RaptoR Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Любо, това wow-proffesions нещо не го разбирам как действа и не намирам нищо... Миро, слакър, кой левъл стана? И как жена ти не те е изгонила още EDIT - хахахаха - Любо, открих грешката - professions е нашия адрес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Е сега ставам 30 ниво и почвам да си вдигам двете професии (blacksmithing + mining), че още даже не съм ги научил и ме смъмриха . Иначе съм супер доволен от избора на герой. Тоя войн направо ги маже. В Гномереган три ДПС-та, аз бях около 110,000 дмг (120дпс), а останалите двама едва стигаха 50-60,000 . Голямо добиче е, дано по-нагоре да става още по-добър. Куестовете на моя левел ги минавах все едно минавам куестове за по 5-10 лвл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Не е лош, но доста по-добри сме виждали от Близард... Много точно казано! Първият трейлър на wow беше уникален, и до ден днешен ми е сигурно любимия трейлър в света, втория също беше готин, но не колкото първия. третия също не беше лош но на фона на първите два беше много по - зле. Сега четвъртия е същия като третия. Не ме разбирайте погрешно, и четерите трейлара са на светлини години от повечето трейлъри, които излизат за игри, просто първия и от части втория вдигнаха много летвата. Мисля си, че близърд имат един екип от мастъри, който е направил първия и може би втория, и след това са ги пратили да правят синематиците на старкрафт и са оставили на други да правят за лич кинга и катаклизма. Поне аз така бих си обяснил, че последните два синематика не са толкова добри колкото първите, а също и това, че тези на старкрафт са безупречни и ти идва да преиграваш кампанията само заради тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Оф, одеве в два инстанса поред, уж съм танк, накрая съм на второ място по DPS... Бахти... Поне от единия ми дропи едни прекрасни панталони с три сокета. Мимка му, само да можех с единия герой да енчантвам хавите на другия... буахахахахахаха Edited October 18, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Оф, одеве в два инстанса поред, уж съм танк, накрая съм на второ място по DPS... Бахти... Поне от единия ми дропи едни прекрасни панталони с три сокета. Мимка му, само да можех с единия герой да енчантвам хавите на другия... буахахахахахаха Можеш, купуваш си едни хави от AH-то и с тях си енчантваш нещата на другия герои, уепове и армори. Но какви "хави" точно бяха, не помня. Аз така си енчантвах с мейджа на хънтара и тн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Тия работи се правят от leatherworkerite ии ти слагат различни работи(стамина или спелпаур) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Това, за което говорехте май бяха blank scroll-ове - тоест енчантваш тях и после продаваш... Ще се поинтересувам, така и така редовно пращам от DK на лок-а сякакви не-sb предмети за disenchant... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Аз си мисля че за ТОВА говорим.То се прави от LW.Разбира се има и 2-3 за армор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Мимка му, само да можех с единия герой да енчантвам хавите на другия... Твоят отговор на желанието ти за енчантинг - клик а на оня сайт, дето си му дал линка Ви има снимани двамата с Миро ..... срям ме е да дам линка, ама... ето го - не е за деца под 18 години!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Твоят отговор на желанието ти за енчантинг - клик а на оня сайт, дето си му дал линка Ви има снимани двамата с Миро ..... срям ме е да дам линка, ама... ето го - не е за деца под 18 години!!!!!!!!!!!! ---------------------------------------------- Както казах вчера на Миро, мисля да посветя следващите си дни в УОУ на максимизиране на професиите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Е ти не вдигаш ли едновременно и левели и професии.Еле хербализма се дига много елементарно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Истината е, че на 10 ниво ме мързеше да ходя до трейнерите . Иначе, когато минавам куестове и ходя на дънджъни, нямам време да копая (макар че трябваше да го правя). Предпочитам да вдигна малко левели и после да си копам на воля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 На Bastuncho, пък и на другите ми настоящи и бъдещи герои е отворен пътя до 80( а след 7 декември и до 85)левъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 (edited) С танкиста дигнах до моето ниво копането за отрицателно време (взех го на 58-ми lvl), благодарение на wow-professions. Сега в банката имам сигурно 250 fel ore... Хм, в мола дали ще има от къде да си купя карта? И клизмата, че сега съм затирен там по работа... Edited October 19, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 и в двата има магазин на Пулсар, така че ще можеш да направиш и пре-ордер и да си купиш карта. Честито Миро! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Най-сигурното решение, за да не те набеждават за грозен, гей и прочее: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 (edited) Аз картата с играта ги поръчах вчера от пулсар. Днес дойдоха със Спиди. Free. Имаше известен проблем с активирането на кода. От акаунта си влезнах в wow. Дадох добави още време - и ме прати на страница да въведа кода + I agree и тн. Въвеждам аз кода, натискам I agree и греда - имало грешка виж по-долу. По-долу нищо не пише. И така няколко пъти. Накрая отидох в wow-europe.com От там в account managment и след като се логнах въведох си кода и директно натиснах Ентер след последната цифра. И воала - всичко се ъпдейтна. Сега не знам кое е било сбърканото - I agree бутона, или е трябвало с Ентера, но само така си удължих срока. специално за Любо довечера ще постна скрийшот на моя друид само по прашки, да му се радвате Edited October 19, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 аз те видях днес без прашки, не знам повече накъде... искам да си направиш и джуджанка и за нея да постна ххх снимки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Специално за Любо 16+: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 бинднете си копчетата бе.Как цъкате с мишката до другия край на екрана за единия ... Премести ги на левия бар и от менюто си нагласи Q,e,r,f,t за другите магиики Иии все пак всеки си решава де,но така е в пъти по лесно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 'Бах маа му, тия келеши ме резнаха в секундата, в която ми свърши времето Утре ще трябва да ходя за още. Пусто, мислех си тая вечер да изчистя куест лога Сега ще трябва да разкърша в МАФИЯ 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 'Бах маа му, тия келеши ме резнаха в секундата, в която ми свърши времето Утре ще трябва да ходя за още. Пусто, мислех си тая вечер да изчистя куест лога Сега ще трябва да разкърша в МАФИЯ 2 Ми плати си онлайн с кредитната карта бе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Специално за Любо 16+: Това не е за мен, това е жената или любовницата на Чефо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Тия са безбожници! Как ще ми искате 5k за 300 riding?! Това е кощунство! Безбожие! x180% mount фърковат ми струва 90g, т'ва 5к обиден и огорчен съм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Тия са безбожници! Как ще ми искате 5k за 300 riding?! Това е кощунство! Безбожие! x180% mount фърковат ми струва 90g, т'ва 5к обиден и огорчен съм! И го казва човек, който си купуваше райдинг скийловете на 20 и 40 левъл за мижави пари! Моля ти се, умолявам те недей.... Безбожие е това, че не ми върнаха на толкова герои парите, безбожие е, че Ви направиха играта супер евтина, а ние - с каква пот сме си вадили парите питаш ли ни. Да, ревахме и за 5к голда и за другите скъпи скийлове, които вие ги взимате почти гратис, но имаш и алтернатива - keep on with 150%, което при нас си беше чисто 60% пиле!!!!! Трябваше да сложиш таг на този пост да не го чета, защото ей то на Весо е свидетел аз колко пилета и райдинг скийлове и маунтове съм плащал..... щях да съм се капнал на голд вече сигурно с 2 героя. Нахални new player-и!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts