Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Любо, това wow-proffesions нещо не го разбирам как действа и не намирам нищо...

Миро, слакър, кой левъл стана? И как жена ти не те е изгонила още laughing.gif

EDIT - хахахаха - Любо, открих грешката - professions е нашия адрес laughing.gif

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Е сега ставам 30 ниво и почвам да си вдигам двете професии (blacksmithing + mining), че още даже не съм ги научил и ме смъмриха :laughing:. Иначе съм супер доволен от избора на герой. Тоя войн направо ги маже. В Гномереган три ДПС-та, аз бях около 110,000 дмг (120дпс), а останалите двама едва стигаха 50-60,000 :). Голямо добиче е, дано по-нагоре да става още по-добър. Куестовете на моя левел ги минавах все едно минавам куестове за по 5-10 лвл :)

Не е лош, но доста по-добри сме виждали от Близард...

Много точно казано! Първият трейлър на wow беше уникален, и до ден днешен ми е сигурно любимия трейлър в света, втория също беше готин, но не колкото първия. третия също не беше лош но на фона на първите два беше много по - зле. Сега четвъртия е същия като третия. Не ме разбирайте погрешно, и четерите трейлара са на светлини години от повечето трейлъри, които излизат за игри, просто първия и от части втория вдигнаха много летвата. Мисля си, че близърд имат един екип от мастъри, който е направил първия и може би втория, и след това са ги пратили да правят синематиците на старкрафт и са оставили на други да правят за лич кинга и катаклизма. Поне аз така бих си обяснил, че последните два синематика не са толкова добри колкото първите, а също и това, че тези на старкрафт са безупречни и ти идва да преиграваш кампанията само заради тях :)

Оф, одеве в два инстанса поред, уж съм танк, накрая съм на второ място по DPS... Бахти... Поне от единия ми дропи едни прекрасни панталони с три сокета. Мимка му, само да можех с единия герой да енчантвам хавите на другия...

буахахахахахаха

Edited by Antares

Оф, одеве в два инстанса поред, уж съм танк, накрая съм на второ място по DPS... Бахти... Поне от единия ми дропи едни прекрасни панталони с три сокета. Мимка му, само да можех с единия герой да енчантвам хавите на другия...

буахахахахахаха

Можеш, купуваш си едни хави от AH-то и с тях си енчантваш нещата на другия герои, уепове и армори. Но какви "хави" точно бяха, не помня. Аз така си енчантвах с мейджа на хънтара и тн.

Това, за което говорехте май бяха blank scroll-ове - тоест енчантваш тях и после продаваш... Ще се поинтересувам, така и така редовно пращам от DK на лок-а сякакви не-sb предмети за disenchant...

Мимка му, само да можех с единия герой да енчантвам хавите на другия...

Твоят отговор на желанието ти за енчантинг - клик

а на оня сайт, дето си му дал линка Ви има снимани двамата с Миро ..... срям ме е да дам линка, ама... ето го - не е за деца под 18 години!!!!!!!!!!!! :P

Твоят отговор на желанието ти за енчантинг - клик

а на оня сайт, дето си му дал линка Ви има снимани двамата с Миро ..... срям ме е да дам линка, ама... ето го - не е за деца под 18 години!!!!!!!!!!!! :P

post-12-1234436715.gif

----------------------------------------------

Както казах вчера на Миро, мисля да посветя следващите си дни в УОУ на максимизиране на професиите...

Истината е, че на 10 ниво ме мързеше да ходя до трейнерите :rolleyes:. Иначе, когато минавам куестове и ходя на дънджъни, нямам време да копая (макар че трябваше да го правя). Предпочитам да вдигна малко левели и после да си копам на воля.

С танкиста дигнах до моето ниво копането за отрицателно време (взех го на 58-ми lvl), благодарение на wow-professions. Сега в банката имам сигурно 250 fel ore...

Хм, в мола дали ще има от къде да си купя карта? И клизмата, че сега съм затирен там по работа...

Edited by Antares

Аз картата с играта ги поръчах вчера от пулсар. Днес дойдоха със Спиди. Free. Имаше известен проблем с активирането на кода. От акаунта си влезнах в wow. Дадох добави още време - и ме прати на страница да въведа кода + I agree и тн. Въвеждам аз кода, натискам I agree и греда - имало грешка виж по-долу. По-долу нищо не пише. И така няколко пъти. Накрая отидох в wow-europe.com От там в account managment и след като се логнах въведох си кода и директно натиснах Ентер след последната цифра. И воала - всичко се ъпдейтна. Сега не знам кое е било сбърканото - I agree бутона, или е трябвало с Ентера, но само така си удължих срока.

специално за Любо довечера ще постна скрийшот на моя друид само по прашки, да му се радвате :)

Edited by mIRCata

бинднете си копчетата бе.Как цъкате с мишката до другия край на екрана за единия ...

Премести ги на левия бар и от менюто си нагласи Q,e,r,f,t за другите магиики :)

Иии все пак всеки си решава де,но така е в пъти по лесно :)

'Бах маа му, тия келеши ме резнаха в секундата, в която ми свърши времето laughing.gif

Утре ще трябва да ходя за още. Пусто, мислех си тая вечер да изчистя куест лога mad.gif

Сега ще трябва да разкърша в МАФИЯ 2 beer.gif

'Бах маа му, тия келеши ме резнаха в секундата, в която ми свърши времето laughing.gif

Утре ще трябва да ходя за още. Пусто, мислех си тая вечер да изчистя куест лога mad.gif

Сега ще трябва да разкърша в МАФИЯ 2 beer.gif

Ми плати си онлайн с кредитната карта бе.

Тия са безбожници! Как ще ми искате 5k за 300 riding?! Това е кощунство! Безбожие! x180% mount фърковат ми струва 90g, т'ва 5к обиден и огорчен съм!

Тия са безбожници! Как ще ми искате 5k за 300 riding?! Това е кощунство! Безбожие! x180% mount фърковат ми струва 90g, т'ва 5к обиден и огорчен съм!

И го казва човек, който си купуваше райдинг скийловете на 20 и 40 левъл за мижави пари! Моля ти се, умолявам те недей.... Безбожие е това, че не ми върнаха на толкова герои парите, безбожие е, че Ви направиха играта супер евтина, а ние - с каква пот сме си вадили парите питаш ли ни. Да, ревахме и за 5к голда и за другите скъпи скийлове, които вие ги взимате почти гратис, но имаш и алтернатива - keep on with 150%, което при нас си беше чисто 60% пиле!!!!!

Трябваше да сложиш таг на този пост да не го чета, защото ей то на Весо е свидетел аз колко пилета и райдинг скийлове и маунтове съм плащал..... щях да съм се капнал на голд вече сигурно с 2 героя.

Нахални new player-и!!!!! :P :laughing: