TAZ Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Сега излиза Катаклизма, мен не ме бройте. Аз ще се зомбирвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Аз още не съм го купил клизма... И като гледам к'во ми се очертава в личен план - може и да не почна скоро фарменето... Че нова квартира, чистене, подреждане, още не съм измислил място за щайгата, още няма интернет... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Вчера прегледах какви са новите сетове за друид. Сини - добре, ама не разбрах с какво се купуват - от 5 предмета едни с някакви 220 000 точки нещо си, другите с някъв предмет. Въобще не се ориентирах в тоя wowhead какво става. И интересното, че сет-а за moonkin единия предмет включва и спирит. Защо? - не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Аз съм доволен - Tailoring, enchanting - подминах 400 на Warlocka. Още 5 tailoring и ще мога да правя frostweave bag Вече си пляснах по 50 attack на двата дагера и чакам клизмата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 OMGGGGGGGGGGG, имам 5 часа да вдигна 500 JP и да събера 5/5 части на сета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 (edited) Младежи - нося добра новина. Преди три часа си предплатих Клизмата в магазин "Пулсар" в Капана и ме увериха, че ще работят и след 12 часа. Тоест - проблемите с общината са ги разрешили. Аз тази нощ ще преспя в квартирата, тоест няма интернет, няма компютър, няма клизма за мен, но пък съм на една минута от магазина и около 12 часа в онзи район може да бъде забелязан висок, дългокос и леко брадясал тъмен балкански субект с кожено яке. Може да се обадите. Ама няма да се бавя, че утре ще ставам в 6. Хора, казвайте в кои зони да ходя да цикля утре? Че от работата може и да успея да направя някой-друг квест Има ли смисъл да продължавам с дейлитата в Northrend? Edited December 6, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Младежи - нося добра новина. Преди три часа си предплатих Клизмата в магазин "Пулсар" в Капана и ме увериха, че ще работят и след 12 часа. Тоест - проблемите с общината са ги разрешили. Аз тази нощ ще преспя в квартирата, тоест няма интернет, няма компютър, няма клизма за мен, но пък съм на една минута от магазина и около 12 часа в онзи район може да бъде забелязан висок, дългокос и леко брадясал тъмен балкански субект с кожено яке. Може да се обадите. Ама няма да се бавя, че утре ще ставам в 6. Хора, казвайте в кои зони да ходя да цикля утре? Че от работата може и да успея да направя някой-друг квест Има ли смисъл да продължавам с дейлитата в Northrend? Ако нямаш няколко часа свободни трудно ще направиш какъвто и да е квест, като пуснаха TBC и WOTLK в началото първите часове/дни беше такова меле за quest mobs че примерно чакаш 10 min respawns и винаги може да мине някой и да го тагне преди теб, а и някой квестове като се преплитат доста често се срещат и парита от противоположната фракция дето ходят и мачкат що видят Аз за това (защото много ме дразни) и двата пъти изчаках няколко дена да спадне еуфорията в зоните и си качвах като пич Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 (edited) Като се има предвид колко работа имам по квартирата, като се има предвид, че подновявам тренировките и трябва яко да наваксвам - това май ще си стане естествено :] П.П. Думата не е "еуфория". Думата е "истерия" Edited December 6, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Е сега съ върнах ;-) Инсталвам катаклизма и почвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 (edited) Е сега съ върнах ;-) Инсталвам катаклизма и почвам. Ще почакаш до 1 часа - тогава на европейските сървъри става 7-ми И тогава ще може да играеш. А аз ако имам късмет утре ще ми дойде и моето копие и ще поразцъкам. Макар, че сега вдигам mage-a Edited December 6, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 М'да - и аз съм собственик на катаклизъм. И смятам да си легна щастлив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Оф 7 минути още .. кажете какво да правя 7 минути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Има влизане ми са струва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Кво става изклизмиха ли ви вече ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Миро изкарах късмет и днес в 8:49 станах горд собственик на още един Collector's edition. Нямаше нужда от снощтните нерви, ама то явно всичко хубаво трябва да е трудно постижимо След работа само ще хапнем с госпожицата и нахлуваме и двамата. 33% от плановете ми за Катаклизма са изпълнени, сега остава и да си ми върнат и голда и всичко ще е на 100% изпълнено. Честит Ви експанжън, успехи в левълването ви пожелавам и весели моменти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Миро изкарах късмет и днес в 8:49 станах горд собственик на още един Collector's edition. Нямаше нужда от снощтните нерви, ама то явно всичко хубаво трябва да е трудно постижимо След работа само ще хапнем с госпожцата и нахлуваме и двамата. 33% от плановете ми за Катаклизма са изпълнени, сега остава и да си ми върнат и голда и всичко ще е на 100% изпълнено. Честит Ви експанжън, успехи в левълването ви пожелавам и весели моменти. От къде дойде? Нали нямали, или ти от друго място? Аз чакам моето копие днес и ако спииди не дойдат ще има катаклизъм революции. Edited December 7, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 В Мултирама не дойде, не знаят и кога ще имат. Отидох при този, който държи Пулсар магазините в Пловдив, помнеше ме като неговия Collector's edition клиент и си го купих от него. Даже ме пита, защо не съм отишъл по-рано да си го предплатя, та трябваше да си мисля оправдание, ама то знаех ли, че ще се омаже работата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 В Мултирама не дойде, не знаят и кога ще имат. Отидох при този, който държи Пулсар магазините в Пловдив, помнеше ме като неговия Collector's edition клиент и си го купих от него. Даже ме пита, защо не съм отишъл по-рано да си го предплатя, та трябваше да си мисля оправдание, ама то знаех ли, че ще се омаже работата. Сутрин рано си обикалял като болно мече по магазините :) в търсенен а СЕ а? Сега поне си щастлив на работата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 хахаха, дам - сега ми е по-веселко на работа. Още не съм си отворил кутията даже но и това ще стане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Ех, вие сте добре! Вече вкусихте от новото. Аз, чак другата сряда ще му се радвам. Дано не свършат до тогава бройките по магазините За щастие, последният пач, е достатъчно шарен и интересен, за да се занимавам до тогава. Имам обаче въпрос. Каква е системата с гилд левълването, ако мога така да го нарека. Понеже не бях играл към половин година сега съм единак. Дори ако приемате новобранци бих могъл да започна в Бърнинг легион. Edited December 7, 2010 by P_M_P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Аз направих един 7ми воргенски хънтър. Сериозно се замислям да направя роуга Ласи. Доста по-добри расови бонуси, ми се струва, а и... обичам кучетата Хора, къде да ходя да дигам? Twilight highlands? Edited December 7, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Абе Пешо ти ме изпревари с уарлока Можеше да дигаме заедно ама е късно вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Айдеее моето копие е вече активирано, само остава да се прибера и да почна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) На един куест моб се полагат средно: Аз, още един алианс и още поне трима орда. Гълъ хъфъ. http://www.nooooooooooooooo.com/ Edited December 7, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts