Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Защо си останал с тази заблуда.От тия 18 милиона играещи поне 1 милион употребяват бот за фармене.Общо взето задават се координатите и героя си цикли в кръг.Близард си затварят очите за тези работи.

Аз държа пък, дори и нахално, някой да ми покаже бот в УОУ

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Има, има. В Twilight Highlands. Но се водят premium ботове и се плаща за тях. Повече инфо нямам, имам си 130к голд и повече не ми трябва.

Потресен съм tounge.gif

Я ми обясни само - нещо допълнително ли се плаща освен обичайните такси laughing.gif

Взех Beast Mastery devil.gif

Някакви съвети за exotic pet? Раптора досега съм го вдигал по една таблица за ferocity...

Пешо, аз скоро ще правя джудже прийст в чест на Любо хахахахахахах

E*ати ташака - като Worgen/Goblin не можеш да станеш valliant в Argent Tournament :X

То там май първо пробваше с твоята раса да станеш и после другите. И като няма worgen...

Да, моите нали им унищожиха града и живеят като цигани на палатков лагер в Дарнасус. В името на експеримента отидох до стартовата зона наскоро - празна. Едно NPC, един моб няма. Може да решат в следващия експанд да им възстановят града :lol:

Иначе... бати, от 5 bg след като минах 80 - 4 победи! Такъв winrate не съм имал въобще!

Много си зависи от групата. Вчера имахме много победи по едно време, после няколко поредни загуби. Днес пък основно загуби. много е относително.

ПП

wow insider вече е на адрес - http://wow.joystiq.com/

Горния не е валиден.

Edited by mIRCata

Отправям официална молба с много тъп риквест - ако някой може да намери танк (Alliance @ Burning Legion) да направим The Culling of Stratholme, че да взема bronze drake :D За останалите, доколкото разбирам Любо е склонен да лекува, а Миро си мисля, че също би се съгласил да DPS-ва.

Събота чаках сигурно два часа и така и не сформира парти... :(

Отправям официална молба с много тъп риквест - ако някой може да намери танк (Alliance @ Burning Legion) да направим The Culling of Stratholme, че да взема bronze drake :D За останалите, доколкото разбирам Любо е склонен да лекува, а Миро си мисля, че също би се съгласил да DPS-ва.

Събота чаках сигурно два часа и така и не сформира парти... :(

До колкото разбрах след новият патч ще можеш да ползваш LFD за всички инстанции независимо, че си 85 левел. Демек ще можеш да влизаш чрез системата и в 15 левел инстанси (до колкото разбрах де). А иначе тоя инстанс вероятно и хънтър ще може да го танква и всяко ДПС лоладинче и тардкайдче, така че не ти трябва "реал" танк :)

Ми не знам дали си невидим, ама може и просто да няма активно играещи хънтъри да ти отговорят. А като се има в предвид, че нещата се смениха доста в катаклизма по отношение на таланти и скилове, някой играл преди това хънтър, не може да ти даде кой знае колко използваема информация. Аз знам само Машината. Ама дали е влизал скоро тук не знам.

Аз като търся за mage-a 80 % от статиите за билдове и други са още за нещата преди 4.0.1. Сигурно и с хънтърите е нещо такова.

клик

За БМ спека ти трябва динозавър, но можеш да си избереш каквото и да е животно. Тези горе можеш да си ги вземеш от Унгоро кратера - в зависимост от предпочитанията за цвят.

Друго хубаво за БМ животно е - клик - едно от тези или всичките. То ти само и като БМ можеш да си ги опитомиш.

Успехи.

може и да е "Баш Раптора", че той много ще бие този гадинчо.

Миро - предател, днес ще си взема от лилавия сет за PvP на шаманката.

може и да е "Баш Раптора", че той много ще бие този гадинчо.

Миро - предател, днес ще си взема от лилавия сет за PvP на шаманката.

Взимането на лилавия сет какво общо има с това, че днес ще липсвам!?!? Аз така или иначе не правя арени. То така излиза, че въпреки, че ме няма ще успееш да си вземеш предметите. Вчера гледах едни арена макроси за мен. Може и на теб да свършат работа с превръщането на хората в жаби. Само си ги промени. Макар, че ти вече може и да си си направил нещо подобно.

Polymorph на фокуса - бием единия, другия да пасе трева.

/target focus
/cast Polymorph
/targetlasttarget

И един да оовчи (баси думата) първия в арената

/cancelaura Invisibility
/cancelaura Ice Block
/cast [target=arena1] Polymorph 

Обмислям и едно макро специално за разни Immune субекти(като оня ДК - ти си знаеш кой и за кога става дума ;) ), да им вкарам 2 deep freeze-a. С малко късмет може да докарат до към 120-140К демидж, ако критна и двата пъти. Трябва да накарам Ники да влезе с ДК да направим двубой като си е пуснал оня immune щит.

Edited by mIRCata

Не знам защо, но на координатите на червения след 30 мин обикаляне и дебнене се появи черен... Както и да е - вече съм с devilsaur! devil.gif

Само 66 е, ама ке ме настигне. tounge.gif