Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Нали знаеш, че за да те вземат на приличен райд, трябва да имаш доста добро ГС и добри айтеми, най-малкото. Много повече итеми ти трябват за raid, отколкото за батълграунд. В батълграундите първоначално ще мреш много, но точките се дават на всички, а не само на тези, които убиват. Мога да кажа, че не е нужно да си изродски облечен за да убиваш наядени копелета в БГ. Винаги вървиш с група, ако си кастър стоиш отзад и кайтваш като те погнат, ако си рог се появяваш само за КБ, а ако си warrior или паладин... тогава не знам, ама пак с основната група.

Стига съм писал, че пак ми се доиграва тая шибана игра.

Е зависи в какви инстанции ще ходиш. За vh, cos и an не герои които са супер добре облечени.

Така първо честито отново на Оксиморон а.к.а Мравката_З, че стана най-накрая 80 л :)

Сега търся желаещи довечера да помагат с един инстанс, който не е хероик и няма JP от него. Май. Че само в него виждам да падат ботуши, които си заслужават и не са от райд, а нямам. Въпросните ботуши са тия http://www.wowhead.com/item=53504 и явно ще трябва да го повторим няколко пъти докато ги дропне. А ако сме повече в група, мисля, че по-бързо ще намираме желаещи за инстанса. Та някой да помогне? Другия вариант е да отидем на място до инстанса и да почнем да го ръшкаме нон стоп и по-малка група та да ги дропне и да не чакаме да се събираме 5 човека парти.

Edited by mIRCata

Така първо честито отново на Оксиморон а.к.а Мравката_З, че стана най-накрая 80 л :)

Сега търся желаещи довечера да помагат с един инстанс, който не е хероик и няма JP от него. Май. Че само в него виждам да падат ботуши, които си заслужават и не са от райд, а нямам. Въпросните ботуши са тия http://www.wowhead.com/item=53504 и явно ще трябва да го повторим няколко пъти докато ги дропне. А ако сме повече в група, мисля, че по-бързо ще намираме желаещи за инстанса. Та някой да помогне? Другия вариант е да отидем на място до инстанса и да почнем да го ръшкаме нон стоп и по-малка група та да ги дропне и да не чакаме да се събираме 5 човека парти.

Миро.... закъсня с горе-долу една седмица, защото след като големия лош дракон разцепи света на Азерот - съответно и елементите спряха да нападат - което води и до факта, че този бос, няма как да го видиш вече, защото просто го няма. Както го и няма, и нека, който ти взе от онзи бос в AQ, ако си спомняш. Сори, че трябва да те разочаровам ;)

btw честито за mace-а + честито на Оксиморон за 80-ката

Миро.... закъсня с горе-долу една седмица,

Имах такова съмнение като видях от кой пада, ама надеждата умира последна. Макар, че сега умря и тя. Та - бате, бате дай едни ботушки ве + енчат за кожени брейсъри да вдигат spell.

ПП това : "Сори, че трябва да те разочаровам ;)" - усмивката накрая ми звучи, че не е сори, ами се кефиш, че ми е гадно :'(

Edited by mIRCata

не е така, разбира се, че ти съчувствам и този път няма да забравя да проверя какви ботушки правя с рагуто, за да можеш поне ледър бонуса да си хванеш. Иначе ти казах - избери си енчантите, събери си материалите и ще ти намерим енчантър, за да не се набутваш за един клик да даваш 10 голд.

Аз преполових 63-ти с Anttares, но просто не разчитай скоро да имам 450 енчантинг на него... Скъпичък скил е, да видим дали приходите от трансмютването ще могат да го покрият.

Завърта ми се из чутурата да разкарам цветарството и да подкарам кожодерство. Че бонуса на критикъл не е малко, а реално цветенцата в нортренд се продават по 30-50 сребро...

Edited by Antares

не е така, разбира се, че ти съчувствам и този път няма да забравя да проверя какви ботушки правя с рагуто, за да можеш поне ледър бонуса да си хванеш. Иначе ти казах - избери си енчантите, събери си материалите и ще ти намерим енчантър, за да не се набутваш за един клик да даваш 10 голд.

http://www.wowhead.com/spell=57691 ей това имам предвид под енчант от кожари. За това го споменах с ботушите. Въпроса е дали не е само за собствено ползване. Ако е такава ситуацията, а то май е такава - тогава може би http://www.wowhead.com/spell=60767 , но това си е вече от енчантинг - там имам съставките без 2-3 броя от едната.

За събирането на билки и аз се чудя да го пренасоча към нещо друго. Алхимията остава, но може да я комбинирам с друго - само, че каквото и да е, понеже ще се почва от начало, първо купувам най-бързото летене, чакам 7.12 за разрешение за летене и тогава. Че да мога да обиколя бързо и да наваксам.

Като споменахме енчантинга вечерта гледах тия тука : http://www.wowhead.com/items=0.6 Само дето пише че е към акаунта. Това значи ли, че като си енчантна каската всички герои ще са ми с този енчант. Щото примерно за война енчант за спирит и спел не ми трябват. Или това са предмети, дето трябва да си ги държа в инвентара, за да са активни? Или купувам с един пращам на друг герой и той ако ги използва вече се залепят за него?

Edited by mIRCata

семпъл ще ми е отговора, ама то си е в тултипчето на магията, но все пак:

Can only be used on the leatherworker's bracers, and doing so will cause them to become soulbound. Fur Lining requires at least 400 skill in Leatherworking to remain active.

Останалите неща, които ги гледаш са от репутация със фракциите на WotLK. Взимат се на екзалтед. Аз мога да ти помогна с - това. Би трябвало да имаш материалите.

семпъл ще ми е отговора, ама то си е в тултипчето на магията, но все пак:

Останалите неща, които ги гледаш са от репутация със фракциите на WotLK. Взимат се на екзалтед. Аз мога да ти помогна с - това. Би трябвало да имаш материалите.

Ами аз затова писах, че май е за кожодера,.

На първо време докато събера за другите левели също върши работа. Нищо не каза по другите въпроси с въпросните binds to account енчанти ли са, предмети ли са - каква е хавата с тях. Ясно че са с репутация, Кирин Тор, Синовете там на незнам си кой, ама въпроса е на къв принцип се залепят за акаунта и могат ли да се сменят. Примерно купувам 2 единия за друида, другия за война - те са с различни нужди. Да не стане, че като купя за друида spell и да ми се лепне същото и на война, че да му се чудя кво да го правя.

Edited by mIRCata

Няколко силно динамични часа днес по нощите laughing.gif

Е така обичам да виждам нещата:

wowscrnshot120110035013.th.jpg

Жалко че имам страшно малко време за игра, а ми гори времето, но няма как - има прекалено много доста по-важни задачи...

Между другото днеса какъв маунт видях - взема ми се акъла направо - един горящ звяр подобен на прилеп, много подобен на дракона в оня филм Kingdom of fire...

beer.gif

Днес, ако пак се съберем с G.M.-то + Тахир, да Ви имам ли предвид също или ще цъкате нещо друго?

+ мен. Поне до едно време, че с тия късни лягания нещо взе да ми идва нанагорно.

Ааааааааахххххх сладост неземна! Въртя си аз един куест из блатата Zangarmarsh, който се състои в изключване на едни помпи на нагите... И такъв кротко, лежерно, естимаро... По едно време на едната помпа както съм в битка светна ВанасКоС... Един роуг минава покрай мен - викам си айде няма да има проблеми... Гледам го левъл над мене - 64... И подмина. Ужким. След секунди както бях сред мобовете ми изникна отзад и ме уби - избеснях! Добавих го в "хитлистата" и продължих. На следващата помпа пак сред мобовете дори не видях как откъде излезе и отново - убийство в гръб... Леко избеснял осъзнах, че явно не само върви след мен, но и прави същия куест. Реснах се тихо под вода, оттеглих се и явнах грифонЯ. На следващата помпа отдалеч направих заход и го фиксирах откъм езерото. Викам си ей сега ти е*ах майката селташка! Ама по същия начин - изчаках го да се сбие с мобовете, спуснах се като ястреб отзад и го заклах като вакло прасе! Стана ми едно весело такова. Направо ми се разсея идеята да отскубна мъдете на Ванчо... След секунди се сетих как тормозеха Пешо преди време и зачаках нагло до трупа. На една стрела разстояние така... Явно келешът се усети и се ресна на гробището, което му е влезло в дивака откъм ремонт на гиъра - хак да му е. Аз продължих да се рея високо около гъбите покрай помпата мислейки си дали да не ставам да почвам коледната украса или да продължавам... И след 6-7 минути както си се рея гледам долу няколко моба паднаха - сниших се леко, ВанасКоС мигна - пак нашето момче. Викам си сега или никога! Скрих внимателно сянката на грифона, леко заобикаляне отзад - рязко врязване тип скален орел и мощно клане отново, като оставих и Раптора да го изнасили. Нямаше просто как да не споделя тоя кеф с дружината! devil.gif

От пулсар ми се обадиха и ме попитаха дали мога да ида в 12:00 да взема играта 6 към 7 декември вечерта ;-) Разбира се веднага казах, че ще имам възможнсот да ида и да я взема. Евала на момчетата. Само дано общината не им правят проблеми.

На мен ми е чудно защо се напъвате толкова да я взимате едва ли не на секундата, но вие си знаете.

Ми за да вдигнем левели, щот сега сме на макс и няма на къде.

ААААааахахаххахахаха. Аз от сумати време не съм я гледал тая тема, отварям най-нови постове, праща ме на 181 страница и гледам Раптора, почнал да играе трайъл.

Цъкам последна страница и той вече говори за Зангармарш и грифони!!

Хахаха :D Анимацийка играеш РАПТОРЕ. А? Надявам се си видял, как Lineage никога не може да се бори с атмосферата на WoW.

Гледах, че за най-масово меле от по 9 човека си говорехте одеве. Не знам дали сте го уточнили вече или дори не сте го видяли, но има и меле 40 на 40, което е СУПЕР добре измислено, защото точно там, където се срещат двете фракции е едно изгоряло бойно поле и става супер меле! Масовка от всякъде. Alterac Valley.

Хахаха :D Анимацийка играеш РАПТОРЕ. А? Надявам се си видял, как Lineage никога не може да се бори с атмосферата на WoW.

Атмосферата на Lineage е в пъти по-добра, за съжаление все още не мога да открия нищо в УОУ, което да я достигне. Вместо да четеш след първата страница директно последната, вземи погледни какво сме коментирали помежду им преди да говориш небивалици. Прекратихме отдавна дискусиите, а аз ще кажа цялостното си мнение като стигна 80. Смятам че е редно да се коментира от еднакви позиции, така че си играя лека полека без да бързам да говоря. Единственото изключително стойностно нещо, с което УОУ превъзхожда Lineage е липсата на ботове - това е и основната причина да се занимавам изобщо с него след факта, че сума ти приятели тук го играят и се събираме. На второ място засега слагам липсата на пеналти при смърт.