w00x Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Има наказание при смърт. Пусни си Combat Log-а и гледай какво пише като умреш. Колкото четенето на дискусиите, 40 страници - не мерси. Лично за мен, WoW е най-добрата игра, която съм играл. Никога не съм се потапял така в атмосферата, както при нея. Можеби защото играх с приятели от началото, но все пак. Развих 4 героя и още има територии, в които не съм бил да вдигам левели. Stranglethorn Vale примерно. Там съм ходил само да си хващам маймуна за Pet и да търся един Vendor, дето в целия свят на WoW го има само там на един остров. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Няма наказание, освен ако не се реснеш на гробището, като дори тогава е само в пари - поправка на гиъра. Другото е статистика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Няма наказание ако те трепне Horde. Ако те трепне MOB, наказанието е 10% повреди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 На мен ми е чудно защо се напъвате толкова да я взимате едва ли не на секундата, но вие си знаете. Ами, трябва да усетиш тръпката да си 1 от първите по новите зони ;-) Но сега с тоя дигитал доунлоад няма да е така - няма значение - аз ще гангвам хорде, ще цикля пред пц до 82 левел пък мен ме боли патката от там нататък ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 А аз, тъй като скоро пари няма да видя, най-вероятно ще си взема катаклизма близките няколко месеца. Но това няма да ми попречи да играя, разбира се . Аз Lich King го взех преди 3 месеца (септември 2010) хахах, дотогава си играех Wow + TBC и не ми пречеше, че другите са 80, а аз 70, или че не могада ходя в Northrend, все пак има толкова много места за ходене и босове за убиване, които 100000% не си видял Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Като стана дума, преминавал съм 79 и на Lineage2 и на WoW. За мен лично WoW бие по всички параграфи. Многократно по-разнообразна и по-разчупена. Иначе в Зангармаш няколко пъти утрепах един ловец със левел над мен. Явно е зона, в която рогуве трепат хънтъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 а като се има предвид, че е отворена територия, хубава и удобна за хънтарди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) Зангармаш?! Дет е фрашкан с на Супер Марио гъбите? Дето е дънер до дънер? Как ше е отворена? Редовно се стрелкам (т'ва трява да си го направя на макро) dismount, stealth малко над/зад тях и от там - според фантазията Любо, сега се разрових из цените - Wrathful Gladiator, дето казваш, че е на почти същата цена ми излиза близо двойно по-скъп. Съвсем сериозно се замислям да събера Relentless първо, че да имам някакъв шанс в BG. Edited December 2, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 имаш точно 5 дена да го направиш и след това още 5 дена, за да го вендорнеш, защото ще си с нови неща от куестовете, но играта и времето си е твое - аз ти казах да си пазиш JP и honor-а за лвл 85, ти си този, който иска да си купува неща. и да, за гъбената територия - аз с моя хънтар си бях доста спокоен и нямах проблеми с хордата. Явно е до време и късмет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Като говорите за BG, може да съм без пвп гиър, ама вчера на Алтерк валей се разцепих. Съберат за меле двете групи по 10-на човека и аз от горе дай светкавици - мазало. Станал съм като High templar Понеже не съм се обзавел за пвп като ме набележи някой ям бой, ама в масовките им взимам здравето. Спамя MF и търча насам натам. Ама бъга да не мога да mount-вам от boomkin форма е гаден. Трябва да си направя макро за това, че сега е доста досадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Миро за нас е лесно бе човек, ние сме на 30 - 40 + ярда и от там пукаме и ни е все тази, защото можем да реагираме, ама Пешо им се навира под опашките на кравите и в дупетата на мъжките блъд елфи - той ако до 5 - 7 секунди не утрепе нещо е мъртав или в най-добрия случай - започнат Та за него си е криво. Ти и без гийр да си - отиваш и мяткаш рат и урагани, ама той е меле, не става с ножките от далеч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) Миро за нас е лесно бе човек, ние сме на 30 - 40 + ярда и от там пукаме и ни е все тази, защото можем да реагираме, ама Пешо им се навира под опашките на кравите и в дупетата на мъжките блъд елфи - той ако до 5 - 7 секунди не утрепе нещо е мъртав или в най-добрия случай - започнат Та за него си е криво. Ти и без гийр да си - отиваш и мяткаш рат и урагани, ама той е меле, не става с ножките от далеч. Дам. Докато се правих на котка без гиър гледах просто да отклонявам вниманието, и докато се занимават с мен да не пукат по-здравите. Вярно, че за 2-3 сек съм долу, ама все пак са 2-3 секунди спечелени за някой наш наяден да опука другия. И си трупаш по-малко точки и почваш да купуваш. Правиш бързи игри като WSG дето с теб и оня другия друид взехме игра за 15-на мин, или където дори да паднеш дава доста HP като Alterac. И се обзавеждаш и малко по малко почваш да оживяваш малко повече, да правиш малко повече демидж и така хордата спечелва малко по-трудно BG-то Edited December 2, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Аз лично много харесвам Зангармарш, отлично и много приятно място. И както казва Любо си е просторно и отворено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Аз много харесвам Feralas, Swamps of Sorrow и Searing Gorge. Ох, така като ви чета и ми се доигра пак, но приятелите ми дето играех с тях, няма да са там и няма да е същото.. Мамка им мръсна на тия смотаняци дето ми прецакаха сървъра. Мамка им! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Ние нещо по-долна класа ли сме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 На такова ми мирише... Някакси - неуважение! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Не разбира се. Просто вие заедно ли играете? Пък и там си бях в гилдия, познавах се с хората. Левелвахме си заедно... и т.н. Вие членувате ли в гилдии вече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 w00x, идея си нямаш какво е станало с изброените от теб територии. Тотално ги промени едил лош чичко дракон, не да това, което ти помниш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Да. Знам. Гледах трейлъра. Фералас беше яко де. Идвах чааааак от другия континент пеш, само за да левълвам там. Отнемаше ми 30-40 минути от Stormwind. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Не разбира се. Просто вие заедно ли играете? Пък и там си бях в гилдия, познавах се с хората. Левелвахме си заедно... и т.н. Вие членувате ли в гилдии вече? Ако си направиш труда да прочетеш какво е писано в темата ще ти стане ясно колко сме, какво и как правим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 (edited) Аз, TAZ, MRAVKATA_Z, (Andissel забравих кой от форума беше), mIRCata и Виден сме. За момента Виден е доста зад нас като левъли, но останалите често се събираме заедно да чоплим инстанси. Заедно сме в една гилдия, която е по-скоро отломка от разпаднала се такава, но наличието на общ guild chat си е немалко удобство. Edited December 2, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Пешо, споко бе - жа ва стигам! Между другото кога ще трябва да купувам и WOTLK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 С Burning Crusade по спомени можеш да дигаш до 70-ти левъл. От там до 80 - WoTLK. От 80-85 - Клизмата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Пешо, споко бе - жа ва стигам! Между другото кога ще трябва да купувам и WOTLK? Като направиш 70(не години ) той дава от 71-80 левъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Той Виден май на 70 години баш ще стане като дойде време да се купува WotLK, ама какво да се прави. То 2012 ще е 4-тия експанжън, 2014 - 15 ще е 5-тия, може и по-бързо да вдигне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts