Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Има наказание при смърт. Пусни си Combat Log-а и гледай какво пише като умреш.

Колкото четенето на дискусиите, 40 страници - не мерси.

Лично за мен, WoW е най-добрата игра, която съм играл. Никога не съм се потапял така в атмосферата, както при нея. Можеби защото играх с приятели от началото, но все пак. Развих 4 героя и още има територии, в които не съм бил да вдигам левели. Stranglethorn Vale примерно. Там съм ходил само да си хващам маймуна за Pet и да търся един Vendor, дето в целия свят на WoW го има само там на един остров.

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Няма наказание, освен ако не се реснеш на гробището, като дори тогава е само в пари - поправка на гиъра. Другото е статистика.

На мен ми е чудно защо се напъвате толкова да я взимате едва ли не на секундата, но вие си знаете.

Ами, трябва да усетиш тръпката да си 1 от първите по новите зони ;-) Но сега с тоя дигитал доунлоад няма да е така - няма значение - аз ще гангвам хорде, ще цикля пред пц до 82 левел пък мен ме боли патката от там нататък ;-)

А аз, тъй като скоро пари няма да видя, най-вероятно ще си взема катаклизма близките няколко месеца. Но това няма да ми попречи да играя, разбира се :D. Аз Lich King го взех преди 3 месеца (септември 2010) хахах, дотогава си играех Wow + TBC и не ми пречеше, че другите са 80, а аз 70, или че не могада ходя в Northrend, все пак има толкова много места за ходене и босове за убиване, които 100000% не си видял

Като стана дума, преминавал съм 79 и на Lineage2 и на WoW. За мен лично WoW бие по всички параграфи. Многократно по-разнообразна и по-разчупена.

Иначе в Зангармаш няколко пъти утрепах един ловец със левел над мен. Явно е зона, в която рогуве трепат хънтъри :D

Зангармаш?! Дет е фрашкан с на Супер Марио гъбите? Дето е дънер до дънер? Как ше е отворена? Редовно се стрелкам (т'ва трява да си го направя на макро) dismount, stealth малко над/зад тях и от там - според фантазията :D

Любо, сега се разрових из цените - Wrathful Gladiator, дето казваш, че е на почти същата цена ми излиза близо двойно по-скъп. Съвсем сериозно се замислям да събера Relentless първо, че да имам някакъв шанс в BG.

Edited by Antares

имаш точно 5 дена да го направиш и след това още 5 дена, за да го вендорнеш, защото ще си с нови неща от куестовете, но играта и времето си е твое - аз ти казах да си пазиш JP и honor-а за лвл 85, ти си този, който иска да си купува неща.

и да, за гъбената територия - аз с моя хънтар си бях доста спокоен и нямах проблеми с хордата. Явно е до време и късмет.

Като говорите за BG, може да съм без пвп гиър, ама вчера на Алтерк валей се разцепих. Съберат за меле двете групи по 10-на човека и аз от горе дай светкавици - мазало. Станал съм като High templar :)

Понеже не съм се обзавел за пвп като ме набележи някой ям бой, ама в масовките им взимам здравето. Спамя MF и търча насам натам. Ама бъга да не мога да mount-вам от boomkin форма е гаден. Трябва да си направя макро за това, че сега е доста досадно.

Миро за нас е лесно бе човек, ние сме на 30 - 40 + ярда и от там пукаме и ни е все тази, защото можем да реагираме, ама Пешо им се навира под опашките на кравите и в дупетата на мъжките блъд елфи - той ако до 5 - 7 секунди не утрепе нещо е мъртав или в най-добрия случай - започнат ;) Та за него си е криво. Ти и без гийр да си - отиваш и мяткаш рат и урагани, ама той е меле, не става с ножките от далеч.

Миро за нас е лесно бе човек, ние сме на 30 - 40 + ярда и от там пукаме и ни е все тази, защото можем да реагираме, ама Пешо им се навира под опашките на кравите и в дупетата на мъжките блъд елфи - той ако до 5 - 7 секунди не утрепе нещо е мъртав или в най-добрия случай - започнат ;) Та за него си е криво. Ти и без гийр да си - отиваш и мяткаш рат и урагани, ама той е меле, не става с ножките от далеч.

Дам. Докато се правих на котка без гиър гледах просто да отклонявам вниманието, и докато се занимават с мен да не пукат по-здравите. Вярно, че за 2-3 сек съм долу, ама все пак са 2-3 секунди спечелени за някой наш наяден да опука другия. И си трупаш по-малко точки и почваш да купуваш. Правиш бързи игри като WSG дето с теб и оня другия друид взехме игра за 15-на мин, или където дори да паднеш дава доста HP като Alterac. И се обзавеждаш и малко по малко почваш да оживяваш малко повече, да правиш малко повече демидж и така хордата спечелва малко по-трудно BG-то :)

Edited by mIRCata

Аз много харесвам Feralas, Swamps of Sorrow и Searing Gorge.

Ох, така като ви чета и ми се доигра пак, но приятелите ми дето играех с тях, няма да са там и няма да е същото..

Мамка им мръсна на тия смотаняци дето ми прецакаха сървъра. Мамка им!

Не разбира се. Просто вие заедно ли играете?

Пък и там си бях в гилдия, познавах се с хората. Левелвахме си заедно... и т.н.

Вие членувате ли в гилдии вече?

w00x, идея си нямаш какво е станало с изброените от теб територии. Тотално ги промени едил лош чичко дракон, не да това, което ти помниш.

Да. Знам. :) Гледах трейлъра.

Фералас беше яко де. Идвах чааааак от другия континент пеш, само за да левълвам там. Отнемаше ми 30-40 минути от Stormwind.

Не разбира се. Просто вие заедно ли играете?

Пък и там си бях в гилдия, познавах се с хората. Левелвахме си заедно... и т.н.

Вие членувате ли в гилдии вече?

Ако си направиш труда да прочетеш какво е писано в темата ще ти стане ясно колко сме, какво и как правим.

Аз, TAZ, MRAVKATA_Z, (Andissel забравих кой от форума беше), mIRCata и Виден сме. За момента Виден е доста зад нас като левъли, но останалите често се събираме заедно да чоплим инстанси.

Заедно сме в една гилдия, която е по-скоро отломка от разпаднала се такава, но наличието на общ guild chat си е немалко удобство.

Edited by Antares

Пешо, споко бе - жа ва стигам! laughing.gif

Между другото кога ще трябва да купувам и WOTLK?

Като направиш 70(не години :) ) той дава от 71-80 левъл

Той Виден май на 70 години баш ще стане като дойде време да се купува WotLK, ама какво да се прави. То 2012 ще е 4-тия експанжън, 2014 - 15 ще е 5-тия, може и по-бързо да вдигне ;)