MPABKATA_Z Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 плаках Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Мама им шокадинска...И след това не били имбави...Тва на 2в2 трябва такъв дмг да му лепнеш че... или тряа да си мейдж или лок или да критваш като шаман на 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Мама им шокадинска...И след това не били имбави...Тва на 2в2 трябва такъв дмг да му лепнеш че... или тряа да си мейдж или лок или да критваш като шаман на 100% или да го crowd control-неш и да убиете другия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 То ако няма crowd control не знам какво изобщо можеш да убиеш в PvP. Паламуда е сила де, ама има как да се бие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Скоростно напредване в миньорския бизнес - подминавам 175 вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Аз подминах 400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Теб вече те посъветвах да потърсиш помощ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Нещо танка не е моето амплоа... Щом тия инстанси са ми товар, представям си какво ще е по райдове... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 (edited) Пешо просто трябва да свикнеш да взимаш агро и такива работи.Винаги се почва от малките инстанси.Не знам как се танква с ДК,но не би трябвало да е толкова сложно.Мисля имаше минимален дефенс рейтинг и армор за танкване на инстансите от TBC и тези от WOTLK. Едит: Предполагам вече си си прочел това.И винаги гледай да държиш агрото на страна от хийлърите и дпс-а Edited October 25, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Абе не казвам, че ми е непосилно трудно, просто ми е неприятно. Това имах предвид под "товари". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 На това-то му оправи линка, че сега не се чете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Абе не казвам, че ми е непосилно трудно, просто ми е неприятно. Това имах предвид под "товари". Мен винаги ме е забавлявало,но винаги ме е кефело повече да съм прийст Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Някой играл с prot warr, може ли да ми каже, дали този билд става за нещо: http://www.zygorguidecataclysm.com/protection-warrior-4-0-1 и има ли смисъл сега да си ресетна талантите и да го играя отсега, докато му свикна, 42 ниво съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Някой играл с prot warr, може ли да ми каже, дали този билд става за нещо: http://www.zygorguidecataclysm.com/protection-warrior-4-0-1 и има ли смисъл сега да си ресетна талантите и да го играя отсега, докато му свикна, 42 ниво съм То това е ако ще играеш танк по райдовете и дънджъните. По-добре го направи на 80л. Сега си качвай нива. Отделно, че на 50 левел, ако имаш 100 злато от тренера на класа може да си купиш втора специализация и да си направиш втори билд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 40-ти lvl. Баси. Преоткривам удоволствието да си във Виетнам. С rogue. С това животно днес направих 3-4 убийства на по-високи левъли, отделно още сума ти на равностойни. Един прийст мой левъл като ме видя - просто яхна говедото и търти да бяга... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Някой играл с prot warr, може ли да ми каже, дали този билд става за нещо: http://www.zygorguidecataclysm.com/protection-warrior-4-0-1 и има ли смисъл сега да си ресетна талантите и да го играя отсега, докато му свикна, 42 ниво съм Направи тоя билд в на Близард калкулатора и го пусни тука да го прегледам. Има нови неща и не мога да се ориентирам така. Иначе можеш отсега да играеш прот, прави достатъчно демидж и не умира. За да вдигаш бързо обаче ще трябва да биеш по няколко моба, че иначе няма рейдж. Което не е проблем за прот уориър. Има нещо не както трябва в тоя билд ама не мога да кажа какво със сигурност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 (edited) http://www.wowarmory.com/talent-calc.xml?cid=1&tal=0220000000000000000000000000000000000000033210221121212212031 Да, остават му 5 точки (явно все още е 80, а не 85 ниво). Иначе, ако си бие добре, още сега да го ресетвам и да ги почвам ;-) Edited October 26, 2010 by MPABKATA_Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 След като разгледах талантите става ясно, че предишния билд е малко под голата вода и пича идея си няма какво да прави с прот уориър. Билда. Следващите нива взимаш: War academy - още една точка там. Blood craze - няма нужда от обясняване Cruelty - shield slam трябва да ти критва на 80 левъл за 5-6К. Ако не критва сменяй екипировка. Аз съм правил и по-свински цифри, но пък имах бая лилави и хубави айтеми. Hold the Line - също няма нужда от обяснение Това е засега. Сам трябва да прецениш какви комбота да правиш, но с тоя билд ще умираш много трудно и ще биеш по няколко моба. Имай предвид, че и в PVP ако свикнеш, вместо да се наливаш, да контролираш, ще умираш пак много трудно и ще биеш доволно. С моя уориър съм изтривал рагу и шаман заедно и то след като рагуто започна боя със какво беше там умението, забравих го вече. Някакъв стън. В Легиона няма много кадърни уориъри, така че ще те взимат наляво надясно по рейдове ако разбира се стане танк от тебе. Не започвай боя винаги с чардж, освен ако хийлъра не ти е рейнджа след чарджа. Гледай да не излизаш от рейнджа на хийлърите като цяло, особено ако е Любо че много мрънка като не са му активни иконките на хийлинг скиловете Дръж цялата група мобове и си следи хийлъра да не го налзят. След тебе, той генерира най-много агро. Прегледай кои умения генерират агро и ги завърти в комбо. Не съм играл половин година вече и не мога да ти кажа кое ще е най-доброто комбо в момента за генериране на агро. Ми това е. Другото е да прегледаш какви са тактиките на босовете и да ги запомниш, да им знаеш специалните умения, да знаеш накъде да ги завъртиш, къде да ги кайтваш, кога да пускаш сървайвъл уменията, кога да започнеш, дали да се чарджнеш, таунта да ти е на шорткът задължително и то на доста удобен. Има прекалено много ретарди, които не са наясно че се иска една две секунди за да билднеш агро. Имай на предвид че таунта чисти агрото на боса или моба, а не генерира, така че трябва да билднеш бързо след това. И да напсуваш ретрда разбира се. Може пък да запомни за другия път. И най-важното за всеки танк умение да не забравя. Каквото и да става, винаги са виновни хийлърите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Билда. Следващите нива взимаш: War academy - още една точка там. Blood craze - няма нужда от обясняване Cruelty - shield slam трябва да ти критва на 80 левъл за 5-6К. Ако не критва сменяй екипировка. Аз съм правил и по-свински цифри, но пък имах бая лилави и хубави айтеми. Hold the Line - също няма нужда от обяснение Required Level 50 | Points Spent 6/0/35 | Points Left 0 Какво значи червения цвят? След като в твоя билд от арморито, на 85 ниво ще ми е пълен билда. Няма да мога да вдигам Blood craze, Cruelty и другите. И какво значи "следващите нива"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Нивата след 50-то до 60-то имах предвид. Нямах идея кой левъл си. И какво значи, че няма да можеш да ги вдигаш тия таланти ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 (edited) Нивата след 50-то до 60-то имах предвид. Нямах идея кой левъл си. И какво значи, че няма да можеш да ги вдигаш тия таланти ? Вече точките за талантите се дават по 1т за 2 нива до 80-то. и от 81-85 по 1 за левел. 1 на 10 като сега, после на 11,13,..79 общо 41 точки до 85 левел. И ти си ги използвал всички. Няма за къде да вади точки за нещата, които си му написал. Освен в 4 експанжън ако направят до 90 левел Edited October 26, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Нямах идея за тая работа. Ще помисля после върху по-приличен билд че сега имам други работи на главата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Тъкмо почнах да се чудя защо има толкова малко таланти.Близард почват да осриат новия експанжън още от началото...Да променят нещо което е било добро още от самото начало на играта.Няма да се научат тия хора как да балансират нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Да бе, бахти и некадърниците тия близард. Едно нещо, една игра не могат да направят като хората... [/irony] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Ми не могат.Сега симулират дейност.Че и 3 годишно може да дигне до 80 лвл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts