TAZ Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Миро ставай "елегантен" и "фин" тюлен и се гмуркай във водите на Vashj'ir, за да намериш тези мистериозни същества и да изучиш от тях този скил. Да попляскваш с гладки плавници по нежната вода. Най-бързата скорост, която играчите могат да ползват в момента е 310% и то за летящите животинки. За морското конче във Vashj'ir. 450% се оказа истина. Преди беше манта и то 280%-ва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 (edited) Миро ставай "елегантен" и "фин" тюлен и се гмуркай във водите на Vashj'ir, за да намериш тези мистериозни същества и да изучиш от тях този скил. Да попляскваш с гладки плавници по нежната вода. Нещо така написани елегантен и фин ми лъхат на скрит расизъм към мъжките нелф друиди, ама ще се направя, че не съм го разбрал. И там ще ходя чааааааак след като свърша куестовете в Хиджал. Сега съм минал около 50. Edited December 8, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 не знам... Аз Vashj'ir си я оставям за лвл 85 и за голд. Днес довършвам Deepholm и бегом към Uldum, че там е много забавно Още с първите няколко куеста ме грабнаха на бетата, да не говорим и за единствения дейли там - който е да биеш едни пигмеи с бухалка Трябваше гномите да ги направят и тях такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Май само аз се прецаках да направа 48 куеста в Vash'jr..Както и да е направих към 130 куеста в Хижал, сега съм на 65-70 куеста в deepholm, после като свърша куестите в deepholm, uldum ще бягам и аз ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Аз във Ваш'ир направих куестовете, колкото да мога да дишам под вода, да яздя скорострелното животинче и да си намеря входа за инстанса. И пак се върнах в Хижата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Оле, колкото повече чета, толкова повече ми се доиграва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Ама какво блъскане е за мобове. Вчера едни куестове ни трябваше да убием 2 босс-а в два куеста. Познай как става докато го чакате към 20 човека. Този път за изненада успяхме алинаса да се обединим в групи по 5 и даже изгонихме ордата, че идваха по 2, по 3 и чакахме кой ще го таг-не. И бой, лоот и продължаваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Във Вашия Келепир (бахти тъпото име за зона) не беше толкова натоварено, колкото в Хуял. Чисто информативно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 (edited) Да разбирам ли, че има начин да се купи гейм карта за 60 дни без да се плащат реални пари? Общо взето фармиш голд и си взимаш карта.Вървят от 20к нагоре.Това не е чак такъв експлойт като продаването на голд.Все пак отивам парите пак при близард. Edited December 8, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 (edited) ПОМООООЩЩЩЩЩ, БОСОВЕТЕ НА ХЕРОИЦИТЕ ВЕЧЕ НЕ ДАВАТ JUSTICE POINTS :angry1 ++++ че лайняното БТК като спре и като ресна модема сам 600+ на опашката и чакам по 20+ минути :angry1 Edited December 8, 2010 by MPABKATA_Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Оф, ся ония гущер със зъбните протези ще има да ми куткудяка половин час... WTF?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Няколко зверски маунта, които срещнах днес: Продължава да липсва онова NPC до Трона на Елементите, a и други хора ми се оплакват, че и на други места липсват по този начин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 (edited) Айде де, откога го чакам Burning Legion (PvP) > Dentarg (PvP) Burning Legion (PvP) > Genjuros (PvP) Burning Legion (PvP) > Boulderfist (PvP) Burning Legion (PvP) > Emeriss (PvP) https://www.wow-europe.com/character/character-move-eligible-realms.html Аз даже бях почнал първо в Emeriss... Edited December 8, 2010 by MPABKATA_Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 (edited) Няколко зверски маунта, които срещнах днес: Продължава да липсва онова NPC до Трона на Елементите, a и други хора ми се оплакват, че и на други места липсват по този начин... Рапторе, тия са от Lich King ба. А последния даже е от Burning Crusade. Мога да ти кажа къде в Outlands се взима. Netherdrake. Аз като играех с моето хънтърче, единият ми беше такъв: 310%. Красавец. Edited December 8, 2010 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Айде де, откога го чакам Burning Legion (PvP) > Dentarg (PvP) Burning Legion (PvP) > Genjuros (PvP) Burning Legion (PvP) > Boulderfist (PvP) Burning Legion (PvP) > Emeriss (PvP) https://www.wow-euro...ble-realms.html Аз даже бях почнал първо в Emeriss... Да се махаме от сървъра? За чий чеп? Рапторе, тия са от Lich King ба. А последния даже е от Burning Crusade. Мога да ти кажа къде в Outlands се взима. Netherdrake. Мен не ме интересува откъде и откога са. Отбелязвам, че ми направиха впечатление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Мен не ме интересува откъде и откога са. Отбелязвам, че ми направиха впечатление. Пък аз исках да кажа, че не са толкова интересни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Няколко зверски маунта, които срещнах днес: Продължава да липсва онова NPC до Трона на Елементите, a и други хора ми се оплакват, че и на други места липсват по този начин... Първия се взима от един инстанс, с Пешо е обзаведохме с по един такъв. Другите не ги знам. Куеста няма и да го видиш, защото беше от евънтите с нападенията на елементалите. И като свърши и NPC-тата ги няма вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Не съм сигурен, че е това, но май ще го разкарам тоя куест. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 как се казва куеста? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Трябва да говоря с някакъв келеш, който просто не е там... Gavan Greyfeather се казва. Това е общо взето начало на куест - A Gathering in Outland се казва. Явно след като говоря с тоя ще се развият нещата, но него го няма и ще отсвиря куеста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Трябва да говоря с някакъв келеш, който просто не е там... Gavan Greyfeather се казва. Това е общо взето начало на куест - A Gathering in Outland се казва. Явно след като говоря с тоя ще се развият нещата, но него го няма и ще отсвиря куеста. Еми точно от евънтите ноември месец дето ги пуснаха преди пускането на играта. Това е от третата фаза от общо четирите които пуснаха. Четвъртат ае тази дето градовете ги нападаха яките елементали и после ходехме в 4 инстанса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Еми точно от евънтите ноември месец дето ги пуснаха преди пускането на играта. Това е от третата фаза от общо четирите които пуснаха. Четвъртат ае тази дето градовете ги нападаха яките елементали и после ходехме в 4 инстанса. Браво Миро, гордея се с теб - ще те правя Lore Master! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Браво Миро, гордея се с теб - ще те правя Lore Master! Стъпването в длъжност да е някъде на пица или на мезенце!Ми аз да кача левелите (вече съм 82 ), докато чакам за инстанси и райдове почвам ачивмънтите - основно тези за куестовете и ще стана :) Edited December 9, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 (edited) Оф, ся ония гущер със зъбните протези ще има да ми куткудяка половин час... WTF?! Да Пешо.За това има наляти толкова алианси на емерис.Там поне май не чакаш да се логнеш. Между другото на емерис някакъв пич за 20 мин направил мининга на макс. Edited December 9, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Да Пешо.За това има наляти толкова алианси на емерис.Там поне май не чакаш да се логнеш. Между другото на емерис някакъв пич за 20 мин направил мининга на макс. Само аз ли не чакам когато влизам? До момента само в нощта на излизане имам чакане малко над 10 мин и толкова. А за второто - yeah, and pigs fly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts