TAZ Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Забавно бе докато не ти дадох 1 час почивка. После нещо се резпусна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 (edited) Забавно бе докато не ти дадох 1 час почивка. После нещо се резпусна Видя ли? Ти си виновен. Щото можеше да си върнеш с 2 часа и да гледаш после, ама нееее, сега та сега. И аз се занимавах с други неща. Edited December 8, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Абе лесно се разсейваш ти, ама какво да се направи. Тази игра тотално тръгна към дъното за мен. "Новостите", които ще се появят с пускането на зоологическата градина са следните: The new talent system Да не започвам пък темата, че Аспектите си тръгват от Азерот. Направо историята е направиха тотална бозица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 (edited) Да не започвам пък темата, че Аспектите си тръгват от Азерот. Направо историята е направиха тотална бозица. Те се махат, и отиват да си почиват в реалността на Титан и ще ги има там, като излезе новото им ММО. Edited December 8, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Аз ся само едно не разбрах. Тая игра че я играме ли вече сериозно или да ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 (edited) Те се махат, и отиват да си почиват в реалността на Титан и ще ги има там, като излезе новото им ММО. Аде молим. Махат се, защото са си изпълнили предназначението: The titans empowered the five dragons, each with specific powers, to lead the dragonflights and watch over ancient Kalimdor and its evolution. Пък и си изцвъкват сичката сила в драконовата душа, за да претупат Детуинг. Тая задача се пада на простосмъртните зверчета ся. Мен лично не ме кефи, че следващия експанжън ще е основно за конфликта между фракциите. Поради тази причина чакам да дойде 10ти и стискам палци на края на пълното интро на Д3 да има една зветна датата, щото не се трае вече Edited December 8, 2011 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 http://www.mmo-champion.com/content/2687-Mists-of-Pandaria-Press-Tour А бе май пак няма да предложат нищо ново. Стига с това вдигане до 60-70-80-85-90 ниво и безкрайно гриндене на последно пуснатите райдове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 19, 2012 Share Posted March 19, 2012 Освен тъпите Панди, ще има още един експанжън, на който ще можем да вдигнем героите си до 99 ниво. Сега гледам, че са пуснали Scroll of Resurrection като при активиране можеш да си направиш веднага герой с лвл 80, безплатен Cata и други там простотии. Даже и рестрикциите за България са ги премахнали, а аз преди няколко години водих кръстоносен поход - все още си пазя мейловете с писанията към съпорта на Близз, не че имаше файда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 11 лвл Монк. Това направих за 3 часа снощи. Много странна стана тази игра. Начина и плейстайла на монка е забавен. Вярно е, че съм още малък левъл, но все пак е нещо ново и неизвестно. С всеки удър или хийл има шанс да събера Чи точка - точно като руните на ДК-то или като точките на роуга. Под портретчето на героя имаме 4 празни точки, които се пълнят, като направиш Чи точка. Имаш (на 11 лвл) 2 скила, които изискват само чи точки, за да са активни и да можеш да ги ползваш - та с две думи - помпиш си прайм атаката, събираш си Чи точици и като имаш достатъчно си удряш с някой от специалните удари. Съответно хийлваш с някой от специалните хийлове. На 10 левъл излезна една табела "избери какъв искаш да станеш". Направих се хийлър, защото това ми е на сърце. Появи ми се долу като на ДК и на warrior-ите станс, който си го сменям в зависимост от това дали искам да хийлав или да правя дпс. Като съм дпс имам енергия, като съм хийлър имам мана. За този тулуп пандата не знам какво да кажа... дебелички, рошавки и имат на всеки 20 секунди превъртане на 20 ярда. Представете си рейшъла на гоблините с ракетите, но този е на 20 секунди. Стаква се 2 пъти, така че ако 40 секунди не сте се претъркалвали - то тогава може два пъти да го направите един след друг. Доста ще е полезно в PvP-то това. Другия рейшъл е по 2 на бъфчетата от храните, които получаваме при well feed. За сега толкова от мен, като имам още наблюдения - ще драсна пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 1, 2012 Share Posted May 1, 2012 (edited) продавам ката акаунт Edited May 1, 2012 by Heller12a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Похвално! Така се прави, какви са тези алиански центрове - бам знака на Ордата и така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 А аз помислих, че имате да казвате нещо важно за WOW ;( FOR THE HORDE Докато чакам да се появят пандите и да ги изиграя макс 1 карта от 2 месеца да видя дали си заслужава, съм си замразил акаунта. Омръзна им да им давам пари. Ориентирал съм се иначе към Guild Wars 2 (голямата ми надежда). Цъкам в molten wow wotlk по 3-4 часа на седмица да си начесвам крастата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 А аз помислих, че имате да казвате нещо важно за WOW ;( FOR THE HORDE Докато чакам да се появят пандите и да ги изиграя макс 1 карта от 2 месеца да видя дали си заслужава, съм си замразил акаунта. Омръзна им да им давам пари. Ориентирал съм се иначе към Guild Wars 2 (голямата ми надежда). Цъкам в molten wow wotlk по 3-4 часа на седмица да си начесвам крастата. Имат ли Blizzlike server ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Хм... сега разгледах малко трейлъри от GW2... май и аз ще се ориентирам към тая игра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Lordaeron x1 and 4500 population cap В момента са 9 сървъра, до 6 Юли ще останат 7, като всичките вечер и събота и неделя си достигат 4500 играча, аз лично съм доволен за 2-3те месеца игра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Хм... сега разгледах малко трейлъри от GW2... май и аз ще се ориентирам към тая игра... Guild Wars 1 беше много зле... Не знам дали си я играл. Доста скучновата и "самотна" игра. Разхождаш се сам извън градовете и арените и това е. Само в градовете се разбираше, че има и други играчи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Lordaeron x1 and 4500 population cap В момента са 9 сървъра, до 6 Юли ще останат 7, като всичките вечер и събота и неделя си достигат 4500 играча, аз лично съм доволен за 2-3те месеца игра. Как им е сайта на тия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 (edited) Макар че е WOW темата, и аз да вметна за Guild Wars 1: Имам трилогията за 25 лева, няма месечни такси и може да играеш когато ти е кеф (кеф в тая игра май няма). Има около 90% ограничение в движението на героя (няма и скачане даже ), което ще рече: стоиш си ти на брега над реката, и не може да паднеш долу, блъскаш се в невидима стена. Не може да ходиш почти никъде, освен по предначертания невидим път. За мен е Massive Singleplayer Online, освен в градовете и селата, няма хора на картата. Само там може да сформирате парти, и като излезнете се виждате само вие. На практика целия свят е една голяма празна инстанция само за теб (или твоето парти). Едва дигнах 12 нива и се отказах да играя. Куестовете са много лесни и скучни. Вероятно само на 20 ниво е до някъде фън, когато ти остава да правиш само pvp. Но от изгледаните клипчета и там е скука. Както каза w00x: Доста скучновата и "самотна" игра. edit: https://www.molten-wow.com/ Edited May 11, 2012 by MPABKATA_Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Ми то фирмата за игри е една вече. До преди няколко месеца бяха 2, ама втората се омаза с първото си ММО и остана само и единствено Близзард. Нека да оставим тази хубава тема чиста от корейщини, които определено вдъхват надежди, ама.... Весо, ако искаш мога да ти дам инфо за Vannila сървър, ама да знаеш, че си е баш както беше - когато започна да играеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Ми то фирмата за игри е една вече. До преди няколко месеца бяха 2, ама втората се омаза с първото си ММО и остана само и единствено Близзард. Нека да оставим тази хубава тема чиста от корейщини, които определено вдъхват надежди, ама.... Весо, ако искаш мога да ти дам инфо за Vannila сървър, ама да знаеш, че си е баш както беше - когато започна да играеш. Има ли Катаклизмата ?? Аз баш както си беше като почнах, ме кефи най-много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 клизмата е бъгава.Иначе wotlk е добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Почнах в Лордерон, алианс. Класа е ясен , няма да обяснявам. Ако има други състезатели алианс, да се обаждат на Ellein, като могат да пращат писма с торби, злато и т.н. благи работи. Даже ако са хорди, да си правят алиански герои и да пращат пак такива работи, пък аз ще обещая да не ги ганквам много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Ще изчакаме да посъбереш малко ресурс и ще дойдем. Тамън да ни спонсорираш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Харабия, ако има някой да играе палиданс на Лордерон, да се обади да прати малко торби поне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts