TAZ Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Напълно забравихте ММО-то, което вдигна летвата на всички свои конкуренти много на високо и все още е играта, която има най-много играчи, плащащи абонаментните си такси всеки месец. Изтеклия преди няколко месеца документ за плановете на Близз и датите на излизане на техните игри си е още все така актуален. От Близз официално са потвърдили разработването на WoW бразилска/португалска версия. Във въпросния документ си има WOW Brasil, който трябва да се появи 3 или 4 тримесечие на 2011 година. Интересното е, че никъде в нета нямаше дори и един анонс преди официалния от Близз, че работят над този си проект - единственият такъв бе в изтеклия документ. Пак според него Diablo 3 се очаква в края на тази година, както и експанжън на Starcraft II. Експанжън номер 4 на WoW би трябвало да очакваме в средата на другата година, а Титан - края на 2013, ако сме още на земята до тогава Ето и въпросния документ: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Аз не съм, но никой не пише. От около месец съм 85: http://eu.battle.net/wow/en/character/anachronos/apostolov/advanced За съжаление едва се събираме по 10-15 човека да направим някой Firelands Trash, или да пробваме новите Cata Raids. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Днес седнах след много дълга пауза и се олях - над 8 часа бой. Наближавам смело 85. В Twilight Highlands има едно село на джуджета, което гори. Взех куест да се включа в гасенето на пожара (50 бр), но така и не успявам. И може би е за добро, защото вече взе да ме боли главата и е време за почивка. Не знам точно какво 3-цифрено число куестове минах днес... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Днес седнах след много дълга пауза и се олях - над 8 часа бой. Наближавам смело 85. В Twilight Highlands има едно село на джуджета, което гори. Взех куест да се включа в гасенето на пожара (50 бр), но така и не успявам. И може би е за добро, защото вече взе да ме боли главата и е време за почивка. Не знам точно какво 3-цифрено число куестове минах днес... Ти си оплескал куеста бе, слабак. Куеста е бил да подпалиш още 50 пожара, трябва да изгорят всичките дорфс. Тез подвижни бъчви им трябва повече огън да изгорят, не мое само с 50 пожара да стане. Бах, само заради този куест си заслужава да се купи Катаклизма .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8dH9yOc7lWs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Нещо позамря тука Айде,хора,споделяйте! Как е,пробвате ли FL,докъде стигнахте?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Стигнахме до SWTOR и тръпнем в очакване. Аз Ониксия съм я убивал вече 3 пъти - на три различни левъл капа. Нефариан 2 и просто още веднъж, ако трябваше да трепя и Рагнарос, Маджордомо и компания - щях да си прережа вените. MPABKATA_Z може да сподели мнение + още някой. Иначе с две думи на 28 Юни Patch 4.2 - Rage of the Firelands се появи на live сървърите. На 17 Юли DREAM Paragon вече бяха убили Ragnaros 25 Heroic Mode World First Kill! Вече има и гилдия - Ascendance (EU-Alonsus), която направи World First Glory of the Firelands Raider и си спечели - Corrupted Egg of Millagazor - красив лилав Hawk mount. Другата новина е, че за последното тримесечие още 300 к са спрели да играят. Общото число за последните 9 месеца е близо милион вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Най-после ми остана време да поиграя в периода на най-похабената в гейм кариерата ми геймтайм карта... Вече съм 85, като вдигнах и миньорството на мах, минал съм над 1500 куеста... Няколко въпроса: 1. Оттук нататък къде е добре да се навъртам? Нови маунтове как да взема (ако може да ми дадете насока за добри гайдове по въпроса)? 2. Как се добиват епик айтъмс, само при райдове ли? 3. Искат ми над 4к за маунт мастъри - толкова ли беше, че боли само като гледам цифрата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Правиш дейлита. Дигаш си репутацията с различните фракции (дейлите/табарда и хероици) за предмети към различните фракции. И после дигаш или Valor Points/Honor Points за съответните предмети в heroic/raid или Battle Ground. И циклиш за сетове, след това за по-висок левъл сетове и така... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 (edited) http://www.wowhead.com/factions=1162 ето ти фракциите от катаклизма. Виж в коя какви предмети може да си вземеш за класа. И с каква репутация се взима. Както каза Пешо - купуваш си съответната табарда и с нея се бухаш в дънджъни за точки репутация. Също така всяка от тях има и дейлита, с които допълнително вдигаш реп. към съответната фракция. И така. Циклиш циклиш цикли и събираш за предмети. После ако евентуално някой направи райд, без да иска да имаш ачивмънтите (т.е да покажеш, че знаеш тактиките) може да изкараш късмет и да идеш на някой, че да вземеш още VP и евентуално предметче. За епични предмети също така може да се разгледаш в AH да видиш нещо хубаво за 85 левел. Също така слагай камъни, енчантвай квото можеш, за да може по-лесно да те вземат на райд. Edited August 25, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2011 Share Posted August 25, 2011 Правиш дейлита. Дигаш си репутацията с различните фракции (дейлите/табарда и хероици) за предмети към различните фракции. И после дигаш или Valor Points/Honor Points за съответните предмети в heroic/raid или Battle Ground. И циклиш за сетове, след това за по-висок левъл сетове и така... http://www.wowhead.com/factions=1162 ето ти фракциите от катаклизма. Виж в коя какви предмети може да си вземеш за класа. И с каква репутация се взима. Както каза Пешо - купуваш си съответната табарда и с нея се бухаш в дънджъни за точки репутация. Също така всяка от тях има и дейлита, с които допълнително вдигаш реп. към съответната фракция. И така. Циклиш циклиш цикли и събираш за предмети. После ако евентуално някой направи райд, без да иска да имаш ачивмънтите (т.е да покажеш, че знаеш тактиките) може да изкараш късмет и да идеш на някой, че да вземеш още VP и евентуално предметче. За епични предмети също така може да се разгледаш в AH да видиш нещо хубаво за 85 левел. Също така слагай камъни, енчантвай квото можеш, за да може по-лесно да те вземат на райд. Усещам как тая работа няма да стане, поне не преди зимата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Той Виден може и да отиде до Molten Front за новите дейли куестове клик Иначе както сте му писали - дейлита и миньорстване за пари и предмети от репутациите. Циклиш батълграунди и дънджъни - за същото. 4к голда за бързото летене си е както го виждаш - правилно, след това можеш да си вземеш и 310% спийд - но пак ще ти иска голд Успехи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Миньорите, хербалистите и алхимиците, все още ли са най-богатите кучки в играта ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Той Виден може и да отиде до Molten Front за новите дейли куестове клик Иначе както сте му писали - дейлита и миньорстване за пари и предмети от репутациите. Циклиш батълграунди и дънджъни - за същото. 4к голда за бързото летене си е както го виждаш - правилно, след това можеш да си вземеш и 310% спийд - но пак ще ти иска голд Успехи! Ще видя къде ще ходя, ако изобщо ми остане време. Тъкмо се радвах на близо 14-те хиляди, които съм събрал с толкова много труд и като гледам трябва да дам около 9 за летене.... Миньорите, хербалистите и алхимиците, все още ли са най-богатите кучки в играта ? НЕ съм наясно, но определено има хора, които не си знаят парите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Бая ще се поседи в Рамкахен в Улдум.... Решил съм да издебна Мадекс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 НЕ съм наясно, но определено има хора, които не си знаят парите... Ама ти познаваш един такъв бе. Pagane му е ника в играта. Тоз колко пари има не е истина. Цял живот само цикли и събира злато. Пък колко епични маунта ми е купил няма ти разправям. След третия спрях да ги броя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Искам да ви попитам ако си сваля WoW-a чак до Cataclysm от замундата и имам акаунт в Blizzard за WoW мога ли да се логна и да играя или трябва да си купя всичките игри? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Така значи! Трае си мръсника и преяжда с луканка!!! -------------------------------------- Брус, без ключ за Катаклизма няма да може да го играеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Искам да ви попитам ако си сваля WoW-a чак до Cataclysm от замундата и имам акаунт в Blizzard за WoW мога ли да се логна и да играя или трябва да си купя всичките игри? Трябва да купиш всичките. И можеш да си ги свалиш от на Близард сайта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Аз този прийст го познавам, ама знам, че той е беден като църковна мишка! Весо, аз имах един инскриптор и този герой бая пари направи за кратко време нищо, че сега глифовете са перманентни веднъж като си ги купиш и научиш. Та знаеш ли и можеш ли да продаваш - голд се прави много бързо, прекалено бързо даже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Искам да ви попитам ако си сваля WoW-a чак до Cataclysm от замундата и имам акаунт в Blizzard за WoW мога ли да се логна и да играя или трябва да си купя всичките игри?Ако клиента не е настроен да се логва в други сървъри - няма да имаш проблеми. Аз така влизах в трайъла. Но, ако не се лъжа, за да имаш валиден акаунт - трябва да си ги закупил игрите ;] Ред: Уф, те са му изпонаоотговорили... Edited August 29, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Искам да ви попитам ако си сваля WoW-a чак до Cataclysm от замундата и имам акаунт в Blizzard за WoW мога ли да се логна и да играя или трябва да си купя всичките игри? Трябва ти Authentication Key за оригинала и експанжъните, но не разбрах тоя акаунт който имаш какъв е - за trial или оригинален за пълната версия на играта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 (edited) Трябва ти Authentication Key за оригинала и експанжъните, но не разбрах тоя акаунт който имаш какъв е - за trial или оригинален за пълната версия на играта Оригинален акаунт е. Но както и да е, работата замина... Искам да ви попитам, тъй като мисля да си взема лаптоп за WoW-а и гледах характеристики, системни изисквания в Близард сайта и т.н. се спрях на това: http://sms.bg/hp/laptop-hp-probook-4525s-p-10666.html Ако някой разбира от лаптопи се чудех дали може да драсне 1-2 реда и да ми каже добра ли е конфигурацията и дали WoW-а ще ми върви гладко. Разбира се като го взема ще му сложа Windows 7. Ето тук гледах за системни изисквания: http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=21054 http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&tag=wowsupportedvideo&rhtml=true - Видео карти, които поддържат и които не поддържат Edited September 8, 2011 by Bruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Според мен на този лаптоп ще ти върви WoW, но под средното ниво. Нито RAM-та, нито процесора са нещо кой знае какво. А от хора, които са имали 4 GB RAM зная, че им лагва в SW и преди Cata в Dalaran. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts