TAZ Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Водата за мен е нещо средно между замръзнала вода и вода с перлен отблясък. Да, хубаво е, ама точно си седи - все едно аха и ще се пързулнеш по нея. Иначе за разлика от Миро, всичките промени са ми просто супер, прийстката е великолепна. Ата то аз съм им свикнал де, от бетата. Вчера правих няколко дънджъна, защоно от гилдията искаха да си пробват новите таланти и беше весело, но за жалост няма предизвикателство. Аз смайтвам и то хийлва за 4+к всеки, който е близо до таргета ми. Ренюто полудя да критва и се чувствах като друид спамър на хотове Хънтъра - той върви и гази, а и имам и спийрит бийст, а той си е с хийл - перфектно. Роуга с това абилити да се хийлва са го направили и него машина, само че нашите роугове май всички от комбат, ще минават на мюти. Повече дмж правело. Днес ще си проличи на райда. А шаманката... с този лава бърст, с тези чайници... ох много ОР клас са ги направили елементал шаманите. Вече си имам Thunderstorm, а благодарение на Fulmination - Earth Shock критва като откачен. На 80-ти левъл удря за по 20к, което си е доста Изобщо - щастлив WOW-аджия съм си аз и няма просто за какво да се оплача освен, че тези, които правят глифовете искам да им скамнат акаунтите, а те да са си забравили сикрет куесчъна, долни използвачи. Видене, нямаш голям избор, защото някой не са си оправили аддоните за новия пач, но - vanas-kos, ще ти свърши работа мисля. И не на последно място, Ghostcrawler обяви първите фиксове за класовете, че то явно е било голямо мрънкане - Class balance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Аз вчера затова питах дали са правили нещо по мобовете - явно е нещо по класа. Щом ми се случва да заредя 2 пъти по 5 комбо точки преди да бутна моб, дето онзи ден съм бил с 1 и още 2-3 удара отгоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Ще Ви оправят Миро, не се притеснявай - то е било страшно мрънкане по форумите - "о Боже, Близз са нърфнали друидите...... whine, whine, whine" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 whine, whine, whine" Не е whine, whine, whine, а конструктивна критика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 За конструктивна критика може да се смята примерно - че от 200 години ваниша на роуговете е бъгнат, но никой нищо не прави за това, за Форти бъфа на прийстовете, че не се изписва правилно като те бъфна, а ти показва по-малко и колко още такива неща, които са дъвкани по форумите с години. А не мнението ти, че котката се ввижела по-бавно май и че нямало статистики на скийловете (в което аз съм напълно убеден, че не си прав и че преди каквото и да си имал е от някой от аддоните, които си си качил). Както и да е, ти си разбираш играта по свой си начин, аз не съм този, който ще тръгне да ти променя мнение и визия и всичко, нямам такова право, а и не искам. Аз в официалния форум не видях нито едно подобно на твоите оплаквания, май ще трябва да репортнеш ти бъга. Good luck, I can hit about 85-90% of what I used to. Like this: Нърфнали са 80-ките с 10 - 15%, това е което казват хората. Но и пък в крайна сметка ние всички знаем, че Близз най си обичат дудутата, така че след 3 дена "мъки" на тях ще си им оправят калкулаторчето за дмж, а пък ваниша и форт бъфа отново ще си останат в сянката на великите последователи на Ценарион. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 А не мнението ти, че котката се ввижела по-бавно май и че нямало статистики на скийловете (в което аз съм напълно убеден, че не си прав и че преди каквото и да си имал е от някой от аддоните, които си си качил). Аз имах предвид, че хората дето са се оплаквали за друида или както ти написа "whine, whine, whine", са изказвали критика, не аз. Опит за бъзик, ама явно не стана. Колкото до статистиките. Сега например на Rip мисля беше, като го посоча и ми показва - 1 CP от - до DMG, 2 CP от - до DMG ... както си беше. но в същото време същата тази информация за Ferocious Bite липсва. При теб с твоя друид как са нещата? Друг пример за магиите - до онзи ден примерно moonfire или Regrowth излизаха както е на линка. Еди колко си мана - от до arcane dmg / лекува от до точки. Сега само ми пише еди колко си мана и прави arcane damage или лекува. Толкоз. Нямам нито един пуснат адон. Утре ще затрия и от папките с кеш и т.н дето четох, че може да има нещо, за да видя дали не е страничен ефект от нещо използвано. Но в момента не виждам тези цифри, затова вчера в играта те питах излиза ли ти някаква информация кое колко прави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Ще проверя Миро като се прибера у нас, аз Ferocious Bite го имам, но ме съмнява следното, че поради премахване на Attack Power, е изчезнал и този статса, който е бил писан в самата ти магия. Но отново казвам, ще трябва да го погледна. Никъде из сайтовете не пише нещо за FB, нито някакви по-съществени промени в описанията на магиите и ударите. На друида ми пишеше, а и аз погледнах 1 - 2 спела, не ги видях всичките. На прийста всичко си е както трябва, както и на останалите герои. Довечера ще съпоставяме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) На лока ми също няма конкретна информация относно демиджа, който правят dot-овете му. Едва сега го погледнах, че му препълних пощата с disenchant-и... По тази причина уикенда смятам да стачкувам! Edited October 15, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 На лока ми също няма конкретна информация относно демиджа, който правят dot-овете му. Едва сега го погледнах, че му препълних пощата с disenchant-и... По тази причина уикенда смятам да стачкувам! Ай ни са прай. Всички знаем, че си в София да се напиваш яко Не се оправдавай с играта Освен може би за да кажеш, че от мъка по нея си се напил много, да забравиш нещастието от липсващата информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Миро, ето ти един типичен представител на грозната и мързелива раса наречена - д0рфи. клик този представител е досущ като женската на тази раса - нямат никаква грация, нямат ТАЛИЯ, пияндета и мързеливци или с по-нежни думи наречени - слакъри! Та ти друже искаш да си загрозиш още повече ъкаунта с това?? тц, тц, тц Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Аз помислих че Грозданка ще му покажеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Получих този забавен e-mail: World of Warcraft - Account InvestigationFrom:wowaccountadmin <wowaccountadmin@blizzard.com>Add to ContactsTo:Greetings! We have already noted that you are trying to sell your personal World of Warcraft account (s). Terms of Use (http://www.worldofwarcraft.com/legal/termsofuse.html). It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees. If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. You must complete the steps below to secure the account and your computer. STEP 1: SECURE THE ACCOUNT, YOUR COMPUTER AND YOUR EMAIL ADDRESS Account compromises most often occur when a player shares login information with an unauthorized third party or plays on a computer that has a virus, Trojan, or key-logger. We recommend you read and apply the following tips to protect yourself and the account. - Unauthorized Account Access Policy: http://us.blizzard.com/support/article/20460 - Computer Security: http://us.blizzard.com/support/article/21118 - Email Address Security: http://us.blizzard.com/support/article/28585 STEP 2: ACCOUNT INVESTIGATION We now provide a secure website for you to verify that you have taken the appropriate steps to secure the account, your computer, and your email address. Please go to this site and follow the instructions: http://us.blizzard.com/support/article/securitywebform STEP 3: VERIFY YOUR SUBMISSION WAS RECEIVED We will contact you with further instructions once we have received and processed your submission. If you do not receive a reply within 48 hours of submitting this form, please resend it from the address listed above. Please be aware that if unauthorized access to this account, it may lead to further action against the account. Fare Thee Well, Game Master Dunarthra Customer Services Blizzard Entertainment www.blizzard.com/support И макар да е написан много грамотно и с много усилия си мисля, че това е просто един голям scam. Най - малкото, защото като получаваш писмо от близард пише "Blizzard Entertainment" а не "wowaccountadmin". Друг интересен факт, който забелязах, е че всички линкове са към us сайта, а на мен акаунта ми е в Европа Също така хубаво е подписал писмото еди кой си гейм мастър и т.н. обаче истинските гейм мастъри се подписват така: Account Administration Team Blizzard Entertainment Europe Общо взето ако получите такъв e-mail директно delete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) Получих този забавен e-mail: Само дето адреса не е на близард, а ми е :us.blizzard.com.support.article.securit.webform.https2f.org Само това поглеждаш и не се занимаваш повече. Това, че започва с под домейн us.blizzard.com виж още колко са надолу. Реално основния домейн е https2f.org. Това им е едно от нещата, който споменават близард в страницата за защита на акаунти - дори да пише отгоре близард.com - прегледайте адреса. Отделно ако дадеш да разгледаш целия хедър на писмото, ще видиш че сигурно идва и то от някой таджикистанцки мейл сървър. ПП Кикайки върху линка - ФФ уведомява за измамнически сайт Edited October 15, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) Получих този забавен e-mail:Такива e-mail-и получавам откакто си регистрирах SC1 в новия формат b.net акаунти. Тоест, мнооооого от преди да имам WoW акаунт.Кикайки върху линка - ФФ уведомява за измамнически сайт Chrome също. Ред: Току що забелязах прекрасната възможност да си слагам различни сетове. Тоест - за танкване тези и тези брони, зa DPS - други. Не знам имало ли го е преди, но определено е полезно. П.П. В момента съм събрал по около 130 Ториум и (не)Фел-но желязо. Та се чудя - да ги продавам ли, или да ги кътам за далечното бъдеще, когато стана 80 и тръгна да развивам jewelcraft... Edited October 15, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Купих си The Burning Crusade Вече имам 2 безплатни трайъла по 10 дни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Споделете в кой съврър играете, ако сте повечко от форума . Че на мен ми е много самотно из сървърите и още си търся някакъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Burning Legion.Мисля и аз след нова година да почвам при тях Ще муфтя от на 1 приятел акаунта.Между другото за 1 десятка ще има хора от форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Значи са алианси, доколкото знам там алитата преобладават. А как ми се играе хорда . Нищо де, и али мога да играя. И какво му липсва най-мног о на сървъра по райдовете - дпс, танк, хилър? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Значи са алианси, доколкото знам там алитата преобладават. А как ми се играе хорда . Нищо де, и али мога да играя. И какво му липсва най-мног о на сървъра по райдовете - дпс, танк, хилър? Танк, танк и пак танк. Некадърници от класа и на всичкото отгоре повечето не говорят английски... или поне на такива се правят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) Еми чудесно, аз си направих 1 80 tauren druid, на една пиратка да видя как е и го бива (не, че съм играл с танк досега ). А като али, кой е най-добрия танк? Съответно раса/клас. Намерих темата http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=4822675121 Явно ще е Human Warrior Edited October 15, 2010 by MPABKATA_Z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Така, така, събирайте се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 Мравка.Елфите са по-добри за танк.Или поне на мен повече ми допадат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Е това му викам игра - цяла нощ сме заедно с Миро, преди това забих с едни много стабилни момци 4-5 дънджъна и ето близо 3 левъла, че и отгоре. Миро полегна, след малко се оттеглям и аз. Ето така трябва да играем - заедно. А не примерно Пешо да ми мрънка що сме пишели в гилд чата Едит: Мммм - прекрасно за преди лягане - двама нахалници от Хордата натиснали един от наште пред Гаджетзан - очатках ги и двамата. Някой да ми каже какво се случва в следната схема - значи при лутанията си днес следобед открих яйце от хипогриф, което сложих в машината в Гаджетзан и стана друг вид яйце. Накъде върви тази схема и какъв е резултата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 (edited) Липсват танкове. Като направих DK - в ролята на танк чакането ми за инстанс е горе-долу timeout-а до сървърите на blizzard А друида какво животно са го направили след последния пач... просто uber mega tera imba! Edited October 16, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 Ееееееее.... тъкмо станах "11 ниво Човешки Войн" , сега излиза, че друида е uber mega tera imba . Не е рано да почна друид, ама ще си карам с война засега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts