w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Ако си направиш труда да прочетеш какво е писано в темата ще ти стане ясно колко сме, какво и как правим. Абе стига си ме агитирал пък ти да чета 40 страници текст. Срамота... Гледам някакви карти в Амазон.ко.ук по 38лв за 60дни, което си е 60ст на ден. Също там има и Battle Chest за 13 паунда, което си е 30лв. Доста добре.... Дали да не направя пак един хънтър и да се възродя в нов сървър.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Момчета, аз нямам начин да отделям всичкото си време за УОУ. А това, че вие го правите е лееееко така притеснително... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Аз като играех, не е истина как се бях зомбясал... И играех в пиратски сървър с 5000-6000 човека популация. Не всичките куестове работеха. Ако влезна в истинския свят на WoW, до там ще ми е. Приятелката ми ще започне да ми изневерява и в последствие ще ме зареже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Раптора - ЕРЕТИК! Аз да не би да играя много? Което ме навежда на мисълта, Миро - днес за последно да направим 1 - 5 - 8 хероика с Пагане, че утре и в следващите 3 дена ме няма. w00x има и друго решение да купиш и на приятелката си батъл чест Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Бившата играеше с мен заедно. Дори по едно време беше ме минала на левели, защото аз нямах време да играя през деня. Сегашната ми обаче си пада по Silent Hill и каза, че WoW нещо не я влечало. Пък и пиратския ми сървър е долу, та няма как да и покажа същността на играта и да я зарибя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Което ме навежда на мисълта, Миро - днес за последно да направим 1 - 5 - 8 хероика с Пагане, че утре и в следващите 3 дена ме няма. Само да не избягаш пак по райдове и дейлита. И кво 3 дена фемили 6N heroic? :) Ще ти стигнели мана-та? :laughing: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) Тая вечер може и аз да се присъединя. Да се изфукам - благодарение на трансмютването (и дейлита, мейлита) подминах психологическата бариера от 5000 gold. Със синовете на Ходир съм пълна партия. Та... препоръчайте някоя фракция, към която да фермя дейлита за репутация? Edited December 2, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 аз като един швейцарски банкер - кредитор, мога единствено да се радвам на това, че си натрупал малко голд Ебън блейд имат и те 3 - 4 куеста за правене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Да се изфукам - благодарение на трансмютването (и дейлита, мейлита) подминах психологическата бариера от 5000 gold. Добре, че продаваш камъните на 50% от реалната им цена та успяваш да ги продадеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 В пиратския сървър се харчеха зелени предмети с по-сносни характеристики. Тук вървят ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Продавам камъните на цена, малко по-ниска от най-евтината в AH. Такова нещо като реална цена няма. Всичко си е пазарна икономика и зависи от пазарите. В момента най-печелившо ми е да трансмутвам Skyflare Diamond. Дори и при тези цени, дори и без допълнителните от специализацията - пак съм на печалба, купувайки материалите от AH. Ангеле, на по-ниски левели - що-годе да. Иначе от зелените предмети единствения смисъл е да се дизенчантват и да се продават енч. материалите. Което смятам да правя доста активно с Lock-а, стига да го добутам до 65 и 450 енч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 В пиратския сървър се харчеха зелени предмети с по-сносни характеристики. Тук вървят ли? На ниски левели да, щото няма хубави сини и лилави. На горните нива от инстансите падат доста по-хубави предмети. Може да вървят ако някой енчантър е закъсал за материали и търси начин да си ги набави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P_M_P Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 В пиратския сървър се харчеха зелени предмети с по-сносни характеристики. Тук вървят ли? зависи от сървъра според мен. в sylvanas вървят в нептулон главно за desenchant (предполагам) защото не много.в ragnaros дори и сините ми ги връщат. но общо взето всичко се продава в emeris съм продавал и скрапове от mining Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Продавам камъните на цена, малко по-ниска от най-евтината в AH. Такова нещо като реална цена няма. Всичко си е пазарна икономика и зависи от пазарите. В момента най-печелившо ми е да трансмутвам Skyflare Diamond. Дори и при тези цени, дори и без допълнителните от специализацията - пак съм на печалба, купувайки материалите от AH. Ангеле, на по-ниски левели - що-годе да. Иначе от зелените предмети единствения смисъл е да се дизенчантват и да се продават енч. материалите. Което смятам да правя доста активно с Lock-а, стига да го добутам до 65 и 450 енч. В пиратския съврър ходех да трепя едни паяци в Western Plaguelands и взимах едни мрежи, дето се продаваха за доста кинти, защото се използваха в някаква рецепта, а не падат от много места. Само хинт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Shadow Silk или нещо от тоя сорт, знам за какво говориш. Не ги купуват. Пробутах ги на шивача ми, за да ушие някакви глупости, които да дисенчантна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 .... Western Plaguelands ...... Само хинт. Is no more!!! Или това, което ти си спомняш. Няма го, променено е, други левъли са, не е същото, зелено е, прогонен е скърджа на ЛК, нещата са различни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Is no more!!! Или това, което ти си спомняш. Няма го, променено е, други левъли са, не е същото, зелено е, прогонен е скърджа на ЛК, нещата са различни. Какъв LK бе човек. Аз на BC съм играл най-много. И за какъв чеп са сложили зона за 80+ левел измежду малките зони? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Да и танарис е зелен рай,а недърлас е станал пустиня.Доколкото помня и десолейс също е зелен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Слакъри, тази вечер уморен, неуморен - ще играя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 I az iskam ve4e ama nqma, moq 4ovek igrae s accounta v Neptulon na nqkvi raidove, i sam na opa6kata P.s. mnogo mrazq da pisha na latinica, no kirilicata se skapa. T.e. imam buton EN/BG dolu do 4asovnika, ama ne raboti Vaobshte - :angry1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Абе тия келеши как може да ни дават куестове от катаклизма, преди да е излезнал??? Ебати разходката до Айрънфордж, за да разбера че ПАК NPC-то го няма никакво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 I az iskam ve4e ama nqma, moq 4ovek igrae s accounta v Neptulon na nqkvi raidove, i sam na opa6kata P.s. mnogo mrazq da pisha na latinica, no kirilicata se skapa. T.e. imam buton EN/BG dolu do 4asovnika, ama ne raboti Vaobshte - :angry1 Ми да беш си купил ся с намаленията от нета евтино игарата и ще си съкаш когато ти е кеф. Само си прехвърли героя в новия акаунт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Еми да, ама докато видя, че е с намаление, и бройките свършиха . Иначе щях да я взема за 40 лева tbc+lk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QKR7rSI4JUE&feature=player_embedded#! Красоти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Наистина много яко и красиво, но пак не ме зарибява, даже сега си активирах 7 дена безплатно, които имах, и грам не ми се играе... явно просто ми е минало времето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts