TAZ Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Аз никога не съм твърдял, че WOW WotLK е идеалната игра във всяко едно отношение, най-малкото ще почна да го твърдя сега, при положение, че съм бета тестър и гледам какво правят с новия експанжън. Не съм и мома, за да се обиждам, че си ме ощипал, не получавам и бонуси от Близз, че съм техен адвокат - все още Игри наистина има, играл съм не само WOW и AoC, вярно е, че корейския хит не съм го играл както теб, но пък поиграх малко AION - та имам наблюдения. Както и да е - нямам за идея да ставам най-върлия и ревностен Близз поддръжник, а и не е нужно. Идеята ми Видене, е че можеш да си направиш играта да ти е каквато си искаш. Визия, чат настройки, бутони - всичко се прави по твой си избор и вкус и желание стига да решиш и искаш. Колкото до пазара - ние не отиваме на площада и не сядаме, а хората да идват да ни човъркат сергиите (малко да се заям ) за тази цел хората от Близз са ни сложили Auction house, че даже сега можеш и да си го следиш в през телефона. Идеята е - това, което искаш да си го заложиш там на цена, каквато ти решиш, за време каквото ти си решиш пак, било то 12 часа или 48 часа и ако някой има интерес - купува си го, а ти си получаваш голда по пощата, чисто и спретнато като в арабско емирство трябва просто да се научите да го използнате АН-то. И двамата с Миро както имате миньорство - докато левълвате ще направите много пари, ама трябва да си го вдигнете, защото ти например вече не си за територии където се копае мед, а скила ти е за копане на мед. По-добре отиди в някоя територия за нисък лвл и почвай да копаеш - вдигни си малко инж, останалите руди ги залагай в АН. А за прасето - радвам се, че ти хареса хубав ти е и полеарма, със здраве да си го ползваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Да, и на мен чат канала ми е безкрайно неудобен. Наистина в L2 чат прозореца е доста по-изчистен, за customisable не говоря, защото още не съм си играл с customisation в WoW. Но наистина е безкрайно удобно - трябва да стана, пиша едно afk и като се върна - виждам всичко, което се е изприказвало. Щото така може да пропусна "we're doing important raid 8PM", "tomorrow we attack !#!@%$ city", "Stamat needs you to craft him a dildo" и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 За "we're doing important raid 8PM", "tomorrow we attack !#!@%$ city", "Stamat needs you to craft him a dildo" можеш да го напишеш в календара, да му пратиш писмо или да му оставиш съобщение, също така има милион настройки за всичко. Пазар си има, нарича се Auction house, което е в пъти по-добре от това да са наспамени 15 милиона героя в центъра на града с най-различни надписи. Разучете добре играта преди да изказвате критики, и да, въпрос на свикване и вкус е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Я малко офтопик. Покрай СК2 и сега и УоУ кажете нещо дето да става за войсчат - слушлаки + мик. Нещо дето да върши работа, ама и да е здраво, да не се прецака за 2 седмици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Колкото до пазара - ние не отиваме на площада и не сядаме, а хората да идват да ни човъркат сергиите (малко да се заям ) за тази цел хората от Близз са ни сложили Auction house, че даже сега можеш и да си го следиш в през телефона. Идеята е - това, което искаш да си го заложиш там на цена, каквато ти решиш, за време каквото ти си решиш пак, било то 12 часа или 48 часа и ако някой има интерес - купува си го, а ти си получаваш голда по пощата, чисто и спретнато като в арабско емирство трябва просто да се научите да го използнате АН-то. И двамата с Миро както имате миньорство - докато левълвате ще направите много пари, ама трябва да си го вдигнете, защото ти например вече не си за територии където се копае мед, а скила ти е за копане на мед. По-добре отиди в някоя територия за нисък лвл и почвай да копаеш - вдигни си малко инж, останалите руди ги залагай в АН. А за прасето - радвам се, че ти хареса хубав ти е и полеарма, със здраве да си го ползваш. Любо бях в АН, но там е САМО мошеници. В Л2 също го има между другото, но не се ползва особено. А пазарната система ми се иди много по-удачна и интересна там. Отделно че ИЗРИЧНО те предупреждава, когато цената на стоката е драстично различна от пазарната. Тук в АН могат да се гъбаркат с мен точно както си искат! Нито цени знам, нито мога да сверя (както след една обиколка напазара в Л2), а нямам намерение да прахосвам златото, което си ми дал от своето. Ебал съм ги и в селските тарикати. Вече ти дадох пример какви цени искат зе неща, които и мед не струват... Как да пазарувам без да знам цени? "Stamat needs you to craft him a dildo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Аз бих ти препоръчал "Плантроникс" имам едни от 5 години, подарък са ми от човека, заради който почнах WOW. Не ги жаля, бил съм си клавиатурата с тях в арени и няколко пъти на Лича. USB са ми и са.... перфектни. Можеш да видиш няколко вида Плантроникса в Мултирамата. Всичко зависи от това колко пари искаш да дадеш. Ask a friend Видене, винаги можеш да ме питаш, а пък за златото.... не се коси приятелю - злато с шума да го ринем, щом за по 20к препейд карти си взимам, значи имам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Важен въпрос - взех току що трансформ в Gnomeragan infantry. Тъй като държи 4 часа искам да знам има ли смисъл от него? В смисъл като слизам долу да се преобразявам ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Абе винаги има мошеникци.,но пък има и дяволските оферти,с които можеш да си избиеш парите двойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Важен въпрос - взех току що трансформ в Gnomeragan infantry. Тъй като държи 4 часа искам да знам има ли смисъл от него? В смисъл като слизам долу да се преобразявам ли? Това нещо, което си го взел е просто за фън Видене. Освобождаването на Гномереган е част от новия експанжън. Тези куестове ще изчезнат след известно време, но този ачивмънт ти е уникален и е от Feats of Strength. Само за глезотия е това, което си го получил и с което можеш да се правиш на гном. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Ми идвайте да го освобождаваме де! Сам не мога! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Пагане, Ахинора и Инемес вече се пробваха да го освободят - Operation: Gnomeregan You assisted High Tinker Mekkatorque and the Gnomeregan Exiles in the recapture of Gnomeregan's surface. 08/09/2010 Ти си малък левъл и не можеш да продължиш по-нататък, ако беше лвл 75 щеше да отидеш с краля на Гномите, за да освобождаваш тъпата им столица и да престанат да ми се мандахерцат като цигани из Париж. Ама какво да ти кажа - имаше лека грешка с деактивирането на една бомба, ама то с тези малки пръстчета пипали се бомба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 В арморито гледах големите левели warrior и всичко е с брадви. Даже ми направи впечатление, че има с по 2 брадви за две ръце - значи има скил, който ми дава да нося такова оръжие в едната ръка. И явно брадвите са за предпочитане ако се прави за демидж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Ако искаш да правиш демидж - играй маг или стрелец. Ти си една буца със забодена бележка "ритни ме" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Пагане, Ахинора и Инемес вече се пробваха да го освободят - Operation: Gnomeregan You assisted High Tinker Mekkatorque and the Gnomeregan Exiles in the recapture of Gnomeregan's surface. 08/09/2010 Ти си малък левъл и не можеш да продължиш по-нататък, ако беше лвл 75 щеше да отидеш с краля на Гномите, за да освобождаваш тъпата им столица и да престанат да ми се мандахерцат като цигани из Париж. Ама какво да ти кажа - имаше лека грешка с деактивирането на една бомба, ама то с тези малки пръстчета пипали се бомба Не знам, но имам куестове из вътре за довършване. Останалото не ме интересува Довечера късно може да се врежа с нЕкви бири - бъдете наоколо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 (edited) В арморито гледах големите левели warrior и всичко е с брадви. Даже ми направи впечатление, че има с по 2 брадви за две ръце - значи има скил, който ми дава да нося такова оръжие в едната ръка. И явно брадвите са за предпочитане ако се прави за демидж. Зависи от показателите на оръжието, сега най-доброто, което може да падне е боздуганче... поне така мисля. А тези с по 2 two-handed weapons са Fury warriors, 60 лвл таланта ти позволява да екуйпнеш 2 такива. Аз ще ти препоръчам, да го развиваш за Protection или Arms. Почети малко из форумите или най-добре питай KILLERINCHO, аз така направих като започнах моя warrior и той ми даде страхотни съвети. Antares, на голям лвл warriora пука гъзетата на хънтарите и уарлоците ... всъщност като се замисля, ако умее да играе пвп, може да спука всеки. А в райд прави стабилен дпс. Edited September 17, 2010 by Naman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 Anttares in Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2010 Share Posted September 17, 2010 След малко се врязвам и аз на 4 ракии ЕДИТ: 5.55 АМ - полягвам 32лвл след чудесни рейдове с Любо, много урожай и най-вече - сладка приказка. Дежурните слакъри да си сложите mumble, че да си говорим всички като играем - страхотно е като се спестява писането! EDIT 2: Ставайте слакъри!!! Ето снимки на говедото от снощи, питайте Любо колко струват тия екстри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Абе някой с повече знание в тая област да сподели -оная врътка голд<->карта забранена ли е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Забранено е, но това, както винаги не пречи, да става. Един приятел така си взе карта за този и другия месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Днес останах приятно изненадан от бързата реакция на екипа: И припомняйки си тази велика сцена: http://www.youtube.com/watch?v=HDED19eUdVI&p=1B50D099806CF5CD&playnext=1&index=15 мога да кажа само BE AFRAID - BE VERY AFRAID!: Хайде слакъри, нощта е наша! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 /офф Любимия ми филм,тази и сцената с Вини Джоунс и Desert-а са култови. По темата: Айде,дайте си никовете,че след малко и аз се присъединявам..ъндеда ще чака малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Radost, Anttares, Kabelia, Pagane, Mashinata, Dobremie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Ingame:Andissiel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 18, 2010 Share Posted September 18, 2010 Абе к'ви професии да взимам за warlock? Гайдовете препоръчват tailoring и още нещо. За сега ми се върти из акъла skinning. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 талоринг и енчантинг правиш зелени предмети с талоринга после ги дезенчантваш (правиш ги на прах ) и с помоща на тия http://www.wowhead.com/spell=52739 и http://www.wowhead.com/spell=52840 правиш едни скролове (свитаци) и ги залагаш на аукциона :bgrin:. И редовно в wowhead.com това е като библията на WOW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts