d3Mag Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Имате ли идеи, защо като конекна към близардски сървар и играя 5-6 мин и после ме "дисконектва" ВИНАГИ!!Казван "дисконектва", защото всъщност като играя Latency-то ми е около 50, а като ме дисконекне си остава 50 и всъщност не ме изхвърля от играта а съм си вътре, но не мога да говоря с никои, няма чат, не мога да атакувам.... ..искам да добавя, че играта никога не ми е вървяла на компютъра нормално... тарифата ми е за 18лв на месец с GeForce 2 MX400 64MB, RAM 256 DDR, Athlon XP 1600+ Вярно е, че компютъра ми е зле, но хващам минималните изисквания, за да върви играта.... Можете ли да помогнете?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 (edited) Офф.На мене тая игра в на4алото ми бе6е уж много интересна ама след около 3-4 дена и ми писна!Много е сложна бе пък и на световни ма6таби(не оби4ам такива "големи" игри).Има кам около 1500 куеста сигурно пък и докато разбера какво тряя да направя на всеки един!На мeне ли4но много много не ми хареса.Все пак пожелавам на тия дето и се кефят приятна игра. Edited September 18, 2005 by dakela1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Офф.На мене тая игра в на4алото ми бе6е уж много интересна ама след около 3-4 дена и ми писна!Много е сложна бе пък и на световни ма6таби(не оби4ам такива "големи" игри).Има кам около 1500 куеста сигурно пък и докато разбера какво тряя да направя на всеки един!На мне ли4но много много не ми хареса.Все пак пожелавам на тия дето и се кефят приятна игра. <{POST_SNAPBACK}> Нормално. Доста хора в началото не я харесват, защото била по-сложна. Но след време започваш да я харесваш, зарибяваш се и става яко . Особено, когато има с кого да вървиш, да трепеш ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 (edited) Нормално. Доста хора в началото не я харесват, защото била по-сложна. Но след време започваш да я харесваш, зарибяваш се и става яко . Особено, когато има с кого да вървиш, да трепеш ... <{POST_SNAPBACK}> Да де ама то в тя игра за да намери6 подходя6тия 4овек тряя да бъхти6 едно 20 мин докато се сре6тнете!На мене тва е едното което не ми харесва.Другите работи няма да ги изброявам 4е 6те взема само да флудя форума(пъм може и "WARN" да си отнеса).До колкото до @d3maq не знам какъв може да е проблема.Съмнявам се 4е е от сървара.В някои сървари са толкова тъпи, 4е няма на каде.Споко проблема ти не е от компа. Edited September 18, 2005 by dakela1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 emi pi4 probelma ti e ot PCto...Az sam na sa6tata tarifa i mi varvi s 150 do 200 ping...Zapo4ni geroi v nqkoi ot po novite i prazni servari (warcraftrealms.com-viz tuka broikata na igra4ite v opredelen servar gledai v EU:P) Az sam v Shadow moon edin ot dobrite i palni servari no i s nai mongo lag no pak pcto mi e 2 pati po dobro ot tvoito....vlez v po prazen i nov GL HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Нормално. Доста хора в началото не я харесват, защото била по-сложна. Но след време започваш да я харесваш, зарибяваш се и става яко . Особено, когато има с кого да вървиш, да трепеш ... <{POST_SNAPBACK}> Абе ти четеш ли изобщо или е така си праскаш мненията за броика ? Той ти казва , че в началото му е харесвала , а в последствие му е писнала , а ти му отговаряш Нормално. Доста хора в началото не я харесват, защото била по-сложна. Но след време започваш да я харесваш . Чети малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 (edited) Абе ти четеш ли изобщо или е така си праскаш мненията за броика ? Той ти казва , че в началото му е харесвала , а в последствие му е писнала , а ти му отговаряш . Чети малко <{POST_SNAPBACK}> Според мен начало значи поне 1 седмица, за да имаш време да разбереш играта, да се зарибиш, да говориш с някого за опит ... а не 3 дена . Поне мойте мнения за бройка (щото много от твойте не са ) са горе-долу по темата Спирам да пиша, защото темата е за wow-a ... Edited September 18, 2005 by dunata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Малко инфо ще дадете ли..сега си е инсталирах и трябва някакъв пач..и как да си нагласа да играя в БГ сървъри?Благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korena_malak Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Малко инфо ще дадете ли..сега си е инсталирах и трябва някакъв пач..и как да си нагласа да играя в БГ сървъри?Благодаря <{POST_SNAPBACK}> a we v nefelin.com ima si4ko otidi ot tam si gi download Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 awe hora q kajete koi zasega e nai dobriq server(piratski) 4e ne6to mise doigra WoW a ot odavna nesam q igral(o6te ot oficialnite beta testove) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 nefelin за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korena_malak Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 awe hora q kajete koi zasega e nai dobriq server(piratski) 4e ne6to mise doigra WoW a ot odavna nesam q igral(o6te ot oficialnite beta testove) <{POST_SNAPBACK}> mi nz vij ima si sait za sarvari : wowstatus.net tam gi vij ima si i na vsi4ki patchove taka 4e nema6 problemi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 (edited) Abe interesuva me igrata na gamez.com.tw koq versiq e - us ili eu za da znam kvi pa4ove da svalqm ! I ot kade da svalq 1.7 full ! Edited October 4, 2005 by Bultra_Boy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 US e igrata..a i ve4e ima 1.7.1---filefront.com tva e saita za patchove i si4ko drugo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 как да мина от 1.7.1 в 1.7.0,само не ми казваите че трябва да инсталвам играта пак наново Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 как да мина от 1.7.1 в 1.7.0,само не ми казваите че трябва да инсталвам играта пак наново Точно това трябва да направиш... сори! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 от къде мога да си намеря пач 1.7.0 full version Помагаите,че главата ми испуши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 data.bg например? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Тъйкато играта я имам оригинална и я играя в оригиналния сървър,но искам с един приятел да поиграем в нефелина,след като сваля реалм листа пак ли да си го копирам в директорията на WoW,ама тогава ма пита да ли да го заменя,ама не искам да ми стане нещо с оригиналния реалм лист и тогава приеминувам фалшивия реалм лист.Така става ли???Извинете за глупавото обяснение, ама не можах по друг начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Тъйкато играта я имам оригинална и я играя в оригиналния сървър,но искам с един приятел да поиграем в нефелина,след като сваля реалм листа пак ли да си го копирам в директорията на WoW,ама тогава ма пита да ли да го заменя,ама не искам да ми стане нещо с оригиналния реалм лист и тогава приеминувам фалшивия реалм лист.Така става ли???Извинете за глупавото обяснение, ама не можах по друг начин. Еми защо не си копираш реалм листа на оригиналния сървър на друго място и после пак да си го замениш трябва да стане . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Еми защо не си копираш реалм листа на оригиналния сървър на друго място и после пак да си го замениш трябва да стане . Аха тва е идея,мерси много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Случайно някой да се е заклещвал в небето Аз се заклещиш и сега се чудя как го оправа Някой да има идея как Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 значи от неска почнах играта играя в сървара на Нефелин и имам вапроси значи почнах орк защото незнам какво да почна и ако някой може да ме светне сайт в който да пише как мога да развивам героя си или инфо за куестовете сащо така в града на орките от каде мога да си купа оражие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 значи от неска почнах играта играя в сървара на Нефелин и имам вапроси значи почнах орк защото незнам какво да почна и ако някой може да ме светне сайт в който да пише как мога да развивам героя си или инфо за куестовете сащо така в града на орките от каде мога да си купа оражие Да бе, ако искаш и walktrough да ти дадем Идеята в случая е да питаш някой ингейм, да си намериш пич(ка), която например също играе орк и е в началото, да ходите заедно, да си помагате... Няма такова нещо като определена последователност на куестовете, аз например обикновено като почвам нов герой елф (друид) играя до 16то ниво в началната зона и повече в Аубердин и околностите, след което си взимам куеста за водната форма и отивам в Стормуинд (или пеша (което дразни), или моля някой мейдж наблизо да ме хвърли до там Там си връзвам "душевния камък" и ако ми трябва да се връщам до вкъщи, си ползвам вградения телепорт до мунглейд, а след това хипогрифите... иначе се въртя в човешкия свят. Всъщност чак сега се усетих, че не съм ти помогнал никак Ето сайт - www.allakhazam.com (сам ще трябва да си намериш раздела за УоУ, не ми се търси точен линк сега) Има инфо за голяма част от предметите (да не кажа всички), както и за всички куестове правени досега (все още съществува възможноста да има неоткрити такива, това също е готино Както и форуми, където можеш да намериш идеи за развитието. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 Sa6to i thottbot.com e dobar sait za si4ko! 6to se otnasq do orc mi za orazie ne ti trqbva da is izma6 prosto iz4akai da ti padne ne si izmai ni6to!!!!!!!sabirai si parite ! Za questovete vinagi pravi zaltiq..ili zelenite....tva e:P gl hf BTW ORC-a super qka rasa men hunteri mi e orc mnogo sam dovolen.....sa6to taka orc e dobar shaman a i nai krasiviq rogue....i best warrior....tai4e ne znam orc FTW! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts