Antares Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Holy and Protection: You won't be able to kill a protection paladin if he is well geared. Don't bother fighting him Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 (edited) Питах вече Любо в играта, да питам и тук. За Offhand имам две възможности - едното е оръжие със 102dps, +32 agility, но speed 1.60, докато другия вариант е 84 dps, 1.4 speed, +11 hit, +26 crit rate. Кое е по-добрия вариант? И също - по принцип, кое е по-приоритетно за offhand, DPS или speed? Дали по-нисък DPS си струва да се смени за повече speed? Ред: В момента съм баш като zealot с тия два фиста Edited November 15, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 За офф хенд приоритета ти е спийд,ама ако агилитито ти дава по-голям бонус слагай това.Пък и то за 3-4 лвл-а ще го изтраеш.След това си го сменяш от някоя инстанция и си готов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) Ей ся направих един-два левела с уарлока. Е*аси - прекалено силен са го направили! Взех втори билд destro... Бях 56-ти, и ми скочи един warrior 57, трясна ми стън и ме удари един два-пъти преди да го death coil-на... Еми не доживя по-добри дни... Immolation, Iflagation, shadow bolt, shadow bolt, oops... Edited November 15, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Ей ся направих един-два левела с уарлока. Е*аси - прекалено силен са го направили! Взех втори билд destro... Бях 56-ти, и ми скочи един warrior 57, трясна ми стън и ме удари един два-пъти преди да го death coil-на... Еми не доживя по-добри дни... Immolation, Iflagation, shadow bolt, shadow bolt, oops... Е чче той винаги е бил така.Много дмг на дестро ии CC това е най-гадния клас,който ако знаеш как да го играеш не можеш да умреш.За това на 3в3 винаги има по 1 такъв наяден лок който няма бутане.Освен ако не го бърстнат паладин и роуг едновременно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 "[#103128] The administrator has limited the number of new posts you can submit within a short time frame. Please wait 30 seconds before replying or posting a new topic." Боже, Божее...ами, ако нямам време и е на живот и смърт? =] Хора искам да попитам нещо, че не ми стана ясно. Направих си преордър днес на Катаклизма от Пулсар (на място бях), но не запомних какво ми казаха, кога да си го взема.Ако някой си е направил преордър или знае кога беше може ли да драсне един ред, че ...ръцете ми трепереха, а мозъка отказваше одеве! xD Знам, че на 7-ми пускат експанжъна, ама на 7-ми ли трябва да отида или на 6-ти вечерта (много се съмнявам)... И още един въпрос, прийст за хийлър (тука мощни думи лашкам) на холи "шпек" =] или на дисциплин е по-добре. За протокола аз съм нуб, независимо от това, че цъкам УоУ от 4 години! =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) За катаклизма аз си го поръчах от озон. И те ми казаха, че има два варианта - идвам на партито 6 срещу 7 и си го взимам на място, или ми го пращат с куриер и на 7 е при мен. За другия въпрос Любо - той е маниак на лекуване. Ей го вчера го чаках да лекува 2 часа в един раид, така и не го дочаках да правим едни дейлита. Като почне да лекува и няма спиране. Това прийст, шаман друид - де що може да лекува той игра е с него :) Edited November 15, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 "[#103128] The administrator has limited the number of new posts you can submit within a short time frame. Please wait 30 seconds before replying or posting a new topic." Боже, Божее...ами, ако нямам време и е на живот и смърт? =] Хора искам да попитам нещо, че не ми стана ясно. Направих си преордър днес на Катаклизма от Пулсар (на място бях), но не запомних какво ми казаха, кога да си го взема.Ако някой си е направил преордър или знае кога беше може ли да драсне един ред, че ...ръцете ми трепереха, а мозъка отказваше одеве! xD Знам, че на 7-ми пускат експанжъна, ама на 7-ми ли трябва да отида или на 6-ти вечерта (много се съмнявам)... И още един въпрос, прийст за хийлър (тука мощни думи лашкам) на холи "шпек" =] или на дисциплин е по-добре. За протокола аз съм нуб, независимо от това, че цъкам УоУ от 4 години! =] Питах момчетата от пулсар има ли проблем да го продават през ноща още и казаха, че шефа не им правил проблем, ами копелетата от общината, затова на 7 сутринта около 7-8 ще отворат и си 6. Носиш им бележката ако си го платил исцяло, или доплащащ.. пак с бележката, която са ти дали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 За катаклизма аз си го поръчах от озон. И те ми казаха, че има два варианта - идвам на партито 6 срещу 7 и си го взимам на място, или ми го пращат с куриер и на 7 е при мен. За другия въпрос Любо - той е маниак на лекуване. Ей го вчера го чаках да лекува 2 часа в един раид, така и не го дочаках да правим едни дейлита. Като почне да лекува и няма спиране. Това прийст, шаман друид - де що може да лекува той игра е с него :) Стига с това лекуване че супер смешно ми става.Като почнат някакви да си ги превеждат огнени топки,смъртоносни хауси и тем подобни. Иначе за прийс мисля че сега е по-добре на дисиплин.Със тоя Penance става досто добро хийлче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Питах момчетата от пулсар има ли проблем да го продават през ноща още и казаха, че шефа не им правил проблем, ами копелетата от общината, затова на 7 сутринта около 7-8 ще отворат и си 6. Носиш им бележката ако си го платил исцяло, или доплащащ.. пак с бележката, която са ти дали. Ейй...мамицата им на тия общинари!!! Баси...к'во не дават майна да работят...УоУ-а е като наркотик имам нужда от среднощната доза...к'во искат тия..да ида до гарата да си купя амфетамини ли? Заключение: Общината насърчава разпространението и употребата на нелегални вещества и субстанции и подтиска личностното развитие и емоционално обогатяване на живущите в град Пловдив! Благодаря! П.С. Отивам да чупя катерушки! xD (joke) AC_Milan, благодаря за инфото! Знам, че и в 5 сутринта да ида, пак няма да съм първия! Дайте да организираме нещо феновете! =] =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 (edited) Оф Пешо тия роугове кви баници мятат 1 амбуш 1 мути и след това сини след това пак сини мути и съм долу.макар че те бяха някакви наядени с хероик айтъми от ТБЦ. Едит.Да им го тура на имбавите паладини.На протекшън ми блъска 5к дмг със тъпия си авенджър ... Edited November 16, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Оф Пешо тия роугове кви баници мятат 1 амбуш 1 мути и след това сини след това пак сини мути и съм долу.макар че те бяха някакви наядени с хероик айтъми от ТБЦ. Едит.Да им го тура на имбавите паладини.На протекшън ми блъска 5к дмг със тъпия си авенджър ... ХАх, само 5к ли.. значи не те е блъскал геарнат - да получиш 9-10 к d3mag, за съжаление в Пловдив няма такова среднощно пари като във София, но пък незнам какво можем да направим..феновете Ако може да се организира нещо, та да преебем общината и да си земим катаклизма през ноща да циклим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 ХАх, само 5к ли.. значи не те е блъскал геарнат - да получиш 9-10 к d3mag, за съжаление в Пловдив няма такова среднощно пари като във София, но пък незнам какво можем да направим..феновете Ако може да се организира нещо, та да преебем общината и да си земим катаклизма през ноща да циклим Ммм..аз им писах на пулсарци.Отговориха, че в момента се доуточнява точно това и когато имат информация дали ще има отворен магазин в крайна сметка или не ще пишат, за да знаем и ние..феновете! =] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Аладин С духа от бутилката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 (edited) Ммм..аз им писах на пулсарци.Отговориха, че в момента се доуточнява точно това и когато имат информация дали ще има отворен магазин в крайна сметка или не ще пишат, за да знаем и ние..феновете! =] Дано бате, отивам там в 23:00 с 1000 уоу маняка около мен, после с някой, който живее в кичука да ме закара с колата (че съм млад нямам книжка ) или с такси направо хаха Edited November 16, 2010 by AC_Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 (edited) Честито на всички преордърджии! Изглежда отворен магазин ще има!! "Онези от Вас, които не успеят да дойдат на партито в центъра на София, ще могат в полунощ да вземат своите предварително поръчани копия или да си закупят игра на място в магазините от веригата "Pulsar Games" в Бургас, Варна, Пловдив и Стара Загора. Във Варна ще бъде отворен търговският ни обект на ул. "Райко Жинзифов" No.14, а в Пловдив - "Pulsar Games" на ул. "Загреб" No. 2 (зад Централни хали)" Цялата гига-мега новина - > тук Meet you there!! :punk Edit: Братле, направи ми мозъчна чикия. Евалата :D БахАхабхАбАХаХаАхБахА, само т'ва не бях прайл!! x] Edited November 16, 2010 by d3Mag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Братле, направи ми мозъчна чикия. Евалата :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Нов гигабайт ъпдейти. Катаклизма приближава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Warlock-a e плашещо силен! Одеве 60-ти левъл, видях един mage 62-ри. Кацнах, soulburn за инстант каст, soulfire му смъкна половината HP, като докато летеше снаряда - lower resist, втори каст и пича умря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Нов гигабайт ъпдейти. Катаклизма приближава. Да, това е пач 4.0.3 а 4.0.3а, който е другата сряда всички зони ще се променят. Прави си последните рънове на зг за моунт , уарлока е слаб в момента на 80 Истината е около фералите и фрост мейдовете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Нека да е слаб.Като е наяден до безбожност иди го свали.Мен вчера ме нападна 1 прийст 62 на шадол.Гледа ме нямаше мана ама айде да ме бие.Смъкнах му кожата.Ааа направих си и 500 кила Едит:Май ще я водя на фризьор Цък Edited November 17, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 (edited) Уарлок на 80 лвл с ханд оф гулдан/ чаос болт/ соул файър неможе да ме критне за повече от 10-11 хиляди. Аз на секи 3-4 секунди мога да се хелвам с по 7000-8000 хиляди преди да ме нерфнат (ret) Edited November 17, 2010 by AC_Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Да, това е пач 4.0.3 а 4.0.3а, който е другата сряда всички зони ще се променят. Прави си последните рънове на зг за моунт , уарлока е слаб в момента на 80 Истината е около фералите и фрост мейдовете. Моля без съкращения. Кви са тия зг, мг . Кажи си го човешки. Има ли инфо кокло гигабайти ще е новия пач? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Моля без съкращения. Кви са тия зг, мг . Кажи си го човешки. Има ли инфо кокло гигабайти ще е новия пач? zg=zul'gurub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 zg=zul'gurub Абе той дропа е 0.114154 нещо си.Аз ходих 1 път да танквам на 1 притятел.Той каза че за 10 пъти не е паднал.Смятай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts