BlackGuardian Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Така като гледам талантите са една от малкото смислени промени които вкарват с тоя експанжън. (лично мнение) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Така като гледам талантите са една от малкото смислени промени които вкарват с тоя експанжън. (лично мнение) Дано се шегуваш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Аз лично като хънтър мога да кажа, че съм доволен от премахването на маната. Също така смело мога да ви кажа, че уважавам политиката на улесняване и оприятняване на достигането на високите левъли. За справка ако някой от вас изобщо се е вясвал в Л2 - невъзможно е да достигнеш до топ-а без да си бот за по-малко от година. И това ако си тотален идиот. С нормална игра е повече - много повече. Така че в този аспект - браво на Близард и системата им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Аз се вясвах. От появяването на Lineage II : The Chaotic Throne (L2C2). От тогава до Gracia съм играл във всякакви сървъри, и максимума ми беше 54 ниво. Един приятел ми сподели, че наскоро някакъв Л2 фен влзяъл в гилдията им на Arachronos, и когато бил 40+ лвл, получил 50 Quests Completed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 (edited) ако някой от вас изобщо се е вясвал в Л2 Е не падаме от небето де . На времето почнах с MuOnline, после минах на Lineage и накрая на WOW. В момента играта толкова е улеснена сравнение с това, което беше едно време и това е и една от причините поради, които се отказах да играя. Интригата съвсем се изгуби в тая игра (поне за мен) и на по-зле отива кат гледам... @BlackGuardian 38756384 точки, които да сложиш, на 3598734985 места - точно тва е едно от нещата дето те карат да експериментираш по-дълго и да намериш точния билд който ти трябва,а от там и интересът ти към играта се увеличава etc. вече няма всеки втори герой от даден клас да е с едни и същи таланти - незнам какво те кара да си го мислиш. Повече таланти - по-голямо разнообразие от различни билдове, както и обратното... Въпреки тва накрая винаги си остават 1-2 билда дето масово се използват и не виждам как при по-малко разнообразие от таланти тва би се променило. всеки според героя, начина на игра и екипировката ще трябва да си наглася талантите или иначе казано да си ползва мозъка - а то до сега как е било? В случая май ти си този който иска по-малко да си "ползва мозъка" а? Нищо лично. Поздрави. Edited October 28, 2010 by daniobg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Дано се шегуваш... Оле да вече нямаш 38756384 точки, които да сложиш, на 3598734985 места и ми е супер гадно, че вече няма всеки втори герой от даден клас да е с едни и същи таланти, и че всеки според героя, начина на игра и екипировката ще трябва да си наглася талантите или иначе казано да си ползва мозъка вместо да отвори wowhead или thottbot и да вземе най - новия билд на някой от инсигния или друга известна гилдия... да шегувам се... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Аз лично смятам, че е добре, че намалиха билдовете то както вървяха нещата на 85 лвл щяхме да имаме 81 точки :blink: . Също е добра системата например избираш си дърво и получаваш някакъв специален бонус например на БМ дървото при хънтарите Intimidation + Attack Power increased by 15% с тия 2 неща си напрово безсмъртен на малак лвл :bgrin: . От личен опит мога да кажа, че на 10 лвл само друг хънтар или демонологист лок могат да те убият другите са просто месо (е разбирасе ако поне малко играеш с този клас де ). Има и друго нещо за копирането на билдовете от топ гилдиите винаги съм смятал, че е грешно и много порочна практика. Много пъти съм бил свидетел на това , че някой си е копирал билда от ЕДИ кой си там в еди коя си гилдия и се оказва ,че не става няма ДПС. И се започва едно реване. Повечето от тях не могат да разберат защо е взет например еди кой си талант защо така а не иначе. За да си направиш един билд който ще ти бъде нужен в един райд има много неща с които да се съобразяваш дали да кликнеш точката там или не. И всепак близард сано дали възможноста да ходим с 2 билда което не е никак лошо според мен. Да же са ни го дали на 40 лвл. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Абе доста лесно си се танква с дк 4 работи се използват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 А пък аз с моя warrior помпя 234-234-234-234-234 и като остане на малко кръв qe-qe-qe-qe, и така се играе с warrior . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Бих бил много благодарен на малка помощ със вдигането на LW-то под форма на финансова инжекция,която ще върна,разбира се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 тъй като никой вече нищо не пише тук, аз реших да драсна едно редче: Красивата ми шаманка! Миро, нямаше те, за да ме контролираш и виж какво стана... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Значи ония куестове да не те чакам да ги правим, ми да си ги правя сам? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Значи ония куестове да не те чакам да ги правим, ми да си ги правя сам? Аз не съм ги правил тях, отидох в друга зона, но както решиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 И кво, никой не ми помогна за война, е аз си помогнах горе долу сам, само че, не знам дали е вярно http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Burning+Legion&cn=Oksimoron&gn=Arise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Абе, по-опитните с рагутата, я кажете мнение за моя билд? Shaulla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 на комбат си си добре, жалко че не можеш да откраднеш от някъде 2 точици, за да ги сложиш на Imp Recupirate, но този скийл и сега би трябвало да те хийлва доволно. Гледам, че доста роугове сега вдигат на Суб, но аз все още съм превърженик на идеята, че Комбат е бийлда за левълване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Дуал шпека ми е Sub. И като цяло, впечатленията ми от Sub за трепене на мобчета са плачевни. Струва ми се, че DPS-а е по-нисък на Sub... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 (edited) Пешо аз мислех да почавам роуг на вашия сървър,ама не мога да се вредя на акаунта.4 човека сме пък 100+ лв за игра няма да дам. Едит:По-добре мини на субтлети по-бързо се движиш,не те виждат много ,бой ядът от амбуш.На малък лвл ако си се нагрухал от инстанси буташ по 2-3к. Едит2:Еми Таз всекиизбира как да играе.На субтлетито поне си по-бърз в стелт Пък и като му набиеш дотовете и с хемото доста бързо го довършваш Edited November 8, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 (edited) Коле, не мога за всяко мобче да се стелтвам... Ако обикалям за пикпокет - да, файда има, но за качване - тц. Edited November 8, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 kotora аз все пак имам роуг 5,9 GS човек, не съм си го купувал - вдигал съм си го, не само това ами го вдигах и на бетата. Да, съгласен съм, че можеш с един амбуш да убиеш моба, но.... 1) Пешо няма heilroom gear!!! 2) Дагери на нисък левъл си е PAIN IN THE ASS да намериш. 3) Кажи ми какво става като дръбнеш още 2 моба докато си правиш куеста??? И не на последно място - както съм писал в предния си пост - ...но аз все още съм превърженик на идеята, че Комбат е бийлда за левълване., което ще рече, че това си е мое лично мнение и не искам за си го налагам. Да, правилно е, че всеки си избира какво да играе, да не говорим пък, че можеш да жертваш 2 (две) точки на Nightstalker и си вече бърз и в стелт и на комбат билд, не си ли съгласен с мен?? Няма да отварям въпрос, че Пешо вече е подминал и заветния лвл 49 и може и Мютилейт да пробва, защото тези отрови пък какво правят ...... не е истина, а за Master poisoner ти трябва 49-ти левъл вече. Но пак ще спомена, че нисък левъл и дагери не вървят заедно все още! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Аз съм с два дагера. Единия си го взех за достатъчно приемлива сума от AH, а другия го взех от quest. Трудно намирам дори и от куестове предмети с по-голямо dps. Да не говорим, че имам енчантер като алт и мога да добавя някоя-друга точка и запетая към базовия dmg при нужда. Единственото нещо, което силно ме привлича в Sub е Shadowstep и то единствено за PvP и то основно срещу кастъри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 И не на последно място - както съм писал в предния си пост - , което ще рече, че това си е мое лично мнение и не искам за си го налагам. Да, правилно е, че всеки си избира какво да играе, да не говорим пък, че можеш да жертваш 2 (две) точки на Nightstalker и си вече бърз и в стелт и на комбат билд, не си ли съгласен с мен?? Няма да отварям въпрос, че Пешо вече е подминал и заветния лвл 49 и може и Мютилейт да пробва, защото тези отрови пък какво правят ...... не е истина, а за Master poisoner ти трябва 49-ти левъл вече. Но пак ще спомена, че нисък левъл и дагери не вървят заедно все още! Съгласен съм Еле пък за мютито,той както е с 2 дагъра ще им пука каските Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Аз от една страна мога да се оплача, че много малко време имам за игра, но от друга съм доволен от пристигането си в Аутленд, където освен че се сдобих с добра стока и черен грифон (Миро, слакър - излезе ми 212 злато, само дето ме стресна с тия 500) установих, че се вдига бързо и лесно. Сега се връщам в Източните зони да довършвам куестове и да наказвам мизерници от Хордата (вече започват да се плашат от мене ). Като довърша източните чумави зони, ще слезна на юг в онази зона отляво на Унгоро кратера, че гледам ми пасва на левъла отлично. След това ще се замъкна в Аутленд да вдигам нагоре. Но това след сряда... Пешо, да беше казал, че ти трябват дагери. Имах отлични, но ги продадох... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Аз си направих 1 дк и съм 56ти лвл ПРосто не ми се дига от първи лвл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Аз си направих 1 дк и съм 56ти лвл ПРосто не ми се дига от първи лвл мързел то с ДК всеки знае Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts