RaptoR Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Друид вече имаме, споко Малко слаква, ама бие лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ахаха как си спамат в чата на гилидята Що не си говорите по скайп примерно или по вентрило Вместо да пишете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Щото ни мързи, а и така е по-весело Не винаги е възможно да се пуска войса. Особено през нощта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Айде да продължаваме Днеска ще мъча да мина няколко дънджъна за да изчистя куест лога, че е на макс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 (edited) Видене, може да ви е много забавно, ама аз като съм в инстанс от вашия спам понякога ми се налага да скролвам нагоре за да видя какво е писано. А като танквам последното нещо ми е да скролвам текста, така че моля ви - съобразявайте се малко! П.П. Миро, за проблема със стойностите - доколкото разбрах е някаква настройка от опциите. Но коя точно - не знам, а и ме мързеше да кисна на lock-а... П.П.П. Видене, успя ли да разбереш защо Death Knight започва от 55-ти левъл или да ти го нарисуваме Edited October 16, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 (edited) Пешо знам за опция, която показва стойностите осреднени. Но тя беше пусната по подразбиране и съм играл и с двете положения. Освен да е нещо друго. Interface->Help->Beginer tooltips е ключа към бараката. Edited October 16, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Айде да продължаваме Днеска ще мъча да мина няколко дънджъна за да изчистя куест лога, че е на макс. Довечера евентуално, сега отивам при Иво да видя Терариум Пловдив Видене, може да ви е много забавно, ама аз като съм в инстанс от вашия спам понякога ми се налага да скролвам нагоре за да видя какво е писано. А като танквам последното нещо ми е да скролвам текста, така че моля ви - съобразявайте се малко! П.П. Миро, за проблема със стойностите - доколкото разбрах е някаква настройка от опциите. Но коя точно - не знам, а и ме мързеше да кисна на lock-а... П.П.П. Видене, успя ли да разбереш защо Death Knight започва от 55-ти левъл или да ти го нарисуваме Пешо, научи се да си настройваш чата, може изобщо да не гледаш гилдията, а като си в инастанс ми е много интересно чий чеп дириш в главния канал, а не в парти канала, където се вижда САМО каквото трябва... За ДК като стигна 55 ще го видя - днес имам нужда от почивка до момента, в който с Миро пак ще се врежем зверски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Миро, ето ти един типичен представител на грозната и мързелива раса наречена - д0рфи. клик този представител е досущ като женската на тази раса - нямат никаква грация, нямат ТАЛИЯ, пияндета и мързеливци или с по-нежни думи наречени - слакъри! Та ти друже искаш да си загрозиш още повече ъкаунта с това?? тц, тц, тц Аман вече от тия Елфи Човек е поседнал малко да си почине и на някав елф веднага го е снимал папараци , напаст какво да ти кажа. За пача 80 % съм доволен не е кой знае какво тоя фокус но ще мине малко време да му свикна все пак толкова години съм играл с мана и съм си правил някаква преценка а сега фокус Най вероятно играта ще е съвсем друга на 83 лвл когато ми дадът аспекта на лисицата тогава ще е много по различно. За сега пвп -то ми е малко трудно :ph34r: Ако някой е тешил да играе елф нека да не е мъжки НЯМА ТАКОВА грозно нещо ЗАКЛЕВАМ СЕ то даже и елфите си го признават. Аз ако си избирам герой за танкване или дорфи или хюман зарати рацияла за оражието. Да в нашия сървар има ме нужда от добри танкве и хилари . То дпс-та много ма качествените се малко. Не съм ви предлагал но ако искате може да дойдете в гилдияат която съм аз не е някаква сила но всичките сме бг-та. Сега в нея се правят доста серизни реформи като правила, дкп система, вдигат се сайта и форума на гилдията, имаме мъмбле (войс програмка за лафче) доста хора ще се върнат на експанжана, та може и да станем някаква сила знае ли човек :beer: :bgrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniobg Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 off topic Мале помня раптора преди няколко месеца къв фен беше на lineage и кво мнение имаше за wow, а сега като му чета постовете се едно не ги е писал той off topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 off topic Мале помня раптора преди няколко месеца къв фен беше на lineage и кво мнение имаше за wow, а сега като му чета постовете се едно не ги е писал той off topic Абсолютно нищо не се е променило, ако четеш внимателно. Миро, влизаме ли и тая нощ? ------------------------------------ Стига за тази вечер След тази мини Форумна среща нямам сили за повече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Абе само аз ли ползвам questhelper Смисъл не ми се разправя да търся,а на куестхелпъра ти има точно къде са работите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 И аз го ползвам .Лошото е че някои куестове ги дава грешно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 За сега пвп -то ми е малко трудно :ph34r: Не съм ви предлагал но ако искате може да дойдете в гилдияат която съм аз не е някаква сила но всичките сме бг-та. Сега в нея се правят доста серизни реформи като правила, дкп система, вдигат се сайта и форума на гилдията, имаме мъмбле (войс програмка за лафче) доста хора ще се върнат на експанжана, та може и да станем някаква сила знае ли човек :beer: :bgrin: За пвп ти е малко по-трудно щото вече трябва две копчета да натискаш а, нуб Или някое макро не ти бачка след ъпдейта Като си слабак си слабак, ма то от д0рф друго не може да се очаква Туй буре как се върти из пвп. Иначе съвет към другите. В неговата гилдия не отивайте, освен ако не искате да се нагледате на драми и на селски изпълнения. Едно от нещата които ме отказаха от играта беше именно последната българска гилдия в която бях. И Машинката знае точно за какво говоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Напълно съм съгласен за българските гилдии. Чужденците са много по - разбрани и отзивчиви и го няма постоянното мерена на пишки. (не че изобщо го няма, но е по рядко срещано) Личното ми наблюдение, е че хората от централна Европа са по - пекани, от тези от западна (визирам англичаните, щото те се взимат много на сериозно и ако не сте хардкор райдъри трудно да се впишете) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Интрото: Найс, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 За гилдиите - ял съм попарата на българските дечурлига и твърдо не смятам да се забърквам в нещо такова. Ще видя и останалите от малката ни групичка на какво мнение са по въпроса, но засега Arise ме устройва прекрасно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 По-лошото е че в тая гилдия не са дечурлига. Има и дечурлига ама драмите не бяха точно от дечурлигата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Не знам, Весо и май предпочитам да не разбирам. В няколко Lineage2 сървъра съм бил и имам известен поглед над клановете там и винаги съм бягал от тях. Играта е друга, но народа е същия. Много е трудно да събереш колектив от българи и да успееш да го сплотиш и накараш да работят заедно. И игрите и виртуалните колективи са отражение на това. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Интрото: Найс, а? Оуу тъкмо се чудех кой ще е финалния бос Епично е клипчето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Интрото: Найс, а? Близард прогресивно, или по точно казано деградивно успяват да направят всеки следващ синематик по - глупав от предния... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 е... стига бе BlackGuardian, сериозно ли не ти харесва трейлъра? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Не е лош, но доста по-добри сме виждали от Близард... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Затова ли се тресе навсякъде? Забиват му нитовете на чиляка. Днес поръчах вече и Лич кинга - да видим да дойде преди петък, че ми свършва абонамента. Интересно, че в озоне го нямаше - само пулсар имаха наличност. Взимайте докато има Edited October 18, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 Ти нали си чел книгите бе Миро, те там още в първа го обясняват това, не помниш ли? Lore-wise филма си е перфектен, с абсолютно всички детайли свързани с историята, а това не важно за мен лично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Ти нали си чел книгите бе Миро, те там още в първа го обясняват това, не помниш ли? Lore-wise филма си е перфектен, с абсолютно всички детайли свързани с историята, а това не важно за мен лично Знаеш ли кога съм чел книгите - преди няколко години. Спомням си нещата смътно. Пък там уж му бяха набили вече железните гащи - що пак му ъпгрейдват бронята не знам. Май утре ще съм ъпгрейдван с WOTLK, за да продължа издигането на най-красивия от нелфите - Bastuncho. ПП Обаче като съм набузил ефектите на макс и стане някой карамбол в дънджън хич не мога да разбера какво става в тая експлозия от кръв,аури,цветове и демидж. Edited October 18, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts