Antares Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Я повече уважение към конниците на апокалипсиса! Аз съм бил в света на сенките, ти к'во знаеш... какво си видял ти... доктор Куин лечителката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Покварена душа, ламтяща за власт, къръптната от ненормален отцеубиец - това си ти. ./dance you village people fan btw We will be performing extended maintenance on Tuesday, October 12th. Maintenance will begin at 12:00 AM PDT and conclude at approximately 12:00 PM PDT. During this time, all realms and many web services will be unavailable. Thank you for your patience. Което ще рече, че от Сряда ще си имаме Patch 4.0.1 и нови неща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 (edited) По-скоро освободил се от железния юмрук на страшилището на Лордерон, господар на съдбата си ;] И да ме съди кварталното джипи... Сега усилено чета, в търсене на build... Някакъв глас ми нашепва Frost... Edited October 11, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Не биеше ли по-бързо на блъд ? Ще питам 1 приятел и довечера ще пиша за отзиви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Той Antares не го интересува кое бие повече все още, а с кой билд ще се левълва по-безпроблемно и по-добре. Защото един левълинг билд и този на 80-ти няма нищо общо, а той още бая баничко има да похапне, докато стане 80-ка, поне още 7 - 8 дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 К'во?! Искаш да ми кажеш, че за 7-8 дена мога да докарам до 80?! Баси... к'во - тая игра ни спестява безкрайното фермене на експ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Дано довечера успея да влезна.... Много работа се събра и прочее, та се налага да се ползват скилс... В петък примерно играх УОУ с една ръка, с другата люлеех количката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Дано довечера успея да влезна.... Много работа се събра и прочее, та се налага да се ползват скилс... В петък примерно играх УОУ с една ръка, с другата люлеех количката Ами айде, че вече на теб ще ти викаме слакър. Изоставаш с 10-11л. Пък за скиловете - . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Той Antares не го интересува кое бие повече все още, а с кой билд ще се левълва по-безпроблемно и по-добре. Защото един левълинг билд и този на 80-ти няма нищо общо, а той още бая баничко има да похапне, докато стане 80-ка, поне още 7 - 8 дена. Аз моя DK го вдигах на frost и смело твърдя, че това е (или поне беше) най - бързия leveling build. Смисал едно е да ги биеш мобовете по 2 по 3 наведнъж, съвсем друго е да събереш 6-8 с маунта и да ги свалиш за отрицателно време поемайки умерено количество dmg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 (edited) Аз моя DK го вдигах на frost и смело твърдя, че това е (или поне беше) най - бързия leveling build. Смисал едно е да ги биеш мобовете по 2 по 3 наведнъж, съвсем друго е да събереш 6-8 с маунта и да ги свалиш за отрицателно време поемайки умерено количество dmg ДК твърдо за блоод се вдига, по-добър танк е и можеш да си стабилно дпс или стабилен танк едновременно (повече сървайвъл скилове има). Даже в катаклизъм официално ще обявят блоод за танк специалност, а фроста за дпс. Мойто ДК го вдигнах за 4 дена от 70 до 80 без да съм циклил :Д И както пише на looking for group Average Waiting Time 2 seconds, ако си танк Edited October 11, 2010 by Naman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 К'во?! Искаш да ми кажеш, че за 7-8 дена мога да докарам до 80?! Баси... к'во - тая игра ни спестява безкрайното фермене на експ? Не за 2 седмици лежерно се качва 80ти лвл ама с хеърлуум айтъми Аз му постнах в скайпа 1 примерен 55 лв билд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 (edited) ДК твърдо за блоод се вдига, по-добър танк е и можеш да си стабилно дпс или стабилен танк едновременно (повече сървайвъл скилове има). Даже в катаклизъм официално ще обявят блоод за танк специалност, а фроста за дпс. Мойто ДК го вдигнах за 4 дена от 70 до 80 без да съм циклил :Д И както пише на looking for group Average Waiting Time 2 seconds, ако си танк Е аз като вдигах мойто DK, blood беше много далече от spec за танк, а dungeon finder-a сигурно тогава са му правили разработката Едит: а тогава не бяха нърфнали фроста и правеше мама, тати, бати, леля, чичо,чинка и цялата рода dmg Edited October 11, 2010 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 Е аз като вдигах мойто DK, blood беше много далече от spec за танк, а dungeon finder-a сигурно тогава са му правили разработката Едит: а тогава не бяха нърфнали фроста и правеше мама, тати, бати, леля, чичо,чинка и цялата рода dmg епа, то и сега си прави толкова дмг, почти всички ДК-та в момента са на фрост за дпс :Р Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Чудесно. Виждам, че има опитни DK-та - искам съвети! Колкото и каквито може. Изчел съм к'вото може от wowhead, gotwarcraft, wowwiki и пак мириша. Вярно, че съм дигнал Unholy, но ми е обидно DK-та с по 2-3 левъла по-ниски да ме мажат. Отделно - това ми е първия melee на WoW. Честно казано предпочитам DPS build вместо танк. За танк - просто не знам к'во да правя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Чудесно. Виждам, че има опитни DK-та - искам съвети! Колкото и каквито може. Изчел съм к'вото може от wowhead, gotwarcraft, wowwiki и пак мириша. Вярно, че съм дигнал Unholy, но ми е обидно DK-та с по 2-3 левъла по-ниски да ме мажат. Отделно - това ми е първия melee на WoW. Честно казано предпочитам DPS build вместо танк. За танк - просто не знам к'во да правя... Изчакай 1 ден да вкарат патча - всичко се променя тогава и билдовете ще бъдат други и гемплея също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Зарових се в куест лога си и успешно го занулих. Останаха само разни дънджън допълнения. Изведнъж изпаднах в ситуация, в която се "загубих". Нямам куестове и обикалям из териториите в търсене на такива. Някой от колегите ловци да ми даде съвет на 43-44 къде има куестове за обиране... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Зарових се в куест лога си и успешно го занулих. Останаха само разни дънджън допълнения. Изведнъж изпаднах в ситуация, в която се "загубих". Нямам куестове и обикалям из териториите в търсене на такива. Някой от колегите ловци да ми даде съвет на 43-44 къде има куестове за обиране... Изчакай новите неща - днеска утре ще ги сложат май. И в по новия начин видях, че вече зоните са ги направили за определени левели да се ходи в тях - а не като сега да обикаляш като улав по целия свят. Та като ти трябват 40-45 л отиваш в съответната зона и там си намираш куестове и си ги минаваш. После в следващата зона и така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 (edited) Аз реролнах Frost. Днес ще поцъкам така да добия лека представа за gameplay. Щото май ще е Frost след клизмата... Ред: Грешка, за която вече съжалявам! С Unholy едни гиганти си ги убивах, със зор, употреба на поушъни - но умираха. Сега ме правят барлив... Edited October 12, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 (edited) Аз реролнах Frost. Днес ще поцъкам така да добия лека представа за gameplay. Щото май ще е Frost след клизмата... Ред: Грешка, за която вече съжалявам! С Unholy едни гиганти си ги убивах, със зор, употреба на поушъни - но умираха. Сега ме правят барлив... Пробвай блоод бе човек, с дет страйка ще се хилваш за милиони, а с харт страйка ще буташ по 3 моба на 1 път... Просто на блоод се хилваш като прасе, а танкването е повече от елементарно -> влизаш с Death and Decay, заразяваш ги (Frost touch + plague strike) и после разпространяваш болестите с Pestilence, спамиш Blood Boil или Hearth Strike докато не умрат мобовете (като си с Frost Presence разбира се, за дпс с Blood Presence). Също така и за дпс и танкване трябва да имаш болести на противника задължително, понеже му правиш повече дмг с магиите и ударите и също така се хилваш повече с Death Strike-a. Хубаво ще е да имаш няколко точки в Epidemic таланта, че да не спамиш толкова често болестите :д ДК-то е класа, с който никога не съм сядал да ям или да се превързвам (освен в батълграунди ест). Унищожаваш таргет за секунди, а дефакто нищо не ти правят на теб. Edited October 12, 2010 by Naman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 След малко игра - като DPS съм много доволен от фроста. Като сървайвъбилити - по-зле и от unholy. Като поевтинее дуал шпека на клизмата - ще ги комбинирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Страхотни дънджъни по-рано днес! Резултат - гривна 143 армор, по 11 на аджилити и стамина + ботушки 225 армор с по 15 на аджилити и стамина! КЛАСИКА!!! Ще продължавам да ги бия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Кървавицата вЕрно си е бая сървайвъбилити. В рамките на един ден тествах и трите билда на DK Е ся направих четири-пет дънджъна, в които бях в ролята на танк и... известен брой масови погребения къде по моя, къде по не-моя вина, един много търпелив хийлър, който подробно ми обясняваше к'во да правя и какво не и като спрях - всичко ми свети за ремонт, а аз някакси съм станал 63... Още не съм решил, ама май на клизмата ще ролна една кървавица-танкист Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Господа слакъри, имам стока и за двамата. Пешо, ще ти пратя една рецепта за шивачи, а БАСТУНА да не ми се скатава, а да се яви да получи разни ценни вещи. Между другото ша ви шибам и двамата - нищо свястно не сте ми пратили! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Видене, последно време съм се концентрирал основно върху дънджъни и всичко е soulbound. Уча се да танквам. Здраво жувонто е туй рицаря на апокалипсиса Лягам си 64 и доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 (edited) Господа слакъри, имам стока и за двамата. Пешо, ще ти пратя една рецепта за шивачи, а БАСТУНА да не ми се скатава, а да се яви да получи разни ценни вещи. Между другото ша ви шибам и двамата - нищо свястно не сте ми пратили! Да ти пратя какво? Теб те няма 10 дена. Аз си нямам идея какво точно ти трябва като статистика. Утре сменят играта - ти от мана почваш да ползваш енергия. Нищо не е ясно. В четвъртък май ще почне да просветлява. Edited October 12, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts