mortimus Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Май само аз се прецаках да направа 48 куеста в Vash'jr..Както и да е направих към 130 куеста в Хижал, сега съм на 65-70 куеста в deepholm, после като свърша куестите в deepholm, uldum ще бягам и аз ;-) В какъв смисъл е прецакване да се правят куестовете в Vash'jr ?? (щото и аз съм там и е доста забавно ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Nagrand също не е лошо място... Което е интересно и доста малко хора има. Между другото някой да ме светне кога и къде се учат схемите за Earth Shatter, Fire sunder и т.н., че влача цифра стока в торбите и не мога да ги правя Между другото ако си говорим за психопати, ето един келеш, който е вече 85. Кръстил съм го Helicopter man В смисъл ВИНАГИ има и по-ненормални Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Best add EVER!!!!!!! И разбира се Collector's edition http://www.youtube.com/watch?v=8jLQqTQOr60&feature=player_embedded Похвално на този, който е направил - не си е официална, но монтажа е перфектен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Наистина доста добро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Ето ти къде има трейнъри за шатър Иначе награнд е най-яката зона ОФф аз няма да мога да играя.Приятеля на който е акаунта дига сега 85ти и ще почват 2v2 и 3v3 яко.Мислят че до към 2800 ще направят ама след това ще ги изнесе бийстклийва. Edited December 9, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Europe - Realms partially downЕй това нещо снощи ме прецака, за да не стана 85-ка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Ей това нещо снощи ме прецака, за да не стана 85-ка Абе ти нещо да не би да ме пренебрегваш целенасочено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 (edited) Aко това ще те успокои - и SC2 беше долу европътъ по едно време. Да не говорим за нечовешкия лаг и постоянните бъгове във WoW. Edited December 10, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Абе ти нещо да не би да ме пренебрегваш целенасочено Няма такова нещо, но ако си ми писал и не съм ти отговорил искам да се извиня на теб и на останалите, защото аз като правя куестове и както бързах, за да левълна - не съм разговарял много - много Просто като не левълвам сам, а с половинката и трябва да й обяснявам и на нея неща - добре, че поне сме в една стая, но пак и даже и да ми пише някой - може спокойно да го пропусна. Да не говорим, че много от куестовете снощи, които правихме са филмирани и отново пропускам неща. В крайна сметка по-добрата ми половинка стана 85-ка преди мен , а аз бързах да наваксвам, но заради hot fix-овете не успях. И днес е ден, преди да излезнем довечера ще ударя ачивмънта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Вчера нямах нет и днес ще мъча да мина още 70 % до 85.. ебаси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Обаче дк-тата са ги направили голяма помия.Май май никой не дига сега дк от 80-85.Иии май се прецаках че го направих... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Няма такова нещо, но ако си ми писал и не съм ти отговорил искам да се извиня на теб и на останалите, защото аз като правя куестове и както бързах, за да левълна - не съм разговарял много - много Просто като не левълвам сам, а с половинката и трябва да й обяснявам и на нея неща - добре, че поне сме в една стая, но пак и даже и да ми пише някой - може спокойно да го пропусна. Да не говорим, че много от куестовете снощи, които правихме са филмирани и отново пропускам неща. В крайна сметка по-добрата ми половинка стана 85-ка преди мен , а аз бързах да наваксвам, но заради hot fix-овете не успях. И днес е ден, преди да излезнем довечера ще ударя ачивмънта. Говорех изцяло в кръга на шегата Между другото снощи който е бил буден след 2 предполагам е видял какъв близард се развихри, така че кой знае къде как и защо е имало проблеми... За сефте и Лангейм прекъсна, та хептен бях аут аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Говорех изцяло в кръга на шегата Между другото снощи който е бил буден след 2 предполагам е видял какъв близард се развихри, така че кой знае къде как и защо е имало проблеми... За сефте и Лангейм прекъсна, та хептен бях аут аз Сори ама евроком бяха живи.Макар че някой идиот беше зацепил 1 врата горе на покрива която ме изкара от нерви и ходих да я затварям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Абе снощи да не са спряли b.net? Че влезнах към 21:30 и до 23 нямаше никой online. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 Абе снощи да не са спряли b.net? Че влезнах към 21:30 и до 23 нямаше никой online. За другите не знам, аз лично реших да почета книга вчера, че ми беше изпушила глаавата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2010 Share Posted December 12, 2010 Какви са коледните мотиви в играта тази година? Винаги ме е кефело, как дори и в пиратския сървър успяваха да създадат страхотно коледно настроение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 (edited) Worgen имат ли моунт, или running wild замества ездитното животно? П.П. Простете ако въпроса е тъп, взех си cataclysm в събота вечерта още съм на вълна "само разглеждам" Edited December 13, 2010 by P_M_P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Worgen имат ли моунт, неили running wild замества ездитното животно? да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Е как летят? Или стават на батман и политат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 (edited) Е как летят? Или стават на батман и политат? Не е като да е невъзможно. Аз как летя? С моунт? Ама то на мен ми е от класа, не от расата. А летящите моунтове са общи за всички - всички караме на грифоните от оутленд, докато търчащите са си отделни за всяка раса. Пък и човека питаше конкретно за ездитните. Edited December 13, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Просто гледам и се радвам как Миро започна да става едма малка енциклопедия, търси в wowhead, чете.... my work is done apprentice w00x при нас в сървърите, Коледата започва на 15-ти, но пак ще е същото както и миналите години - ще търсим и освобождаваме Метзен и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 (edited) Просто гледам и се радвам как Миро започна да става едма малка енциклопедия, търси в wowhead, чете.... my work is done apprentice Айде, айде. Вчера искаше да ме биеш. Ни са прай. Edited December 13, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 тц, тц - аз не съм такъв човек - чак пък да те бия, това няма как да стане. Ама имаше ли ги уредите за археологията или ги нямаше, а? На мен ми останаха 90 куеста, за да стана loremaster на катаклизма и почвам Археологията. Отказвам се да ходя с рандъми в дънджъни и хероици, Близз трябва да сложат IQ тест, а не item score техния вид (gear score). Или аз съм супер крив и попадам само на идиоти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 (edited) Правилна ти е констатацията. Вчера в RFC фелгарда ни спука от бой заради, това че хилъра реши да гледа само. в крайна сметка wipe 5 пъти и групата се разпадна. А аз си мислих, че wipе-овете в тези истанси са само носталгичен спомен. Edited December 13, 2010 by P_M_P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Обожавам drama instance! Като се почнат с едни обвинения, ти си крив, ония крив, мейджа пулнал, хийлъра бил казал, че няма мана, танка бил отишъл да си пасе кравите във фармвил, ония го било дропило, пети пък получил диария, ония говорил по телефона... И в такива моменти почвам да пускам фитили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts