Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Май само аз се прецаках да направа 48 куеста в Vash'jr..Както и да е направих към 130 куеста в Хижал, сега съм на 65-70 куеста в deepholm, после като свърша куестите в deepholm, uldum ще бягам и аз ;-)

В какъв смисъл е прецакване да се правят куестовете в Vash'jr ?? (щото и аз съм там и е доста забавно :) )

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nagrand също не е лошо място... Което е интересно и доста малко хора има. Между другото някой да ме светне кога и къде се учат схемите за Earth Shatter, Fire sunder и т.н., че влача цифра стока в торбите и не мога да ги правя tounge.gif

Между другото ако си говорим за психопати, ето един келеш, който е вече 85. Кръстил съм го Helicopter man laughing.gif

wowscrnshot120910143951.th.jpg

В смисъл ВИНАГИ има и по-ненормални laughing.gif

Ето ти къде има трейнъри за шатър

Иначе награнд е най-яката зона :)

ОФф аз няма да мога да играя.Приятеля на който е акаунта дига сега 85ти и ще почват 2v2 и 3v3 яко.Мислят че до към 2800 ще направят ама след това ще ги изнесе бийстклийва.

Edited by kotora

Aко това ще те успокои - и SC2 беше долу европътъ по едно време. Да не говорим за нечовешкия лаг и постоянните бъгове във WoW.

Edited by Antares

Абе ти нещо да не би да ме пренебрегваш целенасочено devil.gif

Няма такова нещо, но ако си ми писал и не съм ти отговорил искам да се извиня на теб и на останалите, защото аз като правя куестове и както бързах, за да левълна - не съм разговарял много - много ;) Просто като не левълвам сам, а с половинката и трябва да й обяснявам и на нея неща - добре, че поне сме в една стая, но пак и даже и да ми пише някой - може спокойно да го пропусна. Да не говорим, че много от куестовете снощи, които правихме са филмирани и отново пропускам неща. В крайна сметка по-добрата ми половинка стана 85-ка преди мен :laughing: , а аз бързах да наваксвам, но заради hot fix-овете не успях. И днес е ден, преди да излезнем довечера ще ударя ачивмънта.

Няма такова нещо, но ако си ми писал и не съм ти отговорил искам да се извиня на теб и на останалите, защото аз като правя куестове и както бързах, за да левълна - не съм разговарял много - много ;) Просто като не левълвам сам, а с половинката и трябва да й обяснявам и на нея неща - добре, че поне сме в една стая, но пак и даже и да ми пише някой - може спокойно да го пропусна. Да не говорим, че много от куестовете снощи, които правихме са филмирани и отново пропускам неща. В крайна сметка по-добрата ми половинка стана 85-ка преди мен :laughing: , а аз бързах да наваксвам, но заради hot fix-овете не успях. И днес е ден, преди да излезнем довечера ще ударя ачивмънта.

Говорех изцяло в кръга на шегата beer.gif

Между другото снощи който е бил буден след 2 предполагам е видял какъв близард се развихри, така че кой знае къде как и защо е имало проблеми...

За сефте и Лангейм прекъсна, та хептен бях аут аз biggrin1.gif

Говорех изцяло в кръга на шегата beer.gif

Между другото снощи който е бил буден след 2 предполагам е видял какъв близард се развихри, така че кой знае къде как и защо е имало проблеми...

За сефте и Лангейм прекъсна, та хептен бях аут аз biggrin1.gif

Сори ама евроком бяха живи.Макар че някой идиот беше зацепил 1 врата горе на покрива която ме изкара от нерви и ходих да я затварям.

Абе снощи да не са спряли b.net? Че влезнах към 21:30 и до 23 нямаше никой online.

За другите не знам, аз лично реших да почета книга вчера, че ми беше изпушила глаавата.

Какви са коледните мотиви в играта тази година? Винаги ме е кефело, как дори и в пиратския сървър успяваха да създадат страхотно коледно настроение.

Worgen имат ли моунт, или running wild замества ездитното животно?

П.П. Простете ако въпроса е тъп, взех си cataclysm в събота вечерта още съм на вълна "само разглеждам" :)

Edited by P_M_P

Е как летят? Или стават на батман и политат?

Не е като да е невъзможно. Аз как летя? С моунт? Ама то на мен ми е от класа, не от расата. А летящите моунтове са общи за всички - всички караме на грифоните от оутленд, докато търчащите са си отделни за всяка раса.

Пък и човека питаше конкретно за ездитните.

Edited by mIRCata

Просто гледам и се радвам как Миро започна да става едма малка енциклопедия, търси в wowhead, чете.... my work is done apprentice :D :laughing:

w00x при нас в сървърите, Коледата започва на 15-ти, но пак ще е същото както и миналите години - ще търсим и освобождаваме Метзен и т.н.

Просто гледам и се радвам как Миро започна да става едма малка енциклопедия, търси в wowhead, чете.... my work is done apprentice :D :laughing:

Айде, айде. Вчера искаше да ме биеш. Ни са прай. ;)

Edited by mIRCata

тц, тц - аз не съм такъв човек - чак пък да те бия, това няма как да стане. Ама имаше ли ги уредите за археологията или ги нямаше, а?

На мен ми останаха 90 куеста, за да стана loremaster на катаклизма и почвам Археологията. Отказвам се да ходя с рандъми в дънджъни и хероици, Близз трябва да сложат IQ тест, а не item score техния вид (gear score). Или аз съм супер крив и попадам само на идиоти...

Правилна ти е констатацията. Вчера в RFC фелгарда ни спука от бой заради, това че хилъра

реши да гледа само. в крайна сметка wipe 5 пъти и групата се разпадна.

А аз си мислих, че wipе-овете в тези истанси са само носталгичен спомен.

Edited by P_M_P

Обожавам drama instance! Като се почнат с едни обвинения, ти си крив, ония крив, мейджа пулнал, хийлъра бил казал, че няма мана, танка бил отишъл да си пасе кравите във фармвил, ония го било дропило, пети пък получил диария, ония говорил по телефона... И в такива моменти почвам да пускам фитили :D