Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Миро ставай "елегантен" и "фин" тюлен и се гмуркай във водите на Vashj'ir, за да намериш тези мистериозни същества и да изучиш от тях този скил. Да попляскваш с гладки плавници по нежната вода.

Най-бързата скорост, която играчите могат да ползват в момента е 310% и то за летящите животинки. За морското конче във Vashj'ir. 450% се оказа истина. Преди беше манта и то 280%-ва

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Миро ставай "елегантен" и "фин" тюлен и се гмуркай във водите на Vashj'ir, за да намериш тези мистериозни същества и да изучиш от тях този скил. Да попляскваш с гладки плавници по нежната вода.

Нещо така написани елегантен и фин ми лъхат на скрит расизъм към мъжките нелф друиди, ама ще се направя, че не съм го разбрал. ;) И там ще ходя чааааааак след като свърша куестовете в Хиджал. Сега съм минал около 50.

Edited by mIRCata

:rolleyes: не знам...

Аз Vashj'ir си я оставям за лвл 85 и за голд. Днес довършвам Deepholm и бегом към Uldum, че там е много забавно ;) Още с първите няколко куеста ме грабнаха на бетата, да не говорим и за единствения дейли там - който е да биеш едни пигмеи с бухалка :laughing: Трябваше гномите да ги направят и тях такива.

Май само аз се прецаках да направа 48 куеста в Vash'jr..Както и да е направих към 130 куеста в Хижал, сега съм на 65-70 куеста в deepholm, после като свърша куестите в deepholm, uldum ще бягам и аз ;-)

Аз във Ваш'ир направих куестовете, колкото да мога да дишам под вода, да яздя скорострелното животинче и да си намеря входа за инстанса. И пак се върнах в Хижата.

Ама какво блъскане е за мобове. Вчера едни куестове ни трябваше да убием 2 босс-а в два куеста. Познай как става докато го чакате към 20 човека. Този път за изненада успяхме алинаса да се обединим в групи по 5 и даже изгонихме ордата, че идваха по 2, по 3 и чакахме кой ще го таг-не. И бой, лоот и продължаваш.

Да разбирам ли, че има начин да се купи гейм карта за 60 дни без да се плащат реални пари?

Общо взето фармиш голд и си взимаш карта.Вървят от 20к нагоре.Това не е чак такъв експлойт като продаването на голд.Все пак отивам парите пак при близард.

Edited by kotora

ПОМООООЩЩЩЩЩ, БОСОВЕТЕ НА ХЕРОИЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ ДАВАТ JUSTICE POINTS :angry1 :angry1 :angry1

++++ че лайняното БТК като спре и като ресна модема сам 600+ на опашката и чакам по 20+ минути :angry1 :angry1 :angry1

Edited by MPABKATA_Z

Няколко зверски маунта, които срещнах днес:

wowscrnshot120810130008.th.jpg wowscrnshot120810130024.th.jpg wowscrnshot120810132015.th.jpg wowscrnshot120810133324.th.jpg

Продължава да липсва онова NPC до Трона на Елементите, a и други хора ми се оплакват, че и на други места липсват по този начин...

8992901671504812701291840994dhh4QKluQGxhgbY2jRFC.JPG

Айде де, откога го чакам

Burning Legion (PvP) > Dentarg (PvP)

Burning Legion (PvP) > Genjuros (PvP)

Burning Legion (PvP) > Boulderfist (PvP)

Burning Legion (PvP) > Emeriss (PvP)

https://www.wow-europe.com/character/character-move-eligible-realms.html

Аз даже бях почнал първо в Emeriss...

Edited by MPABKATA_Z

wowscrnshot120810130008.th.jpg wowscrnshot120810130024.th.jpg wowscrnshot120810132015.th.jpg wowscrnshot120810133324.th.jpg

Продължава да липсва онова NPC до Трона на Елементите, a и други хора ми се оплакват, че и на други места липсват по този начин...

Рапторе, тия са от Lich King ба. :) А последния даже е от Burning Crusade. Мога да ти кажа къде в Outlands се взима.

Netherdrake.

Аз като играех с моето хънтърче, единият ми беше такъв:

alar4.jpg

310%. Красавец.

Edited by w00x

Айде де, откога го чакам

Burning Legion (PvP) > Dentarg (PvP)

Burning Legion (PvP) > Genjuros (PvP)

Burning Legion (PvP) > Boulderfist (PvP)

Burning Legion (PvP) > Emeriss (PvP)

https://www.wow-euro...ble-realms.html

Аз даже бях почнал първо в Emeriss...

Да се махаме от сървъра? За чий чеп?

Рапторе, тия са от Lich King ба. :) А последния даже е от Burning Crusade. Мога да ти кажа къде в Outlands се взима.

Netherdrake.

Мен не ме интересува откъде и откога са. Отбелязвам, че ми направиха впечатление.

Мен не ме интересува откъде и откога са. Отбелязвам, че ми направиха впечатление.

Пък аз исках да кажа, че не са толкова интересни. :P

Първия се взима от един инстанс, с Пешо е обзаведохме с по един такъв. Другите не ги знам. Куеста няма и да го видиш, защото беше от евънтите с нападенията на елементалите. И като свърши и NPC-тата ги няма вече.

Трябва да говоря с някакъв келеш, който просто не е там... Gavan Greyfeather се казва. Това е общо взето начало на куест - A Gathering in Outland се казва. Явно след като говоря с тоя ще се развият нещата, но него го няма и ще отсвиря куеста.

Трябва да говоря с някакъв келеш, който просто не е там... Gavan Greyfeather се казва. Това е общо взето начало на куест - A Gathering in Outland се казва. Явно след като говоря с тоя ще се развият нещата, но него го няма и ще отсвиря куеста.

Еми точно от евънтите ноември месец дето ги пуснаха преди пускането на играта. Това е от третата фаза от общо четирите които пуснаха. Четвъртат ае тази дето градовете ги нападаха яките елементали и после ходехме в 4 инстанса.

Еми точно от евънтите ноември месец дето ги пуснаха преди пускането на играта. Това е от третата фаза от общо четирите които пуснаха. Четвъртат ае тази дето градовете ги нападаха яките елементали и после ходехме в 4 инстанса.

Браво Миро, гордея се с теб - ще те правя Lore Master!

Браво Миро, гордея се с теб - ще те правя Lore Master!

Стъпването в длъжност да е някъде на пица или на мезенце!

Ми аз да кача левелите (вече съм 82 :) ), докато чакам за инстанси и райдове почвам ачивмънтите - основно тези за куестовете и ще стана :) :)

Edited by mIRCata

Оф, ся ония гущер със зъбните протези ще има да ми куткудяка половин час...

WTF?!

8992901671504812701291840994dhh4QKluQGxhgbY2jRFC.JPG

Да Пешо.За това има наляти толкова алианси на емерис.Там поне май не чакаш да се логнеш.

Между другото на емерис някакъв пич за 20 мин направил мининга на макс. :lol:

Edited by kotora

Да Пешо.За това има наляти толкова алианси на емерис.Там поне май не чакаш да се логнеш.

Между другото на емерис някакъв пич за 20 мин направил мининга на макс. :lol:

Само аз ли не чакам когато влизам? До момента само в нощта на излизане имам чакане малко над 10 мин и толкова.

А за второто - yeah, and pigs fly tounge.gif