доста често правят некви хави по сървъра и лагва така стабилно от 1000 мс. айде фенкю EDIT : ЕК няма ли да пуснат едно сървър-че на WOW ?? Не ми казвайте да чета из страниците , щото вече ги изчетох сичките , отне ми два часа и половина и вече съм достатъчно издразнен. Edited January 20, 2006 by _Dave_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Аз пък имам акаунтче на Neptulon (Europe) някой заинтересуван ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Аз пък имам акаунтче на Neptulon (Europe) някой заинтересуван ? Ама продаваш ли го и в него има ли някви герой??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 (edited) Аз пък имам акаунтче на Neptulon (Europe) някой заинтересуван ? Пич земи прочети малко правилата и следващия път като постваш нещо подобно го сложи в Buy/Sell секцията , не тука !! EDIT : Айде някой да ми отговори на въпроса , дето е два поста по-нагоре а ??? Edited January 21, 2006 by _Dave_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 _Dave_ Не си ти този, който да казва на хората какво да правят и какво не - човекът не е казал, че го продава нито е обявил цена, а постът му е свързан с темата, така че много те моля да не извземваш функциите на мод. екипа. По твоя пост - ЕК няма да пуснат такъв сървър, поне за сега, за пиратски такива, аз не съм човека, който може да ти даде някаква информация, аз съм от тези с "празните приказки, които са дали толкова пари и все още дават" ама то си е за мен пък и 140 ms пинг, пак си е за мен - успехи със твоите 700 - 1000 minimum Остани със здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 (edited) _Dave_ Не си ти този, който да казва на хората какво да правят и какво не - човекът не е казал, че го продава нито е обявил цена, а постът му е свързан с темата, така че много те моля да не извземваш функциите на мод. екипа.По твоя пост - ЕК няма да пуснат такъв сървър, поне за сега, за пиратски такива, аз не съм човека, който може да ти даде някаква информация, аз съм от тези с "празните приказки, които са дали толкова пари и все още дават" ама то си е за мен пък и 140 ms пинг, пак си е за мен - успехи със твоите 700 - 1000 minimum Остани със здраве! лол лол лол , пич не съм искал да взаимствам никакви функции на тийм-а ви.Sry ако така си го възприел. Относно това , че "съм тръгнал да казвам на хората какво да правят" , еми аз не намирам нищо написано от мен , в което да се казва на някой какво да прави.Лично аз мразя да ми казват какво да се прави и как трябвало да се прави , и именно заради това аз също не давам тон в живота на който и да е било. Аз пък имам акаунтче на Neptulon (Europe) някой заинтересуван ? @Taz@ ако не иска да го продава , според теб защо го е задал този въпрос ??? аз съм от тези с "празните приказки, които са дали толкова пари и все още дават" Имал си , решил си , дал си.Зарибил си се , хава ти е , играеш си. Нищо лошо няма в тая работа и не виждам АЗ да съм критикувал някъде хората , които си плащат , за да играят в b-net??? Просто информирам , че аз съм от другия тип хора , дето няма да тръгнат да плащат за тая хава. Не се засягай толкоз пич , Nothing Personal Edited January 26, 2006 by _Dave_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ot kade moga da si svalq WOW .Za da moga da igraq bez da pla6tam na mesec. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ot kade moga da si svalq WOW .Za da moga da igraq bez da pla6tam na mesec. :ph34r: Ето от тук си я сваляш,после влизаш тук,следиш инструкцийте от сайта,правиш си акунтче и си готов ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Вече и да искаш неможеш да играеш в оригиналните сървъри понеже спряха производството и Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Вече и да искаш неможеш да играеш в оригиналните сървъри понеже спряха производството и Както те разбирам...искаш да кажеш, че World of Warcraft не се произвежда?Че Blizzard са и спряли производството?Ако е така може ли да дадеш повечко информация?Ако не си искал да кажеш това, което си мисля, че си искал да кажеш съжалявам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Както те разбирам...искаш да кажеш, че World of Warcraft не се произвежда?Че Blizzard са и спряли производството?Ако е така може ли да дадеш повечко информация?Ако не си искал да кажеш това, което си мисля, че си искал да кажеш съжалявам! Значи аз доколкото имам информация от WEB и т.н. , все още има игри на пазара и все още се продават карти , обаче голямата еб*вка идва в това , че новите потребители им е забранено да си правят Character's . Акаунти , в които вече има създадени герой ще имат и занапред функцията да си правят нови , но новите потребители няма да могат . Това е моето инфо , не съм 100 % сигурен , че е така !! Ако съм объркал някой - sry , само това мога да кажа. П.П. Проверете из страниците на близард , може да пише нещо по-ново Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip_frost Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 A we otkradnati sa failove ot blizzard za betata na WorldOfWarCraft i sa pusnati v internet.Neka ako nqkoi znae kade sa da kaze pls imagi v .gamez i v magneta nai gotina ta igra na 2005 e world of warcraft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 (edited) imagi v .gamez i v magneta nai gotina ta igra na 2005 e world of warcraft Пич , ти си Магелан ве , я погледни от кога е поста Ако беше се сетил да прочетеш тия странички щеше да видиш , че много хора са го открили т'ва нещо Edited January 27, 2006 by _Dave_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Значи аз доколкото имам информация от WEB и т.н. , все още има игри на пазара и все още се продават карти , обаче голямата еб*вка идва в това , че новите потребители им е забранено да си правят Character's . Акаунти , в които вече има създадени герой ще имат и занапред функцията да си правят нови , но новите потребители няма да могат . Това е моето инфо , не съм 100 % сигурен , че е така !! Ако съм объркал някой - sry , само това мога да кажа. П.П. Проверете из страниците на близард , може да пише нещо по-ново За голямо съжаление на феновете на World of Warcraft, от Blizzard съобщиха, че за сега се прекратява продажбата на нови копия, поне до месец април 2006. Дори и в момента сървърите са претоварени. Тази крайна мярка се предприема с цел осигуряване на безпроблемна игра на всички, които вече притежават WoW. Следете новините на нашия сайт, от където първи ще научите кога ще получим нови бройки от играта. Това е от сайта на пулсар! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 За голямо съжаление на феновете на World of Warcraft, от Blizzard съобщиха, че за сега се прекратява продажбата на нови копия, поне до месец април 2006. Дори и в момента сървърите са претоварени. Тази крайна мярка се предприема с цел осигуряване на безпроблемна игра на всички, които вече притежават WoW. Следете новините на нашия сайт, от където първи ще научите кога ще получим нови бройки от играта. Това е от сайта на пулсар! Еми то кат се замислиш , т'ва дет си го постнал е същото кат моето инфо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 (edited) Еми то кат се замислиш , т'ва дет си го постнал е същото кат моето инфо Ами от твойто много,много не се разбира.Намесваш и карти и акаунти и потребители и Character's и т.н....Ами видях тва в сайта на пулсар и си спомних,че беше станало въпрос тук и реших да ви го постна и информацията е съвсем официална и се разбира. ЛОЛ 888 пост!!! Edited January 29, 2006 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Ами от твойто много,много не се разбира.Намесваш и карти и акаунти и потребители и Character's и т.н....Ами видях тва в сайта на пулсар и си спомних,че беше станало въпрос тук и реших да ви го постна и информацията е съвсем официална и се разбира. ЛОЛ 888 пост!!! Незнам кое ти е ясно и кое не , обаче това , че има все още игри на пазара ти го казвам със 100 % сигурност !!! И дано да няма , хора , които да се излъжат да купят сега WOW защото няма да могат да си направят герой (защото функцията е забранена на новите потребители) и с две думи ще се еб*т в гъ*а много яко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts