ma6inata1 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 (edited) А добър ден на всички. Ето един много дълаг пост с мои мисли как и какво да се прави с хънтар. Това всичкото беше написано от мен по въпроси на едн съфоромец как аз играя хънтар, като гледам има и други които за сапочнали да играят дози доста интерес клас та може и на още някой да му е от полза не знам . Ще започна малко по от далече. Най- важното за един хyнтaр е да може да кайтва и да държи дистанция . И затова задължително трябва да може да прави това И тъйкато говорим за PVP то и задължително това без тези неще няма как да се играе хyътaр нормално и без проблеми в PVP и не само. Разбира се то няма да стане веднага , но с времето и малко желание се постигат досто добри резултати. Ето ти няколко клипчета които няма да е лошо да погледнешhttp://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=122825 и http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=160903 определно има още много такива клипчета но все пак трябва да се започне от някаде. В арморито можеш да ми погледнеш PVP билда http://eu.wowarmory.com/character-talents.xml?r=Burning+Legion&cn=Mashinata&group=2 според мен това е най- оптималния пвп билд + глифовете. Пак казвам според мен и е за баталграунди и на нивата не е за арени там нещата са съвсем други и за сега няма да говоря за тях (пък и нямам голям опит там )За пет използвам рак или паяк пак там можеш да им погледнеш и тяхните билдове . Рака просто е машина срещу вариорите . Няма вариор който да не навижда тия гадинки в пвп-то , а паяка е доста добар пет срещу всички други класове особенно ако ги хване в паяжината . Пета рябва да го ползваш за контрол . Ако биеш кастари и ли някой друг можеш да го оставиш да ходи да ги хапи НО срещу вариорите никога не трабва да ги бие защото им дава рейдж а а когато те имат рейдж става лошо . Много са полезни са тези адонни : http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/range-display.aspx просто според мен всеки хънтар трябва да го има всеки клас освен хънатра са до 35 ярада а хънтара с hawk eye получава още 6 ярда може да ги неречем границата между живия хънтар и умрелия хънтар http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/omni-cc.aspx много полезен за кулдалните . разбира се може и да се ползват и много други адонни но аз ползвам само тези + разбирасе тези който са за интерфейса но това вече е личин избор. Макрота : този сайт http://www.arenajunkies.com/macros/hunter/ там определено има доста полезни неща За пвп според мен трябва да си с две оръжия на едното 65 АП а на другото http://www.wowhead.com/item=41976 това нещо е просто задължително в пвп-то Сега как играя аз . Постоянно движение никога на едно място нещо като в контарата винаги трябва да си вдвижение почти никога не ползвам стеди шота . фейнг дета постоянно в мига който го направиш те губят от таргет и имаш възможност да им избягаш. Няй- голям проблем за мен са хиларите тия немога да ги убия . От всички тия хиларите няй лесни са холи прийстовете . за сшадоу прийстовете там всичко е на късмет според моята лична статистика е 20/80 за тях просто много грозни създания и ако те хванат първи просто няма начин да направиш нещо срещу тях , но ако ти ги нападнеш нюк колкото може повече и там вече е на късмет всичкото . Сега по ред Вариори : ако са фури са най лесните за мен кайт пребираш им оръжието и пак кайт и винаги диспел http://www.wowhead.com/spell=19801 това нещо винаги трябва да го правиш диспелваш им енрейджа и пак кайт . най- големия проблем са вариорите на армс много лоши са гадовете . В мига който правят тахната въртележка трябва да им пребереш оражиете да ги дезармниш . детърнс + дезингейдж + трап (тука има малко подробност ако са ти сложили рана а те винаги го правят ако си джудже трябва да използваш стон формата и чак тогава детърнса иначе тяхната въртележка минава през детърнса и все едно си без него)и колкото се може по на далече от тях . както казах пета трябва да ги контролва а не да ги бие . Нямат ли рейдж няма какво да ти направят Маджитата : повечето от тях играят на фрост което означава че те всячески ще се опитват да се доберат до твоята мъртва зона 0-5 ярда . ако направяъ фрост новата мастар кола + ФД + дезингеидж и ако се наложи детърнс винаги трябва да ги диспелваш + сайлъс тогава няма какво да направят . Ако ти си първи който напада диспел и чак тогава всичко останало. За сега другите спекове не са проблем а и малко хора играят неще друго в пвп-то . Друго ако те замръзи (са те направи на ледено кубче веднага тринкита + фд ) ако ги оставиш ще ти вкара невероятен дмж. Шамани : ако е хилар и е облечен просто няма сила която да го убие ако е 1в1 ако е кастар то тогава макс рейдж диспел +саъланс и нюк мъжката Ако е меле и изкара кучетата просто няма смисъл да го биеш докато е с тях те го отхилват повече от колкото ти можеш да му направиш дмж . Когато те нападне с тях дезингейдж+ ФД за да могат да се върнат при него фрост трап да ги слолваш и ако върже да ги хванеш в корени ако оцелееш до мига в който му изчезнат кучетат и го задържиш на растояние е просто поредното килче . Ако е кастър тука вече имаме проблем и то не малък в момента който видиш че прави лава бърста веднага Фд или скейтър или сайлън, бягаме и кайтваме . Варлоците : тука вече има проблем заради тяхните дотове тука е на късмет в повечето случаи . най важното е ако има сукуба да я контролваш и да не даваш да те влюбва ако позволиш това си мъртав . Ако е демонологист и е с ония пет аз му викам човека с китарата то фризинг трапа е почти безполезен 99 % ми го е резиствал . Прийстове: като казах ако са на холи не е толкова трудно ако не им позволяваш да се хилват много тука помага снейк трапа . Ако е на дисциплин просто няма как . А ако е на шадоу просто бягам хаха и то на много далече Паладини : протекшън макс рейндж + сайлъс и кайт . Паладин в сайлънс е като мадже без мана ако е ретри то тогава сайлънс + диспел + дезингейдж + макс рендж . ако е запалил крилата просто няма смисъл да пускаш детърнса минават прз него . ако е хилар няма смисъл (е може и да вържи но си е чисто и просто загуба на стрели по него мое мнение ) ДК: за момента те нямат танк спек както при другите каласове в пвп (вариори палдини)- то играят на ънхоли или блъд . на ънхоли са по лесни от колкото на блъд . На блъд много се хилват мамацата им . Тук трябва да се знае няколко неща . Ако видиш че е тръгнал към теб то значи ще използва дедли грипа какво правя в тоя случий аз детърнс (когато си с него не може да те предърпа ) ако те сложи ония ледени вериги мастар кол и пак бягаме . Пак диспел и сайлънс да не може да прави дет койл да се хилва Роги : ако те нападне първи той и ако знае какво прави 90 % си мъртав това е мрачната статистика Какво правя аз никога не седя на маунта в пвп-то , ако ме сапне седя и чакам да ме почне получавам стън и тогава вече тринкит + дезингейдж и трап снейк + фрост да го накараш да си използва кулдалните . Ако те е сапнал не ползваш тринкита защото после ще ти потрябва за блайнда . Ако някаде си успял да зърнеш, че той се стелтва правиш така трак невидими и пета на агресив незнам дали е бъг но се случвало пета да ги прихваща още когато са на повече от 30 ярда тогава флеер и марка на главата .Аз ползвам това макро много е полезно #showtooltip Flare /cast Track Hidden /cast !Flare ако пазиш знаме флеер и фризинг трап и седиш точно върху огънчето можеш също да им пребираш оръжието. Срещу рогита много помага, че съм джудже стоун форма заради тяхните отрови или мастър кола. Друид : ако е хилар тъпо заради неговите хотове диспел саълънс може и да помогне но са рядко случаите. Ако е дебело връбче диспел +сайлън + много мъжки нюк много армор имат мамицата им . ако са меле то тука в началото не е кой знае какъв проблем поне за мен тринкит (ако си стъннат)+ дезингейдж + Фд + трап. Проблема е като станат не мачка мамицата им много са здрави тогава само кайт и нищо друго. Хунтъри : късмет и нюк + пета ти трябва да го бие сайлънс + детърнс . (много голям е проблем за мен да се пуцам срещу друг хънтар) Нашия клас не е много лесен за игра в пвп-то както някой си мисли много копчета и много контрол върхо бойното поле . С практика се постига много, много пвп-та + дуели седиш гледаш клипчета мислиш какво е трябвало да направиш ако той е направил еди какво си и така . Обсъждаш тия неща с други от твоя клас . При мен беше по- трудния начин аз като започнах никой не ми помагаше и ме смятаха за НУБ. С времето и желание много неща се постигат . За мен най -добрата раса от алианса са джуджетата заради тяхните размери и стоун формата (има много храсти в които можеш да се набуташ и да не те видят ). за ордата е трол или орк но ако само играеш бисмастер . Елфите не ги считам за хънтари то от тия само проблеми и нищо повече и фукня вище ме аз съм елф Висшата раса аре стига вече хахаха . Разбирасе всичко това е докато не се появи новия пач с новите билдове и с тоя фокус вместо мана тогава ще видим какво са направили с хънтарите. Но за мен няй-големия нерф който са направили с хънтарите че ни махат ауто атаката когато се движим това вече е много лоша според мен но там имало аспекта на лисицата ще я видим ния тая работа де : П.С всичко това което съм написал са мои наблюдения, опит в тази игра и мога смело да кажа, че не ме бива още в нея и нада ли ще ме бива много в нея. П.с. изчакайте да оправя линковете. П.С. 2 оправих линковете сори Edited September 29, 2010 by ma6inata1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 А съвети за начинаещ Feral друид за танкване? Любо вчера вече взех за мечката скил, който привиква повече от 1 моб към мен. Че до преди това можех да "ръмжа" само по на 1. Дето ти виках, че ставам разногледа да кликам и да гледам кой кого напада, за да мога да го привикам към мен. Най-вероятно си научил Demoralizing Roar, което само им маха атак пауъра, не ги привиква към теб. Магията, която трябва да спамиш е Swipe (16 lvl) - прави много малко демидж, но държи агрото към теб, което е и идеята на танка. На 20 левъл мисля, че трябва да научиш Feral charge, таа пускаш него, роарваш да им махнеш атак пауъра и почваш Swipe да спамиш и така, ако някой моб се освободи от теб го Grow-ваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Абе Машина! Нито един линк не работи бе брат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Dudu guide пак ще трябва да четеш Миро Аз искам Машината да ми каже как няма да зачита елфите за хънтари при положение, че рейнджърите в тази игра винаги са били с образа на Highborne!! Има само един хюмън рейнджър и той e Nathanos Blightcaller, никой не споменава миньорите и тези къртици джуджетата. Цялото семейство Windrunner са такива, така че моля ти се, не ни отписвай ей така с лека ръка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Оправих линковете много сори Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Сега и ако се намери някой да напише подобен гайд за лоците Че още ме е срам от себе си - BE прийст с 5 левела по-нисък се подигра и на мен и на сукубата ми (трябваше да ползвам Шаро, знам). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Сега и ако се намери някой да напише подобен гайд за лоците Че още ме е срам от себе си - BE прийст с 5 левела по-нисък се подигра и на мен и на сукубата ми (трябваше да ползвам Шаро, знам). Google is our friend click Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Най-вероятно си научил Demoralizing Roar, което само им маха атак пауъра, не ги привиква към теб. Магията, която трябва да спамиш е Swipe (16 lvl) - прави много малко демидж, но държи агрото към теб, което е и идеята на танка. На 20 левъл мисля, че трябва да научиш Feral charge, таа пускаш него, роарваш да им махнеш атак пауъра и почваш Swipe да спамиш и така, ако някой моб се освободи от теб го Grow-ваш. Challenging Roar взех Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Машина, ти си марксман, аз ще ставам бийстмастър Любо ми изяде джигера докато не се убеди твърдо, че съм поел тоя път Така като гледам ние както не сме и 40 още сме далеч от тия постижения. Дано с времето да се навлечем подобаващо и да млатим качествено! Победата ще бъде наша! хахахахах -------------------------------------- Голям резил на бирфеста - тотално се осрах с тоя козел! Така и не рзбрах какво се прави. Явно не бях си зел юзди, а сега не ми дават козел - абе резил.....Хелп! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 То има не малка разлика между ПВП на 80 лвл и дигане на лвл все пак и билдовете които се ползват . Елфа правилно ти е казал и съм съгласен с него за БМ спека за дигане даже мога твърдо да заявя, че на катаклизма ще дигам лвл на БМ. Бм спека е много по спокоен малко натоварващ почти безсмъртен до 75 лвл ММ спека поне за мен е за пвп и за пве на 80 лвл (защото с него правиш най-много демидж). И все пак там което съм на писал какво трябва да се знае основно за всеки клас и какво можеш да направиш срещо него. И както казах основното нещо което трябва да може един хънтард е да може да кайтва и да прави дезингейджа. А всичко останало за мен е само забавление и по някога късане на нерви на хората около мен . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Challenging Roar взех Мда, но е на 3 мин. един път :с Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Току що изтръшкахме Uldamar и подминах 38. Много приятно парти и много интересен баберек за 40 лвл... Кратък въпрос - долу в дънджъна срещнах един енчантър и установих, че мога да стана такъв. Нали уж бях взел всичките възможни професии?? В смисъл бидейки миньор, инжинер, готвач, рибар и първа помощ, мога ли да взема още нещо??? ---------------------- Машина, тва го пробвах и поне с пушката не става... Защо така? В смисъл скачам, завъртам се ок, но изстрел няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 (edited) Току що изтръшкахме Uldamar и подминах 38. Много приятно парти и много интересен баберек за 40 лвл... Кратък въпрос - долу в дънджъна срещнах един енчантър и установих, че мога да стана такъв. Нали уж бях взел всичките възможни професии?? В смисъл бидейки миньор, инжинер, готвач, рибар и първа помощ, мога ли да взема още нещо??? ---------------------- Машина, тва го пробвах и поне с пушката не става... Защо така? В смисъл скачам, завъртам се ок, но изстрел няма... Енчантингът е основна професия, а ти си запълнил своите с майнинг и инженерство Може 2 основни и всички второстепенни. Edited September 29, 2010 by Crazy_Hamster Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 преди енчантинга беше доста трудна професия и за да дигнеш определено ниво на тази професия трябваше да идиш там и да говориш с лелката :ph34r: . професиите в WOW са два вида основни и второстепенни (може и без тях ) Основните http://www.wowhead.com/skills=11 можеш да имаш само 2 професии Второстепенните :http://www.wowhead.com/skills=9 бандажи, кукинг и фисшинг може и без тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 В играта винаги ще има ОР класове елементал шаманите и бийст мастър хънтърите са в момента голяма мъка за останалите. Аз играх и шадоу - гад е и много бие също - но за жалост PvP-то при нас е слабо и разбира се, хордата размазват отново като пример ти давам аз и още 3-ма сме в Тол Барад, хордата са си 10+ души. Ако щеш и 2 I win бутона да имаш - изчезнал си за секунди. От днес пуснаха рейтед БГ-та, но май PvP-то ще си го оставя като излезне Катаклизма, защото сега на този Normal сървър - какъвто е европейския бета сървър - само с един шаман се бих, ама то преди доста време беше и в Тол Барад - но там както ти писах, няма желаещи алианси да влизат. Репутации за гриндене има (радост за мен), има и табарди както е на WotLK. Има една фракция в Deepholm, която е като Ходир - с 8 дейли куеста е, но те се правят доста бързо. Купуваш си гийра с емблеми - както сега, има 1 вид, а не както сега 4 преди и 2 сега и така. На мен този начин да си взимаш предметите ми харесва много. От репутациите има също много хубави неща - както беше преди 1 година. Докато левълваш и си правиш репутация и си взимаш предметите, за да може да започне играта да те пуска по рандъми от Honored нещата са сини, но пък Близз връщат идеята - епика да си е епик - както беше много отдавна. Не знам какво е на хероиците - няма как да отида на такова нещо, немислимо е, а и нямам гиъра за там, но лилавите поне в началото няма да се раздават толкова лесно, което е супер, защото не може сега един герой на 3 часа от лвл 80 да се появи целия епичен... не е правилно това. BTW Весо ти шамана как го дига - елементал или енхансмент, че много се мъча с този сложен избор? Аз гледач, че Чефо се е зачел и той скоро ще вземе да врътне една джуджарка шаманка, знам го аз него. Чефо - Тончев се върна на сървъра, в Дисциплин при Огито е Гринда как да е се преживява, как да е толкова години се е свикнало, харесва ми идеята че епиците пак ще са епици а няма да е както ти казваш дигаш 80 и след 5 часа си full epic >.< само дано като стигнеш малко по - висок лвл гиър да не почнат да валят пак... смисал спомням си как буквално съм си си играл на времето по 2 седмици за 1 епик, и тогава наистина имаше чувстово че си постигнал нещо, ся е толкова лесно да се гиърнеш с всичките там хероикс и VoA и т.н. че куцо киоро и сакато се шматка с епици (това е и една от основните причини да си дам почивка), (е това и че ми писна да се мъча с по 20-30 fps) но сега си сглобявам ново PC и сериозно се замислям дали да не дам шанс на катаклизма Колкото до pvp-то поне се мъчат да го балансират, макар и никога да не успяват да нагодят всичко, но кво да се прави не живеем в перфектен свят А и също така направило ли ти е впечатление дизайна на гиъра, смисал придържат ли се към мотивите от Wotlk или се връщат към сходни дизайни от Vanilla и TBC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Енчантингът е основна професия, а ти си запълнил своите с майнинг и инженерство Може 2 основни и всички второстепенни. Така знам и аз - хайде обясни ми защо долу ми светеше в зелено опция "чирак енчантър"?!?!? Машина - 9 са общо на брой като избор - нали така? И мога да имам три. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Така знам и аз - хайде обясни ми защо долу ми светеше в зелено опция "чирак енчантър"?!?!? Тя ти свети в зелено, обаче бутона "learn" ти е сив и не може да го кликнеш докато не разкараш някоя от другите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 (edited) Така знам и аз - хайде обясни ми защо долу ми светеше в зелено опция "чирак енчантър"?!?!? Машина - 9 са общо на брой като избор - нали така? И мога да имам три. От основните са май 11 http://www.wowhead.com/skills=11 и можеш да имаш само 2 в твоя случай май си мининг и енжинеринг а за второстепенните са 3 бандажи + риболов + готварство тва с пушката не става ??? ако съм разбрал става на въпрос за клипчето дето кайтва ония. Май за това става дума малко повече практика :bgrin: там са го показли на забавен кадър в началото . значи скачаш -после се заварташ- стрелш инстант (примерно аркейн сшота ) и после се обращаш в направлението кам което кайтваш. Твоя изтрел трябва да е докато си във въздуха и няма значени с какво оръжие си просто изгледй няколко пъти клипчито и ще се усетиш как става. Там на клипчито е показано как един елф го прави в Иф на онова чучало. Отиди и там и го пробвай. гарантирам ти че ако схванеш самата идея и как се прави ще можеш да кайтваш мобове от единия край на континента до другия не зависимо кой лвл са те Edited September 30, 2010 by ma6inata1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 То ако играе д0рф няма да може да го направи. Тия работи ги могат Висшите раси. Как да се завърти тая трътка д0рфа че да стане работата Видене, тренирай с десния бутон на плъшока. Ще ти е важно да свикнеш да въртиш героя с дясното копче. Не само за кайт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 правилно Весо, то с този липус по цялото тяло за какво завъртане, за какъв финес може да говорим - няма грация едно бетонно блокче, просто няма. BlackGuardian, за дизайна на гиъра - какво да ти кажа - сините неща, които имам си простеят, не са кой знае какви. Епиците и сетовете най-добре е да ги разгледаш в mmo-champion.com - там почнаха да ги анонсират, и ги има всичките като статистики и бонуси, ако скролнеш по на долу. На мен прийсткия ми харесва като статс, чакам да вида визията. Warrior хелма е отново... wierd - , но гледам, че почат да се придържат към тези ала-светещи-камъни, като на хелма. Има подобен дракон, Deepholm има такива места също с такива искрящи камъни. Определено мога смело да заявя, че ще е шаренко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 (edited) Ще цитирам един от постовете който намерих под ревюто с който напълно съм съгласен... "Druid's tier looks like they had sex with a priest." Не знам защо, в мен ли е проблема кво е ама имам чувството, че след тиър 5 в TBC всичкия гиър се състезават да го направят по - нелеп >.< Мале ся като се зачетох, имам чувството че за половин година тая игра толкова се е променила, и ще се променя с тоя катаклизъм че ще е все едно преди не съм играл Edited September 30, 2010 by BlackGuardian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Аз съм с такова чуство още след паладинския тиър 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Еее той паладинския си е направо жесток.След това с оная коронка беше пълна дрисня.Сега обаче е доста улеснено.Ако райдиш редовно хероици за 7-8 дена можеш да си вземеш емблеми и сета от тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 то точно това накара хора като Весо и BlackGuardian да спар да играят примерно. Не е редно някой малчо, който са му купили за 13 Август играта, тъй като е станал на 12 години и да се облече почти толкова добре, колкото и великолепният ми прийст, не е реално просто. Да, няма да ми има ICC 25 Heroic предметите, които аз имам, но все пак аз колко съм играл, той/тя колко е играла. Не говоря изобщо за скийл и други неща - говоря за това, че гийра е лесно достижим за всички. Да, знам че Близз искат всеки един да види енд - гейм - контента, ама ..... ще използвам думите на Пегъзи - "Къде съм аз, каде сте вие" в нашия случай - "...къде са ТЕ". Епика в момента не е нищо. А в стария WoW епика си беше епичен предмет наистина, според мен това трябва да си се запази така. Не искам да бъда разбран погрешно, че съм хейтър на новите играчи или нещо такова - просто идеята и първообраза на "Епичния предмет в WoW" е малко осквернена на този етап, а играчите разлигавени. Спомни си какво чудо беше в началото на WotLK - нямаш ли EPIC achievement забрави да отидеш някъде. И тогава - в началото си беше по-трудно събирането на епичен гийр. BlackGuardian играта много, ама много се променя, всеки клас си е доста променен, дори и да има непроменени скийлове - начинът му на игране, е различен вече. От гледна точка на хийлъра - нещата се променят и се доближават до момента на Vanilla WoW-а. е, няма да имаме down ranking на магиите, с които хийлваме, но пък сигурно ще си комуникираме по вентрилото: "Аз каствам грейтър хийл на Удасиле!" Но и с това ще свикнем, и това ще ни омръзне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Аз в момента се чудя дали като излезне катаклизма да не започна нов герой на нов реалм и да си цъкам от начало както си му е реда, та и тъкмо да видя променените зони, или да се върна на някоя 80ка да ръшна до 85 след тва 1-2 месеца инстанси и след тва пак да ми писне, макар че ако почна нов герой има шанс да ми писне докато съм още на low левъл защото много мразя да гриндя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts