Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Ако си направиш труда да прочетеш какво е писано в темата ще ти стане ясно колко сме, какво и как правим.

Абе стига си ме агитирал пък ти да чета 40 страници текст. Срамота...

Гледам някакви карти в Амазон.ко.ук по 38лв за 60дни, което си е 60ст на ден.

Също там има и Battle Chest за 13 паунда, което си е 30лв.

Доста добре....

Дали да не направя пак един хънтър и да се възродя в нов сървър....

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз като играех, не е истина как се бях зомбясал... И играех в пиратски сървър с 5000-6000 човека популация. Не всичките куестове работеха.

Ако влезна в истинския свят на WoW, до там ще ми е.

Приятелката ми ще започне да ми изневерява и в последствие ще ме зареже.

Раптора - ЕРЕТИК! :D :laughing: Аз да не би да играя много? Което ме навежда на мисълта, Миро - днес за последно да направим 1 - 5 - 8 хероика с Пагане, че утре и в следващите 3 дена ме няма.

w00x има и друго решение ;) да купиш и на приятелката си батъл чест :P

Бившата играеше с мен заедно. Дори по едно време беше ме минала на левели, защото аз нямах време да играя през деня.

Сегашната ми обаче си пада по Silent Hill и каза, че WoW нещо не я влечало. Пък и пиратския ми сървър е долу, та няма как да и покажа същността на играта и да я зарибя. :)

Което ме навежда на мисълта, Миро - днес за последно да направим 1 - 5 - 8 хероика с Пагане, че утре и в следващите 3 дена ме няма.

Само да не избягаш пак по райдове и дейлита. И кво 3 дена фемили 6N heroic? :):):) Ще ти стигнели мана-та? :laughing: :laughing:

Тая вечер може и аз да се присъединя.

Да се изфукам - благодарение на трансмютването (и дейлита, мейлита) подминах психологическата бариера от 5000 gold.

Със синовете на Ходир съм пълна партия. Та... препоръчайте някоя фракция, към която да фермя дейлита за репутация?

Edited by Antares

аз като един швейцарски банкер - кредитор, мога единствено да се радвам на това, че си натрупал малко голд :laughing:

Ебън блейд имат и те 3 - 4 куеста за правене.

Да се изфукам - благодарение на трансмютването (и дейлита, мейлита) подминах психологическата бариера от 5000 gold.

Добре, че продаваш камъните на 50% от реалната им цена та успяваш да ги продадеш :)

Продавам камъните на цена, малко по-ниска от най-евтината в AH. Такова нещо като реална цена няма. Всичко си е пазарна икономика и зависи от пазарите. В момента най-печелившо ми е да трансмутвам Skyflare Diamond. Дори и при тези цени, дори и без допълнителните от специализацията - пак съм на печалба, купувайки материалите от AH.

Ангеле, на по-ниски левели - що-годе да. Иначе от зелените предмети единствения смисъл е да се дизенчантват и да се продават енч. материалите. Което смятам да правя доста активно с Lock-а, стига да го добутам до 65 и 450 енч.

В пиратския сървър се харчеха зелени предмети с по-сносни характеристики. Тук вървят ли?

На ниски левели да, щото няма хубави сини и лилави. На горните нива от инстансите падат доста по-хубави предмети. Може да вървят ако някой енчантър е закъсал за материали и търси начин да си ги набави.

В пиратския сървър се харчеха зелени предмети с по-сносни характеристики. Тук вървят ли?

зависи от сървъра според мен. в sylvanas вървят в нептулон главно за desenchant (предполагам) защото не много.в ragnaros дори и сините ми ги връщат. но общо взето всичко се продава в emeris съм продавал и скрапове от mining

Продавам камъните на цена, малко по-ниска от най-евтината в AH. Такова нещо като реална цена няма. Всичко си е пазарна икономика и зависи от пазарите. В момента най-печелившо ми е да трансмутвам Skyflare Diamond. Дори и при тези цени, дори и без допълнителните от специализацията - пак съм на печалба, купувайки материалите от AH.

Ангеле, на по-ниски левели - що-годе да. Иначе от зелените предмети единствения смисъл е да се дизенчантват и да се продават енч. материалите. Което смятам да правя доста активно с Lock-а, стига да го добутам до 65 и 450 енч.

В пиратския съврър ходех да трепя едни паяци в Western Plaguelands и взимах едни мрежи, дето се продаваха за доста кинти, защото се използваха в някаква рецепта, а не падат от много места.

Само хинт.

Shadow Silk или нещо от тоя сорт, знам за какво говориш. Не ги купуват. Пробутах ги на шивача ми, за да ушие някакви глупости, които да дисенчантна.

.... Western Plaguelands ......

Само хинт.

Is no more!!! Или това, което ти си спомняш. Няма го, променено е, други левъли са, не е същото, зелено е, прогонен е скърджа на ЛК, нещата са различни.

Is no more!!! Или това, което ти си спомняш. Няма го, променено е, други левъли са, не е същото, зелено е, прогонен е скърджа на ЛК, нещата са различни.

Какъв LK бе човек. Аз на BC съм играл най-много.

И за какъв чеп са сложили зона за 80+ левел измежду малките зони?

Абе тия келеши как може да ни дават куестове от катаклизма, преди да е излезнал??? Ебати разходката до Айрънфордж, за да разбера че ПАК NPC-то го няма никакво...angry1.gif

I az iskam ve4e ama nqma, moq 4ovek igrae s accounta v Neptulon na nqkvi raidove, i sam na opa6kata :angry1

P.s. mnogo mrazq da pisha na latinica, no kirilicata se skapa. T.e. imam buton EN/BG dolu do 4asovnika, ama ne raboti :angry1

Vaobshte - :angry1 :angry1 :angry1

:laughing:

Ми да беш си купил ся с намаленията от нета евтино игарата и ще си съкаш когато ти е кеф. Само си прехвърли героя в новия акаунт.

Наистина много яко и красиво, но пак не ме зарибява, даже сега си активирах 7 дена безплатно, които имах, и грам не ми се играе... явно просто ми е минало времето :(