Killerincho Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Аз направо се замислям дали изобщо да не го пропусна Катаклизма. И дали изобщо да не я пропусна занапред тая игра. Нещо като се сетя за циклене и почва да ми се повръща направо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Любо, далеч не съм приел мнението ти за агресия срещу новаците. Напротив - съгласен съм с него. Но и разбирам защо blizz го правят - с достъпността на top gear да задържат новопристигналите играчи. Щото на Lineage, например, където трябва адски много време да цъкаш, за да се добереш до s84 gear (да не говорим за безкрайното гриндене докато стигнеш такъв левъл) и реално там, ако си пристигнал късно - вече по-старите играчи/кланове държат топ екипировката, държат босовете, които я пускат и реално ако дойдеш година-две след останалите - шанса да станеш "конкурентноспособен" е минимален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 (edited) И сега - не помня точно как съм записал отговора на тайния си въпрос Тъпанара съм писал за таен въпрос "кое училище си завършил" и отговора ми е МГ-то, ама ако знам точно как съм го изписал па на! Edited October 1, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Браво бе! Само това липсва... Интересно какво съспишъс си сътворил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 (edited) Пробвах да се логна от работата. Иначе нищо друго. А, да, може да ги е разсърдило, че съм играл на свален от замундата WoW... А тук си инсталирах и ъпдейтнах WoW от самото начало... Пу да ги... Edited October 1, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 (edited) На тоя малоумник, дето така смело ми е заключил акаунта такива подозрителни действия ще извърша с майка му, че после ще се чуди от къде толкова умни и красиви братя и сестри са му се народили В UK всичките им оператори били заети и не можели да говорят... Edited October 1, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 На тоя малоумник, дето така смело ми е заключил акаунта такива подозрителни действия ще извърша с майка му, че после ще се чуди от къде толкова умни и красиви братя и сестри са му се народили В UK всичките им оператори били заети и не можели да говорят... Кажи на някой от аверите в играта да пише тикетче, аз бих написал, но ми изтече картата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2010 Share Posted October 1, 2010 Recovered. Сега остава да разбера как да си сменя secret answer-а... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 По разбираеми причини ще остсъствам няколко дни Пешо, това е просто отврат, аз като го подкарам в Банкя и/или на село някой ден вероятно ще получа същия резултат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Проблема се оправи. Оказа се, че е друго. Същия ден бях направил известно количество първи левъл герои, от любопитство как изглеждат и в последствие - гумичката. Любо каза, че това е типична политика на gold seller-и. Та в това са ме заподозряли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 В ей тоя дънджън универсалността на друида се показа. Почнах като котка за DPS, после танка изчезна - минах на мечка. А след като и медика го дропна, след като обсъдихме нещата покрай лагерния огън, почнах да хийлвам, докато се появи някой по-подходящ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Абе ако купя TBC и/или WotLK, ще получа ли месечен абонамент, или трябва да го плащам отделно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Има 1 пакет на WOTLK в озон мисле че беше 90 лв с геймкарата.Една и съща е цената.Май даже си на далавера 10 лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 (edited) Мале, тия ше ги любя! Пак ми е заключен акаунта! По youtube скоро ще има подобно на това клипче с гневен потребител. "Do some effort to fix my problem, or I'll come fix yours! I'll make such suspicious activities with your female parents, that you'll wonder where do all these smart and good looking brothers and sisters of yours had come from!" Ред: ААААААААААА НАЛУЧКАХ СИ КАК ТОЧНО СЪМ НАПИСАЛ Secret Question-а! РеРед: Оф, сега ме дропи и не ще да пуска... това вече е прекалено! От толкова напъни да ме предпазят ме предпазват от всякакви рискове, като нне ми позволяват да играя въобще... Edited October 4, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Мисля, че ти си човека, който за толкова кратко време - толкова често са го банвали. Какво си направил сега пък?? Като ти остане време освен да си прочетеш EULA, макар че това може да си го правил на SC2-та, та за напред да си седишъ небаннат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Вероятно е било само някакъв временен дроп, но к'во да ти кажа - логнах се от работата. Не знам, дали в EULA-та пише, че е забранено да се играе от работното място Предполагам, че ги е страх, че се логвам от второ различно IP... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Да не са се свързали с началниците ти и да кроят пъклени планове нещо Няма проблеми да се логваш от второ, дори и трето IP, не мисля че това е закачката, но ако искаш им драсни едно писмо - ВЕЖЛИВО до tech support-а и ги питай от къде може да произтича това чудо твоето, че то си става тенденция - Пешо играе, Пешо го баннват, Пешо играе, Пешо е баннат отново и т.н. wierd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 WORLD OF WARCRAFT®: CATACLYSM™ IN STORES STARTING DECEMBER 7 Source Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Аз да се изфукам - логнах от работа и не съм баннат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Хахахахахахаха Пешо, изкърти мивката Аз дано довечера да успея да се логна и да достигна заветното 40. След толкоз дни празници е редно малко да поблъскам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 (edited) Аз си мислех дали не ни отеба... Аз гоня вече педесетака Ред: Изтрих L2 клиентите си... Даже днеска по ICQ зарибявах един от L2 клана ми да идва да цъка WoW :] Edited October 5, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Хахахахахахаха Пешо, изкърти мивката Аз дано довечера да успея да се логна и да достигна заветното 40. След толкоз дни празници е редно малко да поблъскам Айде. Аз съм 40 с друида. Да вземе да поизчистим куестовете и да взимаме еднакви, че вече са все някъде, където има пресечни точки с хордата и те обикновено вървят по 2-ка, та да може да вървим в парти и да ги потрепем малко и ние. Макар, че то може да си шернем куестовете и да ги разчистим заедно и после ще ходим на лов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Верно ли бе ненормалници!?!? Хахахаха Миро, готов си, Пешо се напраи на стрелнат и не щя да да сме в група, дано поне с тебе спретнем. Любо, я ми дай съвет какво да правя с огромного количество коприна, че ми скъса нервите - задръстен съм ОТВСЯКЪДЕ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Направи си един акаунт-муле и събирай там. Като скочат цените в аукциона, вади и прави пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 (edited) Хм, коприната аз я събирам Че шиенето ми е още на коприна, а дропа ми вече основно е mageweave. А за групата - бил съм или в dungeon или afk. Което ми напомня - можете ли да препоръчате мобове/зона, която да дропи доволни количества коприна? Edited October 5, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts