MPABKATA_Z Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Да, и аз чак сега разбирам, иначе да си го бях купил до сега + че днес грандиозно се преебах, като си сложих пача, а при нас (европа) пача идва утре въобще, бесен съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Е аз само клизмата нямам... чудя се дали да не я купя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Абе какво се случва в Стормуинд? Освобождавам разни граждани от капани, но не мога да разбера какво да правя с рифтовете, както и какво трябва да свърша в 7-те района. И изобщо има ли смисъл да върша нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Единствено със спасяването може да помогнеш. Взимаш тотем и го пляскаш до вкаменени граждани. За рифтовете - 80 only. Пре-клизма евент... Супер досаден, щото изчезват NPC (flight master), пощенски кутии... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 Усетих аз че нещо е засрано... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Да, и аз чак сега разбирам, иначе да си го бях купил до сега Кое да си купиш до сега? Ти нали ги имаш? + че днес грандиозно се преебах, като си сложих пача, а при нас (европа) пача идва утре За това ли те нямаше тая вечер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Пешо, ако искаш на 6-ти вечерта Мултирама ще работи и ще продава Катаклизми. Ако минеш до тогава от там и оставиш 10-тина лева и отстъпка ще получиш. Аз днес минах да си ги платя даже. Ще се съберем малко народ - хора, с които сме играли в някой етап от тези.... почти 6 години, дето минаха Аз съм пре доволен от това, че го има WoW. Игра, която промени живота ми в личен план драстично. Да ми е жива и здрава половинката. Честит ви пач също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Пешо, ако искаш на 6-ти вечерта Мултирама ще работи и ще продава Катаклизми. Ако минеш до тогава от там и оставиш 10-тина лева и отстъпка ще получиш. Аз днес минах да си ги платя даже. Ще се съберем малко народ - хора, с които сме играли в някой етап от тези.... почти 6 години, дето минаха Аз съм пре доволен от това, че го има WoW. Игра, който промени живота ми в личен план драстично. Да ми е жива и здрава половинката. Честит ви пач също. Аз ще си го получа на 7 с куриер. Освен да ги питам дали не може да го изпратят в мултирама да дойда да си го взема :) Игра, който Която. Така ли ви учат да пишете вас чийтнатите шамани долетяли нейде от космоса?! Ама то ОП класовете сте така. Edited November 24, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Тая седмица е голямата примоция WoW + Tbc+ Wotlk= 16 паунда. То и във озона е нещо такова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 То и във озона е нещо такова Нещо такова? - 75 лв? Къде са 40 лева, къде са 75 - почти двойно. Само wotlk е с -5 лв. Толкова. И то даже го нямаха, та аз си го взех от пулсар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Не бе, той лола си е мой, аз съм го купил, ама един приятел вече година и половина ми играе с акаунта, когато аз не играя, и реших, че е крайно време да играем от 2 акауна. Проблема е само, че вече няма да делим парите на 2 . Иначе да, вчера инсталирах пача за УС (понеже откакто ми е инсталиран е US, отпреди 3-4 години), и така и е останал, а днес слагат новия пач на европейските сървъри и затова не можах да влезна. + че World of Warcraft® Battle Chest® + World of Warcraft®: Wrath of the Lich King® е 20$ (по днешен курс 29,2 лева), а в Пулсар е 90 лева. 3 пъти по-ниска цена ъъъъъъъъъ, за съжаление съм гледал US, версията, при нас е в евро и е 39 лева, с 10 повече. Edited November 24, 2010 by MPABKATA_Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 (edited) Аз пък, ще ходя на 6 декември към 7 в 00:00 часа зад халите да си го взема, и да се прибера да цикля до зори в Mount Hyjal и Vash'jr До 82 левел няма да спа, пък след това ще си поспя, а и цялата седмица си давам почивка.. от училище ебаси гнома.. http://img84.imageshack.us/i/butcher0.jpg/ Edited November 24, 2010 by AC_Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Burning Legion is full, position in queue...ЕБАСИ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Бре, навсякъде ли има промени от сорта на тези в Стормуинд? Като че ли и графично се подобряват нещата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Бре, навсякъде ли има промени от сорта на тези в Стормуинд? Като че ли и графично се подобряват нещата... Тц. Севера си е същия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Тц. Севера си е същия. Не е същия! Назови ми територия, за да ти докажа, че не си прав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Навсякъде има промени.И да има и визуални промени(видях че в миналият пач са пуснали тестово директ х 11 ) Може и нещо по геройте да са променили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Не е същия! Назови ми територия, за да ти докажа, че не си прав. Там където си правим дейлитата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 хммм ти нали разбираш, че Детуинг не е долетял до Нортренд, това мислех, че ти е пределно ясно.... но май съм се бъркал. За да няма неразбираници ще ти кажа какво се променя в Катаклизма. Лошият чичко дракон, Аспекта на смъртта е унищожил Азерот - това са двата континента където ти славно си дигна от лвл 1 до лвл 58 - 60 или т.нар Старите земи, Земите преди ТВС и т.н. Същия този лош черен дракон не е минал и през Дарк портала на Медиф, така че - представи си - не е променил и нищо не саво в Нортренд, но и в Аутландс. Той само е минал и позапалил тук и там в Калимдор и Ийстърн Кингдъмс - НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! Та няма как да се промени ландшафта по другите места Миро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 (edited) хммм ти нали разбираш, че Детуинг не е долетял до Нортренд, това мислех, че ти е пределно ясно.... но май съм се бъркал. За да няма неразбираници ще ти кажа какво се променя в Катаклизма. Лошият чичко дракон, Аспекта на смъртта е унищожил Азерот - това са двата континента където ти славно си дигна от лвл 1 до лвл 58 - 60 или т.нар Старите земи, Земите преди ТВС и т.н. Същия този лош черен дракон не е минал и през Дарк портала на Медиф, така че - представи си - не е променил и нищо не саво в Нортренд, но и в Аутландс. Той само е минал и позапалил тук и там в Калимдор и Ийстърн Кингдъмс - НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! Та няма как да се промени ландшафта по другите места Миро. T.e Севера (щот да кажа и напиша Нортрент ми е сложно) си е същия. Не съм казал северните части на Калимдор и Източните кралства са същите. И да, явно съм сгрешил. И Външните земи и те ТЦ. Edited November 25, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Аха, ти ми превеждаш Нортренд... оки, разбрах. Много се радвам, че Близз няма да преведат играта на български. Не че имам нещо против, но предпочитам нещата да са си с оригиналните имена, а не кривопреведени неща. и да зоната наречена Northrend е непокътната от пъклените планове на Lord Daval Prestor. Той ако беше долетял и тук... то старите континенти щяха да са под вода от това голямо глобално затопляне, което щеше да причини. А може пък да не си е купил - Cold Weather Flying, знам ли го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 (edited) Аха, ти ми превеждаш Нортренд... оки, разбрах. Много се радвам, че Близз няма да преведат играта на български. Не че имам нещо против, но предпочитам нещата да са си с оригиналните имена, а не кривопреведени неща. и да зоната наречена Northrend е непокътната от пъклените планове на Lord Daval Prestor. Той ако беше долетял и тук... то старите континенти щяха да са под вода от това голямо глобално затопляне, което щеше да причини. Е, аз не претендирам хич за правопреведено, просто по-лесно го пиша То той сигурно продава Fire Weather Flying Edited November 25, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Е, аз не претендирам хич за правопреведено, просто по-лесно го пиша То той сигурно продава Fire Weather Flying хаха, аз не знам дали ще искам да го уча, но определено ще искам веднъж да ме убие докато си лети из Азерот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 K'во, гадта си лети сред континентите и където й скимне - пляс! Така ли? Аз още не съм излизал от севера и до 80 едва ли ще го направя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Новата вода рулз!! :punk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts