Jump to content
BulForum.com

World Of WarCraft

smurphet

Recommended Posts

Ingame ме посъветваха точно това. И това са ми професиите. Лошото е, че ги взех на 17-ти левъл... Предполагам, че със самата им употреба се качват левъли, та сега малко ще се поразходя за материали да шия...

• Replies 5.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

може ли малко хелп, че сега развивам хънтър, та се чудя какъв пет да си взема . Незнам дали танк или пък добро дпс. И последно как се дига левела на пета, че сега имам един ама е 75лв.

Може ли линк към пача дето прави играта на руски.А после може ли пак да я обърна на английски или трябва да преинсталирам изцяло??

Edited by danio

Пет-а ти трябва да носи на бой, както се казва. И нещо не те рабирам - имаш пет 75 лвл? Или нещо грешно си написал?

В началото няма значение какво водиш, но е препоръчително да поема и съотвено нанася демидж. Подходящ в началото е паяк, който и ентангълва врага, след това както съм показал прасенцето е много добра идея, а снощи аз си взех един раптор, който съм признал по отношение носене на бой laughing.gif

RaptoR си е взел raptor. Аз какво... трябва да се науча да призовавам Antares?!

Хора, дайте някой добър drop calculator? Тоест - източник, от който да мога да търся кой материал/предмет/и т.н. от кои мобове има шанс да падне?

Edited by Antares

Пет-а ти трябва да носи на бой, както се казва. И нещо не те рабирам - имаш пет 75 лвл? Или нещо грешно си написал?

В началото няма значение какво водиш, но е препоръчително да поема и съотвено нанася демидж. Подходящ в началото е паяк, който и ентангълва врага, след това както съм показал прасенцето е много добра идея, а снощи аз си взех един раптор, който съм признал по отношение носене на бой laughing.gif

да пета ми е 75 лв - бухал от Наград. и искам да му дигна левела на 80. Видях вече такъв като моя 80 лв

Някой беше питал дали може да е направи играта на руски ето тук има пакет сваляш и се кефиш http://www.wow-europe.com/en/downloads/elp/index.html . НО както винаги има едно НО можеш да играеш само на руски сървари с руския пакет на английски или други няма да става. Обаче ако свалиш например френски ще можеш да играеш на английски сървар :sayjin :sayjin. За петовете ако не си бисмастър (то за тях има само един пет от 51 лвл до 80 само от този вид и нищо друго http://wow-petopia.com/family/devilsaur.html) а за всички останали само от това семейство http://wow-petopia.com/family/wolf.html какво то си харесаш дават невероятен буф (говорим разбирасе ако си вече 80 лвл ) за ПВП вече е доста резтежима темата там за петпвете но аз по принцип играя с паяк заради мережата или с рак особенно срещу вариори много ги тормози :bgrin:

някой беше повдигнал въпроса за вариорите аз моя го дигах на армс до 80 лвл просто много лошо ги порязвах :laughing: но тъйкато ми беше скучно респецнах и го направих протекшан много здраво животно и нямах проблеми с рандом дунджаните (не чаках с дни да ме викне :bgrin: ) пък и като гледам сте си заформели дружинка няма да е никак лошо вашата групичка да ходе заедно :beer: :beer:

Edited by ma6inata1

Някой попита с какъв пет да играе - за мен мечката е един от най-добрите петове за качване на левели. АОЕ дмг + тъндер-а (на 40 левел мисля беше). Държи агрото в/у 4-5 без проблем дори ако ги мяташ с воле брез това време.

Скъпи слакъри, оставям ви да вдигате смело. До неделя ме няма, така че е време да ме настигнете и да ходим заедно. Като се върна да сте 35! laughing.gif beer.gif

ЕДИТ: Присърбява ме да взема дисковете в с мен в Банкя biggrin1.gif

То може само 50% да те настигнат от т.нар. слакъри, защото Миро е пред голяма дилема ;)

Вчера направих хънтъра 85, утре ще взема да кача малко СС - като хищника съм :laughing: , ама тъпите лоци ме виждат с тяхния детект инвисибилити, иначе е супер фън.

Абсурд да кача 35 до неделя. Трябва да сложа WoW и на работата, а направя ли го - ще трябва да зарежа един страничен "проект", от който ще дигна някой-друг левъл в работата си :D

То може само 50% да те настигнат от т.нар. слакъри, защото Миро е пред голяма дилема ;)

Дам. Щото е решил да пробва Feral Druid да прави.

Абе, слакъри проклети, трябвате ми! laughing.gif

Шегата настрана, но е редно да се съберем и да ходим заедно. Любо като има време ще ни подпира и така. Имайте предвид, че върна ли се ще продължа и разликата ще остане. Преценил съм, че спокойно се прави по левъл на ден на нашите нива, особено ако се ходи в дънджъни!

Значи за да ти го кажа, обмислил съм го. Не става въпрос за зомбиране, а за една прилична серия куестове заедно с няколко дънджъна. Говорим за 3-4 часа дневно правилна игра (не наведнъж при това). Преди 30-ти лвл дънджън с добро парти си минава за минути и то не много.

Поне преди година един приятел ми го показа. Мога да си заложа мишката, че е показвано поне три пъти в тая тема :lol:

190 страници са това. При положение, че следя темата от 10 дена... Знаеш ли колко не съм прочел. 180 страници.

Аз съм си риба. И идва зима. Нещо трябва да се прави зимните следобеди/вечери :lol: След като клана ми в L2 се разцепи като бийтълсите - аре да поцъкам с хора, които могат да ме набият, като правя глупости :P