Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз още не съм го купил клизма... И като гледам к'во ми се очертава в личен план - може и да не почна скоро фарменето... Че нова квартира, чистене, подреждане, още не съм измислил място за щайгата, още няма интернет...

Вчера прегледах какви са новите сетове за друид. Сини - добре, ама не разбрах с какво се купуват - от 5 предмета едни с някакви 220 000 точки нещо си, другите с някъв предмет. Въобще не се ориентирах в тоя wowhead какво става. И интересното, че сет-а за moonkin единия предмет включва и спирит. Защо? - не знам.

Аз съм доволен - Tailoring, enchanting - подминах 400 на Warlocka. Още 5 tailoring и ще мога да правя frostweave bag :) Вече си пляснах по 50 attack на двата дагера и чакам клизмата :)

Младежи - нося добра новина. Преди три часа си предплатих Клизмата в магазин "Пулсар" в Капана и ме увериха, че ще работят и след 12 часа. Тоест - проблемите с общината са ги разрешили. Аз тази нощ ще преспя в квартирата, тоест няма интернет, няма компютър, няма клизма за мен, но пък съм на една минута от магазина и около 12 часа в онзи район може да бъде забелязан висок, дългокос и леко брадясал тъмен балкански субект с кожено яке. Може да се обадите. Ама няма да се бавя, че утре ще ставам в 6.

Хора, казвайте в кои зони да ходя да цикля утре? Че от работата може и да успея да направя някой-друг квест :) Има ли смисъл да продължавам с дейлитата в Northrend?

Edited by Antares

Младежи - нося добра новина. Преди три часа си предплатих Клизмата в магазин "Пулсар" в Капана и ме увериха, че ще работят и след 12 часа. Тоест - проблемите с общината са ги разрешили. Аз тази нощ ще преспя в квартирата, тоест няма интернет, няма компютър, няма клизма за мен, но пък съм на една минута от магазина и около 12 часа в онзи район може да бъде забелязан висок, дългокос и леко брадясал тъмен балкански субект с кожено яке. Може да се обадите. Ама няма да се бавя, че утре ще ставам в 6.

Хора, казвайте в кои зони да ходя да цикля утре? Че от работата може и да успея да направя някой-друг квест :) Има ли смисъл да продължавам с дейлитата в Northrend?

Ако нямаш няколко часа свободни трудно ще направиш какъвто и да е квест, като пуснаха TBC и WOTLK в началото първите часове/дни беше такова меле за quest mobs че примерно чакаш 10 min respawns и винаги може да мине някой и да го тагне преди теб, а и някой квестове като се преплитат доста често се срещат и парита от противоположната фракция дето ходят и мачкат що видят ;) Аз за това (защото много ме дразни) и двата пъти изчаках няколко дена да спадне еуфорията в зоните и си качвах като пич ;)

Като се има предвид колко работа имам по квартирата, като се има предвид, че подновявам тренировките и трябва яко да наваксвам - това май ще си стане естествено :]

П.П. Думата не е "еуфория". Думата е "истерия" :)

Edited by Antares

Е сега съ върнах ;-) Инсталвам катаклизма и почвам.

Ще почакаш до 1 часа - тогава на европейските сървъри става 7-ми :) И тогава ще може да играеш.

А аз ако имам късмет утре ще ми дойде и моето копие и ще поразцъкам. Макар, че сега вдигам mage-a :)

Edited by mIRCata

Миро изкарах късмет и днес в 8:49 станах горд собственик на още един Collector's edition. Нямаше нужда от снощтните нерви, ама то явно всичко хубаво трябва да е трудно постижимо ;) След работа само ще хапнем с госпожицата и нахлуваме и двамата. 33% от плановете ми за Катаклизма са изпълнени, сега остава и да си ми върнат и голда и всичко ще е на 100% изпълнено.

Честит Ви експанжън, успехи в левълването ви пожелавам и весели моменти.

Миро изкарах късмет и днес в 8:49 станах горд собственик на още един Collector's edition. Нямаше нужда от снощтните нерви, ама то явно всичко хубаво трябва да е трудно постижимо ;) След работа само ще хапнем с госпожцата и нахлуваме и двамата. 33% от плановете ми за Катаклизма са изпълнени, сега остава и да си ми върнат и голда и всичко ще е на 100% изпълнено.

Честит Ви експанжън, успехи в левълването ви пожелавам и весели моменти.

От къде дойде? Нали нямали, или ти от друго място? Аз чакам моето копие днес и ако спииди не дойдат ще има катаклизъм революции.

Edited by mIRCata

В Мултирама не дойде, не знаят и кога ще имат. Отидох при този, който държи Пулсар магазините в Пловдив, помнеше ме като неговия Collector's edition клиент и си го купих от него. :D :laughing: Даже ме пита, защо не съм отишъл по-рано да си го предплатя, та трябваше да си мисля оправдание, ама то знаех ли, че ще се омаже работата.

В Мултирама не дойде, не знаят и кога ще имат. Отидох при този, който държи Пулсар магазините в Пловдив, помнеше ме като неговия Collector's edition клиент и си го купих от него. :D :laughing: Даже ме пита, защо не съм отишъл по-рано да си го предплатя, та трябваше да си мисля оправдание, ама то знаех ли, че ще се омаже работата.

Сутрин рано си обикалял като болно мече по магазините :):) в търсенен а СЕ а? Сега поне си щастлив на работата :)

Ех, вие сте добре! Вече вкусихте от новото. Аз, чак другата сряда ще му се радвам.

Дано не свършат до тогава :) бройките по магазините :) За щастие, последният пач, е достатъчно

шарен и интересен, за да се занимавам до тогава.

Имам обаче въпрос. Каква е системата с гилд левълването, ако мога така да го нарека.

Понеже не бях играл към половин година сега съм единак.

Дори ако приемате новобранци бих могъл да започна в Бърнинг легион.

Edited by P_M_P

Аз направих един 7ми воргенски хънтър. Сериозно се замислям да направя роуга Ласи. Доста по-добри расови бонуси, ми се струва, а и... обичам кучетата :D

Хора, къде да ходя да дигам? Twilight highlands?

Edited by Antares