RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Защо си останал с тази заблуда.От тия 18 милиона играещи поне 1 милион употребяват бот за фармене.Общо взето задават се координатите и героя си цикли в кръг.Близард си затварят очите за тези работи. Аз държа пък, дори и нахално, някой да ми покаже бот в УОУ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Сега са модерните ботовете, които обикалят под земята и берат билки и мини. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Сега са модерните ботовете, които обикалят под земята и берат билки и мини. Е ли възможно да има такива в УОУ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Има, има. В Twilight Highlands. Но се водят premium ботове и се плаща за тях. Повече инфо нямам, имам си 130к голд и повече не ми трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Има, има. В Twilight Highlands. Но се водят premium ботове и се плаща за тях. Повече инфо нямам, имам си 130к голд и повече не ми трябва. Потресен съм Я ми обясни само - нещо допълнително ли се плаща освен обичайните такси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Нямам конкретно инфо за цени, но мога да разпитам, ако искаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5zDVEZFfdSo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Тоя execute-a направо ме разби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 E*ати ташака - като Worgen/Goblin не можеш да станеш valliant в Argent Tournament :X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Взех Beast Mastery Някакви съвети за exotic pet? Раптора досега съм го вдигал по една таблица за ferocity... Пешо, аз скоро ще правя джудже прийст в чест на Любо хахахахахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 E*ати ташака - като Worgen/Goblin не можеш да станеш valliant в Argent Tournament :X То там май първо пробваше с твоята раса да станеш и после другите. И като няма worgen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Да, моите нали им унищожиха града и живеят като цигани на палатков лагер в Дарнасус. В името на експеримента отидох до стартовата зона наскоро - празна. Едно NPC, един моб няма. Може да решат в следващия експанд да им възстановят града Иначе... бати, от 5 bg след като минах 80 - 4 победи! Такъв winrate не съм имал въобще! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 (edited) Много си зависи от групата. Вчера имахме много победи по едно време, после няколко поредни загуби. Днес пък основно загуби. много е относително. ПП wow insider вече е на адрес - http://wow.joystiq.com/ Горния не е валиден. Edited January 30, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Отправям официална молба с много тъп риквест - ако някой може да намери танк (Alliance @ Burning Legion) да направим The Culling of Stratholme, че да взема bronze drake За останалите, доколкото разбирам Любо е склонен да лекува, а Миро си мисля, че също би се съгласил да DPS-ва. Събота чаках сигурно два часа и така и не сформира парти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Отправям официална молба с много тъп риквест - ако някой може да намери танк (Alliance @ Burning Legion) да направим The Culling of Stratholme, че да взема bronze drake За останалите, доколкото разбирам Любо е склонен да лекува, а Миро си мисля, че също би се съгласил да DPS-ва. Събота чаках сигурно два часа и така и не сформира парти... До колкото разбрах след новият патч ще можеш да ползваш LFD за всички инстанции независимо, че си 85 левел. Демек ще можеш да влизаш чрез системата и в 15 левел инстанси (до колкото разбрах де). А иначе тоя инстанс вероятно и хънтър ще може да го танква и всяко ДПС лоладинче и тардкайдче, така че не ти трябва "реал" танк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Взех Beast Mastery Някакви съвети за exotic pet? Раптора досега съм го вдигал по една таблица за ferocity... Аз невидим ли съм? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Ми не знам дали си невидим, ама може и просто да няма активно играещи хънтъри да ти отговорят. А като се има в предвид, че нещата се смениха доста в катаклизма по отношение на таланти и скилове, някой играл преди това хънтър, не може да ти даде кой знае колко използваема информация. Аз знам само Машината. Ама дали е влизал скоро тук не знам. Аз като търся за mage-a 80 % от статиите за билдове и други са още за нещата преди 4.0.1. Сигурно и с хънтърите е нещо такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Уж има някакви писания и за Катаклизма, но нищо конкретно не видях, само общи приказки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 клик За БМ спека ти трябва динозавър, но можеш да си избереш каквото и да е животно. Тези горе можеш да си ги вземеш от Унгоро кратера - в зависимост от предпочитанията за цвят. Друго хубаво за БМ животно е - клик - едно от тези или всичките. То ти само и като БМ можеш да си ги опитомиш. Успехи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Препоръчват ги тия спирити, но са висок левъл за мен. Явно ще ходя до Унгоро да сменя Раптора с някой от тези... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 (edited) Малкия динозавър е Raptor. Сега големия как ще го кръстиш - bai Raptor? Edited February 2, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 може и да е "Баш Раптора", че той много ще бие този гадинчо. Миро - предател, днес ще си взема от лилавия сет за PvP на шаманката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Раптора така си се казва в играта бе, тиквеници Сега ги търся тия в Унгоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 (edited) може и да е "Баш Раптора", че той много ще бие този гадинчо. Миро - предател, днес ще си взема от лилавия сет за PvP на шаманката. Взимането на лилавия сет какво общо има с това, че днес ще липсвам!?!? Аз така или иначе не правя арени. То така излиза, че въпреки, че ме няма ще успееш да си вземеш предметите. Вчера гледах едни арена макроси за мен. Може и на теб да свършат работа с превръщането на хората в жаби. Само си ги промени. Макар, че ти вече може и да си си направил нещо подобно. Polymorph на фокуса - бием единия, другия да пасе трева. /target focus /cast Polymorph /targetlasttarget И един да оовчи (баси думата) първия в арената /cancelaura Invisibility /cancelaura Ice Block /cast [target=arena1] Polymorph Обмислям и едно макро специално за разни Immune субекти(като оня ДК - ти си знаеш кой и за кога става дума ), да им вкарам 2 deep freeze-a. С малко късмет може да докарат до към 120-140К демидж, ако критна и двата пъти. Трябва да накарам Ники да влезе с ДК да направим двубой като си е пуснал оня immune щит. Edited February 2, 2011 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Не знам защо, но на координатите на червения след 30 мин обикаляне и дебнене се появи черен... Както и да е - вече съм с devilsaur! Само 66 е, ама ке ме настигне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts