mIRCata Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 400 човека на опашката преди мен. Така ще направя куестове, че просто не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 534 тук айде, че да вдигаме ниво на гилдията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 230 при мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 534 тук айде, че да вдигаме ниво на гилдията И аз така си виках, ама нанайци. Има дневен лимит които беше нещо от порядъка на 6347к на ден, а за ниво 2 иска 16246к опит. Има адски забавни куестове, много съм доволен. А и типичниа за Близард хумор е просто на ниво, има места, където съм се смял с глас В улдум има един чико гоблин с много готин акцент, ще видите там от кой филм е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Само 64 минути чакане ми остават... Като прескача до 80, 75, варира, де*а... Edited December 7, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Айде 85! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Айде 85! Ти не спиш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Ти не спиш ли? С един приятел играхме на смени от по 6 часа и беше мн айляк. Ся трябва да се правят кинти докато са високи цените. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Вие сте му намерили цаката Един приятел си взима геймкарти така.ГМ-то му било някакъв шейх от дубай Edited December 7, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Вие сте му намерили цаката Един приятел си взима геймкарти така.ГМ-то му било някакъв шейх от дубай Още двама познати минават по тази лайсна с плащането...чудя се в кой сайт мога да им видя голите снимки..или по-скоро...искам ли? [x Иначе одеве в Ravencrest на опашката 2400 пацула! [= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Айде 85! Congratz, както се казва Серията в Улдум с Commander Schnottz e невероятна Нашите Realm First почнаха да спамят след 5 часа следобед вчера. Аз от 3:30 след обяд с една тричасова почивка и игра до 2 стигнах на 90% от 82, днес може и да зомбясаме, но 84 ще ги ударим с очарователната ми половинка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Бати цикльорите. Абе Любо, какви са изискванията за клизмени дънджъни? Освен да съм намерил входа? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Да имаш гиър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 (edited) Благодаря за конкретния отговор Какъв левъл? В момента съм 245. BRC вече съм го открил. Остава ми и ТоТ, стига да успея да се добера до Ваш'ир... Edited December 8, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 май 270 - 300, но не съм 100% сигурен. Знам, че хората се оплакват от глупаци, които отиват, мъчат се на първия бос и лефтват след това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 А защо глупаци? Неопитен те прави директно глупав? Намерих входовете на двата инстанса, които в момента мога да посещавам. Довечера ще правя дори и инстанси :] Ако остане време да играя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 А защо глупаци? Неопитен те прави директно глупав? Абе щом си докарал до 85 и си с гиър да влезеш, значи си правил инстанси, даже хероици. И от не един или два. Не вярвам да са точно неопитни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Добре, и аз не след дълго ще направя 85. Гиър ще събера някакъв. С опита нещата стоят другояче. Това, че не знам наизуст инстанси и босове ме прави глупав? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Някъде да съм казал или потвърдил това твое мнение - че неопитният е глупак? Ако не, то тогава не ми слагай тези думички в устата ми. Ще съм ти много благодарен. Глупава е постъпката примерно без да знаеш даден инстанс да почнеш да пулваш - при положение, че не си танк или не си с чар, който може да го прави това, като мисдайректва към танка. Глупава е постъпката, когато не знаеш какъв е инстанса и какви са скийловете на групите - да правиш хел файър или да табваш и по този начин да затрудняваш хийлъра, което в конкретния случай с моя ГМ е довело и до лайп на групата по-късно. Има и още примери, но не смятам да ги обсъждам, защото не е нужно да спамя темата с глупости, които са добре познати на всички ни. BTW нашите откачиха на тема левълване на професии, Пешо ще мога ли да си се възползвам от сумичката, която ти я бях дал назаем, за да си купиш патка, че това си е 40% от една гейм карта, която искат да ми дадат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Ако изпощя героите и банката - може и да успея да я събера, но не съм сигурен. Май по-скоро не. Че след купуването на flight майсторство и няколко предмета от АН съм поотеснял... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Окейк разбирам, когато-тогава. Пази си всичкия наличен cloth - тейлъринга е супер бавен за качване вече и иска такива материали, че ми се ревеше снощи. За едни файъри ми искаха 90 - 100 голд в АН, да не говорим за cloth-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Вчера засякох разговор за някакъв кон с 450% speed. Някой има ли идея за какво става дума- моунт ли е, скил ли е или нещо друго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Да разбирам ли, че има начин да се купи гейм карта за 60 дни без да се плащат реални пари? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Миро, може да са говорили за подводните животни във Ваш'ир. Те са с +450% скорост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Да разбирам ли, че има начин да се купи гейм карта за 60 дни без да се плащат реални пари? Без да се плащат реални пари от теб да, но трябва да ги плати някой друг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts