Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

IRVINE, Calif. -- December 13, 2010 -- Blizzard Entertainment, Inc. today announced that World of Warcraft®: Cataclysm™, the third expansion for the critically acclaimed massively multiplayer online role-playing game (MMORPG), sold through more than 3.3 million copies as of its first 24 hours of release, making it the fastest-selling PC game of all time.* This milestone eclipses the previous record of more than 2.8 million copies sold in 24 hours, set in November 2008 by Blizzard's second World of Warcraft expansion, Wrath of the Lich King®.
source

Има няколко фикса, които не са чак толкова важни. Все още не са нърфнали хероиците и за сега хероика си е хероик наистина. Вчера боцнах това стафче от Foe Reaper 5000 (The Deadmines Хероик). Няма такива боеве, такива босове... аз разбирам, че всичко е гийр, ама по този начин Близз премахват персоналния подход. Аз може да съм добър играч, обаче без гиър нищо не мога да направя и Vice Versa може да съм пълен дебил дето се е научил, че трябва да се спамят 3 нови копчета и да имам късмет с група и ролове и да минавам всичко. А преди не беше така...

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Не знам какво ти е мнението, но играта е в пъти по-добра от това, което го играхме в началото, та и след това. Този пък експанжън е (поне за мен) най-добрият, който можаха да направят до сега. Има и неща, които не ми харесват, но това си е нормално. Кое е по-злето според теб? Новите и различни инстанси, разчупени боеве срещу босовете, Тол Барад със съчетанието си между PvP и PvE или невероятните чейнове във всяка една от новите територии? Да, ти си PvP фен, ми хващай се с мейдж и прийст и почвай арени, RPM винаги си е и ще бъде печаливша комбинация поне до 2300, намърдай се в някоя група и почвайте рейтед БГ-та да правите. Опциите са ти толкова много, които ти се предлагат - преди го нямаше това. Та сподели, кое е по-злето, ей така, за мое инфо ми е интересно.

Любо спри се. Не ми слагай в устата думи, които не съм казал. Просто констатирам, че като приоритет броя продажби е по-високо от качеството на продукта. Нормално е, играта да е ориентирана към масовия играч, все пак в абривиатурата на MMO има една ключова думичка - Mass.

Не класифицирам играта като по-добра или по-лоша, та аз я играя от няколко месеца. Аз не съм имал време да оценя като хората пред-клизмовия WoW, камо ли да давам оценки на клизмата, за която нямам почти никакво време напоследък.

Edited by Antares

Спирам се - щом ти казваш! Може би това, че не използваше много думи (само 3) ме накараха да мисля така и да тръгвам да задавам въпроси. И аз какъв съм значи.... тц, тц. Ама извинявай - и от една дума ще почна да разбирам, ама ми трябва време - то това е все едно да хийлваш сега в хероици - challenging.

хехе, мерси :rolleyes:

War Game ще бъде вкарана в играта. Една група от играчи може да предизвиква друга група от играчи в произволно избрана арена или БГ или рандъм такава - избрана от играта. Това ще е възможно след появата на Арена сезон 9. Примерно Вътьо от Емерис си събира баджанаците в групичка и решава, че повече не може да търпи тези леваци от 9-ти В клас и пише на лидера на тяхната групичка, защото знае, че са в парти :P /wg kalchovatabanda nagrand arena, което веднага ще доведе до pop up прозорче пред групичката водена от Калчо, че Вътьо и Ко ги предизвикват във въпросната арена, за да си изчистят различията, които имат. Всичко това е само, за тренировки или за възможност да се изпробваш срещу някой групи - облагите са само и единствено морални ;)

Вчера едни руснаци - Еxorsus вече са изчистили нормал контента, който е пуснат до този момент - убили са Нефариан. Бутнали са го на 10-ка, защото имало някакйв respawn бъг на 25-ца. Всички останали босове са ги убили на 25-ца. Тези хора са просто луди...

w00x при нас в сървърите, Коледата започва на 15-ти, но пак ще е същото както и миналите години - ще търсим и освобождаваме Метзен и т.н.

Коледни куестове? Коледни украси? Огромни снежни човеци и дядо коледовци? Помня, на пиратката бяха направили големи маси пред големите градове на фракциите с цел приятелство по време на презниците. И Alliance трябваше да идат пред Horde градовете, да вземат от тяхната маса една халба бира и обратното за Horde.

Примерно Вътьо от Емерис си събира баджанаците в групичка и решава, че повече не може да търпи тези леваци от 9-ти В клас и пише на лидера на тяхната групичка, защото знае, че са в парти :P /wg kalchovatabanda nagrand arena, което веднага ще доведе до pop up прозорче пред групичката водена от Калчо, че Вътьо и Ко ги предизвикват във въпросната арена, за да си изчистят различията, които имат.

Хахахахахаххахахахаха.

Снощи се опитах, да вдигам "Археология".

Разбрах обаче, че това не е като останалите професии.

Ходих на замръзналото езеро в winterspring,да копая нещо, което ми беше отбелязано

на картата. но така и нищо не излезе.

През цялото време, изкачаха телескопи с лампички, които светеха в червено, жълто и

зелено.

Реших ,че цветовете са подсказка, за близоста на дадената находка, която трябва да си копае,

но в крайна сметка не открих нищо.

Сигурен съм, че пропускам нещо. Ето защо моля, някой добър човек, който има желание,

с 1-2 изречения да ми обясни къде греша.

П.П. Досаждам с въпроси, понеже от моите приятели никой не играе в момента, нямам гилдия и на всичкото отгоре

не разбирам добре английски. А тук на места научавам и полезни неща. :)

Edited by P_M_P

Коледни куестове? Коледни украси? Огромни снежни човеци и дядо коледовци? Помня, на пиратката бяха направили големи маси пред големите градове на фракциите с цел приятелство по време на презниците. И Alliance трябваше да идат пред Horde градовете, да вземат от тяхната маса една халба бира и обратното за Horde.

Това беше евънт по време на деня на благодарността. Обличаш се като пилигрим и ходиш да опиташ да седнеш на маса на хордата в главните им градове. Ама там чакат 30-40 80-ки и те спукват от бой като те видят. Същото и за хордата като опитат да дойдат в нашите градове. И или го правиш към 4.30 сутринта или стелтнат едвам едвам :)

w00x халбите са друг World event - сега има украси и т.н., но пиенето е само яйчен пунш - все пак Коледа е. А за бирата закъсня - този празник е когато е и Октоберфест. Пълно беше с пиянки из IF, даже имаше дейлита да опазваме бъчвите с бира от лошите джуджета. Утре започва Winter Veil и аз много се надявам, че ще имам 310% моунт 24 часа след като го пуснат, защото ми остават само 2 ачивмънта от него, за да се сдобия с този личенз ;)

Снощи се опитах, да вдигам "Археология".

Разбрах обаче, че това не е като останалите професии.

Ходих на замръзналото езеро в winterspring,да копая нещо, което ми беше отбелязано

на картата. но така и нищо не излезе.

През цялото време, изкачаха телескопи с лампички, които светеха в червено, жълто и

зелено.

Реших ,че цветовете са подсказка, за близоста на дадената находка, която трябва да си копае,

но в крайна сметка не открих нищо.

Сигурен съм, че пропускам нещо. Ето защо моля, някой добър човек, който има желание,

с 1-2 изречения да ми обясни къде греша.

П.П. Досаждам с въпроси, понеже от моите приятели никой не играе в момента, нямам гилдия и на всичкото отгоре

не разбирам добре английски. А тук на места научавам и полезни неща. :)

Посоката на телескопа показва на къде да вървиш да копаш. Светлината дали си много отдалечен. Вървиш в посоката на телескопа и чакаш заленото. Като е зелено се мърдаш по малко и накрая излиза предмет, който взимаш. Във всяка червена зона до тук съм намирал по 3 предмета, преди тя да изчезне. После гледаш глобалната карта и там на различните зони има лопатки. Това са следващите места, където може да ходиш да копаеш.

А за бирата закъсня - този празник е когато е и Октоберфест. Пълно беше с пиянки из IF, даже имаше дейлита да опазваме бъчвите с бира от лошите джуджета.

Най-ми хареса момента където трябваше да пия халби и да замерям с празните някъв идиот :)

Edited by mIRCata

TAZ между другото до 2300 можеш и за 1 ден да ги направиш.До 1800 половината не знаят кво им прави героя или са някви 12 годишни ботчета.Ама след 2300 RPM просто ще ги изнесе бъйсклийва.Срещу него за сега не знам да има нещо.Освен да са някви плейтъри ама пак ще ги боцкат.

Не, няма да те вземем с прийста в дънджъни и хероици, защото паладина не му свършва маната, хийлва повече, не му свършва маната и най-вече НЕ МУ СВЪРШВА МАНАТА, да не говорим, че натиска 2 копчета и май не сме споменали, че не му свършва маната. Ами.... ха честито вече аз ще кажа:

Paladin

Zealotry no longer consumes the Hand of Light proc effect.

Tower of Radiance no longer grants Holy Power from Holy Lights cast on a target buffed with Beacon of Light. It continues to work as the tooltip describes for Flash of Light and Divine Light. Please note the tooltip may not be updated to reflect this change until a client-side patch is applied.

Healing done by Beacon of Light is now properly affected by healing modifiers on targets which reduce healing done (i.e. Mortal Strike).

The healing done by Light of Dawn has been reduced by approximately 40%. Please note the tooltip may not be updated to reflect this change until a client-side patch is applied.

Започна сезон 9, успехи на PvP машините.

От ММО, там най-бързо се качва информацията, промени по другите класове няма, ако не броим:

Hunter

Players who have the Insanity debuff can't benefit from Time Warp until the debuff has expired. Players can no longer benefit from both Ancient Hysteria and Time Warp prior to the Insanity Debuff fading.

Mage

Frostfire Orb cannot trigger Fingers of Frost if Rank 2 of Frostfire Orb is not learned. Fingers of Frost functions normally otherwise. Note that the debuff will still appear on the target until a client-side patch is applied to correct this display issue.

Което си е нищо в сръвнение с нърфа на холи паладина.

Може би ще имам едно копие на Cataclysm-a за продан от Англия, запечатано. Цената ще е около 45 лева. Мога да запазя за първия проявил интерес. :)

Каква е далаверата? tounge.gif

ЕДИТ: Готов съм да го взема ако всичко е наред. Считам го запазен biggrin1.gif

ЕДИТ 2: Купих си WOTLK и една геймкарта да не свърши по празниците... Големите уоуциклопедисти тука не можахте ли да кажете, че човек требе да го има, че да може да прави DK герой от 55 laughing.gif

Моите персонални любимци - Енсидия, бутнаха на хероик Halfus Wyrmbreaker - клик. И спечелиха 10-Man World First Kill.

Гледам, че и Дейфи в тази 10-ка, ех.. кога мина времето, когато го лекувах в Doomed, ако разбира се това е той и не си е продал acc.

Май на този експанжън още по-бързо започнаха да ги бутат тези босове.

"Тия римляни са полудели", както казва Обеликс....

Абе с Катаклизма ли са вдигнали миньорството до 525??? И това предполагам важи за всички професии?

"Тия римляни са полудели", както казва Обеликс....

Абе с Катаклизма ли са вдигнали миньорството до 525??? И това предполагам важи за всички професии?

Всички професии от 450 в Лич кинга могат да се вдигат до 525 в катаклизма + новата професия Археология.