Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Еее ти нали имаш всички герой значи файда аз да правя друго няма :D

80-ки имам само 4, но реших да играя само с мейна - последователката на Елун - прийста и главния алт ще ми е шаманката, за да може и с нея да хийлвам - много ми харесва и да хийлвам и да блъскам чайници. Хънтърката .... ох не знам вече, а роуга няма да го играя.

btw на шаманката снощи й взех Wrathful Gladiator's Redoubt - щита ;)

Абе, по-опитните с рагутата, я кажете мнение за моя билд?

Shaulla

На комбат използвай в MH бавно оръжие, нещо от типа на 2.6 speed. Комбат е изцяло базиран на SS и колкото е по-бавно оръжието в MH, толкова повече дмг правиш със SS (sinister strike). Билда не ти е много добър, но какъвто и да ползваш, ще мажеш всичко, така че няма значение особено. Примерно тези 2 точки на Blade twisting са напълно излишни. Много повече работа ще ти свършат на Combat Potency. Тея +15 енерджи регайн с бърз офханд прави добра регенерация. Bandit's Guile не съм му намерил още приложение по време на качване на левели, защото всичко умира за под 3-4 секунди. Improved Recuperate е много по-добре от Improved Gouge. Все пак ти дава 5% HP на всеки 3 сек + 6% по малко дмг поемаш! Ако искаш враговете да са ти slow-нати, използвай бавната отрова на офханд-а + това за да се активира Savage combat, трябва отровата да е от тип, който остава на таргет-а. Демек ако използваш инстант пойзън и на двете оръжия, няма да активира този талант... и т.н.

Ето от такъв коментар имах нужда и благодаря!

Bandit's Guile звучеше много добре на теория, но с времето забелязах, че далеч не е толкова качествено. За recuperate - не го ползвам толкова често. Аз се чудех по-скоро за improved kick и краткотрайното омълчаване у противника, дали няма да са по-полезни. А дагерите ги държа така упорито, заради backstab-а, който май не е толкова потентно средство с Combat...

А дагерите ги държа така упорито, заради backstab-а, който май не е толкова потентно средство с Combat...

Дагерите ги забрави ако не играеш assassination или Subtlety. Backstub-a го разкарай от хотбара си изцяло когато играеш на комбат. Backstub се ползва единствено Sub спеца. Assasin-a ползва mutilate вместо backstub. Демек backstub е изцяло излишен за 1-вото и 2-рото дърво. Improve kick е PVP талант. Ако ти трябва втори сайлънс (и kick е на CD) - ползвай gouge за да интеръпнеш :)

Аз лично бих играл нещо такова докато 80-ти левел: http://wowtal.com/#k=k1wM1SqcP.a7t.rogue.dnYgT След това всичко се променя естествено :)

Честито на Патеричко, ти си най-сериозния от всички новозапочнали. Днес като направя дайлитата и може да направим 2 - 3 инстанса.

няма какво да смятам колко излизат и колко не излизат ;) знам само де един 72 и един 65 не са една 80-ка :) вари го, печи го - не е лвл 80! Ето вчера Гегчо стана 80, боцна се в един хероик и обра на хората лута ;)

Ти Пешо не искаше да играеш с нас. :laughing: Аз като застигнаш Миро и почнахме да куестваме заедно и доста и куестове направихме. Аз баш накрая го изоставих, защото .... той отиде някъде на гости, ама някъде към 6 - 7 левъла заедно си ги вдигнахме, а те бяха най - тегавите. А колкото до доктор - те мен ме прегледаха вече, паталогичен случай!

Само, ако може да преведеш "не искаше да играеш с нас". Щото така казано излиза, че едва ли не си казвал "Пешо, ела да играеш с нас", пък аз съм ви теглил майните...

Ред:

Ааааа, чааакааай, ти се шегуваш. Да, вярно, че според теб щом има хилещи се човечета, значи е шега. Жалко, че не е смешна.

Edited by Antares

Който контролира интернет-а, той диктува правилата. :)

Днес като направя дайлитата и може да направим 2 - 3 инстанса.

А може и BG да съберем малко точки за дрешки. И да ми обясниш спокойно за тия другите предмети, дето мога да си ги хвърлям по героите един на друг.

Edited by mIRCata

Може и БГ-та да направим, макар че аз не съм чак такъв голям любител да влизам в БГ-та и само да падам и да не печеля нищо.

Е добре. От къде тогава точки за предметчета? Да ходя да ги трепя 1 по един по картата ли?