RaptoR Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Та Виден ловува нощем, но със хордски приоми - чака да се сбият с мобове и напада тогава Любо - this ... is ... REVEEEEEENGE!!! AND THIS IS JUST THE BEGINNING! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 ох мале, колко ще те ганкват Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 ох мале, колко ще те ганкват Аз не се притеснявам от тия работи. Но предстои да им показвам колко е хубаво да мине някой 5-10 и нагоре нива над тебе и да те убие. от сто и нещо пъти дето съм умрял сигурно 80 са от такива "големци". Абе Пешо го гледам скоро ще стигне 60 и ще трябва да купува втората част Пеше, ти нещо друго правиш ли освен да УОУ-ваш бре?? Виж си пощата, пратих ти част от коприната си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Аааааа, коприната я приключих! Още вчера стигнах заветния 205-ти левъл шивач и минах на Mageweave. Ще ти ги върна - продай ги в аукциона. К'во бе, на обикновения WoW само до 60-ти ли мога да дигам? П.П. Видене, преди няколко дена утрепах два пъти подред един оркски воайор (warrior), три левъла над мен, като първия път умряхме и двамата (петънцата ми го довършиха). Втория път нямаше този шанс - умря само той. Освен WoW фермя скриптове, мъча web сървъри, тренирам, карам колело и спя, щом те вълнува. Ред: Добре, добре, кой кого игнорирал.... Edited October 7, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 хахаха, вие почнахте цигански номера да си въртите и после що никой не му пише на него и не левълва с него, нали Пешо Ама то си е така - като не иска да си говори с нас и почва да мисли гяволии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Ред: Добре, добре, кой кого игнорирал.... Това изобщо не съм го видял, камо ли да игнорирам нарочно... Аз съм по принцип все в някакво парти и общият канал НЕ го гледам. И да - доколкото знам след 60 - втора серия хахаха, вие почнахте цигански номера да си въртите Няма такова нещо. Преди малко между другото отново един с питанки мина и просто ме удари - нищо друго не направи, само ме бутна. Говори ми после дали няма да ги смажа тия после. Запаткал съм Badlands днес и съм много доволен засега. Одеве и 2-3 бързи дънджъна се направиха... Любо, тва готвене взе да ме изнервя. Нищо не мога да сготвя, респективно никаква развитие на професията. Причината е че ми сика боклуци от началния остров още. Сигурен ли си, че има някакъв смисъл от тая професия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Седя си аз в Marshal Refuge. И през безбройните битки, които стават в самия град - горе/долу ме убиват петима различни от ордата, на моменти по повече от един. В самия град има още двама от алианса, единия от които е активен, но предпочита да не цапа нежните си елфски ръчички с кръв. И с едно джудже се борим с превратностите на живота. И ми се струва, че в тоя сървър алианса са п*тки, а ордата - повече. Edited October 7, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Blackened Dragonfin примерно, има и много други подобни рецепти, които са ти хубаво бъфче. Ама както ти си решиш - ако искаш си го вдигай след като удариш 80 - 85. Ти си решаваш Видене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 ... И ми се струва, че в тоя сървър алианса са п*тки, а ордата - повече. Само ако знаеше... Видене, вторичните професии или ги почваш от началото, когато е предвидено всичко за да имаш материалите само от дропа на мобовете дето ти трябват за куестчетата, или ги правиш на последен левъл. Когато пак е супер скука да го правиш, но пък тебе ти е сефте, може и да ти хареса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Само ако знаеше... Видене, вторичните професии или ги почваш от началото, когато е предвидено всичко за да имаш материалите само от дропа на мобовете дето ти трябват за куестчетата, или ги правиш на последен левъл. Когато пак е супер скука да го правиш, но пък тебе ти е сефте, може и да ти хареса. Или да събере голд и да си вземе всичко от акшънхауса до 450 скил. Едит:Пешо гледай да дигнеш 60 лв преди да купиш TBC и след това гледай още малко да дигнеш преди да идеш в Оутленд(макар че там само в първата област се вдига до 65ти лвл ). Edited October 7, 2010 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 По добре е да го купи като качи 58 левъл и от там директно в outland, защото в азерот ще му отнеме към ден-два да качи до 60 докато в outland максимум за 4-5 часа и ще е 60 левъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Те толкова ли бъфнаха експириънса в Хелфаъра да ставаш 65. Ама то пък що да не. Там е яко да се правят куестове. И като минат и няколко пъти инстансите може да стане 65-ти, че и отгоре. 80-ка на нормал ги минава там без проблем. Че и другите в Зангармарш и в Аучиндон. 68-и се прави за два дена. И от там направо във Фиорда или в Боринг тундрата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Пффф... одеве каква касапница в "града" в Un'Goro Crater... Един тролски прийст - кълбета. Дойде една войнствена крава (56, с 4 повече от мен) - умрях. Раждам се - кравата от дотчетата на червено - аре долу, прийста ме довърши. Преродих се над пещерата зад един зъб, фелхънтър, реген... Кравата тамън и тя регенерира - прийста отиде по пътищата знайни и незнайни, кравата реши да взима куестове... под мен. Аре фела, аз си каствам, каствам, каствам сол файър - докато се осети - наполовина, дотчета, къш - дофтаса пак прийста, дотчета, къш и вече и някакъв недоутрепан варлок ме довърши. И чак ми се смеят на трупа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 World of Warcraft Reaches 12 Million Players! Originally Posted by Blizzard (Source) Това е защото и вие тримата почнахте да играете. Сеге вече Тояжко като ми каже - "еми, това го нямам" и аз ще мога да му отговарям - е то само ти от 12 милки го нямаш. Весо, сега се вдига бързо, ама на Катаклизма какво ще е ... - още heirloom предмети и бонуса май ще ти стане 50% +, отделно имаш бонуси от гилдията - Guild perk - Mr. Popularity Rank 1 и 2, което си е още 10% отгоре... изобщо става една, кликаш върху моба и дигаш левъл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Да, с нас тримата са станали 12m EPIC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 радвам се, че ти е харесал. Култови са тези 5-мата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Мдааа, blood elf-ките определено са по-красиви от нощните им сестри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Мдааа, blood elf-ките определено са по-красиви от нощните им сестри... Любо точно тва е рекъл Айде слакъри, оставям ви до неделя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Айдее... аз го докарах до 54. Младежи, давам ви един уикенд да ме стигнете, че ми писна сам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 То пък щото като бяхме на близки левели все заедно вървяхме... Един насам, друг натам ,третия на четвърто място. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Оф, рожденния ден, на който щях да ходя в София бил другия уикенд...Добре, че му се обадих на човека.. Чудя се дали да не скокна до Пулсар за WotLK и да подкарвам DK... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Оф, рожденния ден, на който щях да ходя в София бил другия уикенд...Добре, че му се обадих на човека.. Чудя се дали да не скокна до Пулсар за WotLK и да подкарвам DK... А бърнинг крузейда? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 боц го взех вчера. Купувах разни подаръци и си купих и за мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 На батко хубавеца! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 11, 2010 Share Posted October 11, 2010 ба, хубавец - /dance и може всичко детско, чисто и свято да се стопи. Ето какво сте Вие - мъжките елфи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts