azazel Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 къде играете, хора? аз играя в един руски сървър, ама има бая пинг и сички раси освен хората имат доста кусури. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 ami pri men kato pusna microsoft Generic Host Process for Win32 Services da moje da izpolzva net po vsqkakef na4in. li4no az ne fa6tam logikata ama pri men ve4e mnoo rqdko vai gre6ki. <{POST_SNAPBACK}> нищо не разбрах .... я обясни малко. Мен ме изхвърля постоянно - ако не ме изхвърли то всичко замръзва дори не работи логаут-а ... Значи мога да се движа ама все едно съръра е замръзнал луда работа ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXKilleR Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 emi ako govori6 za skilovete , te se kupuvat ot trenioriako govori6 za umeniqta s pra4ka , lak , me4 s kakvoto udrq6 tova se ka4va <{POST_SNAPBACK}> АЗ съм 19 левел и мога да качвам таланти!!! Ама каква файда като в сървъра който играя не бачкат талантите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Tuk sam kachil obeshtanoto film-che kak clana Discordia pobejdava Onyxia nai-silnoto jivotno v igrata <{POST_SNAPBACK}> Огромни благодарности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 (edited) нищо не разбрах .... я обясни малко. Мен ме изхвърля постоянно - ако не ме изхвърли то всичко замръзва дори не работи логаут-а ... Значи мога да се движа ама все едно съръра е замръзнал луда работа ... <{POST_SNAPBACK}> Da te uspokoq i pri men stava toq bag sas zamrazvaneto. Az se dvija opitvam da udrqm gadinite da govorq s horata za da si zimam quests no vse edno nikoi nqma. Ma4a se da se log outna ili s exit game ama nqma faida rano ili kasno se stiga do Alt+F4 A otnosno tova: Tuk sam kachil obeshtanoto film-che kak clana Discordia pobejdava Onyxia nai-silnoto jivotno v igrata <{POST_SNAPBACK}> Ogromni blagodarnosti i ot men. Ne znam za vas no finala s /dance si be6e prosto unikalen, tva mi haresa pove4e dori i ot samata bitka Edited March 5, 2005 by stefan_t_st Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Значи аз цъкам в Go-link и нямам много забележки. Сървъра е български и ако даде грешка 1,2,3 пъти после като се закачиш и си върви нормално. IP: 84.242.157.220 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 go-link нали го махнаха.....????да не са го пуснали на ново ,защото си спомням ,че както си бачкаше и изведнъж спря ,а в техния форум бяха писали ,че са го спряли..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 go-link нали го махнаха.....????да не са го пуснали на ново ,защото си спомням ,че както си бачкаше и изведнъж спря ,а в техния форум бяха писали ,че са го спряли..... Ами пусни един сърч с WoW Control Panel и ще видиш че си е UP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Значи аз цъкам в Go-link и нямам много забележки.Сървъра е български и ако даде грешка 1,2,3 пъти после като се закачиш и си върви нормално. IP: 84.242.157.220 <{POST_SNAPBACK}> Да и аз в него се опитвах да играя обаче и става следното - при първо пускане ме изхвърля още преди да влезна, при следващото замръзва, при 3-тото всичко работи и тогава може да се поиграе ... нямах нерви да тествам повече, днес ще опитам... но видях че работят повечето работи и мисля че труповете не изчезват вече веднага като ги убиеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Да и аз в него се опитвах да играя обаче и става следното - при първо пускане ме изхвърля още преди да влезна, при следващото замръзва, при 3-тото всичко работи и тогава може да се поиграе ... нямах нерви да тествам повече, днес ще опитам... но видях че работят повечето работи и мисля че труповете не изчезват вече веднага като ги убиеш Работят повечето неа, но пичовете от поддръжката имат други проблеми - има глупаци с по 100+ левел, които идват от вражески раси и убиват NPC-тата и questgiver-ите за ехр и се бъгва цялата работа така. Абе, тъпаци... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Работят повечето неа, но пичовете от поддръжката имат други проблеми - има глупаци с по 100+ левел, които идват от вражески раси и убиват NPC-тата и questgiver-ите за ехр и се бъгва цялата работа така. Абе, тъпаци... <{POST_SNAPBACK}> винаги ще има такива хора.би трябвало да се намери начин да се оправят бъговете споко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Да питам реших да си я купя оригиналната та знам че е яка играх бетата да питам струва ли си парите говоря тези 26 лева където ще давам на месец. Защото не искам да дам 90 лева и след това да ми омръзне. А да и ще пускат ли карти защото не съм навит да плащам с кредитна карта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Работят повечето неа, но пичовете от поддръжката имат други проблеми - има глупаци с по 100+ левел, които идват от вражески раси и убиват NPC-тата и questgiver-ите за ехр и се бъгва цялата работа така. Абе, тъпаци... <{POST_SNAPBACK}> Кажи ми ти като играеш през колко време ти забива играта ? да ти дава #0 - 132 примерно ? Колко време можеш да играеш спокойо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 (edited) Кажи ми ти като играеш през колко време ти забива играта ? да ти дава #0 - 132 примерно ? Колко време можеш да играеш спокойо ? Ами играх около 2 часа и си излязх сам... Да питам реших да си я купя оригиналната та знам че е яка играх бетата да питам струва ли си парите говоря тези 26 лева където ще давам на месец. Защото не искам да дам 90 лева и след това да ми омръзне. А да и ще пускат ли карти защото не съм навит да плащам с кредитна карта? Black_Hacker не си струва. За без пари е мания, ама за толкова скъпо доене всеки месец че и за играта отделно $ просто не е достатъчно. Струва си за някой чужденец дето е свикнал да с плаща всичко, ама за нас които си дърпаме всяка нова игра от Wareza и ни писва и си дърпаме следващата безплатно, направо си е жива набутвация. ...Обаче ако не ги даваш парите ти, а баща ти да речем и на теб не ти пука особено, си струва Edited March 5, 2005 by sMARTBomber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 (edited) чакам компания - идеален сървър с много нисък пинг мисля че всичко работи, има си куестове и доста повече скилове от руския сървър регистрация :Тука realmlist: infectedwow.ath.cx ник SpookyFox още един датски с около 700 пинг но май е по добър от първия регистър: тука realmlist dkwow.kicks-ass.net Edited March 5, 2005 by Scooby Doo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Да питам реших да си я купя оригиналната та знам че е яка играх бетата да питам струва ли си парите говоря тези 26 лева където ще давам на месец. Защото не искам да дам 90 лева и след това да ми омръзне. А да и ще пускат ли карти защото не съм навит да плащам с кредитна карта? <{POST_SNAPBACK}> За едни си струва, за други не си струва. Аз лично не съжалявам, че си я купих и с удоволствие ще си ги плащам 26те лева, защото играта е шедьовър. Като гледам в тия сървъри за какви проблеми става въпрос ..еми вие нищо не играете. Направи си сметка можеш ли да си го позволиш, и ако можеш изобщо не се чуди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 ако можех да си го позволя щя да си купя играта защото с тези бъгове оправия няма ,а итрата ще е превъзходна без бъгове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 За едни си струва, за други не си струва. Аз лично не съжалявам, че си я купих и с удоволствие ще си ги плащам 26те лева, защото играта е шедьовър. Като гледам в тия сървъри за какви проблеми става въпрос ..еми вие нищо не играете. Направи си сметка можеш ли да си го позволиш, и ако можеш изобщо не се чуди <{POST_SNAPBACK}> Наистина всеки си преценява за себе си. Не искам да натрапвам мнение на никой, просто соподелям моето виждане. Като съдя че едно време (преди година и нещо) Diablo II беше шедьовър и всички бяхме в еуфория и хората казваха че от Диабло по-яко нема и като се замисля че сега повече от 15 минути не мога да издържа в Диаблото щото няма нещо което да не знам наизуст и да не ми е писнало до болка и ми се отщява. А WoW какво е - Диабло в 3D. Пак герой пак куестове пак Item-и пак левели. Същата работа - и схемата на омръзване ще е същата, но този път ще е доста по-бързо, понеже Диаблото вече изора нивата и сега няма какво повече ново да се измисли освен 3D-то. Big Deal че са големи Realm-ите, то всичко като ти се повтаря - кел файда. Като сметна че играта е 90лв първоначално и после по 26 лв на месец и като преценя че за да ми омръзне качествено и да ми писне до болка ми трябват мах 3 месеца (ама в най-лошия случай), което в пари ще рече още 78 лева. 90+78=168 бг левчета!?! Е, за тия пари сори ама трябва да ми дадат и 3D очила и ръкавици че и костюм да ми предава ударите и подвижна 2D пътека за симулация на ходене и бягане. Пресилвам нещата ама честно казано прекалено много са парите за тази игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 (edited) Верно малко ги пресилваш Пък и всяка игра струва около 90 лева, просто ние ги крадем вместо да ги купуваме. А аналогия с диабло просто не може да има. Тук не става въпрос само за трупане на левели и търсене на предмети. Вярно, че има някои неща, които са използвани в диабло, но тук просто идеята е друга. Диабло си беше сингъл плейър рпг с мултиплейър, а това е мморпг . Единия месец почти мина, а аз не съм стигнал до никъде почти.А не играя малко. .Иска ти се да изиграеш всяка раса, всеки клас и да развиеш всяка професия. Играта е страхотно балансирана. А 26 лева ще разберем дали са си стрували след първия контент пач. Аз не мисля, че ще остана разочарован. И аз бях много скептично настроен, обаче като поиграх малко бетата това се промени Edited March 6, 2005 by stefan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 (edited) спред мен си заслужава, който може, да си купи играта. уморих се от тея пиратски сървъри - в някой няма кво да се прави освен да се обикаля, в друг има куестове, но има хипер лаг, в трети не можеш да играеш повече от няколко минути, щото или те изхвърля, или забива света например, в сървъра, в който играя, бяха минали на по-нова версия на wow emu, и героя ми беше яко бъгнат. как ви се струва human priest lvl 12 на 72(!) кръв и със 180 мана? със тея статове съм ходещ мъртвец. всичко на всичко имам мана за 2 healing-a. а като умрях, какво чудо, с resurection penalty-то бях станал на цели 45 кръв. хора, който може да си я позволи, да я купува! с тея пиратски сървъри не е хава. P.S: само да събера парите P.P.S: който играе в сървъра на Avtograd - female human priest Avelia. и ако има някой, който да ми помогне за куестовете в Westfall, ще съм му много благодарен Edited March 6, 2005 by azazel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 За едни си струва, за други не си струва. Аз лично не съжалявам, че си я купих и с удоволствие ще си ги плащам 26те лева, защото играта е шедьовър. Като гледам в тия сървъри за какви проблеми става въпрос ..еми вие нищо не играете. Направи си сметка можеш ли да си го позволиш, и ако можеш изобщо не се чуди <{POST_SNAPBACK}> Ами многа да си я позволя утре ще се обадя в пулсар да видя дали я имат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 (edited) Ами многа да си я позволя утре ще се обадя в пулсар да видя дали я имат... <{POST_SNAPBACK}> вчера в сайта им пишеше, че я имат. с prepaid карти ли ще плащаш или с кредитна? ако има някой, който да не знае - в повечето сървъри с emote kneel или sleep (зависи от сървъра) кръвта и маната се регенерират супер бързо. Edited March 6, 2005 by azazel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 вчера в сайта им пишеше, че я имат.с prepaid карти ли ще плащаш или с кредитна? ако има някой, който да не знае - в повечето сървъри с emote kneel или sleep (зависи от сървъра) кръвта и маната се регенерират супер бързо. <{POST_SNAPBACK}> Ами мисля с prepaid щото не ми се дават пари за кердитна карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 (edited) дам, и аз така, само да събера пари любимото ми при влизане в сървър - бъгнат герой: невидим, с питанка вместо иконка за атака + изхвъляне с error omgf!! като се опитам да кастна на някой гад shadow word:pain, mind blast или smite ми дава invalid target edit: оправи се Edited March 6, 2005 by azazel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkasdar Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 awe hora q mi daite kak trq da izglejda relm lista za da se updeitne na 1.2.4 we Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts