a_krastev Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ta zakvo da davam pari za neshto koeto ne sam go igral i ne moga da igraia,da niamam nikakva informacia(az WarCraft 3 ne moga da go zacepa apa wow sha igraia).Primerno bih si kupil GTA:San Andreas(ako go imashe za PC)shtoto znam 4e niama da zgresha shtoto i informacia imam i znam kak da go igraia!!!Ili pone na konzola da si go kupa ama s emulator!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ми като незнаеш защо пишеш изобщо ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ми като незнаеш защо пишеш изобщо ? <{POST_SNAPBACK}> Показва че "може" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ta zakvo da davam pari za neshto koeto ne sam go igral i ne moga da igraia,da niamam nikakva informacia(az WarCraft 3 ne moga da go zacepa apa wow sha igraia).Primerno bih si kupil GTA:San Andreas(ako go imashe za PC)shtoto znam 4e niama da zgresha shtoto i informacia imam i znam kak da go igraia!!!Ili pone na konzola da si go kupa ama s emulator!!! <{POST_SNAPBACK}> Moje6 da igrae6 WoW ama trqbva da si q kypi6 ORIGINALNA(77lv. )i da pla6ta6 po 35lv mai na mesec za da igrae6 vav ERUO sarvar-a .taka 4e trqbva da si ot horata det imat pari v izli6ak za da q igrae6 y vas. P.S ako sam povtoriln na nqkoi replikite se izvinqvam ama ot dosta vreme nasam ne sam vlizal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 /офф Как се допускат такива хора до форума изобщо, уе!? /офф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Ta zakvo da davam pari za neshto koeto ne sam go igral i ne moga da igraia,da niamam nikakva informacia(az WarCraft 3 ne moga da go zacepa apa wow sha igraia).Primerno bih si kupil GTA:San Andreas(ako go imashe za PC)shtoto znam 4e niama da zgresha shtoto i informacia imam i znam kak da go igraia!!!Ili pone na konzola da si go kupa ama s emulator!!! <{POST_SNAPBACK}> [off]ти за това още играеш на Super Mario на Terminator 7 8bit graphic....[/off] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Kak da postna image tuk ,po dqvolite ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Kak da postna image tuk ,po dqvolite ? <{POST_SNAPBACK}> uploadni go nqkude i posle dai link kum nego.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 kostaaa tezi koito e igraqt nqma li da pusnat po nqkoi drug shot da im vidim geroq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 awe hora taq igra kfi izizkvaniq iska ! ako moje nqkoi da mi ishe ! mnogo 6te sam dlagodaren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 PC-to mi e P4 2.4GHz Dual DDR 512, FSB 533 (za koito znae kvo e) ... GeForce 3Ti200 Video ... Interneta mi e dostapna ;] i varvi perfektno ... bih ka4il screenove no sq ne mi se ka4vat nqkade snimkite .. 4e posle i linkove ... dalga i shiroka .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky^ Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 http://wowressources.free.fr/serveurs/ някой, който следи всичко, нека погледне или някой който ги разбира. тука има някви сървъри, ама не знам дали са за бетата или са някви опити за кракване на сървър на финалната версия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 На финалната версия са и не са "кракнати" а т'ва са емулаций на сървъри! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ako ne se luja WoW e na 4cd-ta(pone v ArenaBG beshe na tolkova)a kade e 4 disk !!!Ako ste ia durpali ottam triabva da e 4cd-ta !Pls ka4ete i 4 disk!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 само да отбележа, че това, което ще играете в някой от горепосочените сървъри изобщо не е оригинала и не трябва да си правите изводи от него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmei_gorqnin Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 (edited) ei vi screenshots ->http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/Wow%20ScreenShots/ . Ne 4e na saita na wow nqma ama are... Edited February 18, 2005 by zmei_gorqnin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Are ka4ete i 4cd 4e go durpam sega i mi triaa 4cd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 (edited) Ahahahah ... shtqh da ka4vam screenshotz ... oba4e Zmei_Gorqnin e ka4il ... ima me v negovite. Toi e Elberet .. az sum Dalaria ... ako se vgledate shte vidite. I nedeite da se podigravate ... dori i NightElfite trqbva da hodqt za kartofi v izbata. ps. Kopele zakvo ka4i sus kartofite screena to4no Edited February 18, 2005 by aJ|eKc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrey Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Are ako nqkoi moje da obqsni kak da si pusnem server sas piratskata versq!!!10x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky^ Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 http://www.0sanity.com/~wowstatus/index2.html тука има някакви сървъри, но не знам дали работят и какво представляват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 (edited) Are ka4ete i 4cd 4e go durpam sega i mi triaa 4cd <{POST_SNAPBACK}> Първо не е задължение на никой да ти качва каквто и да било .Второ диск 4 е качен P.S: И да отбележа хакери са откраднали файловете на оригиналиния сървър ама за жалост го продават , но скоро излиза NOX сървър така че не се безокойте Edited February 18, 2005 by Black_Hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Sorry verno 4e disk4 e ka4en !!!Sujeliavam.A moje li da vi popitam kajete koda za registracia na acaunta shtoto ne go znam.Ili ako li ne kajete miasto kadeto moga da go nameria!Pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Sorry verno 4e disk4 e ka4en !!!Sujeliavam.A moje li da vi popitam kajete koda za registracia na acaunta shtoto ne go znam.Ili ako li ne kajete miasto kadeto moga da go nameria!Pls <{POST_SNAPBACK}> Ами неможеш да се регистираш защото това е само за хора с оригиналната игра ако искаш да играеш си намери пиратски сървър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_krastev Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ot kade da go izvadia toia piratski server.V saita na Blizzard niama li takuv kod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Естествено че няма такъв код! Пиратски сървър може да намериш от много места провери в Data.BG там някакъв е направил сървър питаи там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts