RaptoR Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Има ли начин да разбера колко дни не съм играл, за да знам дали да се набутвам за карта или да се примиря с факта, че пак ми е изгоряло всичко за продан от инвенторито? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 (edited) Да - примерно влизам аз в моя акаунт в стар крафт и гледам там по realID колко време не си бил в играта. 5 седмици - най-вероятно си заминал с предметите. Edited October 4, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 И аз достигнах до тоя извод.... Уникална простотия е тази "опция". Как да е, няма да давам пари залудо поне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Не мога да разбера защо това е уникална простотия и това си е. Явно трябва да си пълнят сървърите с глупости и то за неопределено време. Аз примерно мога да ти кажа, че ще си платя асс за един месец, към края на годината. Не съм се логвал от Март - Април. Според теб Blizz са длъжни да ми пазят всички неща, които не съм си прибрал по героите?! То аз нямам такива неща за прибиране - ама то това си е до човек и до навик май Ти си постоянно в този филм, защото си хънтард, питай Весо и той това ще потвърди! Днес хвърлих едно око на новите оръжия, които ще падат от Deathwing райда - http://www.youtube.com/watch?v=HnhUg7Zyz9Q Отново са се постарали нищо, че повечето от добрите Devs са ги дръпнали - кой за Титан, кой за Диабло 3 Ето и сетовете, явно паладините си ги мразят http://www.youtube.com/watch?v=i0nbZaFJpvg Прийст и Шаман моите два любими класа имат доста красиви рамена. Сета на warrior-а е пипнат и супер тематичен, евала. А с хънтардската каска и със сета на паладина просто се гаврят с хората, които играят тези класове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 А, к'во бе, ше го трепят накрая ли тоя досаден гущер със зъбни протези? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 А, к'во бе, ше го трепят накрая ли тоя досаден гущер със зъбни протези? Дам и неговото време настъпи. Сега го проучват на тест сървърите и скоро ще го пуснат и live. Няма да могат да задържат пача до 20 - 22 Декември. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 А, за мен тая игра е затворена книга. Но все пак откъм сюжетното развитие ми е любопитно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Аз ще прелистя 1 - 2 страници, ама да видим кога Той Миро като не ми дава да играя с неговите бета асс на SWTOR и Diablo 3 - все нещо трябва да цъкам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 4, 2011 Share Posted October 4, 2011 Аз напредвам бавно-славно. Току що бихме трерия бос от Firelands и си лягам: http://eu.battle.net/wow/en/character/anachronos/Apostolov/advanced Още 4 остава, споменаха че двата от тях били сравнително лесни. Трябва да забряваме за Deathwing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Много добре си го облякъл шамана, браво. И е ресто... моята слабост. Успехи по нататък във Firelands. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Пеерасчето и за D3 и за SWTOR ли има бета ключове? И се скатава?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Кажи му Слакър и толкоз! Любо, колко пъти да повторя, че не стоя с хронометър в ръка да дебна кога изтича времето на картата? Междувременно съм оставил всичко за продан при последната си игра. В един момент като се опитам да се логна и видя, че няма време, Близард просташки ме изнудват да платя нова карта, само за да си изтегля стоката от пазара. И това ако не е простотоия, здраве му кажи. Аз съм преценил, че няма да мога или не искам да играя 2-3 месеца. Никакви сървъри не могат да се натоварят с това автоматично да ти върнат стоката в инвенторито, или да ти седят нещата в кутията. Аз не знам в друга игра от вида да има подобна тъпотия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Той Миро като не ми дава да играя с неговите бета асс на SWTOR и Diablo 3 - все нещо трябва да цъкам. Пеерасчето и за D3 и за SWTOR ли има бета ключове? Това сега как да го разбирам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Като СЛАКЪР Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ми давай си асс и да влизаме да ти прибираме стоката - и без това не играеш много, а на Близз си платил Ние от колегиалност ще се "потормозим" отново - може и едно бързо шаманче да вдигнем. Пешо, нали знаеш какъв е калитар, ама не дава нищо, каза ми да съм отишъл до тях и да съм погледал малко, но го е страх да не го баннат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 http://eu.battle.net/wow/en/blog/3077118/43_Valor_Changes-05_10_2011 Нямам търпение. За Enhancement ми останаха само краката да купя от сета, а с тоя пач ще си купя и цялата Healer-ска екипировка с Валори . И остава вечната чуденка Enhancement или Elemental. Прегледах доста обстойно предметите за Elemental, и се оказа, че повечето са от Healer-ския ми сет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Като човек, който е вдигнал 2 шамана до 85, с единия райдвах и хийлвах в арени, с другия играх доста Ench. Моето мнение е, че Ele + Resto е доста добра комбинация. Доста от предметите за Ресто можеш да използваш и с Еле спека както и vice versa - Elemental Precision e много важен и доста добър талант, спирита ти става веднага хит - безценно. Ench определено не е за мен, не е лош спек, но със по-лош гиър на Елементал правех повече DPS и си го поддържах. Но всичко си е до човека и до начина на игра. Ако искаш да играеш роуг без стелт и с магии - продължавай на Ench, ако пък ти харесва кастър - давай на Еле. Респекни, пробвай, поиграй малко и на елементал - може и да се влюбиш в този спек, кой знае Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Ми давай си асс и да влизаме да ти прибираме стоката - и без това не играеш много, а на Близз си платил Ние от колегиалност ще се "потормозим" отново - може и едно бързо шаманче да вдигнем. Пешо, нали знаеш какъв е калитар, ама не дава нищо, каза ми да съм отишъл до тях и да съм погледал малко, но го е страх да не го баннат. Не знам колко пъти ви казах да ви дам данните - ако знаеш колко време отиде фира, лошо ще ти стане.... Никой не иска. Аз не съм виновен. Нямам притеснения който и да е от вас да влиза, познаваме се достатъчно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 (edited) Не знам колко пъти ви казах да ви дам данните - ако знаеш колко време отиде фира, лошо ще ти стане.... Никой не иска. Аз не съм виновен. Нямам притеснения който и да е от вас да влиза, познаваме се достатъчно. Аз пък веднъж не помня да си го предложил. Ма може и да забравям. А не е като да не съм го правил за други хора. И сега те за благодарност разпространяват лъжи за мен и моята скромна личност. Ма така е като човек прави добро. Edited October 5, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 ...Ма така е като човек прави добро... и му изяждат ръката Видене и аз заставам зад мнението на Миро - не си предлагал нищо иначе до сега щяхме да направим поне 100к голд и 2 нови героя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Предлагал съм със сигурност, не ме карайте да ровя (мисля на Пешо и на Миро). И пак предлагам и сега - ето. И на тримата. Само мераклии да има. Аз като купя карта, губя 90% от времето, защото нямам начин да седна да играя. Като купя следващата - чакам мераклии. И да няма пак - не си казал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 На мен не си - видя ли! :cry Само Миро намазва бети и асс Като вземеш някой ден карта се обади, за да ти поддържаме икономиката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Да не ви казвам колко трайъла имам пограй картите - поне 4-5 акаунта може да се стартират хахахах Любо, на теб директно не съм казвал - така е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Абре от доста време се каня да ви питам хардкор играчите... какво ви харесва в тази игра? Имам няколко несполучливи опита да я започна до момента. Последно преди няколко дена един приятел с неистови усилия ме нави да си направя герой, че нали сега е безплатно до лвл 20 и играхме заедно, изпълнявахме някакви куестове, ама то тъпо, тъпо, та чак вдлъбнато. А и много време изисква, а напоследък съм забелязал, че колкото повече ми се трупат годинките, толкова повече не мога да се задържа пред ПЦ-то и ако преди можех да откарам по 9-10 часа, сега след максимум 3 и всичко ми омръзва. Моят познат ми показваше и някакви рейдове (които били много интересни) с неговия макснат герой. Да ви кажа - нищо интересно не видях. И не е дето се вика никога да не съм играл MMORPG, защото преди 5 години яко циклих Silkroad с брат ми, че и накрая излезнахме с около 1400$ печалба от играта. Та пак да си питам. Какво толкова ви харесва в тази игра, че толкова години я циклите като невидели? ПС. с този си пост ще отнеса много виртуални шамари зад врата, усещам го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Предлагал съм със сигурност, не ме карайте да ровя (мисля на Пешо и на Миро). Това са лъжи, лъжи и пак лъжи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts