RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Зверски войни в GADGETZAN - шибани роугове- Машината е прав - нищо не можеш да направиш като ти влезе в кръста директно! А тая територия първоначално ме учуди с мирно присъствие на двете страни - само привидно явно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) Близард ги признавам за чувството им за хумор ! Даже докато чета пач ноутс се спуквам от смях Пример: Ammo is no more. As a hunter, you're just that good now. Едит: Честит пач Edited October 13, 2010 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 И кацат над 5 гб в кошарата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Зверски войни в GADGETZAN - шибани роугове- Машината е прав - нищо не можеш да направиш като ти влезе в кръста директно! А тая територия първоначално ме учуди с мирно присъствие на двете страни - само привидно явно... То там е кротко ама понякога като се почне та няма спиране. Такъв момент си уцелил. Обикновенно почва с някой рейнджед ретард дето се е качил на някой покрив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) В Гаджецан (покрайнините му) взех първите си уроци по сталкване. Следя, следя, следя, гледам го тоя мейдж, мой левъл, нелош демидж аутпут и в момента в който излитам на пламтящия си кон от скривалището зад хълмовете, слизам от коня, пращам шаро(зерглингчето) да го ръфа каствам си имолейт и... няколко секунди по късно, когато почвам да добивам представа защо на екрана ми стои "release spirit" виждам как един undead mage с черепче и ненамси колко k hp ми клечи над трупа и кротко го похапва... Понеже избягах страхливо от Виетнам - за мен най-бруталните PvP-та бяха в Un'Guru кратера, или както там се казваше. Слизаш от грифона и моментално се почвате. В outlands, с тия летящи животинки е такова удоволствие PvP-то... Абсолютни birds of prey. На колко хора им кацнах директно на главите... Отивам там, да трепя един елитен гад, доста дебел и за мой ужас малко преди мен двама от ордата влизат... не излезнаха... нито единия не успя да реагира, за да ме удари... Поне бяха преполовили самия моб, та ме улесниха Към модериращите wow-аджии () - в заглавния пост има едно g], предполагам дефект. Пише се филмчета (или файлчета), не филчета :] Също така - мисля си, че не е лошо да се добавят wowwiki.com, gotwarcraft.com и tentonhammer.com/wow като прекрасни гайдове. Edited October 13, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Ще ме накарате да почвам януари месец като остана сам в общежитието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Пешо критикатя я приемам лично, но ще дойде баба за огънче wowwiki го има откакто е редактиран този пост, това че ти не ми четеш писаниците, не значи че го няма, да - gotwarcraft.com и tentonhammer.com (за втория не знаех даже) ги няма, но това ще го променя сега, благодаря и за typos-а Честит Ви пач, Миро има нов X-perl за 4.01. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Това не беше критика, а критикъл! Цял ден кисна като черво, работа няма, игра - също. Чак довечера ще подкарвам танковата бригада... Ама май ще полопам камъни и ще диря дънджъни довечера. Че като гледам к'ви минерали се търкалят из аутлендс, като гледам, че има едни сладури, дето като ги убия с кървава пот - и тях мога да ги подкарам с кирката - чак лигите ми потичат... Онова хипи да ходи като пчеличка от коноп на мак, я че си копам у мино! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Бахти, като ви е толкова голям трън в очите тоя Елф-билкар, ще взема да го изтрия, па барем мирясате вече. Ще взема да пусна една анкета коя раса и кой клас най-ви харесват, че да си направя такъв герой по нея та да са доволни мнозинството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Миро, аз съм зад твоя гръб. Изобщо не си ми трън на мен, а и билкарството е нещо, което е супер. Аз имам 2 героя билкари, така че имаш моя пълен съпорт. Това, че се базикам с теб, не е защото не ми харесва героя ти или нещо такова - просто си правех майтап и съжалявам, ако с нещо съм те засегнал, но тук поне и Весо и Машината ще ме подкрепят, че аз винаги съм се базикал така било то с мъжки елфи, гноми или джуджари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Е то и ние винаги сме се бъзикали с мъжки елфи, без значение блъд или найт, с гноми и най-вече с джуджарите. Проблемите са очевидни. Мъжките елфи са тотално гей, гномите са прекалено дребни и не се забелязват, а джуджарите са също гей, като при тях проблема е, че женските им са брадати и не ми се мисли какво става в Айрънфордж след запой в кръчмата, когато дойде време да си лягат. Та това са проблемите основно и няма как да не бъзикаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 а ти друже помниш ли Killium - това име с кеф го бях избрал на Милен , а и героя беше много брутално същество. абе то става едно - присмял се хърбел на щърбел аз да ти кажа Весо. Миро е нелф от лвл 1 , Пешо пък си направи оня two-button-clicker героя ДК-то, ама и той нелф мъжкар.... не знам просто. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 а ти друже помниш ли Killium - това име с кеф го бях избрал на Милен , а и героя беше много брутално същество. абе то става едно - присмял се хърбел на щърбел аз да ти кажа Весо. Миро е нелф от лвл 1 , Пешо пък си направи оня two-button-clicker героя ДК-то, ама и той нелф мъжкар.... не знам просто. Killium не беше мой избор. Тогава нямах друг избор, трябваше уориър и айде, играх джуджар. Дето се вика жертвах се за каузата. Ама от тоя джуджар свестен танк не стана. Верно понаправихме хероиците ама истината дойде с Ellein А пък на Пешо ДК-то ще го ганквам колкото и да се мъчи танк да става Бая ДК-та са проплакали от мойто жувотно И шамани хаха. Особено шаманите ми бяха любими, това си го спомням. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) bump. Това го пиша колкото Весо да има поводи да смята, че съм му се вързал :] Ред: Като се замислих... предполагам, че единствения шанс, да се получи по-нелеп танк от мен е ако танквам с лока Edited October 13, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 bump. Това го пиша колкото Весо да има поводи да смята, че съм му се вързал :] Ред: Като се замислих... предполагам, че единствения шанс, да се получи по-нелеп танк от мен е ако танквам с лока Знам че не си се вързал ама мохабет да става А колкото до танкването, не е толкова трудно. Ако четеш тук-там и знаеш какви абилитита има боса ще се оправиш. Принципно не харесвам ДК танкове поради ред причини, но това е друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 (edited) Направих една серия от инстанси вчера, ама ако не беше хийлъра, който освен, че ме държеше жив и ми казваше г/д какво да правя, кой да дърпам - щях да съм зян. Ама после, след лирично отклонение да ям, ново рандъм парти, нещата вървяха що-годе ОК, бутнахме един бос, след което скочих смело на една групичка и в следващия момент - на земята, хийлъра лефтна и групата се разпадна. Изпаднах в emo П.П. Ако wow-аджийските елфи ви се струват гейове, кажете ми тези, или пък мрачните им братя какви са? Edited October 13, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Една от причините да не ме кефят ДК танкове е точно това. Нямат достатъчно сървайвъл скилове, или поне не са толкова ефикасни като уориърските или паладинските. Макар че и паладина не е толкова добре в тази част. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 паладина ако остане без мана става голяма глупост.Уориъра за това съм го признал ударят го 2 пъти и 100 rage Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Ха сега де! всички таланти ресетнати... Нови таланти - ходи разбери какво да учиш хахахах Няма ми го пета! Що за простотия??? ЕДИТ - намерих го, ресетнат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Ping statistics for 74.125.39.147: (google.com) Packets: Sent = 100, Received = 84, Lost = 16 (16% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 46ms, Maximum = 3329ms, Average = 490ms ***************** Ping statistics for 62.221.132.142: (sofia.cabletel.bg) Packets: Sent = 69, Received = 40, Lost = 29 (42% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 10ms, Maximum = 229ms, Average = 48ms ***************** Никакъв смисъл да се логвам... Вече им звънях два пъти. Мечтая си за деня, в който ще се разкарам от този виртуален ад и ще се вържа към някой доставчик, който доставя интернет, а не нерви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Еееееее - направили са водата много красива! Най-после да видя нещо приятно визуално в тая игра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Дай screen shot за не играещите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 На мен пък тая вода ми прилича не нещо течно, мазно, в което са пикали бесни лисици. Нищо особено. За момента промените по героя не ми харесват. Във формата на бойната котка се движи по-бавно. Не говоря за ударите, а за движението по картата. На повечето магии и удари са махнали информацията колко демидж се очаква да правят. Нищо не се променя от опцията, дето са я дали да ли да е осреднено или не. Общо взето казва - удря ти противника и консумира еди колко си енергия. А колко е рентабилно да използваш едно или друго не е ясно. Преди си правех сметка - тоя е с еди колко си кръв - кое да му лепна. Пресмяташ дали може да минеш с по-малко мана или с ще трябва да използваш по-тежка артилерия. Сега няма такова нещо. Нещо решиха да бързат, ама май не уцелиха момента. Ще я помъча още малко, пък да видим дали ще чакам Катаклизма да излезе, надявайки се с него да има оправени неща или ще чакаме още по-късни пачове та да може да се играе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 На мен пък тая вода ми прилича не нещо течно, мазно, в което са пикали бесни лисици. Нищо особено. Верно си е - ако имаш бастун в очите ----------------------------------- Разходих се да направя шотове, наистина се убеждавам, че много старание е вложено във водата и физиката в зоната. Нощни шотове на лунна светлина: Като цяло много добра работа - явно от Близард започват да усещат, че това визуално безумие трябва да започне да се оправя. Което само може да ме радва. Мечта ми е да махнат розовото изцяло, както и лилавото от дърветата... Вижте и снимка на нощните пустинни пясъци: --------------------------------------- Любо, много държа да ми кажеш каква е точно тази добавка, която запаметява кой те е бил. Мисля отсега да почна с хитлиста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 13, 2010 Share Posted October 13, 2010 Много добра графика.Решили са явно да почнат пак да ъпдейтват полека лека.Ще ми изсъхен хгептен старата машина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts