Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Я повече уважение към конниците на апокалипсиса! Аз съм бил в света на сенките, ти к'во знаеш... какво си видял ти... доктор Куин лечителката...

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Покварена душа, ламтяща за власт, къръптната от ненормален отцеубиец - това си ти. ./dance you village people fan

btw :P

We will be performing extended maintenance on Tuesday, October 12th. Maintenance will begin at 12:00 AM PDT and conclude at approximately 12:00 PM PDT. During this time, all realms and many web services will be unavailable.

Thank you for your patience.

Което ще рече, че от Сряда ще си имаме Patch 4.0.1 и нови неща ;)

По-скоро освободил се от железния юмрук на страшилището на Лордерон, господар на съдбата си ;]

И да ме съди кварталното джипи...

Сега усилено чета, в търсене на build... Някакъв глас ми нашепва Frost...

Edited by Antares

Той Antares не го интересува кое бие повече все още, а с кой билд ще се левълва по-безпроблемно и по-добре. Защото един левълинг билд и този на 80-ти няма нищо общо, а той още бая баничко има да похапне, докато стане 80-ка, поне още 7 - 8 дена. ;)

Дано довечера успея да влезна.... Много работа се събра и прочее, та се налага да се ползват скилс... В петък примерно играх УОУ с една ръка, с другата люлеех количката laughing.gif

Дано довечера успея да влезна.... Много работа се събра и прочее, та се налага да се ползват скилс... В петък примерно играх УОУ с една ръка, с другата люлеех количката laughing.gif

Ами айде, че вече на теб ще ти викаме слакър. Изоставаш с 10-11л. Пък за скиловете -

.

Той Antares не го интересува кое бие повече все още, а с кой билд ще се левълва по-безпроблемно и по-добре. Защото един левълинг билд и този на 80-ти няма нищо общо, а той още бая баничко има да похапне, докато стане 80-ка, поне още 7 - 8 дена. ;)

Аз моя DK го вдигах на frost и смело твърдя, че това е (или поне беше) най - бързия leveling build. Смисал едно е да ги биеш мобовете по 2 по 3 наведнъж, съвсем друго е да събереш 6-8 с маунта и да ги свалиш за отрицателно време поемайки умерено количество dmg :laughing:

Аз моя DK го вдигах на frost и смело твърдя, че това е (или поне беше) най - бързия leveling build. Смисал едно е да ги биеш мобовете по 2 по 3 наведнъж, съвсем друго е да събереш 6-8 с маунта и да ги свалиш за отрицателно време поемайки умерено количество dmg :laughing:

ДК твърдо за блоод се вдига, по-добър танк е и можеш да си стабилно дпс или стабилен танк едновременно (повече сървайвъл скилове има). Даже в катаклизъм официално ще обявят блоод за танк специалност, а фроста за дпс. Мойто ДК го вдигнах за 4 дена от 70 до 80 без да съм циклил :Д

И както пише на looking for group Average Waiting Time 2 seconds, ако си танк :D

Edited by Naman

К'во?! Искаш да ми кажеш, че за 7-8 дена мога да докарам до 80?! Баси... к'во - тая игра ни спестява безкрайното фермене на експ?

Не за 2 седмици лежерно се качва 80ти лвл ама с хеърлуум айтъми :D

Аз му постнах в скайпа 1 примерен 55 лв билд.

ДК твърдо за блоод се вдига, по-добър танк е и можеш да си стабилно дпс или стабилен танк едновременно (повече сървайвъл скилове има). Даже в катаклизъм официално ще обявят блоод за танк специалност, а фроста за дпс. Мойто ДК го вдигнах за 4 дена от 70 до 80 без да съм циклил :Д

И както пише на looking for group Average Waiting Time 2 seconds, ако си танк :D

Е аз като вдигах мойто DK, blood беше много далече от spec за танк, а dungeon finder-a сигурно тогава са му правили разработката :laughing:

Едит: а тогава не бяха нърфнали фроста и правеше мама, тати, бати, леля, чичо,чинка и цялата рода dmg :lol:

Edited by BlackGuardian

Е аз като вдигах мойто DK, blood беше много далече от spec за танк, а dungeon finder-a сигурно тогава са му правили разработката :laughing:

Едит: а тогава не бяха нърфнали фроста и правеше мама, тати, бати, леля, чичо,чинка и цялата рода dmg :lol:

епа, то и сега си прави толкова дмг, почти всички ДК-та в момента са на фрост за дпс :Р

Чудесно. Виждам, че има опитни DK-та - искам съвети! Колкото и каквито може. Изчел съм к'вото може от wowhead, gotwarcraft, wowwiki и пак мириша. Вярно, че съм дигнал Unholy, но ми е обидно DK-та с по 2-3 левъла по-ниски да ме мажат. Отделно - това ми е първия melee на WoW. Честно казано предпочитам DPS build вместо танк. За танк - просто не знам к'во да правя...

Чудесно. Виждам, че има опитни DK-та - искам съвети! Колкото и каквито може. Изчел съм к'вото може от wowhead, gotwarcraft, wowwiki и пак мириша. Вярно, че съм дигнал Unholy, но ми е обидно DK-та с по 2-3 левъла по-ниски да ме мажат. Отделно - това ми е първия melee на WoW. Честно казано предпочитам DPS build вместо танк. За танк - просто не знам к'во да правя...

Изчакай 1 ден да вкарат патча - всичко се променя тогава и билдовете ще бъдат други и гемплея също.

Зарових се в куест лога си и успешно го занулих. Останаха само разни дънджън допълнения. Изведнъж изпаднах в ситуация, в която се "загубих". Нямам куестове и обикалям из териториите в търсене на такива. Някой от колегите ловци да ми даде съвет на 43-44 къде има куестове за обиране... tounge.gif

Зарових се в куест лога си и успешно го занулих. Останаха само разни дънджън допълнения. Изведнъж изпаднах в ситуация, в която се "загубих". Нямам куестове и обикалям из териториите в търсене на такива. Някой от колегите ловци да ми даде съвет на 43-44 къде има куестове за обиране... tounge.gif

Изчакай новите неща - днеска утре ще ги сложат май. И в по новия начин видях, че вече зоните са ги направили за определени левели да се ходи в тях - а не като сега да обикаляш като улав по целия свят. Та като ти трябват 40-45 л отиваш в съответната зона и там си намираш куестове и си ги минаваш. После в следващата зона и така.

Аз реролнах Frost. Днес ще поцъкам така да добия лека представа за gameplay. Щото май ще е Frost след клизмата...

Ред: Грешка, за която вече съжалявам! С Unholy едни гиганти си ги убивах, със зор, употреба на поушъни - но умираха. Сега ме правят барлив...

Edited by Antares

Аз реролнах Frost. Днес ще поцъкам така да добия лека представа за gameplay. Щото май ще е Frost след клизмата...

Ред: Грешка, за която вече съжалявам! С Unholy едни гиганти си ги убивах, със зор, употреба на поушъни - но умираха. Сега ме правят барлив...

Пробвай блоод бе човек, с дет страйка ще се хилваш за милиони, а с харт страйка ще буташ по 3 моба на 1 път... Просто на блоод се хилваш като прасе, а танкването е повече от елементарно -> влизаш с Death and Decay, заразяваш ги (Frost touch + plague strike) и после разпространяваш болестите с Pestilence, спамиш Blood Boil или Hearth Strike докато не умрат мобовете (като си с Frost Presence разбира се, за дпс с Blood Presence). Също така и за дпс и танкване трябва да имаш болести на противника задължително, понеже му правиш повече дмг с магиите и ударите и също така се хилваш повече с Death Strike-a. Хубаво ще е да имаш няколко точки в Epidemic таланта, че да не спамиш толкова често болестите :д

ДК-то е класа, с който никога не съм сядал да ям или да се превързвам (освен в батълграунди ест). Унищожаваш таргет за секунди, а дефакто нищо не ти правят на теб.

Edited by Naman

След малко игра - като DPS съм много доволен от фроста. Като сървайвъбилити - по-зле и от unholy. Като поевтинее дуал шпека на клизмата - ще ги комбинирам.

Страхотни дънджъни по-рано днес! Резултат - гривна 143 армор, по 11 на аджилити и стамина + ботушки 225 армор с по 15 на аджилити и стамина! КЛАСИКА!!! beer.gif

Ще продължавам да ги бия laughing.gif

Кървавицата вЕрно си е бая сървайвъбилити. В рамките на един ден тествах и трите билда на DK :D Е ся направих четири-пет дънджъна, в които бях в ролята на танк и... известен брой масови погребения къде по моя, къде по не-моя вина, един много търпелив хийлър, който подробно ми обясняваше к'во да правя и какво не и като спрях - всичко ми свети за ремонт, а аз някакси съм станал 63...

Още не съм решил, ама май на клизмата ще ролна една кървавица-танкист

Господа слакъри, имам стока и за двамата. Пешо, ще ти пратя една рецепта за шивачи, а БАСТУНА да не ми се скатава, а да се яви да получи разни ценни вещи. Между другото ша ви шибам и двамата - нищо свястно не сте ми пратили! ph34r.gif

Видене, последно време съм се концентрирал основно върху дънджъни и всичко е soulbound. Уча се да танквам. Здраво жувонто е туй рицаря на апокалипсиса :D Лягам си 64 и доволен.

Господа слакъри, имам стока и за двамата. Пешо, ще ти пратя една рецепта за шивачи, а БАСТУНА да не ми се скатава, а да се яви да получи разни ценни вещи. Между другото ша ви шибам и двамата - нищо свястно не сте ми пратили! ph34r.gif

Да ти пратя какво? Теб те няма 10 дена. Аз си нямам идея какво точно ти трябва като статистика. Утре сменят играта - ти от мана почваш да ползваш енергия. Нищо не е ясно. В четвъртък май ще почне да просветлява.

Edited by mIRCata