mIRCata Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) Издирвам две(2) добри души, които да си направят трол или орк герой в Burning Legion за да ми подпишат заявката за гилдия. Моля някой, освен Пешо а.к.а Antares да се отзове. Edited March 9, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Аз ще направя, но после ще си я изтрия орката, за да не се изкуша и да я вдигна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Ти нямаше ли rouge? Или той не е на този сървър? Защото ако имаш може да дойдеш в Огримар директно. Но пък ако ти е в гилдия май няма да стане. Какво ти пречи да вдигнеш орк-чето. Да ти е интересно как се почва от 0-та, без кака Пагане да ти праща подаръци и да ти помага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Аз съм почвал от нулата не веднъж и дваж пъти. Киллъра може да го потвърди това, защото с него на два пъти сме почвали така - от нищото. Роуга не ми е в БЛ, ще трябва да се разходиш до оркската стартова територия довечера, ако искаш да ти подпиша гилд чарта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Тя е една идея встрани от тролската. Близо до нея имам летялка. За 5 минути съм там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Аз много сериозно се замислям магуса да го прехвърля blood elf. На момента, в който един набухан 130k DK ме утрепа пред очите на двама alliance-и, въпреки, че им написах 'help'... Когато ме уби и почна да бие един от тях - ония просто избягаха. Кажи ми, к'во правя в такава насрана фракция? Сега с шамандурата гледам тотално различен свят... Да не говорим, че в BG дори и когато губим го няма ония толкова типичен рев, обиди, псувни и детински изпълнения. Основно ме спират 50-те лева, които трябва да дам и това, че ще трябва да остана съвсем сам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 (edited) Да не говорим, че в BG дори и когато губим го няма ония толкова типичен рев, обиди, псувни и детински изпълнения. Вчера и онзи ден играх бг. Паднахме с 5.0 бази. Вчера единия бг владееха 4 бази. И нямаше нито едно мрънкане!!! Хората си играят, мъчат да направят нещо. Просто групата беше основно от ниските зона - т.е от диапазона 10-14 бяха 10-11л основно, а алианса имаха няколко здрави прасета. Като не върви- не върви. Но никой не почна OMFG loosers, dickheads - aaaaa uuuuuuuuuuu. Кви сте смотани, що не правите това, що не онова. Имаше само два друид-а дето се скатаха и не правиха нищо сам отрупаха точки и взеха повече онър от хора, които правеха нещо. Само това ме раздразни, иначе въпреки тях взехме игра. Все едно 13 на 14. Защото имаха и те един скатан тъпанар. Edited March 10, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Абе Миро, бяхме замислили нещо с тебе, та днес създадох един нов герой: Аз лично много му се радвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Какво сме били замислили? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Виж героя бе слакър! Тва беше твоя идея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Ееееееееее.... Трябваше да е женско джудже! Тях най-много мразеше! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Интересно ми е как ще реагира ------------------------------ А вие двамата слакъри с Миро може ли да сте такива предатели бе! Хорда ще ми играят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Интересно ми е как ще реагира Орка, с който ще подписва петицията на Миро ще го дигне и ще идва да те трепе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Невеж и нещастен, космясъл дорф! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 На долни левели колко е лесно хилването в дънджъни! Само ако танка не избудалее да пулне света. Още няма разни гадости по земята, кърсове, и други подобни. Имаше един дънджън дето спокойно можеше да не хилвам танка паладин. Сам се справяше добре. А като се сетя на нормалните на 85 л с друида как чат пат ще ги изпусна, дострашава ме на хероик да ида да тренирам. Трябва да се организираме една група наши хора, да не ме биете много и да направя тренировки как да спирам опитите на Смъртта да вземе групата Вчера вечерта намерих една статийка даваща насоки за по-добро комбиниране на heal магиите на друида, та ще го пробвам довечера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 На долни левъли и с feral drood съм хилвал безпроблемно. Да де, като изключим, че маната бързо свършва. Няколко пъти ми се е случвало в един и същи drama-iinstance да играя и трите роли, заради емоционално дисбалансирани дечурлига... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХ НЕЕЕЕЕЕ, НЕ МОГААААААА. Просто ги признах! За пореден път! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Пешоооо моля прати ми 10 голд на трола Miyasi да купя флаг че да се създам гилдията докато не са се отказали хората Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Що не каза миналата вечер бе???? ЕДИТ: Измислили са го хората - на тиквеници от хордата не може да се праща, па ако ще и да са си твои герои Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Парите са пратени. Може би вече трябва да са при теб. Искам ръководна длъжност, като основен главен счетоводител Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 Що не каза миналата вечер бе???? ЕДИТ: Измислили са го хората - на тиквеници от хордата не може да се праща, па ако ще и да са си твои герои Вчера не знаех, че ми трябват. Днес намерих 5-я човек. Знам, че не може да се пращат - щях ли да искам от Пешо, ако можех да си пратя. Мислиш ли че нямам 10 голв в мен. Че вчера и днеска изхарчих 7К Парите са пратени. Може би вече трябва да са при теб. Искам ръководна длъжност, като основен главен счетоводител Като влезеш онлайн ще ги върна - то било за няква гилд дрешка - трябвало да отида в другия диалог за говорене и да върна документите - честито вече имаме ордска гилдия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Вие сте курви на Хордата - СМЪРТ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 (edited) Видене, като знам твоите темпове на развитие - няма да се учудя ако и с шамандурата те подмина И ше те дебна да те ганквам и да ти пръхтя и муча над трупа Edited March 14, 2011 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Достатъчно пъти съм казал, че за разлика от вас, аз минавам все още психо тест без чийтове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Ти ли бе?! Буахахахахахахахахаххахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts