Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Момчета, някой от вас да знае нещо за тоя go-link сървър за WoW. Аз от няколко дена се мъча да разбера нещо, ма не ми се получава. Ако някой има няква информация или може да ми каже адреса на форума им за WoW ще съм мн ма мн благодарен. :rolleyes:

А бе хора започнах в lamedefeu night elf druid. Ако някой може да ми каже какво да му развивам моля и дали въобще си струва да играя с него или да правя нов герой.

• 2 weeks later...

nqkoi moje li da mi kaje hubav server za WOW (bezplaten)

igrah v nefelina ma ne ba4kat totemite na shamana,a pak agresivnosta e unikalno visoka

ako nqkoi e izprobval nqkav server i da e dobar da kaje(interesuva me to4no tezi dve raboti agresivnosta i totemite na shamana(6toto cakam s takav geroi))

Viz nqma nai dobar no si4ki smqtat 4e Shamana i priesta(sled 40 lvl) sa nai silnite...Priest undead e naistina mnoo silen v PVP ako 6te igrae6 originala napravi si Horda v Shadow Moon ili Ally v Twilight Hamme za da cakame zaedno prati mi na pm imeto na geroq ti.Priesta go zimat na sqkade no i drugite klasove sa mno qki zamisli se kakav geroi 6te ti pothozda maga e silve vs mnoo mobs zaradim AOE magiite si...no umira lesno v golemite instansi...warriora e mnoo silen sre6tu MOBS no v pvp v duelite za ni6to ne stava vapreki 4e v masovkite v BGta baq mazat 6ot imat 4000 kerav +++ paladina V NIKAV SLU4AI NE PO4VAI PALADIN! Druida e mnogo balansiran kls no i truden za igra s nego...kato na4iane6t te savetvam da si zeme6 warrior s alhimiq i herbalisam i First aid tva e

Iskam da pitam niakoi ,koito si e kupil igrata originalna kude de namira cd-keia,s koito akvira6 igrata za 30 dni bezplatno igraene.Mai 6te triabva da si sloga o4ila.Ne go vigdam. :confused :blink:

EDIT:Hora aide kazvaite kude e.Poludiavam :tongue .Imam igrata ,a neznam kude mi e CD-KEIA. :tongue

Edited by t_tunchev

Iskam da pitam niakoi ,koito si e kupil igrata originalna kude de namira cd-keia,s koito akvira6 igrata za 30 dni bezplatno igraene.Mai 6te triabva da si sloga o4ila.Ne go vigdam. :confused  :blink:

В случай че не си махнал дисковете ще ти трябват много специални очила за рентгеново виждане :D

В случай че не си махнал дисковете ще ти трябват много специални очила за рентгеново виждане  :D

A?! :blink: Seriozno ne go vigdam i poludiavam ve4e. :tongue

EDIT:YEAH otkrih go :woot :woot :woot .Kolko sum radosten :laughing: :laughing: :laughing:

EDIT 2:No pak problem.Kato se registrirvam ,pi6a si CD-KEIA i drugita glupostii i mi iska nomer na kreditna karta :confused .No az niamam kreditna karta nito na6ti i niamam predstava kakvo da pravia. :confused

EDIT 3:Are niakoi da mi kage kakvo da pravia ve4e.,4e taka mi se igrae. :sayjin

EDIT 4:Eho.Are niakoi da kage ne6to.

EDIT 5:6te go kaga po-prosto ne moga da si napravia accaunt.Pravia vsi4ko -vuvegdam si CD-KEIA i drugite ne6ta i posle me pita kak 6te pla6tam-s kreditna karta ili s s takiva karti za 60dni ot pulsar.Kato izbera naprimer kreditna karta iska nomera ot kreditnata karta,no az niamam takava,a kato izbera onazi drugata karta mi iska nomera ot neia.A ne mi se davat o6te 50lv.Iskam prosto da si aktiviram bezplatnite 30 dni igra,no ne znam kak :cry :cry :cry (malko prekalih s EDITA,sugaliavam.

Edited by t_tunchev

EDIT 2:No pak problem.Kato se registrirvam ,pi6a si CD-KEIA i drugita glupostii i mi iska nomer na kreditna karta :confused .No az niamam kreditna karta nito na6ti i niamam predstava kakvo da pravia. :confused

Пиши нули, няма проблеми първия месец, но после ще трябва да си вземеш game card.