TAZ Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Честито RaptoR-е за раптора. То аз, че ще си взема част от сета - ще си взема и без теб, ама можеше да пробваме двамата една - две арени. Това ще го мъчим май през съботата, може и да стане нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 (edited) Честито RaptoR-е за раптора. То аз, че ще си взема част от сета - ще си взема и без теб, ама можеше да пробваме двамата една - две арени. Това ще го мъчим май през съботата, може и да стане нещо. Само ако представиш сериозни доказателства за приема на валидол/валериан 30 мин преди арените с мое участие. :laughing: Да не ти пука какви ще ги върша :) Edited February 2, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Ахахах.Ти пък сега изкара таз че ще отнесе всичко около себе си.То за това се правят арени да се види кой как е.Ако сте зле правите си повече арени и така.Но щом имате шаман и мейдж.Би трябвало да пукате кофи на 2в2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Абе Коле... даваш някакви странни съвети тука, как, аджеба, да открием топлата вода, и го обясняваш на хора, които са играли WoW от излизането му. Стегни се малко д'ге, не знам postcount ли гониш с тия постове, ама почти всеки път съжалявам, когато съм натиснал бутона "view it anyway"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Честит Ви 4.0.6 пач, честит Ви нърф на някой от класовете, бъф за други, нърф на хероиците и едно от най-хубавите неща за мен - намаляване броя на билките нужни за фласкове, защото ние може и да райдваме само 25 мен, ама никой от келявите алхимици не иска да прави cauldron, за да ни е поне малко по-лесно. Тъпа гилд политика, ама да не подхващам тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Любо, хвърли един поглед на мойта да ми кажеш как ти се струва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Честит Ви 4.0.6 пач, честит Ви нърф на някой от класовете, бъф за други, нърф на хероиците и едно от най-хубавите неща за мен - намаляване броя на билките нужни за фласкове, защото ние може и да райдваме само 25 мен, ама никой от келявите алхимици не иска да прави cauldron, за да ни е поне малко по-лесно. Тъпа гилд политика, ама да не подхващам тази тема. Излезе ли за ъпдейт? Сутринта преди да тръгна на работа пуснах играта да сваля пач-а, ама нямаше никой. А при опит да влезна в сървъра казваше има нужда от пач инсталирай го. И го оставих така. Интересно какви нърфове има за войн и Дк като гледах основно вдигнати проценти на разни демиджи т.н И сега ще бият още повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 Я дайте пач инфо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 patch notes - 4.0.6. Чел - недочел Миро: - Death Coil damage has been reduced by roughly 10%. - Necrotic Strike's absorption effect is now reduced by the target's resilience. In addition, its debuff duration has been reduced to 10 seconds, down from 15. - Charge now shares diminishing returns with stun effects. - Cleave damage has been reduced by 20%. - Heroic Strike damage has been reduced by 20%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 ding! Бай Вълчо стана 85. Вече започва здравото врене между шамарите - да правя дейлитата заедно с хора, с почти два пъти повече HP от мен, изфермили планетата и енчантнати до безбожие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 ding! Бай Вълчо стана 85. Вече започва здравото врене между шамарите - да правя дейлитата заедно с хора, с почти два пъти повече HP от мен, изфермили планетата и енчантнати до безбожие Дънджъни. Ама да ти кажа за тях ти трябва Arcane или Fire за повече DPS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2011 Share Posted February 9, 2011 В момента основно arcane цикля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Не ти игнорвам въпросите, просто все ме хващаш - когато съм най-зает с нещо и после забравям, та: дейлитата са ти с Therazane + Baradin's Wardens, с последните ако имаш късмет - можеш да направиш още 6 допълнителни - въпросът е да си задържим Тол Барад. На полуострова, там много ще те ганкват, така че психически се подготви. Ако си направил достатъчно куестове с джуджарите в ТН - и там имаш още 5 куеста + двата кукинг и фишинг и си готов - 25 дейли куеста. Както Миро ти каза - пради дънджъни, като си събереш ilvl - хероици, те и без това са нърфнати вече, а и бъфа с пугове е много хубав - дано само не ти се падне аджамия танк с по-малко кръв от теб. Ако съм забравил нещо от въпросите, които ме пита - пиши. Честито още веднъж и късмет с лута. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 С Therazine почнах още от преди да стана 85. В момента съм на една усмивка да премина от Honored на следващото ниво (май беше revered). Относно броя дейлита - не забравяй, че правя в момента и с Netherwing. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 Миро, вчера направих 5 на 0 победи, искаш ли тази вечер да се пробваме - много ще се радвам, ако завърша 10 на 0 приготви се психически. А и Call to arms е хубав, така че я виждам PvP тази вечер + Съботата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 След предишните ми неуспешни опити да летя на собствена тяга, подобно на бягането и след дълго и продължително фермене на дейлита - накрая се сдобих с прекрасен "onyx" Neterdrake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Както вече споменах в играта - да ти е честит дракона. Няма вече да ходиш из гадната мина в Netherwing ledge, едно супер досадно място за мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Даже отидох и си взех и зелен такъв. Ама оникса повече ми харесва. Обаче голямо разочарование PvP-то. Много са зле хората. И се получава нещо логично - ордата, като ни мажат постоянно са доста по-напред откъм gear... И става един затворен кръг, дето просто не виждам изход от него... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 (edited) Даже отидох и си взех и зелен такъв. Ама оникса повече ми харесва. Обаче голямо разочарование PvP-то. Много са зле хората. И се получава нещо логично - ордата, като ни мажат постоянно са доста по-напред откъм gear... И става един затворен кръг, дето просто не виждам изход от него... Е, не е точно затворен. Все пак те с HP не може да купуват до безкрай по-яки предмети. Със загуби по-бавно ще трупаш HP, но накрая и ти ще вземеш същите предмети. Но пък трябва да успееш да вземеш CP, които са само 1300 или нещо от сорта на седмица. И някой правещ арени преди теб ще е със седмици по-напред в събирането за хубав гиър. Edited February 18, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 (edited) Даже отидох и си взех и зелен такъв. Ама оникса повече ми харесва. Обаче голямо разочарование PvP-то. Много са зле хората. И се получава нещо логично - ордата, като ни мажат постоянно са доста по-напред откъм gear... И става един затворен кръг, дето просто не виждам изход от него... Винаги е било така.Хордите мажат не защото са много по-добри,а защото алинасите никога не са били единни в BG-то.Смисъл 10 човека за флага и след това газ да спасят нашия.Ааа и забравих подробността,че при хордите има хийлъри в бг-тата докато при алианса няма почти никакви Едит:И всички бият по кериъра,докато хийлърите си плющят магии Edited February 18, 2011 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Като не влизаме премейд, какво да хийлвам ми кажи. Аз и с двата героя, с които играя сега - хийлвам в Бг-та. Ако обаче влезна с рандъм група и се лепна за някой произволен, знаеш ли какво се получава: аз го хийлвам него/нея - хордата ме набелязва, почва да ме бие - ако съм с прийста издържам по-малко време, ако съм със шаманката - може и да оцелея, но да кажем че ме сгънат. Този, който съм хийлвал даже и не забелязва липсата ми до момента, в който не умре. Не ме пази, не го интересува, че ако аз не оцелея и той няма да оцелее. Така не се играе, без значение дали си хорда или алианс. Пешо на теб ти казах още вчера - щом си почнал играта с идея да играеш PvP - ОБЪРКАЛ СИ БАТЪЛ ГРУПАТА и то МНОГО! Има си сървъри, където са събрани светилата на PvP-то. Там нещата са на друго ниво. Cyclone e тази група. Това е, което мога да ти кажа. Решението е или да се преместиш, или да чакаш фрии чар мигрейшън, или да си играеш така, или просто по някое време да спреш да играеш. Идвай с нас през уикендите когато правил БГ-та с Миро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Току що един инстанс завърши комично. След като неколкократно се допускаха грешки и на няколко пъти имаше падания на членовете на групата, стигаме до боса. Някой си келеш на някаква си тераса - тръшнахме го, след което го реснаха като говедо да се бие пак срещу нас. В един момент, тъкмо сме го бутнали на 1/5 и гледам групата изпопада... Най-интересното е, че дяволозавъра го удържа и го доубих сам. В следващия момент един напуска и се провежда следния разговор (на Любо ще му хареса): P1 - That guy was just too much P2 - His parents probably hit him... ME - .. for playing WOW P1 - hahahahahah P2 - rofl P1 - He was probably dropped on his head as a child... ME - C'mon guys, be easy on the noobs... P1 - Hahaha ok P2 - Bye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Идвай с нас през уикендите когато правил БГ-та с Миро. Дам. Супер забавно е. Бягам насам натам, Любо се мъчи да ме държи жив, а аз се блинквам далеч от него :) И после той ми обяснява какви точно ги върша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Одеве няма такъв оргазъм. Гледам един прийст го нагънали друид-животновъд и един ДК, ония завалията се мъчи да остане жив. Пляс полиморф на ДК, бой по животновъда, пича ме лекува. Пак овчедушие на ДК, че нещо се тринкетна, говедото обърна лапите, аре и ДК. После само двамата с него колко народ опукахме, не е истина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 Одеве няма такъв оргазъм. Гледам един прийст го нагънали друид-животновъд и един ДК, ония завалията се мъчи да остане жив. Пляс полиморф на ДК, бой по животновъда, пича ме лекува. Пак овчедушие на ДК, че нещо се тринкетна, говедото обърна лапите, аре и ДК. После само двамата с него колко народ опукахме, не е истина... Sheep after trinket Priceless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts