kotora Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Е добре. От къде тогава точки за предметчета? Да ходя да ги трепя 1 по един по картата ли? От хероици иии от хероици Таз ако искаш да не губиш взимаш го бастунчо и влизате в 1 бг.Ти го хийлваш той бяга с флага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 На мен ми харесва да правя PvP, но нашият сървър претърпя голям катаклизъм, още преди да настъпи този от експанжъна. Проблема е, че много от топ гилдиите от Алианса се разпаднаха и много от хората минаха хорда. Сега сме 75 на 25 Хорда - алианс. Отделно, че и батъл групата е супер зле. Да не говорим, че и откакто вкараха новия пач, нашият сървър не е същия, пълно е с бъгови като 65 хорда срещу 33 алита в Алтерак - БГ, което трябва да е 40 vs 40. Та влизам аз в рандъм БГ и не печеля, губа си само времето за някакви мижави точки. С Пагане пък съм почти тройно овъркапнат и с нея и да влезна и да не влезна - хонър няма да видя. А пък хийлването с шаман е супер весело нещо трябва да се пробваш и ти хилър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Ъ.. бат' тъпотията... То за к'во да играем въобще - да трепем мобчета? Или Raid Boss-ове... Edited November 11, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Аз имам отговор, но той си е строго специфичен за мен си - защо играя и дали това е само, за да трепя мобчета или не. Всеки трябва сам да си намери отговора Просто споменах, какво ме дразни в сегашното PvP, иначе си ми харесва на нивата да се бием, докато правя я куест, я чопля мина или бера билка - ти го знаеш доста добре това, изпитвал си удоволствието. Вчера докато си правих куестовете в Icecrown и се оказах в близост до гробището на Цитаделата, от последния пач има два доста известни бъга - единия е, че като умреш в Цитаделата и те ресва на гробището със 1% НР, а другият е - the curse of the slow spectral gryphon - ако не си елф и като умреш нейде из Icecrown - има шанс пилето ти да се влачи като охлюв с някаква скорост от 5% ужасно е направо. Та.... аз си правя куестове до гробището и те се раждат там - аз се затичвам към тях и Thunderstorm с шаманката. Кам 10-на хорда изтрепах, ама аз какво да направя, че куескт чейна беше доста дълъг?! Веселба. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUKE_MATRIXX Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Само да попитам в кой сървър цъкате, и коя гилдия евентуално. Моя акаунт бая време беше фрознат де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) На мен ми харесва да правя PvP, но нашият сървър претърпя голям катаклизъм, още преди да настъпи този от експанжъна. Проблема е, че много от топ гилдиите от Алианса се разпаднаха и много от хората минаха хорда. Сега сме 75 на 25 Хорда - алианс. Отделно, че и батъл групата е супер зле. Да не говорим, че и откакто вкараха новия пач, нашият сървър не е същия, пълно е с бъгови като 65 хорда срещу 33 алита в Алтерак - БГ, което трябва да е 40 vs 40. Та влизам аз в рандъм БГ и не печеля, губа си само времето за някакви мижави точки. С Пагане пък съм почти тройно овъркапнат и с нея и да влезна и да не влезна - хонър няма да видя. А пък хийлването с шаман е супер весело нещо трябва да се пробваш и ти хилър. Е те бг-тата не са ли кросриълм ? До колкото знам така е още от 3.0 Е аз съм играл хийлър още преди ТБЦ с прийс на Емерис Edited November 11, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Burning Legion, Arise. Не знам, за мен смисъла на тия игри е PvP. И когато това е опорочено от дадените от теб примери - играта малко губи смисъла си. В момента малко съжалявам, че не направих тази проверка преди да започна да играя тук, и без това имам известни симпатии към Ордата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Ъндедите са си машини.То не че в батългрупата на Емерис има някакво развитие голямо.Чакам сигурно 20 минути за 1 батълграунд ии няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Е то ние чакаме 10 секунди, ама като влезнем и не вземем играта - само с едни мижави 15 - 20 точки може да излезнем, ако имаме късмет разбира се. Колкото до реролл на хорда, нищо не ти пречи Пешо - можеш да си направиш един ДК, него ще го вдигнеш доста бързо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 (edited) Просто алитата пак се доказаха че са насарани.Вървят 15 човека в арати бейсни ии от знаме на знаме.Не че хордите не са наядени де ,ама все пак ако пазят 11 база щеше да е добре Едит:малко тъпо ще е да си изтрие 3те герoя за да иде хорда. Edited November 11, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Защото са му супер наядени и са 80-ки ли??? Не съм казал да ги трие, ама ако не му се играе алианс може спокойно да мине хорда, а тези герои да са му тук и като реши да си се логва и да ги вдига по малко, но това само той може да си го реши, защото той си плаща асс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 Нека да позная, големите и разпаднали се Ally гилдии са били полски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Мба, те поляците по-късно налазиха сървъра, но са част от проблема де. Баш яките гилдии си бяха от всякакви националности. Англичани, шведи, руснаци и т.н. После налазиха тая паплач поляците, а след това и другата чума, турците. Последно като играех толкова мангали имаше, че ми се драйфаше на моменти. Поляците никога не са имали силна гилдия, от топ гилдиите става дума. Българска гилдия имаше топ 5 в Европа, като смея да отбележа че с Любо имахме участие в нея докато нещата вървяха добре. После се случи това което се случва на всички БГ гилдии. Драма... и нека осерем всичко хубаво направено досега П.С. Таман видях котора какви ги е писал. Которе, наследството на пиратските сървъри ще те преследва форевър. Аз не съм играл половин година и изглежда съм по-наясно от тебе с промените по играта И нека ви споделя най-голяма и важна тайна за Пе Ве Пе играта. Играе е се в тийм, а не с банда случайно събрани ретарди от няколко сървъра. Кога се кипрехме с маршалския сет, не помня хордата да е взимала повече от една-две игри на седмица. Бесни паламуди фор тех вин.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) С ръка на сърцето мога да заявя - паладина ми е най-омразния клас, срещу който да играя. Със всеки един от героите, с които съм играл. Случвало ми се е в инстанс да съм единствения не-паладински герой Edited November 12, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Голяма гадина е Еле като е наблъскан с айтъми нема бутане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Я си признайте кой е Belot-a.. Че вчера почна да ми пише, ама бях в един heroic и докато му отговоря избяга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 за жалост Пешо се разпаднаха международните гилдии като Doomed, Discipline. Поляците от тези гилдии си направиха нови, полски гилдии, турците си направиха турски и така. Много реролнаха и станаха хорда, ама то няма какво да ги мислим тях Дори единствената али гилдия, която бутна ЛК на хероик са повечето поляци, но тя си е доста стара гилдия тази - DRAMA THEORY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Всъщност и аз играя само ПВП, почти не съм райдвал (много малко) и нищо друго не правя. Влизам за 1-2 часа, размазвам малко алиански !@#$ и излизам. Antares, ако искаш да играеш изцяло ПВП - до колкото знам Al'Akir имат доста силно хорда присъствие, но не съм играл там за това не мога да кажа със сигурност. Другото което е, с тея рейтед БГ който влизат след 1 месец ПВП-то ще придобие съвсем друго измерение, според мен. Организираните батъл граундове ще са в пъти по интересни от арената и мелето ще е напълно организирано, което го прави смислено. Говори се, че ще обединяват батългрупите (даже са запонали в US) и вероятно ще намалее времето за чакане. От world pvp-то няма голяма идея, освен да ганкваш некви идиоти за спорта, но силата ще е точно в рейтнатите БГ-та. Така че в който и сървър да играеш и с каквато и популация да е, няма голямо значение. Въпроса е да можеш да намериш 10, 15 човека за пвп тийм, а съм сигурен, че в катаклизма ще има изцяло ПВП ориентирани гилдии (дето играят само ПВП, както в момента повечето гилдии са за да райдват), така че в крайна сметка, каквото и да говорим сега по темата, ще е от гледна точка на една умираща епоха (wotlk) и няма да е валидно за новото време което наближава. П.С. Цялото ПВП е ориентирано около хийлърите - тийма с най-добри лечители, печели. Не ми се мисли какво ще стане в рейтед бг-тата ако влезне тийм с 3-5 хийлъра. Най-големият проблем на хордата е липсата на пвп хийлъри, но се надявам това да се промени скоро. Всеки иска да маже с големите цифри, а не да лекува другарчетата си Edited November 12, 2010 by mortimus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Абе се се каня да питам, Риган, ти ли си т'ва? За mortimus става въпрос. [/offtopic] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Това за хийлването си е до човека. Аз със моите 2 хийлинг спека какви големи дмг цифри да гледам, като просто няма смисъл дори и да се пробвам. Вървя зад някой или малка групичка и гледам да ги задържа живи. Проблемът в PvP хийлването е, че ако не си с познати - никой не те пази. Като не ме пазят и всичко живо ме налазва, което си е логично и съответно нещата в повечето случай завършват трагично за мен, по-късно и за тези, които са около мен. При нас има вече строго профилирани PvP гилдии, които гледам, че набират хора точно за въпросните рейтед БГ-та. Ще е весело, това е сигурно и ще е предизвикателно много - поне от нещата, които видях на бетата. Дори вчера имаше пак рейтед БГ-та срещу Близз девелопъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 (edited) Aз пък дойдох да ви се похваля, така и така не съм писал от бая време ^^ http://img839.imageshack.us/i/icc10.jpg/ Забележете иначе само, с какви олигофрени играя. Тая зима си сменям името, че това го написах ей така, не очаквах имбавия паладин да ми стане майн . Lightguard ми звучи добре, deathbyholy също Orgrimmar - Gamon Updated! Gamon received a considerable upgrade in the latest beta build, he is now a level 85 elite and will kick your ass if you try to attack him! It's about time! - OUCH http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/november/gamon.jpg Edited November 12, 2010 by AC_Milan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 хаха, това за Гамон и аз точно го гледах в ммо, крайно време беше хайвана да стане от жертва в терор Честито за един от най-красивите маунтове в играта, заслужава си мъките. Колкото до гилд чата... добре, че не са във форума да пишат така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 хаха, това за Гамон и аз точно го гледах в ммо, крайно време беше хайвана да стане от жертва в терор Честито за един от най-красивите маунтове в играта, заслужава си мъките. Колкото до гилд чата... добре, че не са във форума да пишат така. Мерси. А странното, е че този корпи е на 32-3 години, държи се сякаш още е на 14-15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Еми ако е играл уоу от началото всичко е възможно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 2 години лич кинг . 2 години - абсолютен PHAIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts