Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Абе той дропа е 0.114154 нещо си.Аз ходих 1 път да танквам на 1 притятел.Той каза че за 10 пъти не е паднал.Смятай :lol:

малко нагло изказване. Ама аз какво ли се чуда - то днешните играчи искат на 2 или максимум 3-тия път дори и нещо, което е с 0,001% drop chance да им е паднало и да са го use-нали.Аз не съм критерий, но ЗГ го правех нон стоп с гилдията, защото бях единствения хийлър, който отиваше с удоволствие там всеки път, като се събираше група.Става въпрос за далечната 2005 година или, за да сме по-точни пач 1.7 - “Rise of the Blood God” (тогава пуснаха и АВ), та чак докато излезне ТВС. Та всеки един ресет аз бях там. Видял съм тигъра да пада 2 пъти, а раптопа 0. То вярно, че има хора, които на 2-рия рън ще им падме... ама... имайте уважение. AC_Milan много добре ти го каза, ключовата думичка тук е rare mount!

Миро прав си, нърфнали са голда в пъти... явно и в Нортренд има криза. Останах си без парички аз :cry :(

Миро прав си, нърфнали са голда в пъти... явно и в Нортренд има криза. Останах си без парички аз :cry :(

Сигурно дейлитата на 85 ще носят повече. И ако ти се оплачеш, че нямаш пари дето 5 години си ги трупаш.... Айде де... Ни е какво да кажем. Че аз нямам и 2К.

Между другото май са пипнали и трудностите на хероците. Поне онова ниво дето бягаме от лич кинга през ледените стени. Този път беше доста лесно спрямо когато го правех с вас. А съм сигурен, че тези с които го правих не бяха толкова напред с материала, че да ми се види лесно.

Edited by mIRCata

Те дейлитата в Катаклизма си дават парички и то доволно, ама защо трябваше да нърфват и тези.

Аз хероици не съм правил вече 4 - 5 дена, не защото не искам, а защото не мога.

Аз хероици не съм правил вече 4 - 5 дена, не защото не искам, а защото не мога.

Събота и неделя идват. Намери сериозен танк, пращай жената по магазините с КК да си пазарува и да почваме :):):)

Докога ще е активен preorderа в Пулсара? :?

bitsko

Единственото което не мога да разбера до кога е Preordera?

Nightwish

До 6 декември включително. Ако си направите преордер през сайта ни, ще трябва да е до 12:00 часа на обяд на 6 декември, за да можем да обработим поръчката и да я изпратим навременно. В магазините е до края на работното време на 6 декември.

Цялата тема - тук

И аз имам под 2k. А още не съм шеф на ездачите...

Аз като имам 20 не казвам нищо.Най лесният вариант е да фармиш яко материали,нали си миньорче и да смелтваш.Много добре вървят нещата от нортренд.Този приятел на който е акаунта докато си вдигаше мейджа направи 3к голРазгледай в нета има доста тактити как да събереш доста голд от търговия.

За сега основен приоритет ми е качването на 80. След 80 могат да се вадят повече пари.

Е те моите 2К са след като на 72-3 си купих скила за бързия 280% моунт дето беше 4К+ :)

Е те моите 2К са след като на 72-3 си купих скила за бързия 280% моунт дето беше 4К+ :)
Да, знам. Точно това имах предвид, че далеч не си толкова за оплакване. Е, да, истина е, че съм инвестирал немалко в дигането на енчантинга.

btw, който смята да се възползва от Enchanting-a ми в бъдеще - не е лошо да праща към Anttares предмети за disenchant. Тоест всичко от зелено нагоре, което не е soulbound. Щото елементите, необходими за Enchanting и съответно дигане се взимат само така, което излиза доста скъпо. Е, не колкото jewelcrafting, но пак отиват бая пари...

Edited by Antares

На jewelcrafting трябва да идеш в някой инстанс от рода на ТК(Tempest Keep) или BT(Black Temple)или Hyjal.Това ти трябва за горе-долу хубавите джемове за 70ти лвл.За другите мисля че от мините падаха доволно голямо количество.Най-вече близо до Wintergrasp.

Еидт;Само аз ли имам проблем с чата.Като съм в парти не мога да си видя репликите :(

Edited by kotora

Някой случайно да има JC че ми трябват 5-6 гема.

Котора аз нещо не мога да те разбера.... задаваш горния въпрос....

На jewelcrafting трябва да идеш в някой инстанс от рода на ТК(Tempest Keep) или BT(Black Temple)или Hyjal.Това ти трябва за горе-долу хубавите джемове за 70ти лвл.За другите мисля че от мините падаха доволно голямо количество.Най-вече близо до Wintergrasp.

Еидт;Само аз ли имам проблем с чата.Като съм в парти не мога да си видя репликите :(

... и после сам си отговаряш?! Или сте двама души с един акк, което... няма да е хубаво за теб от модераторска гледна точка или просто отговаряш ей така на всичко, което ти дойде. И хайде обясни ми моля ти се какво да правиш като отидеш в някой от гореизброените райдове? Какво става там и защо gem-овете трябва да са за 70-ти лвл точно? За камъните от мините - има си прок шанс да ти паднат от ВСЯКА мина в Нортренд, не само от тези в близост до WG, да не споменаваме, че можеш и рудата да си трошиш и пак ще падат камъни, за епичните - трошиш титаниум, ама няма далавера, но както и да е...

Само на горния въпрос искам да ми отговориш, че малко неловко се получава - не за мен разбира се. Мерси.

А колкото за голда споменат из темата - аз съм беден!!! Спряха ми евро субсидиите.

По някога си пиша пълни глупости извинявам се за което :) За голда не знам колко няма ама аз сега съм само с 30 след като си направих втория билд.

НА горният въпрос отговарях на Пешо,но няма значение.Ако искаш провери 1 човек съм си,но по някога си спамя глупости наред.

По някога си пиша пълни глупости извинявам се за което :) За голда не знам колко няма ама аз сега съм само с 30 след като си направих втория билд.

НА горният въпрос отговарях на Пешо,но няма значение.Ако искаш провери 1 човек съм си,но по някога си спамя глупости наред.

Аз си проверих, защото ми е пред очите, ама ми е супер странно. Помислих си, че отговаряш на Пешо, е да - ама Пешо говори за Енчантинг, ти пишеш за JC... както и да е.

или просто отговаряш ей така на всичко, което ти дойде.
Bingo!

Jewelcrafting също имам, но той ми е на DK и е замразен до време, в което да мога да си позволя да го развивам. Търговията и крафтинга са неща, с които ще се позанимая по-сериозно след като с рагуто стигна (подмина) 80.

Аз да си попитам, за максималния скил на крафтинг професиите (визирам алхимия, бижутерство, шиене и т.н.) трябва ли да си 80 с героя? Че имам някакви смътни спомени, свързани с 65, но не знам до колко са верни.

Edited by Antares

ти като си 65-ти левъл и не научаваш ВСИЧКО. Нещата се учат със скила едни неща ги учиш на 380, други на 400, трети на 425 и т.н. Ако имаш материали да си вдигнеш професията до определените скил точки - учиш, ако имаш още материали - за новите рецепти - продължаваш да вдигаш професията и така до 450, което е тавана още 2 седмици. Така че дал ище можеш да правиш или не си зависи от това дали имаш матс.

Начина на дигане на професиите ми е що-годе ясен, подминал съм 65 с два героя вече :) С волни дарения на предмети и материали от рагуто и DK - шиене и енчантинга съм ги докарал до към 330-350 на Лока. Въпросът ми беше следния - дали като го дигна до 65, ако намеря материалите да максна професиите - ще мога да го ползвам като шивач/енчантър пълноценно? Или ще трябва и него да го кача до 80?

не знам защо трябва 3 пъти да ми повтаряш един и същ въпрос и защо аз трябва да ти отговарям 3 пъти на едно и също нещо.

Да ще можеш. Не е нужно да си 80-ти лвл!

Друида ми е 65 и е 450 алхимия. Дано това е по-ясно.