Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Това всеки ли може да го научи, че като гледам аз май няма да мога. Като професия ли се води и защо не бях информиран за това devil.gif

Не че мога да го платя де, ама да си питам laughing.gif

Oh God....

Имаш още доста щрудели да изядеш, докато достигнеш левъла нужен, за да научиш този скийл, колкото до това защо не си бил информиран - мързел приятелю, заради мързел ще да е било. Не си чел!

Сега се поразрових колко ми е струвало на Пагане маунтовете ми до сега:

Vanilla

Apprentice riding и mount - 100g

Journeyman riding и mount - 1000g (благодарение на репутацията с Дарнасус)

Общо - 1100g

Burning Crusade

Expert riding и mount - 900g

Artisan riding и mount - 5,200g (благодарение на репутацията с Айрънфордж)

Общо - 6100g

Wrath of the Lich King

Cold weather flying - 1,000g

И равносметката - 8200 g само за единя ми герой. Аз имах 4 60-ки после останаха 3 - 70-ки и 3 - 80-ки.... хванах язва!

А в тази сметка не влиза спонсорството за райдинг скийлове на приятели и приятелки.

Имаш още доста щрудели да изядеш, докато достигнеш левъла нужен, за да научиш този скийл, колкото до това защо не си бил информиран - мързел приятелю, заради мързел ще да е било. Не си чел!

Мен ме интересува имам ли изобщо възможност да го взема, а не кога - това вече си е моя работа ако имам опция. Защото място за професии вече нямам, а това ако виждам добре се води като още една. Интересува ме така ли е.

За останалото - имал си бол пари, платил си. Ние не сме ти искали (все още)laughing.gif

Аз имам към 300 злато засега (верно че имахме нисък старт от Пагане с по 100), но май имам още 100-на в пощата, защото яки сделки се друснаха предните дни - 20 вълна = 20 злато laughing.gif

Това се учи на определения левъл. Ще получиш писмо и ще отидеш да си научиш скиъла. Не е професия, скиъл ти се води - както до сега си изучил Apprentice и Journeyman riding - така ще научиш и другите.

Да, тя и баба ми иска да я компенсират, защото по нейно време не е бил изобретен компютъра ама гадните изедници нищо не й дават...

оки..... бъди арогантен...

Аз си летя с 280%, скоро и с 310% - eat this!

С новия пач са променили и голд капа - The gold cap is now 1,000,000 Gold. Преди беше 214,748 gold, 36 silver, 48 copper! Ура!

Това се учи на определения левъл. Ще получиш писмо и ще отидеш да си научиш скиъла. Не е професия, скиъл ти се води - както до сега си изучил Apprentice и Journeyman riding - така ще научиш и другите.

Любо, моля те не пиши повече скиЪл. Това Ъ в думата skill го няма.

В случая съм по-скоро саркастичен. Арогантен съм когато трепя lower lvl и им сядам на труповете. Макар, че съм го правил само веднъж :D

ред: Има някакъв бъг с енчантинга ми. Седя си на 254, и независимо какво енчантвам, било то обикновени предмети, било то празни скролове - не ми дава нищо. Ще мрънкам на мастърите...

Edited by Antares

клавишите на буквите "ъ" и "й" са в ДОСТА голяма близост при мен, та в бързината има шанс човек да натисне грешния клавиш или пък се бъркам?????

Но мерси, забележката ти е правилна, прощавай че ти изгорих ретината в желатието си да ти отговоря на въпросите, няма да се повтори.

'Бах маа му, тия келеши ме резнаха в секундата, в която ми свърши времето laughing.gif

Утре ще трябва да ходя за още. Пусто, мислех си тая вечер да изчистя куест лога mad.gif

Сега ще трябва да разкърша в МАФИЯ 2 beer.gif

Disconnect-на ли те? Защото на времето можеше като се log in-неш дори и да ти свърши времето докато не се log out-неш не ти спираше акаунта и можеше така с дни да си изкараш стига да не отиваш афк за повече от 30 мин :D

Когато се бъзикаш с някого - слагаш някой или друг емоте, ей така за цвят. Когато няма - значи не е бъзик. Може, ако искаш и с caps да почнат да ми пишат, не е ли така? Пак сигурно ще да е лек коментар и бъзик. w/e

Любо, не ти отива да се държиш като госпоИца, недей така ----> laughing.gif

И Ъ и Й няма - скил си се пише. Така се чете. Не че е важно, но на друго място може се изложиш, което на мен не ми се ще. Защото съм един заядлив такъв... tounge.gif

Платих днес 50 лева за 60 дни beer.gif

Освен всичко друго, сървърът падна точно в момент, в който се измъквах от една збоджа. Сега като се логна, ще съм обкръжен и ще ме съсипят angry1.gif

Тотална простотия беше това - без никакво предупреждение.

Тотална простотия беше това - без никакво предупреждение.

Предупреждаваха 5-10 минути преди това, като последните 5 на всеки 15 секунди излизаше съобщение, че сървъра ще е долу след еди колко си време.

Предупреждавали са калпаво тогава - аз изобщо не съм видял, както преполагам всеким който е бил в збоджа и постоянен бой с 3-4 моба. Най-малкото финалните 60 сек се слагат в средата на екрана. Как да е...

Взе да ми харесва това тържище - вече съм над 600 злато laughing.gif

Раздавам инвайти за траял към играта, който иска да казва. Поканите се пращат на мейл от близард. Пък аз ще получа увеличен експириънс. А ако човека, който съм поканил си купи реално играта после ми дават на мен месец. Айде народе, докато има, че са ограничен брой.

Няма проблеми, на теб като ти свършат - при мен ще има още 20, аз поне маунт ще си взема, не като теб само експ. Аз и Scroll of Resurrection имам право да пускам на такива, които не са играли поне 90 дена ;)

Няма проблеми, на теб като ти свършат - при мен ще има още 20, аз поне маунт ще си взема, не като теб само експ. Аз и Scroll of Resurrection имам право да пускам на такива, които не са играли поне 90 дена ;)

И защо си мислиш, че си по-различен от мен? И аз мога да взема моунт ракетки, да им пускам скрулчета и т.н.

И защо си мислиш, че си по-различен от мен? И аз мога да взема моунт ракетки, да им пускам скрулчета и т.н.

Моля ти се пробвай да пратиш Скрол на някой мейл. Ако не се юзне, след месец пак ще си имаш 5 скрола. Искам да ми напишеш какво съобщение ще ти излезне - с един орк е btw. Та давай... успехи!

Моля ти се пробвай да пратиш Скрол на някой мейл. Ако не се юзне, след месец пак ще си имаш 5 скрола. Искам да ми напишеш какво съобщение ще ти излезне - с един орк е btw. Та давай... успехи!

На мой мейл да си пратя скрол, така ли ?