Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

K'во, гадта си лети сред континентите и където й скимне - пляс! Така ли? Аз още не съм излизал от севера и до 80 едва ли ще го направя.

Stood in the Fire се казва achievement-а - Get killed by Deathwing. :laughing:

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Не просто не може да стигне до Нортренд защото му е дебел г*за от тия плочки(май бяха от някаква специална сплав ама не помня каква ).

Чудя се, дали ще има кампании или истанси, свързани с Нелтарион (не се сърдете око съм ги написал неправилно),както има с Трал и Артас.

Любопитен съм също така, дали Демоничната душа ще Вземе участие в играта, или този артефакт е погубен безвъзвратно?

Не знам английски , иначе да съм изчел всичко до сега :)

Азбест?

Не са азбест.Нали му слагат едни плочки от специална сплав и в книгите го имаше даже.

Абе то малко в играта си интерпретират,но може и в следващият пач да стане нещо.

3 - 4 хероика на ден са му малко, за да се наяде, но може да слезне при арена вендорите и ако е събрал малко точки - да си накупи неща, с които ще левълва по-бързо. За мен най-важното нещо на рагуто са оръжията. Така че това му е приоритета сега.

Казвам, че 3 - 4 са му малко, защото аз моята шаманка я облякох с 4 части 251 илвл + останалото 264 и някой неща 232 за 3 дена, но с помоща на един от гилдията, който си вдигна ДК и го беше спекнал танк - единия ден не помня колко инстанси бяхме направили, но всичко беше локнато, като си отворих дънджън файндъра, а PoS и FoS - за мой голям късмет ни се паднаха поне 5 - 6 пъти.

Колкото до бронята на Deathwing - гоблините са му я направили от Adamantium. P_M_P, инстанси в Катаклизма няма за сега, но аз си мисля, че final boss-а на Катаклизма май ще е самия Deathwing. Макар че той е един от Аспектите, а как ще убием Аспект... нямам идея, а и доколкото знам - е невъзможно, ама Близз може да изменят историята.

Колкото до бронята на Deathwing - гоблините са му я направили от Adamantium. P_M_P, инстанси в Катаклизма няма за сега, но аз си мисля, че final boss-а на Катаклизма май ще е самия Deathwing. Макар че той е един от Аспектите, а как ще убием Аспект... нямам идея, а и доколкото знам - е невъзможно, ама Близз може да изменят историята.

Може да го направят като оня инстанс с Артъс дето на края се биел с Малганис - аха да го утрепем и боя спира и той се чупи. Та колко му е да бием ДУ и да го натикваме обратно от там дето е дошъл.

Малигос нали го убихме бре. Ще има няква врътка с Алекстраза пак, а из нета има спекулации, че Трал ще е новия аспект на земята. Всичко ще се изясни с времето. Аз лично се надявам да има още една инстанция в Caverns of Time по времето на първата война и създаването на Демоничната Душа.

Малигос нали го убихме бре. Ще има няква врътка с Алекстраза пак, а из нета има спекулации, че Трал ще е новия аспект на земята. Всичко ще се изясни с времето. Аз лично се надявам да има още една инстанция в Caverns of Time по времето на първата война и създаването на Демоничната Душа.

Точно това имах в предвид.

В Caverns of Time ще е хубаво да пуснат още нещо, става и тази врътка като с Малганис. И за Малигос съм съгласен, макар че той като полудява, след като Deathwing му изтребва всичките дракони, консорти и т.н. и се обръща срещу всички ни - съответно ние вече сме го разпопили и отлъчили като Аспект и за това го препляскваме от време на време ;) Което ми напомня, че аз съм го бил на 10 и на 25 и все още нямам ачив :( писах и тикет и нищо - не можело да направят нищо по въпроса. Един приятел има 4 кила на ЛК - no achievement, той реве много, защото иска титлата.

Много са весели обясненията на Близз, когато нещо не работи:

Deathwings%20fault.jpg

[12:02:19] Магазин Pulsar Games - Център каза: no ste gi porodawame na 7 mi sutrinta

[12:02:37] Магазин Pulsar Games - Център каза: ne ni razreshawat da rabotim prez nostta

QQQQ :(

А може ли да намерим някой с very basic level inscription + enchanting, че тея

Character Audit

9 empty glyph slots

10 unenchanted items

1 empty socket

ме побъркват. Поне най-простите енчанти и глифове да си сложа :rolleyes:

Да разбирам, че съм искарал късмет като не си ги запазих при тях ;) cool

Ти откъде си го запазил, и на 6 към 7 през ноща ли ще циклиш? Дейба олигофрените, първо обещават нещо, после казват друго. Българска му работа ;-)

Ти откъде си го запазил, и на 6 към 7 през ноща ли ще циклиш? Дейба олигофрените, първо обещават нещо, после казват друго. Българска му работа ;-)

Едно е те да се отказват след като са казали, че ще работятя, друго е да им забраняват от общината.

Е, за да кажат така, вероятно преди това са говорили с общината ;-) Именно това е и причината преди време да бяха казали, че немогат именно заради общината, после казаха, че ще е възможно, сега пак не.. Егати

Снимка от мен ;-) Близз са направи уникални нови куестове.Променените зони куестовете са исцяло свързани, със синематик са доста от тях, абе направо доста са се постарали =) Направих само тия в Badlands,Redridge,Burning steppes & epl и съм очарован и от фазинга ;-) http://img100.imageshack.us/i/lightbringer0.jpg/

Добре де, да разгледаме така нещата - ако със JP от героиците си купя PvP gear и после цикля само BG - ще мога да си събера адекватно облекло? Щото, ако трябва да съм честен - с удоволствие бих пропуснал момента с райдовете. За мен смисъла в тези игри се съдържа в три букви - p,v,p. А да седиш и да бъхтиш някакъв набузен със стероиди гад е абсолютна досада.

Edited by Antares

Добре де, да разгледаме така нещата - ако със JP от героиците си купя PvP gear и после цикля само BG - ще мога да си събера адекватно облекло? Щото, ако трябва да съм честен - с удоволствие бих пропуснал момента с райдовете. За мен смисъла в тези игри се съдържа в три букви - p,v,p. А да седиш и да бъхтиш някакъв набузен със стероиди гад е абсолютна досада.

И аз съм така. Винаги съм се чудел какво намират хората в тия райдове. Друго си е аренката и ганкването в бг-та.

Друго си е да си без геар в батълграунд и да те чакат нервни нърфнати овъргеарнати класове, че поне да могат да побият теб ;-)

Edited by AC_Milan

И аз съм така. Винаги съм се чудел какво намират хората в тия райдове. Друго си е аренката и ганкването в бг-та.

Арена и Бг без добро облекло си е губене на време щото ще те размажат. Затова хората ходят по райдове - за да си набавят дрешките с по ниско GS и после с БГ и арена да се дооблекат.

Райдовете са интересни само първият път когато влезнеш в тях. Всеки следващ е еднакъв с първия, докато при пвп-то всяка игра е динамична и уникална, но има хора, които се кефят на райдовете и да правят едно и също до безкрай, така че - всеки с вкуса си :)

С новата система за пвп не съм запознат как ще се гринди бронята, но преди беше така - правиш няколко хероика докато ти падне поне някакво интересно оръжие и малко броня, след което почваш да мажеш WG защото даваше най-много точки и правиш яко рандом БГ-та. Това е най-бързият начин да се снабдиш с прилична пвп екипировка (245 левел примерно). Другият начин беше да гриндиш хероици и с точките да купиваш ПВП гиър, но този вариант е тъп, защото уменията ти за пвп се развиват докато мачкаш главичките на алиансчетата (сори алианс, но съм хардкор хорда доживот), а не докато слакваш хероици, който си слаквал 100 пъти и после като влезнеш в пвп да те мажат и да викаш, че класът, който играеш е слаб. Вярно в началото те мажат здраво, но и ти трупаш опит с бързите бутони и най-вече развиваш реакция. ПВП-то е на първо място - бърза реакция и на второ - да познаваш опонентите си и какво могат да използват срещу теб и как ти да реагираш на това. За мен пвп-то е като забързана игра на шах. Противника играе ход и ти го контрираш по някакъв начин с твоя ход. Трейдвате умение за умение - примерно уориор използва блейдсторм и ти като рог го контрираш с дисарм - трейдваш твоят топ за неговата царица - шах на бързи обороти :)

И като директен отговор на въпроса ти дали с ПВП можеш да събереш адвекватен гиър - това е единствения начин да събереш гиър. Хероиците са само за стартовия пакет, но винаги можеш да използваш крафната екипировка от професиите - има я за всеки клас :)

Арена и Бг без добро облекло си е губене на време щото ще те размажат. Затова хората ходят по райдове - за да си набавят дрешките с по ниско GS и после с БГ и арена да се дооблекат.

Нали знаеш, че за да те вземат на приличен райд, трябва да имаш доста добро ГС и добри айтеми, най-малкото. Много повече итеми ти трябват за raid, отколкото за батълграунд. В батълграундите първоначално ще мреш много, но точките се дават на всички, а не само на тези, които убиват. Мога да кажа, че не е нужно да си изродски облечен за да убиваш наядени копелета в БГ. Винаги вървиш с група, ако си кастър стоиш отзад и кайтваш като те погнат, ако си рог се появяваш само за КБ, а ако си warrior или паладин... тогава не знам, ама пак с основната група.

Стига съм писал, че пак ми се доиграва тая шибана игра.

Edited by boomearst