Antares Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Ingame ме посъветваха точно това. И това са ми професиите. Лошото е, че ги взех на 17-ти левъл... Предполагам, че със самата им употреба се качват левъли, та сега малко ще се поразходя за материали да шия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 може ли малко хелп, че сега развивам хънтър, та се чудя какъв пет да си взема . Незнам дали танк или пък добро дпс. И последно как се дига левела на пета, че сега имам един ама е 75лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 (edited) Може ли линк към пача дето прави играта на руски.А после може ли пак да я обърна на английски или трябва да преинсталирам изцяло?? Edited September 19, 2010 by danio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Пет-а ти трябва да носи на бой, както се казва. И нещо не те рабирам - имаш пет 75 лвл? Или нещо грешно си написал? В началото няма значение какво водиш, но е препоръчително да поема и съотвено нанася демидж. Подходящ в началото е паяк, който и ентангълва врага, след това както съм показал прасенцето е много добра идея, а снощи аз си взех един раптор, който съм признал по отношение носене на бой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 (edited) RaptoR си е взел raptor. Аз какво... трябва да се науча да призовавам Antares?! Хора, дайте някой добър drop calculator? Тоест - източник, от който да мога да търся кой материал/предмет/и т.н. от кои мобове има шанс да падне? Edited September 19, 2010 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 wowhead-пишеш името на айтъма и то ти показва дроп шанса от мобове и в коя зона можеш да ги намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Слакъри, оставям ви да вдигате до вторник вечер! Гледайте да вземете максимума Успех от мене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirkov Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Пет-а ти трябва да носи на бой, както се казва. И нещо не те рабирам - имаш пет 75 лвл? Или нещо грешно си написал? В началото няма значение какво водиш, но е препоръчително да поема и съотвено нанася демидж. Подходящ в началото е паяк, който и ентангълва врага, след това както съм показал прасенцето е много добра идея, а снощи аз си взех един раптор, който съм признал по отношение носене на бой да пета ми е 75 лв - бухал от Наград. и искам да му дигна левела на 80. Видях вече такъв като моя 80 лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Пета ти левълва както и ти - като убиваш мобове. Има си експи бар като твоя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 (edited) Някой беше питал дали може да е направи играта на руски ето тук има пакет сваляш и се кефиш http://www.wow-europe.com/en/downloads/elp/index.html . НО както винаги има едно НО можеш да играеш само на руски сървари с руския пакет на английски или други няма да става. Обаче ако свалиш например френски ще можеш да играеш на английски сървар . За петовете ако не си бисмастър (то за тях има само един пет от 51 лвл до 80 само от този вид и нищо друго http://wow-petopia.com/family/devilsaur.html) а за всички останали само от това семейство http://wow-petopia.com/family/wolf.html какво то си харесаш дават невероятен буф (говорим разбирасе ако си вече 80 лвл ) за ПВП вече е доста резтежима темата там за петпвете но аз по принцип играя с паяк заради мережата или с рак особенно срещу вариори много ги тормози някой беше повдигнал въпроса за вариорите аз моя го дигах на армс до 80 лвл просто много лошо ги порязвах но тъйкато ми беше скучно респецнах и го направих протекшан много здраво животно и нямах проблеми с рандом дунджаните (не чаках с дни да ме викне ) пък и като гледам сте си заформели дружинка няма да е никак лошо вашата групичка да ходе заедно Edited September 19, 2010 by ma6inata1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 [activate game] .... <click> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Някой попита с какъв пет да играе - за мен мечката е един от най-добрите петове за качване на левели. АОЕ дмг + тъндер-а (на 40 левел мисля беше). Държи агрото в/у 4-5 без проблем дори ако ги мяташ с воле брез това време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Скъпи слакъри, оставям ви да вдигате смело. До неделя ме няма, така че е време да ме настигнете и да ходим заедно. Като се върна да сте 35! ЕДИТ: Присърбява ме да взема дисковете в с мен в Банкя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 То може само 50% да те настигнат от т.нар. слакъри, защото Миро е пред голяма дилема Вчера направих хънтъра 85, утре ще взема да кача малко СС - като хищника съм , ама тъпите лоци ме виждат с тяхния детект инвисибилити, иначе е супер фън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Абсурд да кача 35 до неделя. Трябва да сложа WoW и на работата, а направя ли го - ще трябва да зарежа един страничен "проект", от който ще дигна някой-друг левъл в работата си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 То може само 50% да те настигнат от т.нар. слакъри, защото Миро е пред голяма дилема Дам. Щото е решил да пробва Feral Druid да прави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Абе, слакъри проклети, трябвате ми! Шегата настрана, но е редно да се съберем и да ходим заедно. Любо като има време ще ни подпира и така. Имайте предвид, че върна ли се ще продължа и разликата ще остане. Преценил съм, че спокойно се прави по левъл на ден на нашите нива, особено ако се ходи в дънджъни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Абе то ако не правиш нищо друго и/или не спиш - да, може и по два. Лошото е, че на някои от нас ни се налага и други неща да правим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Значи за да ти го кажа, обмислил съм го. Не става въпрос за зомбиране, а за една прилична серия куестове заедно с няколко дънджъна. Говорим за 3-4 часа дневно правилна игра (не наведнъж при това). Преди 30-ти лвл дънджън с добро парти си минава за минути и то не много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 http://hdbox.bg/uclip.php?id=412 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Поне преди година един приятел ми го показа. Мога да си заложа мишката, че е показвано поне три пъти в тая тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Поне преди година един приятел ми го показа. Мога да си заложа мишката, че е показвано поне три пъти в тая тема 190 страници са това. При положение, че следя темата от 10 дена... Знаеш ли колко не съм прочел. 180 страници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Не говорете глупости, а вдигайте левъли! Слакъри! Хахахахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Много ме радвате как се зарибихте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Аз съм си риба. И идва зима. Нещо трябва да се прави зимните следобеди/вечери След като клана ми в L2 се разцепи като бийтълсите - аре да поцъкам с хора, които могат да ме набият, като правя глупости Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts