RaptoR Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Не, но мога да ти продам едно поне 15х20 коприна хахахах Пуснах тестово 5х20 на пазара... Цената е около 4 злато за 20-ка. Пешо, тебе изобщо те няма и когато те има, а сега бидейки 10 лвл отгоре няма шанс да се съберем. Например ние с Миро си джуркахме заедно като парти тази вечер в дънджъни... -------------------------- Да се оплача - установих, че съм супер зле с армора като взех да се преобличам на 40 лвл. Наметало смях, ризата се оказа 1-ви лвл (?!?!?), въобще върху торсото си не нося нищо. Карам я на периферия хахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Хм, коприната аз я събирам Че шиенето ми е още на коприна, а дропа ми вече основно е mageweave. А за групата - бил съм или в dungeon или afk. Което ми напомня - можете ли да препоръчате мобове/зона, която да дропи доволни количества коприна? Някой да те прекара през някой инстанс за твоя левъл и ще се напълниш с коприна. Скарлет пускаше доста мисля. Или Рейзърфен. Не помня вече баси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ризата ти е само за красота, за да ти изглежда елфката хубава и спретната, не като оня Бастун.... Има ризи, които падат рядко - като тази на Пагане ама тя няма статсове, само за красота е. Ти на 40-ти левъл ставаш мейл юзър, а и гледам винаги когато говорите споменавате армора. Това е статистика, която не е чак толкова важна за нито едит от вас тримата с изключение на оня Бастун, ако е мечка САМО. Армора се гледа - ама не чак толкова задълбочено от warrior-и и palas, ако са танкове. Прайм статсовете ви са интелект за Пешо, Агилити за вас двамата и стамина за всички ви, + още 1 - 2, ама да не изнасям лекции. Така че армора просто го игнорирайте като статистика. А колкото до силка - или подпомагай Пешо или продавай. Пешо, тайната се кре в Скарлет манастира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ризата ти е само за красота, за да ти изглежда елфката хубава и спретната, не като оня Бастун.... Аз ти казах - ти си WoW расист. Ще си направя една джуджанка прийс специално за теб. И всеки ден ще слагам скрийншоти тука :) оня Бастун. ... Бастун БастунЧО. Има разлика Какво не ти харесва космат, брадат друид? Като ще е мечка и го влече гората - няма да ходи сресан и спретнат да се вре по пещерите я. Даже имам скрийншот с един мой близнак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Аз ти казах - ти си WoW расист. Ще си направя една джуджанка прийс специално за теб. И всеки ден ще слагам скрийншоти тука :) БастунЧО. Има разлика Какво не ти харесва космат, брадат друид? Като ще е мечка и го влече гората - няма да ходи сресан и спретнат да се вре по пещерите я. Даже имам скрийншот с един мой близнак Ще ти ги трия и за първи път в моя съзнателен модераторски живот, ще приложа Правило № 30 А ингейм ще те репортна на Гейм мастърите.!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 А ингейм ще те репортна на Гейм мастърите.!!! Че имам джуджнака прийст? Или, че те тормозя със нейни скрийншоти във форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Скарлет Йохансон ми се струва, че ще ми отнема прекалено много време да ги избивам сам и ще ми дойде неефикасно. А и масовките не знам дали ще ги понеса Но пък довечера ако се съберем стадото - ония двамата май ще им се отрази добре експото там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Скарлет Йохансон ми се струва, че ще ми отнема прекалено много време да ги избивам сам и ще ми дойде неефикасно. А и масовките не знам дали ще ги понеса Но пък довечера ако се съберем стадото - ония двамата май ще им се отрази добре експото там. Ония двамата вече го правят 4-5 път единия инстанс в манастира - часта с бастуна и резуректващата го кака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 не като оня Бастун.... А ингейм ще те репортна на Гейм мастърите.!!! Снощи чатих с един, че пак репортнах ботове в Стормуинд. Любезни хорица са явно. Скарлет Йохансон ми се струва, че ще ми отнема прекалено много време да ги избивам сам и ще ми дойде неефикасно. А и масовките не знам дали ще ги понеса Но пък довечера ако се съберем стадото - ония двамата май ще им се отрази добре експото там. Там сам не се ходи. Както казах ако искаш коприна - ела ще ти дам, пък ти ще ми ушиеш нещо хахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 пратили са ми да тествам бетата на катаклизма. Чудя се дали да я слагам или да си трупам левелчета на друидчето. Мале оная моята войн-ка е събрала близо 60К допълнителен екс от седенето в Дарнасус. Ако се налея на няколко дънджъна и ще кача 2-3 левела както е сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Мале оная моята войн-ка е събрала близо 60К допълнителен екс от седенето в Дарнасус. Ако се налея на няколко дънджъна и ще кача 2-3 левела както е сега Ха? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ха? В смисъл тия експ ще ми ги даде под формата на удвоен от мобовете. Не е като да убия някой и да ми паднат 60К от въздуха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Няма такъв калитар като теб Миро. Не знам какво да те посъветвам, то щеше да е хубаво да имаш един лвл 80 герой и да тестваш, да разгледаш новите територии и т.н., ама сега - можеш обаче да си копираш 85 лвл герой и да поразгледаш де. Честито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Няма такъв калитар като теб Миро. Потвърждавам! Беше от първите с бета кий за SC2! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Няма такъв калитар като теб Миро. Това е защото знаят, че ще си направя джуджанка И ще си я кръстя Джуджаряна или Джуджарян, ако е мъжко. :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Това е защото знаят, че ще си направя джуджанка И ще си я кръстя Джуджаряна или Джуджарян, ако е мъжко. :lol:Кръсти я IloveLubo П.П. Намерих си мястоТО за коприна - кентаврите в Desolace. Мрат бързо, не бият много, а като гледам - не ми остава много до нивата в tailoring, в които ще мога да ползвам запасите от mageweave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ако я кръсти така - аз ще си копирам един гоблин и ще го ганквам. Няма от Стормуинд да излезне изобщо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Изкушаваш ме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ти нямаш бета! Аз говорех само за там, не ми се левълва хорда сам, а и трудно ще си прехвърля голда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ти нямаш бета! Аз говорех само за там, не ми се левълва хорда сам, а и трудно ще си прехвърля голда Как ако я кръстя - IloveLubo или Джуджаряна? Да знам да не объркам нещо. Един душ и засядам, че в Desolace имам 5 куеста за свършване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Кръсти я IloveLubo П.П. Намерих си мястоТО за коприна - кентаврите в Desolace. Мрат бързо, не бият много, а като гледам - не ми остава много до нивата в tailoring, в които ще мога да ползвам запасите от mageweave. Казах ти, бре! Ще ти дам коприна! А снощи Desolace го изтръшках за час с новата ми бърза котка!!! Ако я кръсти така - аз ще си копирам един гоблин и ще го ганквам. Няма от Стормуинд да излезне изобщо. И аз ще дойда Как ако я кръстя - IloveLubo или Джуджаряна? Да знам да не объркам нещо. Един душ и засядам, че в Desolace имам 5 куеста за свършване. Миро, ти си просто цар на глупавите имена, честно... Тази вечер в късната част гледай да си на линия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Ако я кръсти така - аз ще си копирам един гоблин и ще го ганквам. Няма от Стормуинд да излезне изобщо. Дай да прехвърлим уориъра и рагуто от Век'нилаш, че и в Легиона да се прочуем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Отлична вечер! Въпреки че Миро ми се покри... Мощна атака на Стормгард, където се засякохме с един друг хънтър - турчин. Очистих 2 останали куеста, като се получи много интересно, защото си мислех, че е един, тръгнах си, но разбрах че и вторият е там. Бяхме развалили партито с момъка, вървя аз към кулата с орките и гледам - натръшкани разни. Викам си някой е минавал. И точно в този момент в далечината ми светва червено. Гледам един гей от Хордата тръшнал турчето. То беше 37, оня тарикат го гледам - 42. Избеснях и реших да го млатя. Видях го, че няма мана и започнах да го дебна иззад къщите. Тарикатски го пуснах да се убие няколко орка и като подхвана последния изскочих иззад стената и го зачатках. Мръсникът в един момент явно изпи нещо, защото за определено време стане резистентен срещу всичко. Успя да ми убие раптора, но го довърших мощно след това. Сефтосах да плесна някой две нива над мене и беше сладко После с турчето пак се събрахме и довършихме кулата. Из полетата плеснах още 2-3 келеша ор Хордата, един от които афк - да види хубаво ли е така . Отвърших още доста куестове и уморен се прибрах в Стормуинд, след като стигнах 41,5... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Виден, като един типичен представител на висшата раса - Highborne (Kaldorei), излиза и става по-деен с появата на луната. Патеричко пък - той е отритнат он нашата раса, защото е женско-джударо-любец и си е направил мъжки елф, та той му е все тая. За него Кладенеца отдавна е пресъхнал и Елун не му дава сили. Та Виден ловува нощем, но със хордски приоми - чака да се сбият с мобове и напада тогава btw честит ти 40-ти левъл. Весо то Век'нилаш е вече RP или PvE сървър, та имаше миграция за някой друг и аз метнах всичко там, ама то прехвърлянето на нашия и без това ще иска финикийци така че е без значение къде са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 (edited) Въпреки че Миро ми се покри... Миро се покри в 1.00. Щото Миро трябва и на работа да ходи рано сутрин. Та даже късно се покри, ама инстанса беше дълъг. Добре, че Любо(виден джуджерасист и Бастунчо-хейтър) дойде да ни показва и пътя и да трепе, че иначе това нещо трябваше да го свърша и аз на 80 лв, щото в партита последно време убият един бос и се изнасят, пък аз в тая зона имах 5 куеста. И по тази причина в друг дънджън ми висят 3. Миро, ти си просто цар на глупавите имена, честно... Тази вечер в късната част гледай да си на линия Те са такива нарочно. Edited October 7, 2010 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts