Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

534 тук :blink:

айде, че да вдигаме ниво на гилдията :wub:

И аз така си виках, ама нанайци. Има дневен лимит които беше нещо от порядъка на 6347к на ден, а за ниво 2 иска 16246к опит. Има адски забавни куестове, много съм доволен. А и типичниа за Близард хумор е просто на ниво, има места, където съм се смял с глас :D В улдум има един чико гоблин с много готин акцент, ще видите там от кой филм е :P

Вие сте му намерили цаката :) Един приятел си взима геймкарти така.ГМ-то му било някакъв шейх от дубай :D

Edited by kotora

Вие сте му намерили цаката :) Един приятел си взима геймкарти така.ГМ-то му било някакъв шейх от дубай :D

Още двама познати минават по тази лайсна с плащането...чудя се в кой сайт мога да им видя голите снимки..или по-скоро...искам ли? [x Иначе одеве в Ravencrest на опашката 2400 пацула! [=

Айде 85!

Congratz, както се казва ;) Серията в Улдум с Commander Schnottz e невероятна ;)

Нашите Realm First почнаха да спамят след 5 часа следобед вчера. Аз от 3:30 след обяд с една тричасова почивка и игра до 2 стигнах на 90% от 82, днес може и да зомбясаме, но 84 ще ги ударим с очарователната ми половинка.

Благодаря за конкретния отговор :) Какъв левъл? В момента съм 245. BRC вече съм го открил. Остава ми и ТоТ, стига да успея да се добера до Ваш'ир...

Edited by Antares

май 270 - 300, но не съм 100% сигурен. Знам, че хората се оплакват от глупаци, които отиват, мъчат се на първия бос и лефтват след това.

А защо глупаци? Неопитен те прави директно глупав?

Намерих входовете на двата инстанса, които в момента мога да посещавам. Довечера ще правя дори и инстанси :] Ако остане време да играя.

А защо глупаци? Неопитен те прави директно глупав?

Абе щом си докарал до 85 и си с гиър да влезеш, значи си правил инстанси, даже хероици. И от не един или два. Не вярвам да са точно неопитни.

Добре, и аз не след дълго ще направя 85. Гиър ще събера някакъв. С опита нещата стоят другояче. Това, че не знам наизуст инстанси и босове ме прави глупав?

Някъде да съм казал или потвърдил това твое мнение - че неопитният е глупак? Ако не, то тогава не ми слагай тези думички в устата ми. Ще съм ти много благодарен.

Глупава е постъпката примерно без да знаеш даден инстанс да почнеш да пулваш - при положение, че не си танк или не си с чар, който може да го прави това, като мисдайректва към танка. Глупава е постъпката, когато не знаеш какъв е инстанса и какви са скийловете на групите - да правиш хел файър или да табваш и по този начин да затрудняваш хийлъра, което в конкретния случай с моя ГМ е довело и до лайп на групата по-късно. Има и още примери, но не смятам да ги обсъждам, защото не е нужно да спамя темата с глупости, които са добре познати на всички ни. BTW нашите откачиха на тема левълване на професии, Пешо ще мога ли да си се възползвам от сумичката, която ти я бях дал назаем, за да си купиш патка, че това си е 40% от една гейм карта, която искат да ми дадат.

Ако изпощя героите и банката - може и да успея да я събера, но не съм сигурен. Май по-скоро не. Че след купуването на flight майсторство и няколко предмета от АН съм поотеснял...

Окейк разбирам, когато-тогава.

Пази си всичкия наличен cloth - тейлъринга е супер бавен за качване вече и иска такива материали, че ми се ревеше снощи. За едни файъри ми искаха 90 - 100 голд в АН, да не говорим за cloth-а :angry:

Вчера засякох разговор за някакъв кон с 450% speed. Някой има ли идея за какво става дума- моунт ли е, скил ли е или нещо друго?

Да разбирам ли, че има начин да се купи гейм карта за 60 дни без да се плащат реални пари?

Без да се плащат реални пари от теб да, но трябва да ги плати някой друг.